michpan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδιά το γράφει και η revolut στην εφαρμογή, λεφτά μόνο από λογαριασμό με το ίδιο όνομα θα δέχονται πλέον.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδιά το γράφει και η revolut στην εφαρμογή, λεφτά μόνο από λογαριασμό με το ίδιο όνομα θα δέχονται πλέον.. οποτε για να μου στειλουν λεφτα απο εξωτερικο δεν γινεται γτ θα πρεπει να ειναι στο ονομα μου :( πχ αν μου στειλει η μανα μου απο Αγγλια τα λεφτα δεν θα μπουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 οποτε για να μου στειλουν λεφτα απο εξωτερικο δεν γινεται γτ θα πρεπει να ειναι στο ονομα μου :( πχ αν μου στειλει η μανα μου απο Αγγλια τα λεφτα δεν θα μπουν Ανοιγει εναν λογαριασμο στο ονομα της βαζει τα χρηματα και μετα στα κανει μεταφορα μεσω της εφαρμογης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Εννοώ για το PayPal. Το ξέρω ότι μέσω revolut γίνεται, αλλά το ποσό βγαίνει σε λίρες στο PayPal. Πως μπορώ να το αλλάξω στο PayPal? Πρέπει να ρυθμίσεις την μετατροπή, να την κάνει η τράπεζα. Το γράφω λίγα post πιο πισω. Μεσα απο το προφίλ σου στο paypal πας με τη σειρα Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες) και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Πρέπει να ρυθμίσεις την μετατροπή, να την κάνει η τράπεζα. Το γράφω λίγα post πιο πισω. Μεσα απο το προφίλ σου στο paypal πας με τη σειρα Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες) και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Έτσι το έχω. Περίεργο Edit: το είχα κάνει για την άλλη κάρτα και το είχα ξεχάσει για τη revolut. Αυτό ήταν τελικά. Ευχαριστώ Edited December 24, 2015 by pektis7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ανάληψη από ATM της alpha bank με την revolut 20 ευρώ επέλεξα επιλογή σε GBP και έτσι με χρέωσε η τράπεζα 5% προμήθεια!οπότε οποίος θέλει ανάληψη από alpha bank να επιλέγει όταν τον ρωτήσει χρέωση σε EUR. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που κάποιος θα κάνει ανάληψη από atm Alpha Bank και θα επιλέξει λίρες αντι για ευρώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν λόγο που κάποιος θα κάνει ανάληψη από atm Alpha Bank και θα επιλέξει λίρες αντι για ευρώ.. Ρωτισε αν θελει να παρει τα χρηματα απο την καρτα σε λιρες η ευρω.Εγω σκεφτικα οτι η καρτα εχει για κυριο νομισμα της λιρες οποτε δεν θα υπαρξει χρεωση... :/ Τελικα το παθημα εγινε μαθημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ρωτισε αν θελει να παρει τα χρηματα απο την καρτα σε λιρες η ευρω.Εγω σκεφτικα οτι η καρτα εχει για κυριο νομισμα της λιρες οποτε δεν θα υπαρξει χρεωση... :/ Τελικα το παθημα εγινε μαθημα... Και αν στα εβγαζε σε λιρες θα εμπαινες στο καταστημα να κανεις μετατροπη; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Και αν στα εβγαζε σε λιρες θα εμπαινες στο καταστημα να κανεις μετατροπη; Να χρεώσει λιρες και να με δωσει ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Το δυνατό σημείο της Revolut (και αυτό άλλωστε που διαφημίζουν και οι ίδιοι) είναι η μετατροπή συναλλάγματος χωρίς πρόσθετα έξοδα, αλλά και με ιδιαίτερα επωφελή (για μας) ισοτιμία*. Οπότε οποιαδήποτε μετατροπή συμφέρει να αφήνουμε να την κάνει η Revolut. Όσο για το PayPal, έχει... πονηρέψει μου φαίνεται! Έχω από χρόνια ορίσει τη μετατροπή συναλλάγματος να μου την κάνει η τράπεζα/κάρτα μου και όχι το PayPal, και πρόσφατα, σε ό,τι συναλλαγές επιχείρησα να κάνω, πήγαινε να μου κάνει τη μετατροπή το PP (καλά που το είδα!) Πήγα, ξανα-άλλαξα την προτίμηση στις συνδεδεμένες κάρτες (για μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα), βεβαιώθηκα ότι το έχει κάνει save και το "θυμάται", και όμως στην επόμενη συναλλαγή, να σου πάλι μετατροπή από το PP! Έχετε το νου σας, γιατί μου φαίνεται ότι προσπαθούν να πετύχουν κανέναν αφηρημένο (που δε θα δει ότι η συναλλαγή του ετοιμάζεται να γίνει στο νόμισμα της κάρτας/τράπεζάς του και όχι αυτό του πωλητή), να βγάλουν το... κάτι τις τους παραπάνω. _______________________________________ * Sounds almost too good to be true... Αναρωτιέμαι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 ακουστε τι επαθα εγω με τη ρεβολουτ. εβαλα 65 ευρω την κυριακη 20-12 το βραδυ, στις 22-12 μου κανει top up τα 65 ευρω. στις 23-12 το απογευμα μου κανει και δευτερο top up αλλα 65 ευρω (καταλαθος) και απο 65 ευρω παω στα 130 :!: λεω τι γινεται ρε παιδια; μπαινω στο λογαριασμο της τραπεζας βλεπω μια μεταφορα 65 ευρω. ολα καλα. κανω μια αγορα 66,20 και λεω δε μπορει θα το δουνε και θα τα παρουν πισω. οπως και εγινε. μπαινω σημερα στην εφαρμογη και ειναι -1,20 ευρω. δηλαδη αν ηθελα θα μπορουσα χτες να ψωνισω τα και τα 65 ευρω και μετα αντε να με βρουνε... παντως δεν περιμενα τετοιο λαθος απο τραπεζα :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Το δυνατό σημείο της Revolut (και αυτό άλλωστε που διαφημίζουν και οι ίδιοι) είναι η μετατροπή συναλλάγματος χωρίς πρόσθετα έξοδα, αλλά και με ιδιαίτερα επωφελή (για μας) ισοτιμία*. Οπότε οποιαδήποτε μετατροπή συμφέρει να αφήνουμε να την κάνει η Revolut. Όσο για το PayPal, έχει... πονηρέψει μου φαίνεται! Έχω από χρόνια ορίσει τη μετατροπή συναλλάγματος να μου την κάνει η τράπεζα/κάρτα μου και όχι το PayPal, και πρόσφατα, σε ό,τι συναλλαγές επιχείρησα να κάνω, πήγαινε να μου κάνει τη μετατροπή το PP (καλά που το είδα!) Πήγα, ξανα-άλλαξα την προτίμηση στις συνδεδεμένες κάρτες (για μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα), βεβαιώθηκα ότι το έχει κάνει save και το "θυμάται", και όμως στην επόμενη συναλλαγή, να σου πάλι μετατροπή από το PP! Έχετε το νου σας, γιατί μου φαίνεται ότι προσπαθούν να πετύχουν κανέναν αφηρημένο (που δε θα δει ότι η συναλλαγή του ετοιμάζεται να γίνει στο νόμισμα της κάρτας/τράπεζάς του και όχι αυτό του πωλητή), να βγάλουν το... κάτι τις τους παραπάνω. _______________________________________ * Sounds almost too good to be true... Αναρωτιέμαι... Αυτό όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Ενώ αποθηκευσω την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και το paypal το αλλάζει μόνο του! Είναι πολύ εκνευριστικό! Ευτυχώς την πάτησα μια φορά όντας αφηρημενος αλλά από δω και πέρα πάντα διπλοτσακαρω πριν συνεχίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα! Η skrill συνδέεται κανονικά στο pay pal?Γίνονται κανονικά αγορές από σελίδες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αυτό όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Ενώ αποθηκευσω την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα και το paypal το αλλάζει μόνο του! Είναι πολύ εκνευριστικό! Ευτυχώς την πάτησα μια φορά όντας αφηρημενος αλλά από δω και πέρα πάντα διπλοτσακαρω πριν συνεχίσω. Και καλά να μην το δεις και να την πατήσεις (κι εγώ την πάτησα μια φορά) με κανένα σχετικά μικρό ποσό. Αν είναι για κανά μεγάλο, σε σκίζουν κανονικά - η διαφορά με την ισοτιμία που δίνουν οι τράπεζες είναι πολύ αισθητή (και με την ισοτιμία που δίνει το Revolut, ακόμα μεγαλύτερη)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα! Η skrill συνδέεται κανονικά στο pay pal?Γίνονται κανονικά αγορές από σελίδες? Μια φορά που δοκίμασα το καλοκαίρι, δεν την δέχτηκε το PayPal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μια φορά που δοκίμασα το καλοκαίρι, δεν την δέχτηκε το PayPal. Ευχαριστω πολύ! Άμα γνωρίζει κανείς καμία υπηρεσία σαν την revolut(δεν μπορώ να στείλω λεφτά εκει) που να μην χρειάζεται verified και μπορεί να βοηθήσει.. Καλές γιορτές σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα! Η skrill συνδέεται κανονικά στο pay pal?Γίνονται κανονικά αγορές από σελίδες? Φυσικα. Ειναι κι αυτη μια mastercard Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Φυσικα. Ειναι κι αυτη μια mastercard Μήπως ξέρεις άμα γίνονται και αγορές από σελίδες? (ebay, Amazon,κ.τ.λ) Μπήκα στην σελίδα τους αλλά δεν κατάλαβα πολλά.. Μόνο για στοιχιματικα σιτε έλεγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Μήπως ξέρεις άμα γίνονται και αγορές από σελίδες? (ebay, Amazon,κ.τ.λ) Μπήκα στην σελίδα τους αλλά δεν κατάλαβα πολλά.. Μόνο για στοιχιματικα σιτε έλεγε... Φυσικα και γινονται μεσω paypal Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ευχαριστω πολύ! Άμα γνωρίζει κανείς καμία υπηρεσία σαν την revolut(δεν μπορώ να στείλω λεφτά εκει) που να μην χρειάζεται verified και μπορεί να βοηθήσει.. Καλές γιορτές σε όλους! γιατί δε μπορείς να στείλεις σε revolut ; Lepay θέλει νομίζω verification για να πάρεις την κάρτα moneysafe αλλά κοστίζει ακριβά skrill δεν έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 γιατί δε μπορείς να στείλεις σε revolut ; Lepay θέλει νομίζω verification για να πάρεις την κάρτα moneysafe αλλά κοστίζει ακριβά skrill δεν έχω δοκιμάσει Εχω δοκιμασει εγω skrill. Την δουλευω κανονικα. Ολα καλα. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις verification Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) γιατί δε μπορείς να στείλεις σε revolut ; Lepay θέλει νομίζω verification για να πάρεις την κάρτα moneysafe αλλά κοστίζει ακριβά skrill δεν έχω δοκιμάσει Ο λογαριασμός που στέλνω τα λεφτά είναι σε εμένα, αλλά επειδή το ίντερνετ banking δεν είναι ανοιγμενω σε εμένα και είναι σε άλλον δεν φαίνονται ότι τα στέλνω εγώ αλλά αυτός που άνοιξε το ίντερνετ banking και μου γύρισαν τα λεφτά πίσω. Εχω δοκιμασει εγω skrill. Την δουλευω κανονικα. Ολα καλα. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις verification Μερικά ζητάνε να τους στείλεις φωτογραφία την ταυτότητα, δίπλωμα για ταυτοποίηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θέλω να στείλω τέτοια στοιχεία και ψάχνω χωρίς! Φυσικα και γινονται μεσω paypal Να σε καλά φίλε και συγνώμη σε όλους για το οφ τοπικ.Να μην ανοίγω ένα θέμα άσκοπα! Καλές γιορτές σε όλους! :) Edited December 24, 2015 by Bayern Δεν είδα τα άλλα ποστ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ρωτισε αν θελει να παρει τα χρηματα απο την καρτα σε λιρες η ευρω.Εγω σκεφτικα οτι η καρτα εχει για κυριο νομισμα της λιρες οποτε δεν θα υπαρξει χρεωση... :/ Τελικα το παθημα εγινε μαθημα... χμμμ.... ενδιαφέρον... καλα που το είπες να έχουμε το νου μας.... οσο για τον αλλο φίλο που ρώτησε να επιβεβαιώσω και εγω οτι η skrill δουλεύει μια χαρα με το paypal.... Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Το δυνατό σημείο της Revolut (και αυτό άλλωστε που διαφημίζουν και οι ίδιοι) είναι η μετατροπή συναλλάγματος χωρίς πρόσθετα έξοδα, αλλά και με ιδιαίτερα επωφελή (για μας) ισοτιμία*. Οπότε οποιαδήποτε μετατροπή συμφέρει να αφήνουμε να την κάνει η Revolut. Όσο για το PayPal, έχει... πονηρέψει μου φαίνεται! Έχω από χρόνια ορίσει τη μετατροπή συναλλάγματος να μου την κάνει η τράπεζα/κάρτα μου και όχι το PayPal, και πρόσφατα, σε ό,τι συναλλαγές επιχείρησα να κάνω, πήγαινε να μου κάνει τη μετατροπή το PP (καλά που το είδα!) Πήγα, ξανα-άλλαξα την προτίμηση στις συνδεδεμένες κάρτες (για μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα), βεβαιώθηκα ότι το έχει κάνει save και το "θυμάται", και όμως στην επόμενη συναλλαγή, να σου πάλι μετατροπή από το PP! Έχετε το νου σας, γιατί μου φαίνεται ότι προσπαθούν να πετύχουν κανέναν αφηρημένο (που δε θα δει ότι η συναλλαγή του ετοιμάζεται να γίνει στο νόμισμα της κάρτας/τράπεζάς του και όχι αυτό του πωλητή), να βγάλουν το... κάτι τις τους παραπάνω. _______________________________________ * Sounds almost too good to be true... Αναρωτιέμαι... Δηλαδη ποσο παραπανω χρεωνεσαι αμα τη μετατροπη η pp?(π.χ για μια αγορα που θα κοστισει 10 ευρω ποσα κραταει?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts