Jump to content

spyros_80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyros_80

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

spyros_80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Dreamtv, titaniumtv, cyberFlix κ τα 3 ψιλοιδια είναι
  2. Titanium TV 2.0.3 Λέει οτι ειναι συμβατο κ για android 4.1+
  3. Για δείτε το ξανά στην τελευταία του αναβάθμιση (titanioumtv). Καλό το cinema αλλά "μένουν" κ κάποιες διαφημίσεις. Ανερχόμενο κ το dreamtv...
  4. 8cores φιλε , το full covered κ με κολλα ποντου. Πολυ καλο στα 7.90
  5. Το παρέλαβα και γω χθες. (tanix). Πρώτες εντυπώσεις... δείχνει ποιοτικό και αρκετά γρήγορο. Εντυπωσιακή οθονουλα, με έντονο φωτισμό αλλά μικρά ψηφία. Τρύπες εξαερισμου μόνο στο πλάι.. Συγκριτικά με το mecool mx8 pro που έχει δυσχρηστο μενού νομίζω είναι καλύτερο σε πολλά σημεία. 3/32κ τα δύο. Όταν βρω χρόνο περισσότερα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mecool m8s pro εννοούσα. Φυσικά το tanix ου ήρθε από Banggood με priority line και ατελως σε 15 μέρες
  6. Φίλε συγχαρητήρια! Έχεις κανει εξαιρετικά τέλεια δουλειά! Μπράβο, μπράβο μπράβο!
  7. καλη επιτυχια κ καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!
  8. μη βιαζεσαι ....κατσε να συλλεξει νεα δεδομενα για την μπαταρια. η δικη του εφαρμογη που εχει για τα μειλ(αυτη με τον φακελο) δουλευει κανονικα αν προσθεσεις τον λογαριασμο μειλ(gmail) που εχεις. κ ρυθμιζεις κ την ανανεωση του.(εγω το εχω ανα 1 ωρα) απο επαφες->μενου ->λογαριασμοι ->ο λογαριασμος google εχει ενα καρο συγχρονισμους, αχρειαστους νομιζω.
  9. σωστα, αν θυμαμαι καλα αυτο εκανα κ γω. απο 34% πηγε στο 4%
  10. φιλος για δοκιμασε να κλεισεις τον συγχρονισμο του gmail... αφησε να συγχρονιζει μόνο τη δικη του εφαρμογη για τα μειλ σου.
  11. η καρτα εφθασε σε 1 βδομαδα ακριβως... κ με ονοματεπωνυμο. εξαιρετικη συσκευασια,αψογα κ cvv ιδιο με app φυσικα.
  12. Είχα ανησυχήσει λίγο για την καθυστέρηση. ..3 μέρες. Με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι απο ελληνικές τράπεζες κανει 3-4 μερες. Όντως ετσι έγινε. Κ απο paypal προμήθεια για τη σύνδεση 1$.
×
×
  • Create New...