Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Ναι κανονικά,τα λέμε στην ακριβώς πίσω σελίδα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 και που βρίσκεται η ρύθμιση για τα ελληνικά δεν βρίσκω κάτι για να γίνει μπέρδεμα μιλάω για την εφαρμογή που λέει απλά maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 έχεις επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα παντού; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) οταν ειναι στα ελληνικα δεν υπαρχει φωνη Edited April 14, 2016 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 ναι αλλά πάλι τα λέει αγγλικά εντάξει μικρο το θέμα αλλά οκ θα ήθελα να παίζουν όλα όπως πρέπει τι region έχεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Ελλάδα φιλε μου τώρα η φωνή χάθηκε από τα αγγλικά έλεος με την ms τόσο δύσκολο ειναι να βγάλουν μια εφαρμογή έστω και για αγορά και να τελειώνουμε; Edited April 14, 2016 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλα πατάτε μετάβαση όταν επιλέγετε διαδρομή? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 ναι πάμε αλλά δεν τώρα μετά από επιστροφή σε 8,1 και στην δήθεν επίσημη είμαι με μόνο αγγλική φωνή την Ελληνική την αγνοεί φαντάσου ότι όταν γυρίζω σε ελληνικά δεν βγαίνει ούτε το μεγαφωνακη στις ρυθμίσεις ,τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Οσοι εχετε προβλημα με τις φωνητικες οδηγιες δοκιμαστε το εξεις. Πριν βαλετε προορισμο πατηστε πανω στο κυκλακι της τοποθεσιας(Θα κανει ζοομ ο χαρτης στην τοποθεσια σας) και μετα βαλτε προορισμο. Απο τοτε που το κανω παντα εχω φωνητικες οδηγιες. Ετυχε δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλημερα έχω 930 με here maps ολα οκ τωρα με το 950 δεν εχω here και εχω μονο το maps τις MS μπορώ να βάλω και φωνητική πλοήγηση στα Ελληνικά και πως ακριβώς Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλημερα έχω 930 με here maps ολα οκ τωρα με το 950 δεν εχω here και εχω μονο το maps τις MS μπορώ να βάλω και φωνητική πλοήγηση στα Ελληνικά και πως ακριβώς Άπλα κατεβάζεις τον χάρτη. Τίποτα περισσότερο....;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν ειναι στα ελληνικα δεν υπαρχει φωνη Σβήσε τον χάρτη. Γύρισεr region φωνή τα πάντα όλα αυτά Ελληνικά και μετά κατέβασε τον χάρτη. Απορώ γιατί έχετε πρόβλημα. Στο 950 δουλεύουν άψογα και χωρίς να έχω κατεβάσει τους here. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 και στο 640 δουλεύουν όλα κανονικά με τα maps. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 ετσι για πλακα εβαλα λιγο τους χαρτες να δω τι λενε. παω και γραφω μια διευθυνση. και εκει που μου βγαζει ποιες περιοχες εχουν τη διευθυνση αυτη να διαλεξω, βλεπω πως ολοι οι δρομοι ειναι γραμενοι με γκρικλις. απο το σιμπιαν ακομα το ειχε αυτο το προβλημα η εφαρμογη της νοκια (πλεον και μαικροσοφτ). μα καλα ακομα ρε παιδια να το φτιαξουν αυτο? ειδα ελεγε στην εφαρμογη καπου οτι χρησιμοποιει τους here maps. ε μα τοτε γιατι την ιδια διευθυνση στο here drive την βγαζει στα ελληνικα και στο μαπς σε γκρικλις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Απ' ότι κατάλαβα για να έχεις ελληνικές οδηγίες θα πρέπει η γλώσσα στο τηλεφωνο να είναι τα Ελληνικά. Αν κάποιος έχει γλώσσα αγγλικά και region Ελληνικά, οπως εγω ,δεν μπορεί να έχει Ελληνικές οδηγίες σωστά; Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε η δοκιμή που έκανα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Απ' ότι κατάλαβα για να έχεις ελληνικές οδηγίες θα πρέπει η γλώσσα στο τηλεφωνο να είναι τα Ελληνικά. Αν κάποιος έχει γλώσσα αγγλικά και region Ελληνικά, οπως εγω ,δεν μπορεί να έχει Ελληνικές οδηγίες σωστά; Τουλάχιστον αυτό μου έδειξε η δοκιμή που έκανα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ. Έτσι είναι, και εγώ αυτό έχω καταλάβει, ανάλογα με την γλώσσα του κινητού πάει, ασχέτος region.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Έτσι είναι, και εγώ αυτό έχω καταλάβει, ανάλογα με την γλώσσα του κινητού πάει, ασχέτος region.... Μεγάλο πρόβλημα αυτό... Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Μεγάλο πρόβλημα αυτό... Ακριβός αυτό, εγώ θέλω να έχω σαν γλώσσα περιβάλλοντος τα αγγλικά, αλλά στις φωνητικές οδηγείς στους χάρτες αρκετές οδούς τις διαβάζει γράμμα γράμμα και δεν καταλαβαίνεις τίποτα... αν τις διάβαζε κανονικά ακόμα και στα αγγλικά που είναι θα έβγαζα νόημα εγώ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Νομίζω πως σημασία έχει την ώρα που κατεβάζεις τους χάρτες πρέπει να έχεις Ελληνικά. Μετά μπορείς να αλλάξεις γλώσσα. Κάνετε την δοκιμή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Νομίζω πως σημασία έχει την ώρα που κατεβάζεις τους χάρτες πρέπει να έχεις Ελληνικά. Μετά μπορείς να αλλάξεις γλώσσα. Κάνετε την δοκιμή Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι τώρα να το δοκιμάσω, αλλά αυτό που λέω πιο πάνω το έχω δοκιμάσει πιο παλιά, έχοντας κατεβάσει τους χάρτες έχοντας αγγλικά στο κινητό το άλλαξα στα ελληνικά και χωρίς να ξανακατεβάσω χάρτες είχα ελληνική φωνητική πλοήγηση και όταν το γύρισα ξανά στα αγγλικά (γιατί πραγματικά δεν παλεύεται στα ελληνικά) άλλαξε και η φωνητική πλοήγηση στα αγγλικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Νομίζω πως σημασία έχει την ώρα που κατεβάζεις τους χάρτες πρέπει να έχεις Ελληνικά. Μετά μπορείς να αλλάξεις γλώσσα. Κάνετε την δοκιμή το έκανα εγώ αυτό πριν κάτι βδομάδες το γύρισα αγγλικά για να δοκιμάσω cortana και μου άλλαξε και την φωνητική πλοήγηση αναγκαστικά τα έβαλα όλα ελληνικά πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό. Νομίζω πως σημασία έχει την ώρα που κατεβάζεις τους χάρτες πρέπει να έχεις Ελληνικά. Μετά μπορείς να αλλάξεις γλώσσα. Κάνετε την δοκιμή Το έχω δοκιμάσει εγώ αλλα τίποτα πρέπει να έχεις Ελληνικά σαν γλώσσα τηλεφώνου για να έχεις και Ελληνικές οδηγίες. Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 καλησπερα παιδια, στο 640xl κοπελας μου, σε windows 10 επισημα, δεν εχει φωνητικη πληγηση με τιποτα στο gps χάρτες. κανεις να βοηθησει πως την κατεβαζω/ προσθετω ? στο android μου, η εφαρμογη here maps, εχει μια χαρα φωνητικη πλοηγηση ελληνικά. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 εχω αγγλικο μενου και ελληνικα region αλλα φωτικες στα ελληνικα στο maps δεν εχω τι γινετε; αλλο καλο με ελληνικη πλοηγηση προγραμμα υπαρχει; Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodi195 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Το ιδιο και στο δικο μου 730,το here εχει φωνητική,το maps οχι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 το βρήκα παίζει ρόλο η γλώσσα στο κινητό αν είναι όλα Ελληνικά τότε έχουμε φωνητικές οδηγίες. ήμαρτον. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts