Jump to content

iparout

Members
  • Δημοσιεύσεις

    278
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

iparout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Νέος κάτοχος του 8'' και παραγγέλνοντας θήκη από eBay αντιμετωπισα το εξής πρόβλημα : Οταν διπλώνω την πρόσοψη της θήκης πίσω από το τάμπλετ (σε ορισμένες θέσεις), κλείνει αυτομάτως η οθόνη προφανώς λόγω του ισχυρού/misplaced μαγνήτη που έχουν μέσα οι φτηνές θήκες. Το πρόβλημα περιγράφεται και εδώ και φαντάζομαι θα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι (ένα γρήγορο search στο google έβγαλε πολλά τέτοια θρεντς από διάφορα φόρα). Υπάρχει κάποια καλή λεπτή και κομψή θήκη από eBay η οποία να έχει δοκιμαστεί από κάποιον φίλο δώ μέσα και να μην έχει αυτό το πρόβλημα ?
  2. Καλύπτει όλη την οθόνη το συγκεκριμένο χωρίς halo ή rainbow effect ?
  3. Η συγκεκριμένη θήκη είναι αρκετά κομψή. Έχει αντέξει σε πτώσεις του κινητού ? Επηρεάζει καθόλου το wifi/4g ?
  4. Είχες το ίδιο πρόβλημα ? Διάβασα κι εγώ τριγύρω και είδα αυτό Παρήγγειλα 2 τζαμάκια και περιμένω. Σε 1 μήνα θα ξέρω. Αγόρασα και ένα back cover αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα προστατεύσει το κινητό σε πτώση από τραπέζι κτλ (είναι περισσότερο για γρατζουνιές)... Υπάρχει άραγε κάτι διακριτικό που να προσφέρει τέτοια προστασία ?
  5. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό και είμαι ενθουσιασμένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tempered glass που αγόρασα δεν κάθεται καλά στην δεξιά άκρη του κινητού, κάνοντας ένα ενοχλητικό και έντονο halo effect σε όλο το πλάτος της οθόνης. Αυτό διάβασα ότι ενδεχομένως να γίνεται επειδή η οθόνη του κινητού είναι κυρτή στις άκρες. Υπάρχει άραγε κάποιο τζαμάκι που να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού (ιδανικά μαζί με τα bezels) και να μην κάνει αυτό το halo effect ?
  6. Δωρεάν αποστολή ήταν και οι δύο παραγγελίες αλλά το περίεργο ήταν ότι βγήκαν από το ίδιο warehouse !! Περίεργα πράματα... Anyways...
  7. Μόλις παρέλαβα από banggood καλώδια Blitzwolf αξίας $18 (το δέμα πάνω έγραφε $3). Απλή χωρίς tracking η αποστολή, παραγγελία 15/8 και έφτασαν σήμερα. Παραγεγλία την ίδια μέρα από banggood πάλι χωρίς τράκινγκ αλλά σε διαφορετικό δέμα (το site δεν με άφηνε να έρθουν με το ίδιο δέμα, wtf ?), αναμένεται !! Τα αντικείμενα έφυγαν από Banggood την ίδια μέρα BTW ! Έχω αρχίσει και πιστεύω πως τα untracked δέματα έρχονται πιο γρήγορα, με όποιο ρίσκο κλοπής ενέχει αυτό.
  8. Το GSM Arena είναι αρκετά αναξιόπιστο για κάποια πράγματα. Θα πάω και από κοντά να το δώ βέβαια.
  9. Είναι dual active σίγουρα και από φίλο που το είχε σε άλλο φόρουμ μαθαίνω ότι έχει ξεχωριστή θύρα για SD. Οπότε μάλλον αυτό θα πάρω !
  10. Έχω το 640XL. Απίστευτη αυτονομία, πολύ καλή κάμερα. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΑ ! Με τα WM10 το κινητό δεν παλεύεται (κολλήματα, restarts) και επιπλέον οι εφαρμογές του windows store είναι για γέλια και για κλάμματα. Μην κάνεις το λάθος και το πάρεις.
  11. Τα ακριβώς αντίθετα μαθαίνω. Εϊναι dual active αλλά η SD CARD καταλαμβάνει την θέση για την δεύτερη κάρτα SIM, οπότε δεν γίνεται 2 ΣΙΜ και SD.
  12. 2017. https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html Από you θα το πάρω (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην εγγύηση, την έκδοση κτλ).
  13. Υπάρχει κανένα μειονέκτημα του J7 που θα πρέπει να έχω υπόψην ? Μάλλον αυτό θα αγοράσω. Έχει 2 κάρτες SIM (dual active) και επιπλέον slot για SD card ?
  14. Οι φωτός του P2 δεν είναι χάλια, αλλά το βίντεο τρεμοπαίζει λες και γίνεται σεισμός ! 4:40 του παρακάτω βίντεο απαράδεκτο κατά την γνώμη μου.
  15. J7 εννούσα ασφαλώς, όχι J5 όπως εκ παραδρομής έγραψα παραπάνω. Φαίνεται πάρα πολύ καλό !
×
×
  • Create New...