Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αλληλογραφία του outlook έχω συνδέσει 2 λογαριασμούς email και μου εμφανίζει όλα τα mail και των 2 λογαριασμών μαζί,ένας αχταρμας δηλαδή.

Δεν μπορώ να βρω επιλογή για να μου δείχνει κάθε λογαριασμό ξεχωριστά. Αν υπάρχει, βοηθήστε λίγο!

Ευχαριστώ!

κανε αποσυνδεση λογαριασμων.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιστεύεις πως με εκ νέου είσοδο στους λογαριασμούς θα αλλάξει κάτι ή κάθε φορά να αποσυνδέομαι και να συνδέομαι;

Πιστεύεις πως με εκ νέου είσοδο στους λογαριασμούς θα αλλάξει κάτι ή κάθε φορά να αποσυνδέομαι και να συνδέομαι;

Τι ακριβως εννοεις να συνδεεσαι και να αποσυνδεεσαι?

Τι ακριβως δεν σου αρεσει στην καλυτερη εφαρμογή των windows?

3 mail εχω συνδεμενα και δουλευουν αψογα.

Μεσα από την εφαρμογή μπορεις να δεις το κάθε mail ξεχωριστα αν θελεις.

Πατας τις τρεις γραμμες πανω αριστερα και μετα φακελοι για να δεις τον κάθε λογαριασμο ξεχωριστα.

Edited by st1313

Καθε inbox βγαινει ξεχωριστά εκτός αν επιλέξεις κάπου στα account settings να κανεις linked τα inboxes οποτε υποθέτω οτι θα στα βγαζει ολα μαζι.

Καλημέρα!

Γνωστός μου έχει πολλές φωτογραφίες στο OneDrive. Πριν λίγες μέρες ενημερώθηκε ότι μέχρι τις 17 Ιουνίου έχει περιθώριο να βγάλει τις φωτογραφίες, γιατί μειώθηκε ο δωρεάν χώρος, ή να πληρώσει για επιπλέον χώρο.

Το αμέλησε & σήμερα δε φαίνεται κανένα αρχείο του.

Τι μπορεί να γίνει ξέρετε;

SOS!

Ευχαριστώ!

Να πληρώσει συνδρομή για να τα δει πάλι

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο onedrive δεν νομιζω οτι χάνεις την προσβαση στα αρχεία αλλα δεν σε αφήνει να αποθηκεύσεις και αλλα. Καποια πατάτα κανει και δεν τα βλεπει.

Είναι σιγουρος οτι εχει κανει log-in στον ιδιο onedrive account? Υπαρχει ο free personal, και υπαρχουν και αλλοι τυποι accounts.

Edited by georgb

Προσυπογράφω! Εξαιρετική εφαρμογή και συστήνω σε όλους να την εγκαταστήσουν και στο pc (για όσου έχουν 10άρια).

Κάτι έπαθε το Skype και τα μηνύματα μένουν στην... αποστολή η οποία δεν ολοκληρώνετε ποτέ! :( Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Edit: Τώρα δεν συνδέεται κιόλας! :worry:

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, οι επαφές έχουν τρελαθεί. Κάνουν από μόνες τους σύνδεση επαφών διαφορετικών ατόμων με αποτέλεσμα να χτυπά το τηλέφωνο και άλλο να γράφει η οθόνη και άλλος να είναι. Στις περιπτώσεις που έχω βρει ως τώρα, πηγαίνω στην επαφή και κάνω αποσύνδεση.

Γιατί όμως γίνεται αυτό;

Τις επαφές τις βλέπει το κινητό από το λογαριασμό gmail και ως τώρα δεν είχα σχεδόν ποτέ θέματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι έπαθε το Skype και τα μηνύματα μένουν στην... αποστολή η οποία δεν ολοκληρώνετε ποτέ! :( Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Edit: Τώρα δεν συνδέεται κιόλας! :worry:

Γενικό είναι , εις τας Ευρώπας.

Εδώ και 2 ημέρες δεν μπορώ να στείλω μηνύματα, ενώ όταν μουσ τέλνουν τα λαμβάνω μόνο μετά από επανεκίνηση

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση Πέμπτη ή Παρασκευή και το πρόβλημα εμφανίστηκε Δευτέρα πρωί

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Lumia 650

Εδώ και 2 ημέρες δεν μπορώ να στείλω μηνύματα, ενώ όταν μουσ τέλνουν τα λαμβάνω μόνο μετά από επανεκίνηση

Έκανα την τελευταία αναβάθμιση Πέμπτη ή Παρασκευή και το πρόβλημα εμφανίστηκε Δευτέρα πρωί

υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Lumia 650

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ, Μετά την αναβάθμιση που έκανε η εφαρμογή Δευτέρα πρωί, δεν ανοίγει καθόλου και δεν μπορώ να στείλω μνμ ούτε και να λάβω.

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ, Μετά την αναβάθμιση που έκανε η εφαρμογή Δευτέρα πρωί, δεν ανοίγει καθόλου και δεν μπορώ να στείλω μνμ ούτε και να λάβω.

Για ποια εφαρμογή μιλάτε;

Για ποια εφαρμογή μιλάτε;

Τα "ΜΗΝΥΜΑΤΑ". Μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής, έγινε "Messaging" και δεν ανοίγει!

Δεν μπορώ να λάβω και να στείλω SMS και MMS.

Ενημέρωση για Skype 11.18.614.0!!!

Ποιός είπε ότι σταμάτησε για τα wm10;...

για τα windows phone 8.1 σταματησε νομιζω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Ενημέρωση για Skype 11.18.614.0!!!

Ποιός είπε ότι σταμάτησε για τα wm10;...

Για τα 8ρια σταμάτησε η υποστήριξη.

Για τα 8ρια σταμάτησε η υποστήριξη.

Είχα ακούσει ότι και για τα 10 δεν θα ερχόταν άλλη αναβάθμιση πέρα από την προηγούμενη. Γι αυτό ρώτησα. ;)

Τα "ΜΗΝΥΜΑΤΑ". Μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής, έγινε "Messaging" και δεν ανοίγει!

Δεν μπορώ να λάβω και να στείλω SMS και MMS.

Εγώ μέχρι και πριν λίγο έστειλα κανονικά μηνύματα! Χθες έστειλα και MMS.

Βασικά μέχρι στιγμής δεν μου ήρθε η αναβάθμιση της εφαρμογής, ίσως γι' αυτό! Να ξέρω να μη κάνω την αναβάθμιση τότε όταν μου έρθει. Μόνο η ενημέρωση του Skype μου ήρθε!

Edited by evris2013

Παιδιά καλησπέρα. Πρέπει να είναι εκτεταμένο το θέμα με τα sms τελικα...Συμβαίνει εδώ και δυο μέρες στο 930 της συζύγου και θεώρησα ότι είναι σκάλωμα του κινητού. Δεν ήξερα ότι έκανε ενημέρωση η εφαρμογή. Το workaround που της έκανα ήταν να ρυθμίσω τα sms να διαχειρίζονται από το skype. Δουλεύει μια χαρά έτσι. Αποστολή, λήψη κι επιβεβαίωση παράδοσης γίνονται άμεσα.

τι έκανες?

απλά άλλαξες από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων την προεπιλεγμένη εφαρμογή και αντί για μηνύματα microsoft έβαλες skype?

θέλει internet?

Ακριβώς!

Settings - System - Messaging κι αλλάζεις το default app από Microsoft messaging σε Skype.Δε νομίζω ότι θέλει δεδομένα. Όταν πληκτρολογεις το sms κοιτάς να είναι ενεργοποιημενη η επιλογή "via sms" κι όχι "via Skype". Δεν έχω και το 930 μπροστά μου τώρα που γράφω...

Edited by dhatzik74

Μετά την τελευταία αναβάθμιση, οι επαφές έχουν τρελαθεί. Κάνουν από μόνες τους σύνδεση επαφών διαφορετικών ατόμων με αποτέλεσμα να χτυπά το τηλέφωνο και άλλο να γράφει η οθόνη και άλλος να είναι. Στις περιπτώσεις που έχω βρει ως τώρα, πηγαίνω στην επαφή και κάνω αποσύνδεση.

Γιατί όμως γίνεται αυτό;

Τις επαφές τις βλέπει το κινητό από το λογαριασμό gmail και ως τώρα δεν είχα σχεδόν ποτέ θέματα...

εγώ σήμερα διαπίστωσα πως μια επαφή που δεν την έβρισκα, είχε συγχωνευθεί με άλλη εντελώς άσχετη επαφή.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Ακριβώς!

Settings - System - Messaging κι αλλάζεις το default app από Microsoft messaging σε Skype.Δε νομίζω ότι θέλει δεδομένα. Όταν πληκτρολογεις το sms κοιτάς να είναι ενεργοποιημενη η επιλογή "via sms" κι όχι "via Skype". Δεν έχω και το 930 μπροστά μου τώρα που γράφω...

αυτό το "via sms" δεν βρίσκω

έχεις win 10 ή 8.1?

πρέπει να είσαι στην εφαρμοφή skype

Edited by billy7

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών