kostas123464 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σαβ/Κυριακο δεν δουλευουν λογικα για να μπουνε τα χρηματα στο revolut.Μαλλον παω απο δευτερα και αν. Αποστολη 27/10 16:40 μεσω eurobank. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τα χρήματά μου στη revolut τελικά φάνηκαν τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα το απόγευμα απο τη στιγμή που τα έβαλα. Γενικά λέω να την κρατήσω μόνο για το aliexpress . Μικρά ποσά κάθε φορά, μικρό και το ρίσκο...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τα χρήματά μου στη revolut τελικά φάνηκαν τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα το απόγευμα απο τη στιγμή που τα έβαλα. Γενικά λέω να την κρατήσω μόνο για το aliexpress . Μικρά ποσά κάθε φορά, μικρό και το ρίσκο...:O καπως ετσι το σκεφτηκα και εγω, ευτυχως για κινητα εχουμε το vickmall που περναει με paypal, γενικα ομως να εχω στειλει κανα 500αρικο και να περιμενω να φανει....δεν ειναι κ οτι καλυτερο, απ την αλλη αν με paypal στειλεις 500 σου κραταει 3,4% ποσο το οποιο ειναι μεγαλο,φαινονται τα χρηματα αμεσα ομως..... ευγε ελλας του 2015 με τα cc σου!!! With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Σε Dhgate δεν λειτουργει και δυστυχως για εκει τη χρειαζομουν κυριως. Payment is at risk, please contact your bank. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Να δεχτω οτι μιας και γραφουμε στο myphone, ολες μας οι αναγκες αρχιζουν και τελειωνουν απο που θα αγορασουμε κινητο. Και σιγουρα αν ολες μας οι επιλογες σε κινεζικο κινητο περιοριστουν στο vickmall, μιλαμε για τρελη επιτυχια. Οποτε εχουμε και λεμε. Λεφτα σε ελληνικη τραπεζα και να ακουμε καθε λιγο περι κουρεματος, γενικως και αοριστως. Κοιμαται κανεις ησυχος, ειδικοτερα μετα απο μερικα XANAX Paypal, με τη γνωστη μεθοδο. Με διπλο αγαπητηλικι. Μια φορα που το ανεβαζεις, και μια που στα μετατρεπει σε αλλο νομισμα, με τραγικα rates και χωρις δυνατοτητα ουτε αναληψης απο atm ουτε χρησης πιστωτικης καρτας. Revolut με ελαχιστο κοστος χρησης, αλλά καπως προβληματικη διαδικασία topup Δεν ξερω για σας, παντως αν ειχα 1000 ευρω και με ρωταγαν που θα τα εβαζα η σειρα επιλογης εξακολουθει να ειναι revolut, paypal, ελληνικη τραπεζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Paypal, με τη γνωστη μεθοδο. Με διπλο αγαπητηλικι. Μια φορα που το ανεβαζεις, και μια που στα μετατρεπει σε αλλο νομισμα, με τραγικα rates Tο δεύτερο "αγαπητηλικι" το γλιτώνεις αν μεταφέρεις λεφτά σε νόμισμα που θα χρησιμοποιήσεις. Όσοι κάνουν αγορές κυρίως με Κίνα π.χ., καλύτερα να φορτώσουν δολάρια. Θα σε "αγαπήσει" βέβαια η τράπεζα αντι του PayPal αλλά λιγότερο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Γνωστο, ΑΛΛΑ οι κινεζοι ποτε τα βαζουν σε δολλαρια αυστραλιας, και ποτε σε εγγλεζικες λιρες και πότε σε δολλαρια ΗΠΑ και σπανια σε ευρω Αμα ειναι να κραταμε απο 100-200 απο το καθενα, ε καποια στιγμη θα αναγκαστουμε να κανουμε και διπλη μετατροπη. Κολαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εσύ προφανώς λες για το eBay, όχι για τα γνωστά μαγαζιά της Κίνας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τα χρήματά μου στη revolut τελικά φάνηκαν τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα το απόγευμα απο τη στιγμή που τα έβαλα. Γενικά λέω να την κρατήσω μόνο για το aliexpress . Μικρά ποσά κάθε φορά, μικρό και το ρίσκο...:O Λογικα εσυ στης πληροφοριες εβαλες μονο τον κωδικο χωρις την λεξη reference.Γιατι εγω που το εβαλα ετσι εχουνε περαση 2 ολοκληρες εργασιμες και μαζι η 28 οκτωμβρη και ακομα τπτ δεν εχη φανη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Κι εγώ με σκέτο κωδικό τα έβαλα Δευτέρα και φάνηκαν Τετάρτη, δηλαδή ακριβώς 2 εργάσιμες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Κι εγώ με σκέτο κωδικό τα έβαλα Δευτέρα και φάνηκαν Τετάρτη, δηλαδή ακριβώς 2 εργάσιμες. Εμενα θα παρη λιγο παραπανω λογικα μιας και εκανα πατατια με το reference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εγω έφαγα κουφή πόρτα απο το Aliexpress με την Revolut ενώ ειχα κάνει άλλες δυο ψιλοαγορες των 5-6 ευρω προχθές αγόρασα ενα Car DVD GPS 2Din αξιας 390$ γαι εναν φιλο η συναλλαγή προχώρησε κανονικά άμεσα χρεώθηκαν τα χρήματα απο την Revolut αλλά ήταν υπό επεξεργασία 2 ημέρες ομως απο το Aliexpress σήμερα μου έστειλαν email οτι η συναλλαγή ακυρώθηκε διότι δεν είναι τα στοιχεία της κάρτας πιστοποιημένα λενε :blink: Άμεσα είδα όμως να επιστρέφουν και στην κάρτα τα χρήματα, τώρα έχω ανοίξει διάφορα με το Aliexpress και ζητω εξηγησεις και επανεξέταση της κατάστασης περιμένω νεα... Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 τι cardholder name first-last βαζουμε στο Ali pay. To κανονικο μας ονομα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ειναι μερικες φορες μυστηριοι οι 40 κλεφτες. Μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο με ελληνικη visa οταν περναγαν. Απλα την ξαναεκανα και περασε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Να δεχτω οτι μιας και γραφουμε στο myphone, ολες μας οι αναγκες αρχιζουν και τελειωνουν απο που θα αγορασουμε κινητο. Και σιγουρα αν ολες μας οι επιλογες σε κινεζικο κινητο περιοριστουν στο vickmall, μιλαμε για τρελη επιτυχια. Οποτε εχουμε και λεμε. Λεφτα σε ελληνικη τραπεζα και να ακουμε καθε λιγο περι κουρεματος, γενικως και αοριστως. Κοιμαται κανεις ησυχος, ειδικοτερα μετα απο μερικα XANAX Paypal, με τη γνωστη μεθοδο. Με διπλο αγαπητηλικι. Μια φορα που το ανεβαζεις, και μια που στα μετατρεπει σε αλλο νομισμα, με τραγικα rates και χωρις δυνατοτητα ουτε αναληψης απο atm ουτε χρησης πιστωτικης καρτας. Revolut με ελαχιστο κοστος χρησης, αλλά καπως προβληματικη διαδικασία topup Δεν ξερω για σας, παντως αν ειχα 1000 ευρω και με ρωταγαν που θα τα εβαζα η σειρα επιλογης εξακολουθει να ειναι revolut, paypal, ελληνικη τραπεζα καλα αυτο που ειπες για ελληνικες τραπεζες.....εχεις τρελο δικιο, καθε μερα τα ραδιοφωνα μιλανε για bail-in (κουρεμα) δεν ξερω ρε παιδια, καλυτερα να τα φαω εγω με το paypal τα οποια χρηματα εχω παρα να κουρευτουν. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Η revolut δε μας τα λέει καλά. Μετά το PayPal που δεν υποστηρίζει (αν και έκανα αγορά) τώρα μου μπλοκάρει την κάρτα γιατί είπα να βάλω στην bet365... Ξενερωνω.. Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Η revolut δε μας τα λέει καλά. Μετά το PayPal που δεν υποστηρίζει (αν και έκανα αγορά) τώρα μου μπλοκάρει την κάρτα γιατί είπα να βάλω στην bet365... Ξενερωνω.. Τι εννοείς δεν υποστηρίζει το PayPal? Έβαλες την κάρτα και δεν στην πέρασε; ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Την έβαλα αλλά επίσημα δε τη στηρίζουν Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Την έβαλα αλλά επίσημα δε τη στηρίζουν Και τι σημαίνει αυτό; αγοράζεις μέσω της κάρτας ή όχι; ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να περάσω την κάρτα μου στο pay pal. Με χρεώνει κανονικά 1.50 ευρώ η λόγο τον capital controls υπάρχει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να περάσω την κάρτα μου στο pay pal. Με χρεώνει κανονικά 1.50 ευρώ η λόγο τον capital controls υπάρχει πρόβλημα? To €1,50 δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι αν θα περνάει μετά στις κανονικές αγορές. Τον Αύγουστο πέρασα χρεωστική της Eurobank και απο τότε μόνο μια φορά κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια, εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, γιατι δεν χτυπαμε ενα top up στο paypal? Λογικα εφοσον μπορουμε να στειλουμε εμβασμα εως 500 ευρω.....μπορουμε να στειλουμε και στο paypal, εχει δοκιμασει κανεις? With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια, εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, γιατι δεν χτυπαμε ενα top up στο paypal? Λογικα εφοσον μπορουμε να στειλουμε εμβασμα εως 500 ευρω.....μπορουμε να στειλουμε και στο paypal, εχει δοκιμασει κανεις? Γίνεται. Δεν το έχω δοκιμάσει (δεν έχω δηλωμένο λογαριασμό στο PayPal και είναι μπελάς να βάλω τώρα), έχω όμως έγκυρες πληροφορίες :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια, εσεις που ξερετε τα πολλα και ο νους σας κατεβαζει, γιατι δεν χτυπαμε ενα top up στο paypal? Λογικα εφοσον μπορουμε να στειλουμε εμβασμα εως 500 ευρω.....μπορουμε να στειλουμε και στο paypal, εχει δοκιμασει κανεις? Έχουν μπλοκάρει την προσθήκη λογαριασμού στο paypal για τους ελληνες και πρέπει να στείλεις αντίγραφο του βιβλιάριου και ταυτότητα ώστε να στο περάσουν αυτοι και μετά μπορείς να κάνεις top up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Έχουν μπλοκάρει την προσθήκη λογαριασμού στο paypal για τους ελληνες και πρέπει να στείλεις αντίγραφο του βιβλιάριου και ταυτότητα ώστε να στο περάσουν αυτοι και μετά μπορείς να κάνεις top up. Μου έχουν πει οτι απλά χρειάζεται να τηλεφωνήσεις στο PayPal και να τους δώσεις τον μοναδικό κωδικό που βγάζει μετά την αποτυχημένη προσπάθεια σύνδεσης τρ. λογαριασμού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts