koyjkoyk Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ! ;) Τελικά τις GIF εικόνες τις πήραν από το κανονικό το Messenger και τις πήγαν στην beta έκδοση! Πολύ κουφο!!!.... :worry:να σου φιλε μήπως έχεις κανένα θέμα με την beta έκδοση γιατί δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις και άμα γνωρίζεις την λύση με σώνεις, δεν χρησιμοποιώ την κανονική γιατί μου παγωνε και μετα ήθελε ρεσταρτ η συσκευή για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Να ρωτήσω ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω εξαγωγή επαφών στον υπολογιστή; Παλιά μπορούσα μέσω outlook αλλά τώρα δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ΜΠΕς στον λογσμο outlook απο πισι πανω αριστερα τετραγωνακι με τελειτσες people contacts manage export save as... τελειωσες φανταζομαι εχεισ ηδη συγχρονισει τις επαφες σου με το outlook/hotmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Να ρωτήσω ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω εξαγωγή επαφών στον υπολογιστή; Παλιά μπορούσα μέσω outlook αλλά τώρα δεν γίνεται. Μπες από τον υπολογιστή σου στη σελίδα people.live.com και συνδέσου με το ms account που έχεις τις επαφές σου. Μετά επίλεξε Διαχείριση>Εξαγωγή επαφών. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μπες από τον υπολογιστή σου στη σελίδα people.live.com και συνδέσου με το ms account που έχεις τις επαφές σου. Μετά επίλεξε Διαχείριση>Εξαγωγή επαφών. Έτσι το έκανα παλιά και τα κατεβαζα σε μορφή csv αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν γίνεται. Παταω εξαγωγή και δεν κάνει τίποτα απλά δείχνει μια λευκή σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δοκίμασε με αλλον browser Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Έτσι το έκανα παλιά και τα κατεβαζα σε μορφή csv αλλά για κάποιο λόγο τώρα δεν γίνεται. Παταω εξαγωγή και δεν κάνει τίποτα απλά δείχνει μια λευκή σελίδα. Το ιδιο κανει και σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ΜΠΕς στον λογσμο outlook απο πισι πανω αριστερα τετραγωνακι με τελειτσες people contacts manage export save as... τελειωσες φανταζομαι εχεισ ηδη συγχρονισει τις επαφες σου με το outlook/hotmail Αυτό πάντως που το παλεύω εδώ και κάνα μήνα να το κάνω στο ΝΕΟ outlook δε μου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν δουλεύει, άδικα προσπαθείτε (και προσπαθώ επίσης....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Όπως είπαν και τα παιδια, έχει καιρό που δεν γίνεται αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σωστη παρατηρηση αλλα καποιοι απο εμας προερχονται απο παληα ΝΟΚΙΑ / και μετα σε αντροιντ οπου το gmail ηταν απαραιτητο. Τωρα εδω και 1 χρονο + περασα στα Γουιντοους και το gmail emeine με τισ αρχικες επαφες και για λογους πρακτικουσ συγχρονιζα εκει. Εχοντας ομως kai ενα αρχαιο ACER ταμπλετ πειραγμενο που δεν συχρονιζει σε gmail, ψαχνω λυση να συχρονιζω επαφες κινητου με ταμπλετ, ενω ειναι οκ με HOTMAIL/YAHOO (συχρονιζει) Κάνε προώθηση του Gmail στο Hotmail. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν δουλεύει, άδικα προσπαθείτε (και προσπαθώ επίσης....) Εμένα μια χα χαρά δουλεύει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 να σου φιλε μήπως έχεις κανένα θέμα με την beta έκδοση γιατί δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις και άμα γνωρίζεις την λύση με σώνεις, δεν χρησιμοποιώ την κανονική γιατί μου παγωνε και μετα ήθελε ρεσταρτ η συσκευή για να δουλέψει Δεν έχω με καμια θέμα. Απλα ξαναπήγα στη beta γιατί μετέφεραν τις GIF εκει. Σε μένα η beta ανοίγει πιο γρήγορα! ;) Καμια απ' τις δυο δεν έχω θέμα με ειδοποιήσεις. Έρχονται κανονικά και στις δυο! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 να σου φιλε μήπως έχεις κανένα θέμα με την beta έκδοση γιατί δεν μου στέλνει ειδοποιήσεις και άμα γνωρίζεις την λύση με σώνεις, δεν χρησιμοποιώ την κανονική γιατί μου παγωνε και μετα ήθελε ρεσταρτ η συσκευή για να δουλέψει Και σε μένα η messenger beta δεν στέλνει ειδοποιήσεις Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δεν δουλεύει, άδικα προσπαθείτε (και προσπαθώ επίσης....) χθες ξαφνικά και δίχως να κάνω τίποτα μου εμφανίστηκαν οι εικόνες των επαφών, που είχαν ξανά χαθεί πριν πολύ καιρό. τώρα διαβάζω πως δε μπορούμε να εξάγουμε τις επαφές και πράγματι το δοκίμασα και εγώ. τελικά θα αρχίσω να πιστεύω πως έχουν πρόβλημα τα win 10. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ας ξαναρωτησω. σε ολους σας χανεται ο συγχρονισμος των επαφων με το φειμπουκ ακαουντ τους, καθε 3 και λιγο? ή μονο σε εμενα συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ας ξαναρωτησω. σε ολους σας χανεται ο συγχρονισμος των επαφων με το φειμπουκ ακαουντ τους, καθε 3 και λιγο? ή μονο σε εμενα συμβαινει? Συμβαίνει πολύ συχνά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ναι χάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω εξαγωγή τις επαφές. Είναι λίγο παράξενος ο τρόπος αλλά τα κατάφερα και θα το πω μήπως το χρειαστεί και άλλος. Καταρχήν το έκανα με ένα λογαριασμό Google μέσω pc. Πας στο Google Contacts και στην αριστερή πλευρά έχει ένα μενού και πατάς Περισσότερα και σου βγάζει επιλογή για Εισαγωγή πατάς αυτό και εμφανίζεται επιλογή για εισαγωγή επαφών από άλλους λογαριασμούς και στην τέταρτη επιλογή που λέει αλλος παροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κανείς σύνδεση με το λογαριασμό Microsoft και έτσι μπορείς να κατεβάζεις τις επαφές στο pc σε μορφή CSV η Vcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Κι είπαμε να απεξαρτηθούμε από την google κι αυτή πάλι μπροστά μας! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Με το messenger τι γίνεται παιδιά? Την μια κολλάει μετά ερχεται update στρώνει και τώρα δεν έχουμε gif πάλι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Βλέπω παίζουν κάποια gif που μου έστειλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Με το messenger τι γίνεται παιδιά? Την μια κολλάει μετά ερχεται update στρώνει και τώρα δεν έχουμε gif πάλι! Στο Messenger beta τα πήγαν τα GIF. Γι αυτό και πήγα στη beta πάλι! ;) Βλέπω παίζουν κάποια gif που μου έστειλαν. Οι GIF εικόνες παίζουν κανονικά, την επιλογή να στέλνεις GIF εξαφάνισαν από το κανονικό Messenger και το πήγαν στην έκδοση beta του Messenger! Τώρα γιατί το έκαναν αυτό δεν ξέρω! :worry: Edited December 1, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Οι GIF εικόνες παίζουν κανονικά, την επιλογή να στέλνεις GIF εξαφάνισαν από το κανονικό Messenger και το πήγαν στην έκδοση beta του Messenger! Τώρα γιατί το έκαναν αυτό δεν ξέρω! :worry: Φαίνεται θα βάλουν τον περιορισμό των 2gb και σε αυτή την εφαρμογή, σε μελλοντικό update.. :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Τελικά κατάφερα να κάνω εξαγωγή τις επαφές. Είναι λίγο παράξενος ο τρόπος αλλά τα κατάφερα και θα το πω μήπως το χρειαστεί και άλλος. Καταρχήν το έκανα με ένα λογαριασμό Google μέσω pc. Πας στο Google Contacts και στην αριστερή πλευρά έχει ένα μενού και πατάς Περισσότερα και σου βγάζει επιλογή για Εισαγωγή πατάς αυτό και εμφανίζεται επιλογή για εισαγωγή επαφών από άλλους λογαριασμούς και στην τέταρτη επιλογή που λέει αλλος παροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κανείς σύνδεση με το λογαριασμό Microsoft και έτσι μπορείς να κατεβάζεις τις επαφές στο pc σε μορφή CSV η Vcard. Όσες φορές το έκανα έτσι, τελικά μου άφηνε αρκετές επαφές έξω. Καμία 100ρια από τις 650. Η λύση ήταν να βάλω τον Outlook στην Android συσκευή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Φαίνεται θα βάλουν τον περιορισμό των 2gb και σε αυτή την εφαρμογή, σε μελλοντικό update.. :rolleyes: Δεν νομίζω. Αλλιώς θα άφηναν τις GIF και στην κανονική έκδοση του Messenger! Λες να αφαιρέσουν τον περιορισμό των 2GB στην κανονική έκδοση του Messenger; :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts