Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από revolut μπορώ να στείλω στο balance του paypal??

Δεν χρειαζετε να βαλεις τα χρηματα στο balance.Κανεις την αγορα κανονικα οπως παλια.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χρειαζετε να βαλεις τα χρηματα στο balance.Κανεις την αγορα κανονικα οπως παλια.

Αφου πρωτα προσθεσεις την καρτα της revilut στο paypal και την επιβεβαιωσεις

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Παιδιά προσπαθώ να κάνω μια αγορά από το kollises.gr με paypal και μου πετάει μήνυμα ότι η κάρτα δεν δέχθηκε την συναλλαγή (Sorry, your transaction couldn't be completed using Visa x-1234. Continue with this new payment method or select another.) Η παραγγελία είναι 88 ευρώ. Γιατί δεν με αφήνει? Χρήματα στο λογαριασμό υπάρχουν. Νόμιζα ότι αγορές εσωτερικού γίνονται κανονικά και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας για κινητά κάνω κανονικά. Τώρα τι παίζει? Ευχαριστω.

Παιδιά προσπαθώ να κάνω μια αγορά από το kollises.gr με paypal και μου πετάει μήνυμα ότι η κάρτα δεν δέχθηκε την συναλλαγή (Sorry, your transaction couldn't be completed using Visa x-1234. Continue with this new payment method or select another.) Η παραγγελία είναι 88 ευρώ. Γιατί δεν με αφήνει? Χρήματα στο λογαριασμό υπάρχουν. Νόμιζα ότι αγορές εσωτερικού γίνονται κανονικά και ανανεώσεις χρόνου ομιλίας για κινητά κάνω κανονικά. Τώρα τι παίζει? Ευχαριστω.

Δεν ξερω τι ειναι το kollises.gr , αλλα μηπως ο λογαριασμος που δεχεται τις πληρωμες ειναι στο εξωτερικο;

Τα χρηματα πανε απο την ελληνικη τραπεζα στην τραπεζα του paypal στ εξωτερικο πραγμα που ακομα δεν επιτρεπετε λογο CC οποτε και εδω ειναι θεμα τυχης να περασει η συνναλαγη.

σημερα εκανα και εγω λογαριασμο στη revolut και εστειλα και εμβασμα. οταν εμφανιστουν τα χρηματα και τη περασω στο paypal μπορω να εχω τσεκαρισμενες και τη πιστωτικη που υπαρχει τωρα και τη ρεβολουτ οταν κανω τη αγορα; η αναλογα απο που θελω να παιρνει τα χρηματα θα τσεκαρω τη μια και θα ξετσεκαρω τη αλλη;

οταν φτασει η ωρα της πληρωμης θα επιλεξεις με ποια καρτα θα ολοκληρωθει

Γιατι ενω οριζω σα κυρια την καρτα της revolut παντα προτεινει αλλη; Ενω οταν οριζω αλλη κυρια, παντα προτεινει εκεινη που εχω ορισει

Καλημέρα, μπορώ να βάλω λεφτά σε προ πληρωμένη Πειραιώς , και να πληρώσω μέσω PayPal;ή συμφέρει να στείλω λεφτά με έμβασμα στο PayPal;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλημέρα, μπορώ να βάλω λεφτά σε προ πληρωμένη Πειραιώς , και να πληρώσω μέσω PayPal;ή συμφέρει να στείλω λεφτά με έμβασμα στο PayPal;

Εμβασμα γιατι χρεωνεσε μονο 1 ευρω.

Εμβασμα γιατι χρεωνεσε μονο 1 ευρω.

Πως κάνεις έμβασμα στον λογαριασμό του PAYPAL; Εάν στείλεις χρήματα, από ότι ξέρω το PAYPAL σου κρατάει 3,4% γιατί σε θεωρεί "έμπορο" ... :confused:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Υπαρχει καποιος-α που να εκανε μεταφορα χρηματων μεσω e-banking απο εθνικη σε αλφα στον λογαριασμο της σκριλ? απαντηστε μου εδω ή με πμ

εγώ από το ίδιο μαγαζί έφαγα πόρτα μέσω PayPal και χρεωστική Πειραιώς αλλά το κουφό είναι ότι δεν μου δίνει καν την επιλογή να πληρώσω κατευθείαν με την ίδια κάρτα.τους έστειλα και μειλ και απάντησαν ότι δεν δέχονται ελληνικές κάρτες.και έχω ακόμα pending payment το redmi note 2 prime με τον κωδικό που το κατέβαζε 135$.πως στο καλό θα πληρώσω τώρα; είναι απίστευτη τιμή γαμοτο γιαυτό είπα να αλλάξω για πρώτη φορά το vickmall που είναι άψογο και παίζει και κανονικά PayPal χωρίς κόλπα και νταβαντζηλικια.

Ίδια κατάσταση κ εγώ σήμερα, έχω pending payment 91 $ από το banggood , γιατί δεν προχώρησε το paypal την αγορά με πιστωτικές visa κ master της Πειραιώς.

Να ακυρώσω κ να βάλω κατευθείαν χρέωση με πιστωτική ή μήπως καλύτερα να το ψάξω με διαδικασία balance ή revolut ;

Έχει μήπως κάποιος φίλος, "καεί" απο το συγκεκριμένο μαγαζί , με χρέωση απευθείας της πιστωτικής του ;

Edited by lakgav2

Ίδια κατάσταση κ εγώ σήμερα, έχω pending payment 91 $ από το banggood , γιατί δεν προχώρησε το paypal την αγορά με πιστωτικές visa κ master της Πειραιώς.

Να ακυρώσω κ να βάλω κατευθείαν χρέωση με πιστωτική ή μήπως καλύτερα να το ψάξω με διαδικασία balance ή revolut ;

Έχει μήπως κάποιος φίλος, "καεί" απο το συγκεκριμένο μαγαζί , με χρέωση απευθείας της πιστωτικής του ;

Μπορείς να κάνεις την αγορά μέσω balance με τις ανάλογες προμήθειες. Εναλλακτικά, ακυρώσεις την παραγγελία και αγοράζεις απευθείας με κάρτα. Προσωπικά έχω κάνει πολλές αγορές απευθείας με κάρτα από το εν λόγω κατάστημα για να γλιτώσω τις προμήθειες του paypal, χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και refund μου έγινε όταν χρειάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

The day is my enemy, the night my friend

Μια απ'τα ίδια με τον απο πάνω κι εγώ, οι περισσότερες στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι απευθείας με την κάρτα ( κι όσες είναι με paypal έγιναν μόνο επειδή είναι προιόντα που απαγορευόνται απο τις ελληνικές κάρτες και δεν σου δίνει την επιλογή καν να πληρώσεις με κάρτα )

Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα μαζί τους και γρήγοροι και σωστοί σε όλα τους

Το top up ( με την επιλογή take a few days ) λειτουργεί και αν ναι σε πόσες ημέρες μπαίνουν τα χρήματα στο paypal ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια απ'τα ίδια με τον απο πάνω κι εγώ, οι περισσότερες στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι απευθείας με την κάρτα ( κι όσες είναι με paypal έγιναν μόνο επειδή είναι προιόντα που απαγορευόνται απο τις ελληνικές κάρτες και δεν σου δίνει την επιλογή καν να πληρώσεις με κάρτα )

Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα μαζί τους και γρήγοροι και σωστοί σε όλα τους

Μπορείς να κάνεις την αγορά μέσω balance με τις ανάλογες προμήθειες. Εναλλακτικά, ακυρώσεις την παραγγελία και αγοράζεις απευθείας με κάρτα. Προσωπικά έχω κάνει πολλές αγορές απευθείας με κάρτα από το εν λόγω κατάστημα για να γλιτώσω τις προμήθειες του paypal, χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και refund μου έγινε όταν χρειάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Έκανα ακύρωση της αγοράς με paypal , και μάλλον θα την κάνω με πιστωτική απευθείας.

Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω , σ'αυτή την παλαβή εποχή των CC που ζει η χώρα μας , είναι πώς @ιάλοε , μέχρι και πριν από 20 ημέρες περνούσαν κανονικά οι αγορές μου με paypal από το ίδιο μαγαζί κ τώρα έφαγα "πόρτα"!:confused:

Πάντως και εγώ δοκίμασα σήμερα να αγοράσω ένα tablet από το banggood και μου γράφει Payment Pending.. Στο site της paypal γράφει Denied..

Τέσσερεις φορές δοκίμασα ...Λογικά θέλει απευθείας την κάρτα να βάλω ..Με cc μόνο από το vickmall δοκίμασα μια φορά και τη πείρε την αγορά κατευθείαν .. Με χρεωστική πειραιώς έγιναν οι προσπάθειες ... Συν ότι όταν πήγα να κάνω την αγορά με paypal από το banggood , μου έλεγε να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου που έχω συνδεμένη .. δεν με πήγε με το τρόπο που έκανα αγορές πιο παλιά... που άνοιγε άλλο παράθυρο από το browser και σου έβγαινε η paypal έβαζες παρατηρήσεις , την μετατροπή κτλ .. και πάταγες επιβεβαίωση και τέλος ..

Συν ότι μου ήρθαν μηνύματα σε mail ότι έγινε η παραγγελεία από το κατάστημα και καλά ... Τελικά μίλησα στο chat και μου τις έκανε όλες Cancelled..

ΥΓ. Παιδιά καλό είναι να γράφουμε σε ποια καταστήματα παιρνάει η αγορά με paypal , χωρίς κόλπα balance κτλ ...

Πάντως στο vickmall παιρνάει δοκιμασμένο από εμένα ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το top up ( με την επιλογή take a few days ) λειτουργεί και αν ναι σε πόσες ημέρες μπαίνουν τα χρήματα στο paypal ?

Λειτουργει. Σε μενα εμφανιστηκαν την τριτη εργασιμη απο τη μεταφορα, βραδυ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις. Θα χρεωθεις για την φορτιση της προπληρωμενης, θα την προσθεσεις, θα την επιβεβαιωσεις, αλλα δεν θα μπορεσεις να την χρησιμοποιησεις λογω capital control.

Συμφαιρει το εμβασμα. 1€ χρεωση και σιγουρα θα κανεις αγορες μεχρι 500€ τον μηνα. Χρειαζονται ομως 2-3 εργασιμες

Λειτουργει. Σε μενα εμφανιστηκαν την τριτη εργασιμη απο τη μεταφορα, βραδυ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις. Θα χρεωθεις για την φορτιση της προπληρωμενης, θα την προσθεσεις, θα την επιβεβαιωσεις, αλλα δεν θα μπορεσεις να την χρησιμοποιησεις λογω capital control.

Συμφαιρει το εμβασμα. 1€ χρεωση και σιγουρα θα κανεις αγορες μεχρι 500€ τον μηνα. Χρειαζονται ομως 2-3 εργασιμες

μπορεις να κανεις εμβασμα στο paypal οπως και στη revolut? υπαρχει καπου οδηγος πως γινετε;

μπορεις να κανεις εμβασμα στο paypal οπως και στη revolut? υπαρχει καπου οδηγος πως γινετε;

Δεν ειμαι σε υπολογιστη αυτη τη στιγμη για να σου δωσω ακριβως το μενου, αλλα πηγαινε στο top και μην επιλεξεις την σμεση αποστολη αλλα αυτην σε λιγες μερες. Δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει, αλλα ειναι ευκολο

Δεν ειμαι σε υπολογιστη αυτη τη στιγμη για να σου δωσω ακριβως το μενου, αλλα πηγαινε στο top και μην επιλεξεις την σμεση αποστολη αλλα αυτην σε λιγες μερες. Δεν θυμαμαι πως ακριβως το λεει, αλλα ειναι ευκολο

Το πρώτο που ζητάει είναι τραπεζικός λογαριασμός. Εμείς εμβασμα Θέλουμε

Το πρώτο που ζητάει είναι τραπεζικός λογαριασμός. Εμείς εμβασμα Θέλουμε

My Account

Top Up

Add Money (takes a few days)

Payee PayPal Europe

Payee's bank Deutsche Bank

PayPal IBAN DE7212****************9

BIC DEUTDEDBPAL

Πριν λίγο παρήγγειλα ενα τηλέφωνο 130 $ απο Κίνα, με paypal από την κάρτα μου την revolut.

Για να μην έχω περίπτωση να κάνει την μετατροπή το paypal απο € σε $ και πληρώσω προμήθεια έκανα μερικά δευτερόλεπτα πριν την πληρωμή μετατροπή όλων των ευρω μου σε δολλάρια, έκανα την αγορά και αμέσως μετά τα ξαναέκανα ευρω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...