Dihnekis300 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους Ξαφνικό πρόβλημα με την ακριβή θέση του GPS . Δείχνει απο το ακριβές σημείο που βρίσκομαι αρκετά μακριά ( απόκλιση περίπου 500 μ ) Παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ Δεδομένα και τοποθεσία ανοιχτά; Αν ναι, κάνε και ένα soft reset. Εμενα στο L735 (wm10) δεν φαίνεται να έχει θέμα, αν και μου το έχει κάνει παλιότερα! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους Ξαφνικό πρόβλημα με την ακριβή θέση του GPS . Δείχνει απο το ακριβές σημείο που βρίσκομαι αρκετά μακριά ( απόκλιση περίπου 500 μ ) Παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ Για τον ίδιο λόγο το πήγα για σέρβις. Σε 12 μέρες το πήρα και όλα ήταν εντάξει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για τον ίδιο λόγο το πήγα για σέρβις. Σε 12 μέρες το πήρα και όλα ήταν εντάξει. Είχες hardware πρόβλημα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο 830 δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα με τον εντοπισμό θέσης! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είχες hardware πρόβλημα? Για να πω την αλήθεια δεν ρώτησα καν γιατί είχε κόσμο το κατάστημα και βιαζόμουν. Μου είπαν οτι είναι εντάξει πλέον και οτι αν αντιμετωπίσω πάλι πρόβλημα να το πάω να το δουν. Το κινητό πάντως το είχα πάει με τα 10 και το πήρα με τα 8.1 και έτσι το άφησα. Το gps λειτουργεί μια χαρά πλέον. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημέρα Με δεδομένα ανοιχτά όλα είναι εντάξει , όταν έχω κλειστά δεδομένα υπάρχει το πρόβλημα και προσπαθώντας να κάνω offline πλοήγηση μου γράφει ότι δεν υπάρχει σήμα gps . Μήπως είναι κάποιο bug της εφαρμογής η κάποιο πρόβλημα της συσκευής ? Έχω lumia 640 xl Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Καλημέρα Με δεδομένα ανοιχτά όλα είναι εντάξει , όταν έχω κλειστά δεδομένα υπάρχει το πρόβλημα και προσπαθώντας να κάνω offline πλοήγηση μου γράφει ότι δεν υπάρχει σήμα gps . Μήπως είναι κάποιο bug της εφαρμογής η κάποιο πρόβλημα της συσκευής ? Έχω lumia 640 xl Ευχαριστώ και πάλι καλημέρα Εγώ ούτε με ανοιχτά τα δεδομένα είχα σωστό εντοπισμό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όπως ολα τα gps της αγοράς θέλουν χρόνο να βρουν δορυφορους καν να συγχρονιστούν...Εκει μπαίνει το κομμάτι της χρησης δεδομένων για πιο γρήγορο,σχεδόν ακαριαίο κλείδωμα της θέσης... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όπως ολα τα gps της αγοράς θέλουν χρόνο να βρουν δορυφορους καν να συγχρονιστούν...Εκει μπαίνει το κομμάτι της χρησης δεδομένων για πιο γρήγορο,σχεδόν ακαριαίο κλείδωμα της θέσης... Εμενα κλειδωνει ακαριαία το gps είτε με είτε χωρίς δεδομένα! Μηως δεν πατανε το κυκλακι που έχει δεξιά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Εμενα κλειδωνει ακαριαία το gps είτε με είτε χωρίς δεδομένα! Μηως δεν πατανε το κυκλακι που έχει δεξιά; και σε μένα το ίδιο, δίχως δεδομένα μου έδειξε σε λίγα δευτερόλεπτα την ακριβή θέση μου. με την τελευταία αναβάθμιση, μήπως είδατε πολύ μεγάλη διαφορά στην μπαταρία; μου κάνει εντύπωση παρότι ήταν πολύ καλή η απόδοση της, τώρα έχει γίνει ακόμη καλύτερη. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καλημέρα σε όλους Όλα καλά τελικά μετά απο επανεκκίνηση , αργεί λίγο να κλειδώσει δορυφόρους σε σχέση με πρίν αλλά οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Λοιπον,απο χθες και με τoυς χαρτες της MS και με το Sygic εχω το εξης προβλημα με το GPS του τηλεφωνου μου (640 DS) οταν το δουλευω με mobile data εχω μια αποκλιση στο κλειδωμα της θεσης μου γυρω στα 700 + m με αποτελεσμα να μην ειναι σωστη η πλοηγηση... οταν παιρνω δεδομενα μεσω wifi κλειδωνει αυτοματα σην σωστη θεση. Το προβλημα εντοπίστηκε έπειτα από την τελευταια αναβαθμιση του λειτουργικου και των χαρτων ...το κανει ομως και με το Sygic επαναλαμβανω μονο οταν χρησιμοποιω mobile data...:( καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Οταν δεν πιανει στιγμα απο δορυφορο, το κινητο προσπαθει να εκτιμήσει την θεση του πρωτα απο τα δικτυα wifi με ακριβεια 20-50 μετρα και αν δεν υπαρχει σημα wifi, απο τις κυψελες τηλεφωνίας με ακριβεια της ταξης του ενος χιλιομετρου. Οποτε τσεκαρε καταρχην αν πιανει καθολου στιγμα απο τον δορυφορο (πρεπει να υπαρχουν εφαρμογες στο store gps coordinates ή καπως ετσι θα ονομαζονται). https://www.microsoft.com/store/apps/9nblgggz583k Edited December 18, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ok με την εφαρμογή που μου έδωσες κλείδωσε σωστά...απλα αργεί να κλειδώσει λιγο για κάποιο λόγο.θα ενημερώσω για οτιδήποτε.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 εμενα εδω και 2 μηνες, αργει να χαραξει διαδρομηι μια στις 3 φορες. δεν ξερω τι παιζει. πιστευω εχει προβλημα η εφαρμογη. κανει δεκα ωρες να μου βγαλει απο πουθ να παω. παταω το κυκλακι και με βρισκει σωστα. αλλα για να βγαλει διαδρομη, αστα βραστα. ή θα βγαζει διαδρομη στα μπαμ, ή θα κανει κανα 3λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagpapadop Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 εμενα εδω και 2 μηνες, αργει να χαραξει διαδρομηι μια στις 3 φορες. δεν ξερω τι παιζει. πιστευω εχει προβλημα η εφαρμογη. κανει δεκα ωρες να μου βγαλει απο πουθ να παω. παταω το κυκλακι και με βρισκει σωστα. αλλα για να βγαλει διαδρομη, αστα βραστα. ή θα βγαζει διαδρομη στα μπαμ, ή θα κανει κανα 3λεπτο... Μία από τα ίδια και σε εμένα ( ίσως λιγότερο από 1 στα 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Σήμερα δοκίμασα να βάλω μια πλοήγηση όντας πεζός: Αλλα ντ' αλλα της Παρασκευής το γάλα. Δεν ξέρει τι του γίνεται. Δε μου έβγαζε προς τα πού είχα κατεύθυνση και δεν έβγαλα άκρη. :( Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σήμερα κι εγώ πρώτη φορά δοκίμασα με το 950XL μου να πλοηγηθώ στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα από το 424 ΓΣΝ στην Ηφαίστου 12 συκιές. Δεν θα πω πολλά, απλά μια άψογη πλοήγηση που με έβγαλε ακριβώς εκεί που του υπέδειξα, δεν έχω λόγια γιατί ήταν και δύσκολη διαδρομή κατ' εμέ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σήμερα κι εγώ πρώτη φορά δοκίμασα με το 950XL μου να πλοηγηθώ στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα από το 424 ΓΣΝ στην Ηφαίστου 12 συκιές. Δεν θα πω πολλά, απλά μια άψογη πλοήγηση που με έβγαλε ακριβώς εκεί που του υπέδειξα, δεν έχω λόγια γιατί ήταν και δύσκολη διαδρομή κατ' εμέ. Σημασία έχει ότι βγήκες από το ΓΣΝ και δεν μπήκες......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 εχω βαρεθει, να βλεπω σε σελιδες χαρτες, αυτοι να ανοιγουν με γκουγκλ ντραιβ, αλλα να μη μπορω να τους κανω να ανοιξουν στο χιαρ μαπς. υπαρχει λυση συναδελφοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Mε κάποιον τρόπο (που δεν θυμάμαι, όλο στην τύχη το κάνω), βρίσκεις από τους γμαπς τις συντεταγμένες του σημείου που σε ενδιαφέρει (ίσως να πρέπει προσωρινά να ανοίξεις τους gmaps@browser) και τις "πετάς" στους "Χάρτες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ως δια μαγείας, εδώ και 2 μέρες, από την ημέρα της αναβάθμισης σε Windows 10, το gps κλειδώνει κάτω από 20μ και έχω ξανά φωνητική πλοήγηση.. Και όχι, δεν έκανα απολύτως τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 ο επανυπολογισμος διαδρομης με τρελαινει. χανεις το στενο και σταματα να δειχνει και θελει 5 λεπτα να βρει παλι διαδρομη. ΕΛΕΟΣ. ημαρτον. δε ξερω τι αλλο να κανω. κανω υυπομονη με ολα. οχι ομως με το τζιπιες. ειναι εργαλειο και το χουν σκισει. υπαρχει κανα πιο αξιοπρεπες στο στορ? για να μη πω που κανενα χαρτη κτλ δεν μπορει να τον ανοιξει απο μπροουσερ στο σαιτ. υπαρχει γκουγκλ ντραιβ για δεκαρια? παλια υπηρχε αλλα δε βλεπω κατιστο στορ πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) ο επανυπολογισμος διαδρομης με τρελαινει. χανεις το στενο και σταματα να δειχνει και θελει 5 λεπτα να βρει παλι διαδρομη. ΕΛΕΟΣ. ημαρτον. δε ξερω τι αλλο να κανω. κανω υυπομονη με ολα. οχι ομως με το τζιπιες. ειναι εργαλειο και το χουν σκισει. υπαρχει κανα πιο αξιοπρεπες στο στορ? για να μη πω που κανενα χαρτη κτλ δεν μπορει να τον ανοιξει απο μπροουσερ στο σαιτ. υπαρχει γκουγκλ ντραιβ για δεκαρια? παλια υπηρχε αλλα δε βλεπω κατιστο στορ πλεον Η πλοηγηση είναι ότι καλυτερο υπαρχει στα δεκαρια. Μηπως εχει πρόβλημα η συσκευή σου? Όταν λες δεν μπορεις να ανοίξεις χαρτες τι ακριβως εννοεις? Edited January 27, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Για τον επανυπολογισμό της διαδρομής και εγώ έχω τα παράπονα μου. Πολλές φορές αργεί να βρει και ας είσαι όντως ένα στενό πιο κάτω. Και όχι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή μου. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts