letom Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 To paypal αποκλείεται να αρνείται. Η τράπεζά σου μπορεί. Δες τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζει και από τι πας να πληρώσεις (κάρτα ελληνική/ξένη, balance)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σύνδεσα μια κάρτα Skrill στο paypal account μου. Έκανα card verification και μου αφαίρεσε 1.43€ από την Skrill. Περίμενα λοιπόν 2-3 ημέρες για να δώ τον κώδικό στις κινήσεις της κάρτας (PPxxxx) όπως γίνεται και με τις άλλες κάρτες, αλλά το μόνο που φάνηκε να γράφει στην περιγραφή της κίνησης είναι 'POS κάρτας Skrill'. Πώς θα μπορέσω να δώ τον κωδικό που θέλει το paypal? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σύνδεσα μια κάρτα Skrill στο paypal account μου. Έκανα card verification και μου αφαίρεσε 1.43€ από την Skrill. Περίμενα λοιπόν 2-3 ημέρες για να δώ τον κώδικό στις κινήσεις της κάρτας (PPxxxx) όπως γίνεται και με τις άλλες κάρτες, αλλά το μόνο που φάνηκε να γράφει στην περιγραφή της κίνησης είναι 'POS κάρτας Skrill'. Πώς θα μπορέσω να δώ τον κωδικό που θέλει το paypal? Ευχαριστώ. Αν πατησεις το βελακι αριστερα και ανοιξουν οι λεπτομεριες θα δεις κατω κατω λεει : "Τοποθεσία:PP*XXXXCODE, 22-24 ******* *****" Αυτο το ΧΧΧΧCODE ειναι ο κωδικος που ψαχνεις... :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αν πατησεις το βελακι αριστερα και ανοιξουν οι λεπτομεριες θα δεις κατω κατω λεει : "Τοποθεσία:PP*XXXXCODE, 22-24 ******* *****" Αυτο το ΧΧΧΧCODE ειναι ο κωδικος που ψαχνεις... Το πάτησα το βελάκι και το μόνο που γράφει είναι Αριθμός συναλλαγής 1646490184 :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Και σε μένα αρνείται το paypal να πληρώσει το gearbet. Είναι λόγω capital controls; και σε μενα το εκανε, χθες. βασικα το πειπαλ αρνηθηκε καθε αγορα εξωτερικου, και στο gearbest και το ebay. ξαναεκανα την προσπαθεια αγορας απ το gearbest χωρις το πειπαλ (εννοω οτι εβαλα την μαστερκαρντ μου απλά) και την δεχτηκε κανονικα. πηρα ενα κινητο (Ecoo 04 aurora plus) 110€ περιπου, χωρις κανενα προβλημα. κολλησαμε ομως στο ebay. χτυπησα μια καμερα (80€) και ο πωλητης δεχεται μονο πειπαλ. του στειλα μειλ να μου επιτρεψει να πληρωσω με την mastercard μου εκτος πειπαλ, και δεν το δεχεται. ετσι ψαχνω να βρω εναν τροπο να φορτισω το paypal balance μου να του στειλω τα λεφτα του ανθρωπου. να σημειωσω οτι μετα απο καμια 4-5 αποτυχημενες προσπαθειες αγορων με καρτα prepaid μεσω paypal, με πηραν τηλεφωνο απ την τραπεζα για να με ρωτησουν. ομολογω οτι εξεπλαγην θετικα. (εχω prepaid και ebanking στην Alpha bank) μου ειπαν το εξης: η συναλλαγη σας στο paypal προς τον πωλητη αυτον κοππηκε, γιατι ο πωλητης ειναι δηλωμενος ως "ειδη ρουχισμου" και τα ειδη ρουχισμου δεν εχουν επιτραπει ακομα στα καπιταλ κοντρολς. -μα! καμερα πηρα! -δεν εχει σχεση!.. η συναλλαγη σας ομως στο gearbest επιτρεπεται κανονικα, γι αυτο πηρατε το τηλεφωνο. γενικως προσπαθειστε να μην χρησιμοποιειτε paypal, γιατι θα σας τα κοβει. δοκιμαστε να πληρωνετε κατευθειαν με την καρτα που σας δωσαμε... ------------------------------- αυτα μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο, αυτα σας λεω κι εγω. επαναλαμβανω, η καρτα μου ειναι της Alpha bank. δεν ξερω τι κανουν αλλες τραπεζες. αλλα ρε παιδια, μια βοηθεια για να πληρωσω τον καημενο τον ανθρωπο στο ebay! εχω ebanking δευτερο στην Πειραιως. με prepaid και και με ολα. (της γυναικας μου) πως μπορω χρημιμοποιωντας τα 2 ebanking να φορτισω το paypal balance μου, ωστε να του δωσω τα 80€ να τελειωνουμε? πηγα να διαβασω τις 50 σελιδες, αλλα χαθηκα. αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα εγκυρο λινκ με λυση που να λειτουργει με τις τραπεζες που εχω, θα του ημουν ευγνώμον. υ.γ. την καρτα prepaid μου την περασα στο paypal χθες. πατησα να μου χρεωθει το 1,5€ για να γινει verified, μου χρεωθηκε μεσα σε ενα λεπτο, και μεσα σε 2 λεπτα μου ειχε ερθει και ο κωδικος απ το paypal στο ebanking μου. αρα το paypal στελνει κωδικο σχεδον αμεσως.. Edited December 19, 2015 by DarK_HumOuR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ωραίες συμβουλές δίνει η Άλφα: δίνετε τον αριθμό της κάρτας σε κάθε κινεζομάγαζο, χωρίς καμία προστασία απο το Paypal. Υπέροχα. :p Έπρεπε να της πεις οτι και οι αγορές ηλεκτρονικών απαγορεύονται. Το Gearbest δηλαδή ως τι είναι δηλωμένο και πέρασε η συναλλαγή; Αρτοποιείο; :lol: Εγώ πάντως έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες για αγορά με πιστωτικές της Άλφα και ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο. Νοιώθω ριγμένος :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ωραίες συμβουλές δίνει η Άλφα: δίνετε τον αριθμό της κάρτας σε κάθε κινεζομάγαζο, χωρίς καμία προστασία απο το Paypal. Υπέροχα. :p Έπρεπε να της πεις οτι και οι αγορές ηλεκτρονικών απαγορεύονται. Το Gearbest δηλαδή ως τι είναι δηλωμένο και πέρασε η συναλλαγή; Αρτοποιείο; :lol: Εγώ πάντως έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες για αγορά με πιστωτικές της Άλφα και ποτέ δεν με πήραν τηλέφωνο. Νοιώθω ριγμένος :rolleyes: μαλλον τα καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων εχουν επιτραπει στα CC μεχρι του οριου των 500€ ανα ατομο ανα μηνα. τι να πω. παντως εμενα με πηραν (απογευμα μαλιστα) και μου ειπαν οτι σας γραφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 και σε μενα το εκανε, χθες. βασικα το πειπαλ αρνηθηκε καθε αγορα εξωτερικου, και στο gearbest και το ebay. ξαναεκανα την προσπαθεια αγορας απ το gearbest χωρις το πειπαλ (εννοω οτι εβαλα την μαστερκαρντ μου απλά) και την δεχτηκε κανονικα. πηρα ενα κινητο (Ecoo 04 aurora plus) 110€ περιπου, χωρις κανενα προβλημα. κολλησαμε ομως στο ebay. χτυπησα μια καμερα (80€) και ο πωλητης δεχεται μονο πειπαλ. του στειλα μειλ να μου επιτρεψει να πληρωσω με την mastercard μου εκτος πειπαλ, και δεν το δεχεται. ετσι ψαχνω να βρω εναν τροπο να φορτισω το paypal balance μου να του στειλω τα λεφτα του ανθρωπου. να σημειωσω οτι μετα απο καμια 4-5 αποτυχημενες προσπαθειες αγορων με καρτα prepaid μεσω paypal, με πηραν τηλεφωνο απ την τραπεζα για να με ρωτησουν. ομολογω οτι εξεπλαγην θετικα. (εχω prepaid και ebanking στην Alpha bank) μου ειπαν το εξης: η συναλλαγη σας στο paypal προς τον πωλητη αυτον κοππηκε, γιατι ο πωλητης ειναι δηλωμενος ως "ειδη ρουχισμου" και τα ειδη ρουχισμου δεν εχουν επιτραπει ακομα στα καπιταλ κοντρολς. -μα! καμερα πηρα! -δεν εχει σχεση!.. η συναλλαγη σας ομως στο gearbest επιτρεπεται κανονικα, γι αυτο πηρατε το τηλεφωνο. γενικως προσπαθειστε να μην χρησιμοποιειτε paypal, γιατι θα σας τα κοβει. δοκιμαστε να πληρωνετε κατευθειαν με την καρτα που σας δωσαμε... ------------------------------- αυτα μου ειπε η κοπελα στο τηλεφωνο, αυτα σας λεω κι εγω. επαναλαμβανω, η καρτα μου ειναι της Alpha bank. δεν ξερω τι κανουν αλλες τραπεζες. αλλα ρε παιδια, μια βοηθεια για να πληρωσω τον καημενο τον ανθρωπο στο ebay! εχω ebanking δευτερο στην Πειραιως. με prepaid και και με ολα. (της γυναικας μου) πως μπορω χρημιμοποιωντας τα 2 ebanking να φορτισω το paypal balance μου, ωστε να του δωσω τα 80€ να τελειωνουμε? πηγα να διαβασω τις 50 σελιδες, αλλα χαθηκα. αν μπορει καποιος να μου δωσει ενα εγκυρο λινκ με λυση που να λειτουργει με τις τραπεζες που εχω, θα του ημουν ευγνώμον. υ.γ. την καρτα prepaid μου την περασα στο paypal χθες. πατησα να μου χρεωθει το 1,5€ για να γινει verified, μου χρεωθηκε μεσα σε ενα λεπτο, και μεσα σε 2 λεπτα μου ειχε ερθει και ο κωδικος απ το paypal στο ebanking μου. αρα το paypal στελνει κωδικο σχεδον αμεσως.. Το πρωτο που θα πω ειναι οτι οι τραπεζικοι υπαλληλοι ειναι ολοι τους ΑΣΧΕΤΟΙ στην πλειοψηφια τους, διοτι υπαρχουν και ενημερωμενοι, μην τα ισωπεδωνουμε ολα. Τωρα παμε στο top up που θελεις να κανεις στο balance σου μεσω τραπεζικου εμβασματος, πρεπει να καταχωρησεις ενα iban που τα στοιχεια του να ειναι ιδια με αυτα που εχεις στο paypal, εννοω ονομα επωνυμο κλπ κλπ. Αυτο ομως λογο cc πλεον ΔΕΝ γινεται, και θα πρεπει να στειλεις ενα mail στο paypal οπου να τους ζητας να καταχωρησουν εκεινοι το iban σου, ισως σου ζητησουν στοιχεια οπως ταυτοτητα και ενα statement του λογαριασμου που θα συνδεσεις. Μολις γινει αυτο, μπορεις να στελνεις εως 500ευρω/μηνα/τραπεζα. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το όριο των €500 ισχύει για αγορές επιτρεπόμενων αγαθών. Τα κινητά φαντάζομαι υπάγονται στην κατηγορία "Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού", στα απαγορευμένα δηλαδή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το πρωτο που θα πω ειναι οτι οι τραπεζικοι υπαλληλοι ειναι ολοι τους ΑΣΧΕΤΟΙ στην πλειοψηφια τους, διοτι υπαρχουν και ενημερωμενοι, μην τα ισωπεδωνουμε ολα. Τωρα παμε στο top up που θελεις να κανεις στο balance σου μεσω τραπεζικου εμβασματος, πρεπει να καταχωρησεις ενα iban που τα στοιχεια του να ειναι ιδια με αυτα που εχεις στο paypal, εννοω ονομα επωνυμο κλπ κλπ. Αυτο ομως λογο cc πλεον ΔΕΝ γινεται, και θα πρεπει να στειλεις ενα mail στο paypal οπου να τους ζητας να καταχωρησουν εκεινοι το iban σου, ισως σου ζητησουν στοιχεια οπως ταυτοτητα και ενα statement του λογαριασμου που θα συνδεσεις. Μολις γινει αυτο, μπορεις να στελνεις εως 500ευρω/μηνα/τραπεζα. ευχαριστω για την απαντηση. βασικα αυτο που θελω δεν ειναι να κανω top up. οπως ειπα εχω της γυναικας μου την prepaid και το ebanking της που ειναι της Πειραιως, που σημαινει οτι μπορω να φορτισω την καρτα της απ τον λογαριασμο της αμεσα. αν μετα μπω στο paypal το δικο μου, μπορω να της στειλω mail πχ που να της ζηταω λεφτα μεσω paypal? θεωρητικα αυτα θα μπουν στο μπαλανς μου. αυτο ρωταω αν γινεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Το όριο των €500 ισχύει για αγορές επιτρεπόμενων αγαθών. Τα κινητά φαντάζομαι υπάγονται στην κατηγορία "Αγορές ηλεκτρονικών ειδών/εξοπλισμού", στα απαγορευμένα δηλαδή. Το οριο των 500 ευρω ειναι για εμβασμα στο εξωτερικο και οχι για αγορες με την καρτα!Ετσι μπορεις να τα μεταφερεις και να αγορασεις οτι θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Dark έχε υπόψη ότι με το request money που σκοπεύεις να κάνεις, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου δεσμεύσει το PayPal τα χρήματα για 21 μέρες. Κάνε ένα δεύτερο PayPal ή αν έχει κάποιος συγγενης σου ήδη, ακόμα καλύτερα και κάνε send money δηλώνοντας ότι τα στέλνεις σε φίλο ή συγγενή. θα πάνε στο balance του. Στις λεπτομέρειες της συναλλαγής θα δει ένα accept θα το πατήσει και τα λεφτά θα εμφανιστούν στο balance. Μετά θα κάνετε απο το δεύτερο PayPal πάλι send money όπως πριν και θα τα στείλει στο δικό σου PayPal. Την πρώτη φορά έχει κρατήσεις 3.4%+0.35 €. Την δεύτερη είναι δωρεάν. Μεταφορές από balance σε balance είναι δωρεάν. Κατά το send money γράφεις το email με το οποίο έχει γραφτεί ο παραλήπτης στο PayPal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Dark έχε υπόψη ότι με το request money που σκοπεύεις να κάνεις, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σου δεσμεύσει το PayPal τα χρήματα για 21 μέρες. Κάνε ένα δεύτερο PayPal ή αν έχει κάποιος συγγενης σου ήδη, ακόμα καλύτερα και κάνε send money δηλώνοντας ότι τα στέλνεις σε φίλο ή συγγενή. θα πάνε στο balance του. Στις λεπτομέρειες της συναλλαγής θα δει ένα accept θα το πατήσει και τα λεφτά θα εμφανιστούν στο balance. Μετά θα κάνετε απο το δεύτερο PayPal πάλι send money όπως πριν και θα τα στείλει στο δικό σου PayPal. Την πρώτη φορά έχει κρατήσεις 3.4%+0.35 €. Την δεύτερη είναι δωρεάν. Μεταφορές από balance σε balance είναι δωρεάν. Κατά το send money γράφεις το email με το οποίο έχει γραφτεί ο παραλήπτης στο PayPal. καλησπερα η γυναικα μου εχει ηδη paypal με την προπληρωμενη της καρτα μεσα, και ειναι verified. δεν μπορει αυτη να μου στειλει στο balance μου λεφτα με τον τροπο που λες? υ.γ. και οι δυο εχουμε ηδη φορτισμενες καρτες μεσα στα paypal μας. Edited December 19, 2015 by DarK_HumOuR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 καλησπερα η γυναικα μου εχει ηδη paypal με την προπληρωμενη της καρτα μεσα, και ειναι verified. δεν μπορει αυτη να μου στειλει στο balance μου λεφτα με τον τροπο που λες? υ.γ. και οι δυο εχουμε ηδη φορτισμενες καρτες μεσα στα paypal μας. Ναι μπορεί να σου στείλει μέσω send money και θα τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχουν άνοιξη το paypal? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχουν άνοιξη το paypal? Το ίδιο το paypal έχει ανοίξει ήδη από το καλοκαίρι. Οι δικές μας τράπεζες κόβουν τις συναλλαγές μέσω paypal. Και φαίνονται να κόβονται ανάλογα με το είδος (και τη χώρα) του πωλητή τον οποίο προσπαθείς να πληρώσεις(!) Εγώ ας πούμε έχω δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής με τρεις διαφορετικές κάρτες από κινέζικα μαγαζιά, eBay sellers κλπ. Μία και μόνη -μέσω paypal και πάλι- προς ένα (e)shop στη Γερμανία πέρασε κανονικά! Το περίεργο στην περίπτωση είναι ότι έχω φίλους και γνωστούς που με κάρτες ακριβώς ίδιες με τις δικές μου (είδος κάρτας, τράπεζα κλπ) κάνουν κανονικότατα συναλλαγές -μέσω paypal πάντα- με Κίνα, ebay και όλα τα σχετικά - ό,τι ακριβώς δεν μπορώ να κάνω εγώ! Φαίνεται σα να είναι τυχαίο (ή υπάρχει ίσως κ ά τ ι που διαφοροποιεί πελάτη -πιστωτικής/τράπεζας- από πελάτη, δεν είναι όμως προφανές τι μπορεί να είναι αυτό)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το ίδιο το paypal έχει ανοίξει ήδη από το καλοκαίρι. Οι δικές μας τράπεζες κόβουν τις συναλλαγές μέσω paypal. Και φαίνονται να κόβονται ανάλογα με το είδος (και τη χώρα) του πωλητή τον οποίο προσπαθείς να πληρώσεις(!) Εγώ ας πούμε έχω δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής με τρεις διαφορετικές κάρτες από κινέζικα μαγαζιά, eBay sellers κλπ. Μία και μόνη -μέσω paypal και πάλι- προς ένα (e)shop στη Γερμανία πέρασε κανονικά! Το περίεργο στην περίπτωση είναι ότι έχω φίλους και γνωστούς που με κάρτες ακριβώς ίδιες με τις δικές μου (είδος κάρτας, τράπεζα κλπ) κάνουν κανονικότατα συναλλαγές -μέσω paypal πάντα- με Κίνα, ebay και όλα τα σχετικά - ό,τι ακριβώς δεν μπορώ να κάνω εγώ! Φαίνεται σα να είναι τυχαίο (ή υπάρχει ίσως κ ά τ ι που διαφοροποιεί πελάτη -πιστωτικής/τράπεζας- από πελάτη, δεν είναι όμως προφανές τι μπορεί να είναι αυτό)... Καλημέρα κατάλαβα μου είχαν πει από την εθνική τράπεζα ότι υπάρχει ένα ημερήσιο όριο για όλοι την ελλάδα κάποιο συγκεκριμένο ποσο που άμα ξεπεραστεί δεν σε αφήνει λέτε να ισχύ αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλημέρα κατάλαβα μου είχαν πει από την εθνική τράπεζα ότι υπάρχει ένα ημερήσιο όριο για όλοι την ελλάδα κάποιο συγκεκριμένο ποσο που άμα ξεπεραστεί δεν σε αφήνει λέτε να ισχύ αυτό? Καμιά σχέση (δυστυχώς...). Προφανώς ισχύει και αυτό, αλλά δεν είναι αυτό που μας κάνει τη... ζημιά. Οι (αρκετές) δεκάδες αποτυχημένες προσπάθειες που γράφω παραπάνω είναι... κατανεμημένες σε όλες τις ώρες της μέρας (και νύχτας!) και σχεδόν σε όλες τις μέρες του μήνα (μιλάμε για πολλές προσπάθειες...! :p), αλλά τζίφος... Αν οφειλόταν σε ημερήσιο ή και μηνιαίο περορισμό, κ ά π ο ι α από όλες αυτές θα είχε περάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν κι έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα συναλλαγές μέσω του send money, είπα να φτιάξω κι εγώ μια revolut. Μέσα στο 10ήμερο μου ήρθε κι η κάρτα. Τετάρτη απόγευμα έφυγαν τα λεφτά και Παρασκευή απόγευμα μου ήρθε μήνυμα στην εφαρμογή ότι πιστώθηκε το ποσό. Πραγματικά περίμενα να πάμε από την άλλη εβδομάδα για να μπουν. Έτυχε να κάνω την πρώτη προσπάθεια για συναλλαγή στη βετ365, καπάκι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η κάρτα χρειάζεται επιβεβαίωση. Μέσα από την εφαρμογή τους σαρώνεις την ταυτότητα μπρος πίσω και μετά μέσω της μπροστινής κάμερας σαρώνεις και το πρόσωπό σου. Μιλάμε για πολύ προχώ καταστάσεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το ίδιο το paypal έχει ανοίξει ήδη από το καλοκαίρι. Οι δικές μας τράπεζες κόβουν τις συναλλαγές μέσω paypal. Το paypal ΠΟΤΕ δεν εκλεισε, αρα και δεν ειχε και λογο να ξανανοιξει. Οποιος ειχε funds ή καρτα που περναγε, ποτε δεν σταματησε, ουτε για μια ωρα. Ακομα και η ανακοινωση που βγηκε εξηγουσε οτι το προβλημα οφειλεται στις τραπεζες και τα capital controls. Το γιατι μερικες φορες περναει το paypal και μερικες οχι ειναι καθαρα τυχαιο και οφειλεται στο γεγονος οτι το τι λενε οι διαφορες ΠΝΠ δεν ειναι εκφρασμενο με τετοιο τροπο που να ειναι μηχανογραφικα εφικτο να υλοποιηθει με ακριβεια, οπότε ισχυουν διαφορες πατεντες. Με μεγαλυτερη πατεντα το γεγονος οτι το send money επιτρεπει να περνανε λεφτα στο balance και μετα τα κανεις οτι θες. To paypal τσιμπαει 4%, οι τραπεζες τα δικα τους, και ο χαμενος ειναι ο γνωστος μ____ας Ουτε ορια υπαρχουν ουτε τιποτε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν κι έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα συναλλαγές μέσω του send money, είπα να φτιάξω κι εγώ μια revolut. Μέσα στο 10ήμερο μου ήρθε κι η κάρτα. Τετάρτη απόγευμα έφυγαν τα λεφτά και Παρασκευή απόγευμα μου ήρθε μήνυμα στην εφαρμογή ότι πιστώθηκε το ποσό. Πραγματικά περίμενα να πάμε από την άλλη εβδομάδα για να μπουν. Έτυχε να κάνω την πρώτη προσπάθεια για συναλλαγή στη βετ365, καπάκι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η κάρτα χρειάζεται επιβεβαίωση. Μέσα από την εφαρμογή τους σαρώνεις την ταυτότητα μπρος πίσω και μετά μέσω της μπροστινής κάμερας σαρώνεις και το πρόσωπό σου. Μιλάμε για πολύ προχώ καταστάσεις. Έγινε κι η επιβεβαίωση. Έφαγα όμως άκυρο, δεν ήξερα ότι η REVOLUT δεν παίζει με στοιχηματικές εταιρείες. :cry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια εγω που ειμαι καινουριος και φοιτητης και εχω εθνικη ! θελω να αγορασω απο vickmall τι πρεπει να κανω με τα καπιταλ κοντρολς; Αμα φτιαξω μια prepaid και προσπαθησω να την βαλω στο paypal που θα φτιαξω θα εχω το αποτελεσμα ; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στο vickmall δεν χρειαζονται κολπα. Περνανε οι πληρωμες με paypal. Αν εχεις λεφτα στην καρτα σου, προχωρα στην αγορα. Προτίμησε να προσθεσεις χρεωστική και όχι prepaid. Γλυτωνεις την προμηθεια που παιρνουν σε καθε φόρτιση. Οποια κάρτα και να συνδεσεις, να ορίσεις η τραπεζα σου να κανει την μετατροπη νομίσματος, γιατι το paypal εχει παντα χειρότερη ισοτιμία. Μεσα απο το προφίλ σου στο paypal πας με τη σειρα Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες) και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Χίλια ευχαριστώ ! Τώρα μένει το κινητό που θα επιλεξω ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μια ερωτηση για revolut (ελπιζω να μην εχει απαντηθεί ηδη κ φαω κραξιμο) : Έστω ότι τη φορτωνω με λιρες .. και θελω να τη χρησιμοποιησω στην Ελλαδα ή σε άλλη χωρα σε συναλλαγες με ευρώ. Α) μπορω να κανω αναληψη απο ΑΤΜ; Με τι χρεωση και εως τι ποσο; Β) σε μηχανακια pos σε φυσικα καταστηματα θα περναει κανονικα. Με τι χρεωση; (Εννοώ, θα εχει τα κερατιάτικα πχ που χρεωνει η Πειραιως ή αλλες κάρτες εξωτερικού οταν κανεις συναλλαγη σε αλλο νομισμα; ) Ευχαριστώ. Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts