paris_89 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αν βάλεις την εφαρμογή και πατήσεις top up και αλλάξεις την επιλογή από κάρτα σε transfer σου βγάζει μια κάρτα με τα στοιχεία της τράπεζας για να στείλεις το εμβασμα Άψογα. Σας ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε. Θα δοκιμάσω πιο μετά ή αύριο και θα αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_80 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 να προσθεσω κ γω την εμπειρια μου.... κατ αρχην ολα αψογα, εμβασμα μεσω εθνικης (με προμηθεια 1€) εμφανιση στο λογαριασμο μου σε 3μερες (αν κ ειχα μια μικρη επικοινωνια/απορια μαζι τους) εγγραφη στο paypal κανονικα κ ευκολα. ευχαριστω τους προηγουμενους για την βοηθεια τους σχετικα με την καρτα.... καλες αγορες!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Στο insomnia έχει φτιαχτεί αναλυτικότατος οδηγός βήμα βήμα για revolut. Να βάλω εδώ το λινκ ή πειράζει που είναι από άλλο φόρουμ? Αλλιώς ας βάλει κάποιος mod στην αρχική σελίδα του thread τις οδηγίες που έχουν γραφτεί εδώ για το τι είναι η revolut και πως κάνουμε top up ώστε να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια. Γιατί να πειράζει? Δεν δίνεις το link να μην ψαχνομαστε? The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Πριν λιγο εστειλα απο AlphaBank 10,00 € και περιμενω αυριο μεθαυριο να δω την πιστωση. Η καρτα που μου εμφανιζει στο κινητο μου ειναι η δικη μου ; Αυτης τον αριθμο θα προσθεσω στο paypal ? πρωτα βεβαια θα πρεπει να εμφανιστουν τα χρηματα ωστε να βρει το paypal to 1,5 € για να κανει την επαληθευση. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το revolut μπορεις να το διαχειριστεις μεσα απο τον υπολγιστη ή μονο απο κινητό; Aπο πείρα σου λέω ότι μάλλον την Τετάρτη μετά τις 11 το πρωί θα το δεις το 10ρικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Γιατί να πειράζει? Δεν δίνεις το link να μην ψαχνομαστε? Εδώ είναι: http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Στο πρώτο ποστ έχει βήμα βήμα πως γίνεται η εγγραφή στο revolut και στο δεύτερο ποστ έχει αναλυτικά τι και που συμπληρώνουμε για να στείλουμε έμβασμα με τα ebanking όλων των ελληνικών τραπεζών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Γιατί να πειράζει? Δεν δίνεις το link να μην ψαχνομαστε? ok πρόλαβε άλλος. Επίσης να πω ότι, πριν λίγο πρόσθεσα την revolut κάρτα στο paypal και αμέσως μετά έβαλα 10€ στην κάρτα μου στην wind, μέσω revolut. Moυ πήρε το paypal τα 8€ που είχα στο balance και τα 2€ από την revolut Edited November 8, 2015 by soleman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η μεταφορά των χρημάτων στο revolut γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Μέσω άλλης κάρτας δεν...; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η μεταφορά των χρημάτων στο revolut γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Μέσω άλλης κάρτας δεν...; δεν ....... αν γίνει με την άλλη κάρτα που έχεις κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεσαι καν το revolut γιατί θα περνάει απευθείας η άλλη κάρτα σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μέσω άλλης κάρτας δεν...; Προσπάθησα να βάλω λεφτά με την ΑΜΕΧ (που περνάει παντού στο PayPal) αλλά δεν είναι συμβατή, λέει, με το σύστημα τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η μεταφορά των χρημάτων στο revolut γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Μέσω άλλης κάρτας δεν...; Δεν γινεται με ελληνικη κάρτα γιατι υπαρχουν capital controls Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 να προσθεσω κ γω την εμπειρια μου.... κατ αρχην ολα αψογα, εμβασμα μεσω εθνικης (με προμηθεια 1€) εμφανιση στο λογαριασμο μου σε 3μερες (αν κ ειχα μια μικρη επικοινωνια/απορια μαζι τους) εγγραφη στο paypal κανονικα κ ευκολα. ευχαριστω τους προηγουμενους για την βοηθεια τους σχετικα με την καρτα.... καλες αγορες!!!! Να υποθέσω οτι μέσω e-banking το έκανες έτσι ; ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_80 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ναι ακριβώς. e-banking Εθνικής . Εμβασμα σε ξενη τραπεζα .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ναι ακριβώς. e-banking Εθνικής . Εμβασμα σε ξενη τραπεζα .... Επικοινωνια μαζι τους γιατι χρειαστηκε; Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Η μεταφορά των χρημάτων στο revolut γίνεται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικού λογαριασμού; Μέσω άλλης κάρτας δεν...; Αυτή τη στιγμή όχι λόγω capital controls. Να προσθέσω ότι το revolut δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες αλλά μόνο debit προς το παρόν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_80 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Είχα ανησυχήσει λίγο για την καθυστέρηση. ..3 μέρες. Με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι απο ελληνικές τράπεζες κανει 3-4 μερες. Όντως ετσι έγινε. Κ απο paypal προμήθεια για τη σύνδεση 1$. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ηρθε η καρτα revolut και γραφει το ονομα μου. δεν εστειλα φωτο ή κατι αλλο. αλαξα πιν σε ατμ της αλφα. πατησα ερωτηση υπολοιπου πιστωτικης καρτας και μου ειπε η καρτα δεν υποστηριζεται. την εβαλα στο πευπαλ και ολα καλα ;);) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ηρθε η καρτα revolut και γραφει το ονομα μου. δεν εστειλα φωτο ή κατι αλλο. αλαξα πιν σε ατμ της αλφα. πατησα ερωτηση υπολοιπου πιστωτικης καρτας και μου ειπε η καρτα δεν υποστηριζεται. την εβαλα στο πευπαλ και ολα καλα ;);) το θεμα ειναι οταν θελησουμε να την ξεφορτωθουμε τι θα πρεπει να κανουμε? τοτε θα ειναι ολα καλα? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα ανησυχήσει λίγο για την καθυστέρηση. ..3 μέρες. Με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι απο ελληνικές τράπεζες κανει 3-4 μερες. Όντως ετσι έγινε. Κ απο paypal προμήθεια για τη σύνδεση 1$. για το 3-4 μερες μας λενε μαμακιες, εμβασμα στο paypal τριτη βραδυ στις 10, τεταρτη πρωι στις 10,30 πηρα επιβεβαιωση οτι το top-up εγινε. οποτε ασε τηην revolut να λεει οτι αργουνε οι τραπεζες και μπουρδες... With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 πατησα ερωτηση υπολοιπου πιστωτικης καρτας και μου ειπε η καρτα δεν υποστηριζεται.Δεν είναι πιστωτική η revolut. Μήπως γι' αυτό σου είπε δεν υποστηρίζεται? Είχε άλλη επιλογή πχ ερώτηση υπολοίπου χρεωστικής κάρτας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Στις χρεωστικές βγάζει υπόλοιπο λογαριασμού, όχι κάρτας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχεις δίκιο, αυτό ήθελα να πω. Παρασύρθηκα από το γεγονός ότι η χρεωστική ούτως ή άλλως ταυτίζεται με τον λογαριασμό. Υπόλοιπο λογαριασμού πρέπει να κοιτάξει ο patrik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 γιατί σας ενδιαφέρει το υπόλοιπο από το atm , δεν έχετε το κινητό μαζί σας ; :) το θεμα ειναι οταν θελησουμε να την ξεφορτωθουμε τι θα πρεπει να κανουμε? τοτε θα ειναι ολα καλα? τι εννοείς πέραν του ότι θα πάρεις ένα ψαλίδι και θα την κόψεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν εχετε καταλαβει γιατι υπαρχει η revolut.... Αν ο στοχος ηταν να μαζεψουμε κοσμο και μετα να χρεωσουμε συνδρομη, θα το καναν οπως οι γερμανοι, με μια αλλη καρτα που εμφανιστηκε προσφατα, που χρεωνε 50 ευρω το χρονο , απο τα πρωτα λεφτα που θα ανεβαζες, και αμα σου την εστελνε (ελεγε μια βδομαδα και εκανε μηνα και) και δεν ανεβαζες σου ελεγε οτι θα σε κυνηγησει με εισπρακτικη εταιρεια. (Βεβαια δεν το τολμησε, ουτε νομιζω να το τολμησει, αλλα λεμε τωρα.) Η revolut και οι αλλες που θα βγουν ειναι η αντιδραση των τραπεζων σε κινησεις τυπου apple payments, google wallet κλπ. Εκει παιζεται το παιχνιδι. Ποιος θα επικρατησει, θα το δουμε, προς το παρον κερδισμενος ειναι ο τελικος χρηστης. Μιλαμε για κοσμογονικες αλλαγες σε ολο το χωρο του ηλεκτρονικου χρηματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ενα λεπτάκι παιδιά. Θέλω να βάλω λεφτά στο Revolut. Οχι από άλλη κάρτα δικιά μου (δεν έχω άλλη κιόλας) αλλά από φίλου. Θα πρέπει η κάρτα του να είναι μόνο debit; Η πρέπει να γίνει ΝΤΕ και καλά με εμβάσμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ντε και καλά με έμβασμα. Δεν περνάνε ελληνικές κάρτες στη revolut. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_80 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 η καρτα εφθασε σε 1 βδομαδα ακριβως... κ με ονοματεπωνυμο. εξαιρετικη συσκευασια,αψογα κ cvv ιδιο με app φυσικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts