Jump to content

netblues

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by netblues

  1. Το τι ποσο θα παρει εξαρταται απο το ειδος του λογαριασμου σου. Σιγουρα ενα 2.9% + οτι θελει η τραπεζα για τη μεταφορα στο λογαριασμο σου (τυπικα 3 ευρω) Αυτό που θα γίνει ειναι οτι αν ξαφνικά εμφανιστεί ενα τετοιο ποσό σε μη bussiness account μπορει να ζητησουν εξηγησεις αργοτερα. Ουσιαστικα θελουν να ξερουν οτι δεν εχεις ανοιξει "παραμαγαζο" χωρις εναρξη στην εφορια και κατηγορηθουν οτι σε βοηθανε σε φοροαποφυγη. Ξεπλυμα, κλπ δεν ασχολουνται για τετοια ποσα ΜΙΑ φορά. Απο κει και περα, προφανως παιζει ρόλο και ποιος εινα αυτός που σου στελνει τα λεφτά. Κοινως δεν υπαρχει προβλημα μεχρι να ΥΠΑΡΞΕΙ. Εξαρταται και απο που στα στελνει. Εντος eu μεσω sepa τα πραγματα ειναι απλουστερα και φτηνοτερα.
  2. Ναι ενταξει, χωρις χρεωση το κανουν, ΑΛΛΑ θελουν 10 μερες.... Και με χαμενα ολα οσα εχει μεσα.
  3. Προφανως και δεν. Ολα αυτα με το update, που παραπανω αναφερεται οτι αλλοι το εβαλαν χωρις προβλημα.. WTF μπραβο παιδια(της voda) Παντα τετοια.
  4. Το κινητο brikαρε... Καμμια ιδεα κανεις? Εκτος απο ανακυλωση και service...
  5. Ισως προλαβαινεις οριακα τον Αγ. Βασιλη. Στειλε αμεσα mail στο xiaominow@santaclaus.org με τη διευθυνση σου και ολα θα πανε καλα. Απλα δειξε πιστη.
  6. Το paypal ΠΟΤΕ δεν εκλεισε, αρα και δεν ειχε και λογο να ξανανοιξει. Οποιος ειχε funds ή καρτα που περναγε, ποτε δεν σταματησε, ουτε για μια ωρα. Ακομα και η ανακοινωση που βγηκε εξηγουσε οτι το προβλημα οφειλεται στις τραπεζες και τα capital controls. Το γιατι μερικες φορες περναει το paypal και μερικες οχι ειναι καθαρα τυχαιο και οφειλεται στο γεγονος οτι το τι λενε οι διαφορες ΠΝΠ δεν ειναι εκφρασμενο με τετοιο τροπο που να ειναι μηχανογραφικα εφικτο να υλοποιηθει με ακριβεια, οπότε ισχυουν διαφορες πατεντες. Με μεγαλυτερη πατεντα το γεγονος οτι το send money επιτρεπει να περνανε λεφτα στο balance και μετα τα κανεις οτι θες. To paypal τσιμπαει 4%, οι τραπεζες τα δικα τους, και ο χαμενος ειναι ο γνωστος μ____ας Ουτε ορια υπαρχουν ουτε τιποτε....
  7. Κατεβαζεις την 5.12.17 τη μεταφερεις οπως ειναι στο τηλεφωνο καπου, (δεν εχει σημασια, αρκει να μπορεις να βρεις το αρχειο), τρεχεις το update app απο το κινητο, διαλεγεις το αρχειο και σε κανα 10 λεπτο εχεις την επομενη version με ολα τα settings απειραχτα.. (για την ακριβεια κανει disable το wifi και πρεπει να το ξανανοιξεις..) Οσο για το gallery αμα διαλεξεις offline βγαζει κατηγορια viber images. Και με την ευκαρια, freeze froze frozen :)
  8. Η υποσημειωση λεει οτι δεν ειναι και οι δυο sim ταυτοχρονα σε 3g, 4g κλπ. Διαλεγουμε σε ποια θελουμε data, χωρις να τις αλλαζουμε θεσεις, και η αλλη απλα παιζει σε απλο gsm. Αυτο ισχυει σε ολα τα note 2, και στα περισσοτερα αν οχι σε ολα τα dual sim κινητα.
  9. Ε ναι.. Και στα porsche fan clubs δεν πολυμιλανε για lamborgini... :X
  10. Μηπως δεν εχεις κανει scroll και δεν το βλεπεις? Λογικα θα προτεινει ΟΤΑ update. Με νεωτερες roms υπαρχει παντως
  11. Εχει δοκιμασει κανεις να κρυψει φωτο απο viber στην τελευταια greek dev? Τις εκρυψε, τις δειχνει στην κρυφη οθονη σαν placeholders... Αλλα μετα λεει no thumbnails και παπαλα, ακομα και αν του πεις restore σε νεο album. (δεν το ειχα δοκιμασει ουτε σε stable ουτε σε προηγουμενη...)
  12. Ολες οι dev ειναι root, απλα πρεπει να δωσεις σχετικα δικαιωματα στις εφαρμογες που θες, (πχ titanium backup). Το βρισκω εξαιρετικο, αντι να ειναι μπατε σκυλοι root. Οσο για τον updater app, μιας και ειναι φτιαγμενο να κανει αυτο που λεει, δεν εχει αναγκη απο αλλες βοηθειες, οσο ειμαστε στο ιδιο "καναλι" αναβαθμισης. Το θεμα με το clean cache εχει περασει σε στρατοσφαιρικα επιπεδα, με διαφορες απιθανες αναφορες οτι χρειαζεται να γινει... 5 φορες. Ουτε καθαρισμος τουαλετας με πιγκαλ να ηταν. Με την ευκαιρια, η τελευταια ελληνικη dev hermes gtv 5.11.26 δεν εχει ξανακανει reboot απο το Σαββατο. Οι δικες σας? (εγκατασταση απο την αρχη μονο με τον updater, χωρις αλλες ενεργειες)
  13. Στο security, virus check μου βγαζει το adaway ως suspicious και θελει να το βγαλει.. Σας συμβαινει? και αν ναι πως το κανουμε exclude? (εγκατασταση απο το f-droid)
  14. Για να δουμε, θα σταματησουν τα reboots? Γιατι πριν την εκδοση της περασμενης παρασκευης ηταν αγνωστη λεξη, και ξαφνικα, κανει 2-3 την ημερα, πχ την ωρα που μιλας στο τηλεφωνο, την ωρα που απλα το βλεπεις, η αντε να παιζει κανενα light παιχνιδακι τυπου πασιετζας. Κανενα συμπερασμα, πραγματικα.
  15. Δεν εχω τροπο να το δοκιμασω, αλλα αν υπαρχει προσβαση στο router, δοκιμαστε να αλλαξετε την ασφαλεια του wpa2 απο aes σε tkip η το αναποδο. Σε παλαιοτερους ρουτερ η υλοποιηση ειναι προβληματικη. Μπορει να φτιαξει ετσι.
  16. Δεν σε καταλαβαινω. Λες και η stable δεν ηταν καποτε developer version. :rolleyes: Αφου εχεις την εμπειρια των τελευταιων dev, και ολοι οσοι τις εχουμε δοκιμασει, εχουμε δει βελτιωσεις στα σημεια (πχ μπαταρια). Εκ των πραγματων, μια dev που εχει κλεισει τη βδομαδα της και την εχουν δοκιμασει πανω απο 10 ατομα και δεν εχει κατι σοβαρο ειναι μια χαρα για τυπικη χρηση, ακομα και αν καποιος δεν ξανασχοληθει ξανα με το θεμα αλλαγης rom. Θα πρεπει καποιος να εχει πολυ συγκεκριμενο λογο να παει σε "stable", πχ συμβατοτητα με κατι που αποδεδειγμενα παιζει με την stable και οχι με την dev, οχι ομως γενικα και αοριστα, διαβασα καπου κατι. Σιγουρα παντως stable ΔΕΝ σημαινει οτι δεν σκαει, δεν κολλαει ή δεν εχει θεματα. Απλα αν εχει καποιο θεμα, τοτε το εχει σταθερα, και θα περασει καιρος για να διορθωθει απο την επομενη "stable". Στο κοσμο του android (οπως και των υπολοιπων mainstream os), με τις "τρυπες" να σκανε σε καθημερινη βαση, η μονη λυση ειναι τα συχνα updates, οσο μιλαμε για υπολογιστες που καμμια φορα παιρνουν και τηλεφωνο, και εχουν μεσα ενα σκασμο απο κρισιμα προσωπικα δεδομενα. Στο ios αυτο ειναι λυμενο (υποτιθεται...απλα δεν εχεις επιλογες). Στο android, ειτε θα παρει κανεις nexus (whoooo? ) ή θα παρει κατι αλλο με τη δυνατοτητα ΣΥΧΝΩΝ updates. Ισως το σημαντικοτερο "κατι αλλο" ειναι η λυση xiaomi. Οι περισσοτεροι επωνυμοι κανουν μηνες να βγαλουν updates, και μετα το χρονο τα παρατανε χωρις software υποστηριξη. Εαν καποιος δεν κατεβαζει ποτε παιχνιδια, δεν το συνδεει στο Internet, δεν, δεν κλπ τοτε δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια ολα αυτα. Αλλα απο την αλλη, εχει κατι τηλεφωνακια το Πλαισιο με 19,90 μουρλια, δικαρτα... :p
  17. Δεν εχετε καταλαβει γιατι υπαρχει η revolut.... Αν ο στοχος ηταν να μαζεψουμε κοσμο και μετα να χρεωσουμε συνδρομη, θα το καναν οπως οι γερμανοι, με μια αλλη καρτα που εμφανιστηκε προσφατα, που χρεωνε 50 ευρω το χρονο , απο τα πρωτα λεφτα που θα ανεβαζες, και αμα σου την εστελνε (ελεγε μια βδομαδα και εκανε μηνα και) και δεν ανεβαζες σου ελεγε οτι θα σε κυνηγησει με εισπρακτικη εταιρεια. (Βεβαια δεν το τολμησε, ουτε νομιζω να το τολμησει, αλλα λεμε τωρα.) Η revolut και οι αλλες που θα βγουν ειναι η αντιδραση των τραπεζων σε κινησεις τυπου apple payments, google wallet κλπ. Εκει παιζεται το παιχνιδι. Ποιος θα επικρατησει, θα το δουμε, προς το παρον κερδισμενος ειναι ο τελικος χρηστης. Μιλαμε για κοσμογονικες αλλαγες σε ολο το χωρο του ηλεκτρονικου χρηματος.
  18. περα απο το γεγονος οτι ουτε προβλημα βλεπω, και η μπαταρια παει ακομα καλυτερα, ΠΟΥ ειδες οτι την απεσυραν οι κινεζοι?
  19. Αν και δεν δεν ειναι αγνωστο, πολυς κοσμος νομιζει οτι το gorilla glass ειναι ειδος γιαλλιου , ενω στη πραξη ειναι trademark της corning. Κοινως αν δεν αγορασεις απο κει, δεν μπορει να λεγεται gorilla. Ομως γιαλι τετοιας επεξεργασιας φτιαχνουν και αλλες εταιρειες, ιδιο και μπορει και καλυτερο, απλα δεν μπορει να λεγεται gorilla. https://en.wikipedia.org/wiki/Gorilla_Glass
  20. Οποιος βιαζεται μπορει να την κατεβασει και χειροκινητα. Η 5.11.5 απο οτι βλεπω εχει διαφορες βελτιωσεις. Μολις ειδα οτι στο dialer βγαζει τις τελευταιες κλησεις αλλα φερνει και το πληκτρολογιο, το οποιο φευγει μολις πατησουμε την λιστα με τις κλησεις. Πριν ειτε δεν το εκανε, ειτε ηταν κλειστο το feature. (η απλα δεν το ειχα βρει)
  21. Υπαρχουν καποιοες ελλειψεις στα ελληνικα, απο κει και περα ειναι λιγο πολυ το ιδιο πραγμα. Ολες ειναι ενα τεραστιο beta. (που ομως ειναι μια χαρα για καθημερινη χρηση. Εκτος αν καποιος πιστευει οτι οι stable δεν εχουν τα θεματα τους...) Μιας και η ελληνικη γλωσσα εχει τις δικες της ιδιαιτεροτητες, κατι σαν παιδι ενος κατωτερου θεού του τεχνολογικου τομεα, αναγκαστικα ανακαλυπτουμε bugs/missing features που καποιος πρεπει να φτιαξει. Το οτι καποιοι οργανωθηκαν και το υποστηριζουν καλυτερα κανει τη διαφορά. Ειναι μια μορφη peace of mind. Αν προκυψει κανα προβληματακι, το να προσπαθησεις να το εξηγησεις σε κινεζο ειναι αρκετα κλικ δυσκολοτερο. Εδω τη λυση θα την βρεις ετοιμη. Απο κει και περα, προτιμω το τηλεφωνο να ειναι στα αγγλικά, αλλα να υποστηριζει σωστα το ελληνικο locale. Αλλα αυτα ειναι γουστα.
  22. Μαλλον δεν εχεις την ελληνικη. Πηγαινε settings about και δενς τι γραφει στο MIUI version.
  23. Θα την κατεβασεις ειτε στην sd ειτε στην εσωτερικη μνημη, και μετα με τον updater απλα διαλεγεις το file. ΟΤΑ σε dev δεν υποστηριζονται
  24. Βλεπω η 5.11.5 εχει διαφορα goodies... just installed μεσω του updater, ευκολα και απλα, μεχρι στιγμης no issues. Βλεπω ηδη διαφορες στην ελευθερη μνημη. MIUI 7 China Developer ROM 5.11.5 Update Highlights [File Explorer] You can now sort starred files by 'date modified' [Gallery] Album sync will stop with less than 20% battery left MIUI 7 China Developer ROM 5.11.5 Full Changelog [system] Optimization - Reduced LCD flickers (Mi 4c) (11-05) [Phone] Fix - Volume could not be adjusted while making VoIP calls (11-05) [Lockscreen, Status Bar, Notification Bar] Optimization - Support setting lockscreen and floating notifications separately (11-02) Optimization - App notifications page displays blocked apps first (11-02) Optimization - Reduced status bar RAM usage (11-02) Optimization - Support waking device with Volume buttons (Redmi Note 2) (11-03) Fix - Pushing blank sides in a floating notification could not fold it in landscape mode (11-02) Fix - Sometimes WiFi connection was recognized as portable hotspot (11-05) [Home screen] Optimization - Optimized background color of imperfect icons (incompletely ported icons) (10-31) [Gallery] Optimization - Album sync will stop when there is less than 20% power left (11-02) [Music] Optimization - It will not exit Select mode after batch operation (11-05) Optimization - Unified sorting buttons' style in all categories under My music (11-05) Optimization - The current playing music will be displayed in visible area when entering music list from playing now page (11-05) Fix - Local music are not synced timely (11-05) [File Explorer] New - Support listing starred files by editing time (11-03) Optimization - Optimized images display method (11-03) Optimization - Progress status display method of compressing/decompressing etc. (11-03) Optimization - Changed Mi Drop category page default ordering method to descending by time (11-03) Fix - Thumbnails are not displayed in searching result (11-03) [Downloads] New - Support searching online resources (11-02) [Calendar] New - Added privacy policy/user agreement/Internet connection permission prompt (11-03)
  25. Τσου. Το ατμ σε εχει αναγνωρισει απο την καρτα. Μεχρι να ζητησεις να γινει η συναλλαγη, δεν εχει γινει καμμια επιβεβαιωση/επικοινωνια με τη εκδοτρια τραπεζα της καρτας. ΟΤΑΝ ζητησεις να γινει η συναλλαγη, (πχ αναληψη) τοτε φευγει το pin, μαζι με το αιτημα. Εαν το pin ειναι σωστο, και εχεις υπολοιπο ,και γενικοτερα σε αφησει να παρεις λεφτα ερχεται μια και μοναδικη απαντηση για ολα και περνεις το χρημα. Αλλιως γυριζει wrong pin. Ετσι δουλευουν τα atm. Και αυτο γινεται για να ελαχιστοποιουνται οι επικοινωνιες. Σε πιο μοντερνα ατμ, με τσιπακι, υπαρχει η δυνατοτητα το pin να το επιβεβαιωσει τοπικα, σε επιπεδο καρτας. ΑΛΛΑ επειδη μπορει να εχει γινει αλλαγη pin απο αλλου, κλπ κλπ παλι το pin θα αποσταλει μαζι με την συναλλαγη για το τελικο verification. Αν για παραδειγμα η καρτα ειναι ακυρωμενη, αυτο το ατμ θα το καταλαβει ΜΟΝΟ αφου σταλει το αιτημα για αναληψη, υπολοιπο κλπ. ΟΧΙ κατα την εισαγωγη του pin.
×
×
  • Create New...