Jump to content

spirosmeg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    267
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spirosmeg

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spirosmeg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Χαιρετώ την παρέα για το μέγα θέμα των ΕΛΤΑ και Γ.Ε.Τ.Α κάνετε όσοι μπορείτε καταγγελίες στην ΕΕΤΤ ίσως πιάσουν τόπο και αλλάξει το σύστημα που έχει ρίξει την χώρα στο τριτοκοσμικό επίπεδο των υπερβολικών καθυστερήσεων! :)
  2. Banggood αγορά την 18/4/20 και σταλμένο 20/4/ έκανε 38 ημέρες! 26 ηταν άφαντο φάνηκε Κολονία και 10 στάσιμο Φρανκφούρτη σήμερα το έφερε σπίτι η DHL express
  3. Που ψαχνεις και δεν βρίσκεις με την 9.6.13 απο το EU είμαι από εχθες https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.6.13/xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.6.13_v10-9.zip/download
  4. Ναι είναι κοινό το tempered καθώς έχω και τα δυο τηλ. και χρησιμοποιώ το ίδιο!
  5. Καλημέρα, είμαι με την last EU dev πιστεύω οτι καλύτερο καθώς η βάση της Rom ειναι η China Dev και η δουλειά απο το EU απλά οτι καλύτερο το τηλ δεν παίζετε, με κόβω να το έχω για πολύ καιρό ακόμα καθώς δεν με βολεύει κανένα από το πρόσφατα μοντέλα λόγω διαστάσεων που έχουν ανέβει στις 6.35" το μόνο που είναι προσιτό το Mi9 SE αλλά δεν νομίζω να αντέχει στην σύγκριση !!!:lol:
  6. Να ενημερωσω τους φιλους του νηματος οτι εχω ενεργοποιηση με επιτυχία εδω και 25 ημέρες και τις δυο υπηρεσίες σε Xiaomi Mi8 & MIX-2s global ενημερωμένα στο τελευταιο MIUIv10.2 STABLE και τα δυο δουλευουν αψογα!
  7. Δυστυχώς έτσι είναι είμαι βέβαια με Stable EU V9.2.2.0 δεν το εχω root το τηλ. αλλά παίρνω το αρχείο build.prop με τον file manager του TWRP και το επεξεργάζομαι με τον Pluma editor σε Linux και μετά το ξαναρίχνω στην θέση του πάντως δεν την έχει την γραμμή καθόλου! Θέμα με τα permision δεν εχει καθώς όταν του αφαιρώ την γραμμή αμέσως μπουτάρει κανονικά άρα δεν πειράζει τα permision o file manager του TWRP. Αλώστε πολλές φορές εχω πειράξει build.prop σε αλλά τηλ. με αυτόν τον τρόπο και ειδικά σε Samsung J5, J7 που χακαρα το κολο KnoxBloat ...
  8. το αρχείο build.prop στο Νοτε 3 δεν αναφέρει καθόλου την γραμμή "persist.camera.HAL3.enabled" και αν την προσθέσεις με το χέρι το τηλ. δεν ξεκινά!
  9. Οχι βέβαια για να στο λέω ήμουν Beta testing μέχρι πρόσφατα στο en.miui σε άλλη συσκευή... http://en.miui.com/thread-1579325-1-1.html
  10. Ναι έτσι είναι σύντομα θα έχουμε Android 8.1 και σε κανα μήνα Miui 10
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους :) Ακριβώς στην ίδια ημ/νια είμαι και εγώ παθόν όπως ποσταρα λίγο πιο πάνω με την NL post, τελικά όπως φαίνεται κάποιοι ποντικοί έφαγαν τον σάκο ολόκληρο αρκετά τα δέματα και αυτήν την φορά ... Μετά από συνεννόηση με το Vickmail όπου με προέτρεψαν στις 60 ημέρες της αγοράς να ανοίξω dispute στο Paypal και να διεκδικήσω τα χρήματα μου... Νομίζω ετσι πρέπει να πράξουμε λίγες ημέρες μετά την πρωτοχρονιά όπου θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε...:whistle:
  12. Ακριβώς ιδια περίπτωση εχω και εγω 40 ημέρες απο την ημέρα αγοράς είμαι σε αναμονή η NL Post αναφέρει οτι το δέμα είναι Ελλάδα τα ΕΛΤΑ όμως οτι είναι Ολλανδία το πρόβλημα είναι ΕΔΩ οι σάκοι πρέπει να είναι δεκάδες και καταπλακωμένοι στο Αεροδρόμιο άλλη μια φορά ξεφτίλα... Το Vickmail μου σύστησε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα, αυτό κάνω και εγώ... Επειδή ήμουν παθόν και τον Μάιο με τα χαμένα δέματα της Singpost δεν έχασα αποζημιώθηκα πλήρως ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπόν!
  13. Σπάνια περίπτωση αλλά να που τυχαίνει και αυτό, εχεις τραβήξει βίντεο hands on αν ναι πολύ απλά ανοίγεις Dispute στο paypal άμεσα escalate σε claim όπου θα ζητάς refund τα λεφτά σου!
  14. Καλημέρα, τι να πω :wacko:... Το παίρνω και αλλιώς δηλ. :ninja: ίσως καλύτερα να έχει χαθεί το δέμα γιατί από αυτά που ακούω τελευταία για τις σφαλιάρες του τελωνείου... :lol: χαχαχα... αρπάξτε παιδιά να γλυτώσουμε δηλαδή από την Σκόλα και την Χάρυβδη! :X Απο εδώ και στο εξής μόνο από EU αποθήκη και σε 4-5 ημέρες το εχεις σπίτι σου χωρίς τον βραχνά του κυρ τελώνη ;)
  15. Δυστυχώς και εγώ είμαι παθόν απο 10/11 με NL post απο Vickmail Μετά από πόσες ήμερες ανοίγουμε dispute στο paypal ? Το δέμα είναι κολλημένο στην Ολλανδία απο τις 18/11
×
×
  • Create New...