Jump to content

kiniko21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kiniko21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

kiniko21's Achievements

  1. Επειδή είμαι άσχετος και δυστυχώς δεν προνόησα για κάποιο back up ή για να πάρω όλα τα αρχεία μου από το 9 pro πριν χαλάσει, υπάρχει τρόπος να πάρω τα αρχεία μου που έχουν αποθηκευτεί στο mi cloud?
  2. Δεν με νοιάζουν τα χαζά θεματάκια αλλά κάτι χοντρό όπως αυτό που μου έκανε το 9 pro που τώρα στα τελευταία του, όταν το έκλεινες κόλλαγε στο logo MIUI και απλά έκανε ρεσταρτ και το ίδιο και το ίδιο συνέχεια μέχρι που δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Ιδανικά θα ήθελα 5G γιατί θέλω να το κρατήσω το κινητό όσο πάει. Αν δεν με ένοιαζε μπορεί να έπαιρνα το x3 pro. Τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ναι μεν η xiaomi δεν προσπάθησε να με βγάλει εκτός εγγύησης και είναι πολύ θετικό γιατί αν ξαναντιμετωπίσω πρόβλημα ξέρω οτι το σέρβις είναι καλό. Αλλά με προβληματίζει οτι 1 χρόνο αρκιβώς από την αγορά του μάλλον λόγο λογισμικού,χάλασε. Απ' την άλλη η oneplus είναι καλή εταιρεία αλλά με πολύ πιο αδύναμο επεξεργαστή, οθόνη και καθόλου σταθεροποίηση όταν βγάζεις βίντεο. Ακόμα είμαι λίγο μπερδεμένος 😕 .Αξίζει να ξαναεμπιστευθώ xiaomi?
  3. Γνωρίζουμε αν γενικά είναι καλό το σέρβις της oneplus στην Ελλάδα? Πχ από την infoquest έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν προσπάθησε να με "πετάξει" εκτός εγγύησης. Επίσης η oneplus ή η xiaomi υποστηρίζει για παραπάνω χρόνια τις συσκευές της με Updates μετά από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους? Απ' ότι κατάλαβα, τα xiaomi μπορεί να υπερτερούν των onleplus στην ίδια τιμή αλλά βγάζουν πολλά προβλήματα σε αντίθεση με τα oneplus που είναι "σκυλιά". Κατάλαβα σωστά?
  4. Θα γίνει αντικατάσταση συσκευής στην ουσία γιατί στο 9 pro κόλλησε το λογισμικό και δεν μπόρεσε η infoquest να το φτιάξει. Γι' αυτό είπα να μην υπάρχουν πολλά ή σοβαρά θέματα με το λογισμικό. Θα επέλεγα realme αλλά το κατάστημα δεν τα έχει. Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα 7 μοντέλα. Δεν ξέρω αν είναι αναγκαίο να έχει 5g γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου αλλά έχω σκοπό να την κρατήσω πολύ καιρό την συσκευή ΑΝ αντέξει. 5G σημαίνει καλύτερο σήμα σε δύσβατα μέρη?
  5. Καλησπέρα, θα ήθλα την βοήθεια σας για την άμεση αντικατάσταση της συσκευής μου(xiaomi redmi note 9 pro) η οποία μας άφησε χρόνους μόλις 1 έτος από την αγορά της. Οι επιλογές μου είναι οι εξής: 1) Xiaomi Poco M3 Pro 5G 6GB RAM 128GB στα 210 ευρώ 2) OnePlus Nord N10 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB στα 223 ευρώ 3) Xiaomi Poco X3 Pro Dual Sim 8GB RAM 256GB στα 229 ευρώ 4) Xiaomi Poco X3 Pro Dual Sim 6GB RAM 128GB στα 193,50 ευρώ 5) Xiaomi Mi 10 Lite 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB στα 230 ευρώ 6) Xiaomi Mi 10T Lite 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB στα 233 ευρώ 7) Xiaomi Poco F3 5G Dual Sim 6GB RAM 128GB στα 283 ευρώ 8 ) OnePlus Nord CE 5G Dual Sim 8GB RAM 128GB στα 286 ευρώ Ποιες από αυτές τις επιλογές σας φαίνονται vfm? Ποια μου προτείνετε να πάρω? Θα προτιμούσα κάποια συσκευή που να μην έχουν υπάρξει θέματα με το λογισμικό.
  6. Καλησπερα παιδια Αγορασα μια micro sd με σκοπο να περασω ολες τις φωτογραφιες μου για να αδειασει ο χωρος αποθηκευσης του Huawei T3 10. Ετσι οπως εψαχνα πως θα τις μετακινησω,ειδα εκει που ελεγε "μεταφορα στο κιβωτιο ασφαλειας" και επειδη ελεγε για micro sd εκανα την βλακεια και τωρα δεν μπορω να βρω πουθενα τις φωτογραφιες μου.Παιδια βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος και εχω παθει σοκ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων
  7. Καλησπερα παιδια Αγορασα μια micro sd με σκοπο να περασω ολες τις φωτογραφιες μου για να αδειασει ο χωρος αποθηκευσης του Huawei T3 10. Ετσι οπως εψαχνα πως θα τις μετακινησω,ειδα εκει που ελεγε "μεταφορα στο κιβωτιο ασφαλειας" και επειδη ελεγε για micro sd εκανα την βλακεια και τωρα δεν μπορω να βρω πουθενα τις φωτογραφιες μου.Παιδια βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος και εχω παθει σοκ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων Το θεμα το δημιουργησα σε αυτη την ενοτητα γτ δεν με αφηνε στην κατηγορια με τις συσκευες Huawei.
  8. Nα σας ρωτησω κατι ρε παιδια.Τωρα που αυτα τα κινητα εχουν τετοια αθονη πρεπει να αγορασω tempered glass ή να αγορασω απλη μεμβρανη?
  9. Παιδια προλαβα μια προσφορα και τσιμπησα το a6+ στα 226 ευρω.Δεν το εχω ανοιξει ακομα,αλλα θα το κανω αυριο ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mην μου βαζεις τωρα φωτιες,ακομα δεν το πηρα.Λες να επρεπε να παρω το htc u ultra ε?Eιναι καλυτερο στο θεμα καμερας?
  10. ΟΛΑ τα samsung -40% :confused::blink: Απλα πας στο vr καταστημα επιλεγεις το samsung κινητο που θες πας,στο μαγαζι και το πληρωνεις με -40%?
  11. To Nubia z17 lite ειναι καλυτερο απο το xiaomi redmi note 5?Ειναι εξησου αξιωπιστα κινητα? Τα samsung galaxy a6 και a6+ λενε τπτ?Eιδα και τα galaxy a5 2017 και το S7 αλλα ειναι πιο "παλια" κινητα.Εσεις τι λετε που ξερετε καλυτερα? Παιζει σε κανενα μηνα να βγει καποιο δυνατο κινητο εως 250 ευρω?
  12. Καταρχας αας ευχαριστω πολυ για γρηγορες απαντησεις σας.Ειχα δει και αλλα 2 κινητα που μου αρεσαν περα απο το xiaomo redmi note 5.Το nubia z17 lite στα 150 ευρω https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-nubia-z17-lite-55-inch-4g-lte-smartphone-6gb-64gb-130mp-dual-rear-camera-snapdragon-653-octa-core-android-71-blue-566.html και το sharp aquos s2 που μου αρεσει παρα πολυ και ειχα δειπου γραφανε τα παιδια για μια προσφορα στα 150 ευρω αλλα πρεπει να εχει τελειωει :/ Κατι ακομα,το xiaomi που θα το παρω απο Ελλαδα θα εχει εγγυηση?Και αν ναι ποσο καιρο?
  13. Γεια σας.Σημερα μου χαλασε το κιν και ψαχνω καινουργιο.Με ενδιαφερει να εχει κυριως: 1) τιμη εως 250 ευρω 2) Πολυ καλη καμερα και μπροστα και πισω(οσο καλη μπορει να ειναι σε αυτη την τιμη) 3) Σχετικα καλη μπαταρια 4) Απο Ελλαδα ή Ευρωπη ωστε να εχω εγγυηση και να το παραλαβω γρηγορα 5) Επειδη δεν ξερω απο κινητα θελω να ειναι ετοιμο,να μην χρειαστει να το πολυψαξω για να το βελτιωσω.Αν καταλαβατε τι θελω να πω :lol::p 6) Να ειναι μαρκα που τα κινητα της εχουν διαρκεια στο χρονο Ξερω,ξερω πολλα ζηταω:ninja:
  14. Eχεις απολυτο δικιο,πολυ καλο φαινεται.To θεμα τωρα ειναι ποιο θα μου αντεξει και δεν θα μου κολλαει μετα απο 1 χρονο.Δηλαδη xiomi ή meizu?Επισης πιο απο τα 2 θα χρειαστει λιγοτερο πειραγμα,γιατι ειμαι ασχετος σε αυτα :lol: Πρεπει παντως και τα δυο να εχουν καλη καμερα
  15. Σε ευχαριστω πλ.Ειδα παιδια τις διαφορες του δικου μου με ενα samsung s7 και επαθα σοκ!Και αυτα που ανεφερα παραπανω πρεπει να εχουν καλη καμερα και δεν ειναι καθολου ακριβα αν τα παρεις απο Κινα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα σαν κινητα.Γι αυτο ρωταω τους πιο ειδικους,μιας και ειμαι εντελως ασχετος :p:lol:
×
×
  • Create New...