duc Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Δεν έχω περάσει ποτέ xap πακέτο (αυτά τα πακέτα είναι η παλιά μορφή για τα windows 8) αλλά έχω την εντύπωση ότι θέλει μια διαδικασία με ένα πρόγραμμα που λέγεται "xap deployment tool". Αντίθετα όσα πακέτα έχουν την κατάληξη .appxbundle είναι για δεκάρια και αν έχουν σωστή ψηφιακή υπογραφή εγκαθίστανται απλά κάνοντας κλικ πάνω τους. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, για αυτό δεν το τρέχει. Δεν έχει βγει ακόμη για τα 10 η εφαρμογή που ψάχνω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, για αυτό δεν το τρέχει. Δεν έχει βγει ακόμη για τα 10 η εφαρμογή που ψάχνω. Για ρίξε μια ματιά εδώ. http://forum.xda-developers.com/windows-phone-8/development/tutorial-deploy-xaps-easily-wpv-xap-t3263968 Προσωπικά, δεν λειτούργησε σε εμένα σε άλλη περίπτωση που προσπάθησα, αλλά είναι το εργαλείο με το οποίο κάποιοι αρχικά ξεκλείδωναν το ράδιο στο 950. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Φυσικά και υπάρχει η εγγραφή φωνής. Μη κατηγορούμε και το λειτουργικό χωρίς λόγο έλεος! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη στο 640 xl που εχω. Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Φυσικά και υπάρχει η εγγραφή φωνής. Μη κατηγορούμε και το λειτουργικό χωρίς λόγο έλεος! Είχες δίκιο, δεν είναι προεπιλεγμένη απλά, και πρέπει να το ενεργοποιήσεις χειροκίνητα μέσα από την διαδρομή που έδωσες πιο πίσω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Φυσικά και υπάρχει η εγγραφή φωνής. Μη κατηγορούμε και το λειτουργικό χωρίς λόγο έλεος! Ο συμφορουμίτης αναφέρθηκε σε ΑΥΤΟΜΑΤΗ εγγραφή κλήσης, δηλαδή να ξεκινά να κάνει εγγραφή αμέσως μόλις ξεκινήσει η συνομιλία. Αυτό δε το έχει αν δε κάνω λάθος, για να κάνεις εγγραφή θα πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο της εγγραφής κατά τη διάρκεια της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Σχετικά με την εξαγωγή επαφών στο site του outlook που συζητάγαμε σε προηγούμενη σελίδα, έστειλα ένα μέιλ στο support team του outlook με λεπτομερή περιγραφή και screenshots και μου απάντησαν ότι θα το δουν οι προγραμματιστές για να το διορθώσουν. Θα δείξει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Σχετικά με την εξαγωγή επαφών στο site του outlook που συζητάγαμε σε προηγούμενη σελίδα, έστειλα ένα μέιλ στο support team του outlook με λεπτομερή περιγραφή και screenshots και μου απάντησαν ότι θα το δουν οι προγραμματιστές για να το διορθώσουν. Θα δείξει :rolleyes: Αμήν....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ο συμφορουμίτης αναφέρθηκε σε ΑΥΤΟΜΑΤΗ εγγραφή κλήσης, δηλαδή να ξεκινά να κάνει εγγραφή αμέσως μόλις ξεκινήσει η συνομιλία. Αυτό δε το έχει αν δε κάνω λάθος, για να κάνεις εγγραφή θα πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο της εγγραφής κατά τη διάρκεια της κλήσης. Γιατι? πρεπει να γραφοντε αυτοματα ολες οι κλησεις ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Γιατι? πρεπει να γραφοντε αυτοματα ολες οι κλησεις ειναι λογικο? Το θέμα είναι τι θέλει ο καθένας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Γιατι? πρεπει να γραφοντε αυτοματα ολες οι κλησεις ειναι λογικο? Το θέμα δεν είναι τι πρέπει αλλά τι θέλει ο καθένας, όπως λέει και ο montoya. Παλιότερα σε android που είχα, οι σχετικές εφαρμογές σού έδιναν τέτοια δυνατότητα, ακόμα και να επιλέγεις και συγκεκριμένες επαφές που αυτόματα έκαναν εγγραφή κάθε τους κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a6848 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 [ATTACH]66306[/ATTACH] Εγγραφη για on-off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 [ATTACH]66306[/ATTACH] Εγγραφη για on-off Εδώ πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο "εγγραφή". Ο φίλος θέλει (για τους λόγους του) να γίνεται αυτόματα η εγγραφή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εδώ πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο "εγγραφή". Ο φίλος θέλει (για τους λόγους του) να γίνεται αυτόματα η εγγραφή. Τι τηλέφωνο είναι;;; στο 640 XL δεν βρήκα αυτή την δυνατότητα με 10αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τι τηλέφωνο είναι;;; στο 640 XL δεν βρήκα αυτή την δυνατότητα με 10αρια. Το έχουν μόνο τα x50 που είχαν ήδη δεκάρια! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 παιδια καλησπερα, η εφαρμογη που υπηρχε στα 8.1 "σαν σήμερα" γινεται να την βρουμε καπως και να την περασουμε στα 10αρια ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή "WeTransfer" στα Windows Phone ή ψάχνω άδικα;;;; στο android πάντως την δοκίμασα και δουλεύει τέλεια. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 παιδια καλησπερα, η εφαρμογη που υπηρχε στα 8.1 "σαν σήμερα" γινεται να την βρουμε καπως και να την περασουμε στα 10αρια ? Δες μήπως μπορείς να την κατεβάσεις από αυτό το λινκ: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FpsBtQmYynEJ:https://www.microsoft.com/en-us/store/p/%25CE%25A3%25CE%25B1%25CE%25BD-%25CE%25A3%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1/9wzdncrdflgk+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Δες μήπως μπορείς να την κατεβάσεις από αυτό το λινκ: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FpsBtQmYynEJ:https://www.microsoft.com/en-us/store/p/%25CE%25A3%25CE%25B1%25CE%25BD-%25CE%25A3%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1/9wzdncrdflgk+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr Πάντως εγώ τώρα που προσπάθησα, πήγε να με βάλει στο store αλλά δεν άνοιγε. Με το βελάκι πίσω με πήγε στο λινκ με την εφαρμογή, αλλά το μπλε κουμπί για να κατεβάσεις την εφαρμογή ήταν θολό και δεν πατιότανε! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 lumia 730 εχει σταματήσει να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μου με το one drive γνωρίζει κανείς γιατί; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 lumia 730 εχει σταματήσει να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μου με το one drive γνωρίζει κανείς γιατί; Μήπως έχεις και Android συσκευή, που στέλνει φωτογραφίες στο ίδιο OneDrive; Γιατί έχω παρόμοιο περίεργο θέμα. Αν συγχρονίσω τα mails του ms account, που έχω για το 640, στο 640 και μετά συγχρονίσω το ίδιο account στο P1m(Android), μερικές φορές δε φέρνει τα mails και τις επαφές. 1 φορά χρειάστηκε και διαγραφή του account από το P1m. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 lumia 730 εχει σταματήσει να συγχρονίζει τις φωτογραφίες μου με το one drive γνωρίζει κανείς γιατί; έχει θέμα το onedrive γιατί έχω πρόβλημα και στο κινητό και στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 έχει θέμα το onedrive γιατί έχω πρόβλημα και στο κινητό και στο pc Δεν ξέρω τι έχει, αλλά εμένα δεν μου εμφανίζει όλους τους φάκελους στο 950 XL. Μου εμφανίζει τέσσερις ενώ έχω καμία δεκαριά..... Και δεν μου εμφανίζει τον φάκελο των φωτογραφιών που είναι ο πιο σημαντικός. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει,προσπαθώ μέσω pc να περάσω ringtones στον αναλογο φακελο στην συσκευη,αλλα δεν τα βλέπει.Τι άλλο θα πρέπει να κάνω; Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει,προσπαθώ μέσω pc να περάσω ringtones στον αναλογο φακελο στην συσκευη,αλλα δεν τα βλέπει.Τι άλλο θα πρέπει να κάνω; Το ringtone που σε ενδιαφέρει πρέπει να το αντιγράψεις από φάκελο του PC και όχι από φάκελο του κινητού. Αν το κάνεις έτσι τότε μετά την αντιγραφή κάνε ένα software reset Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts