konstantinoslp Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 8 ωρες κ 8 λεπτα οθόνη με πρωτη φορτιση, το πάω για δεύτερη τώρα. Πολύ καλά! Εγώ το χω σπίτι σε χαμηλή φωτεινότητα και πιάνω και 10ωρα. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Πολύ καλά! Εγώ το χω σπίτι σε χαμηλή φωτεινότητα και πιάνω και 10ωρα. Εστάλη από το Mate 8 Μέχρι 16% το άφησα. Μου έκανε εντύπωσή στην πρώτη φόρτιση χθες που ήθελε 1 ωρα κ 15 λεπτά να πάει από το 99% στο 100%. 4 ώρες κ 15 λεπτά έκανε να φορτίσει. Καλά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ναι, είναι λογική η καθυστέρηση. Εγώ το βάζω το βράδυ και το βρίσκω έτοιμο το πρωί. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μέχρι 16% το άφησα. Μου έκανε εντύπωσή στην πρώτη φόρτιση χθες που ήθελε 1 ωρα κ 15 λεπτά να πάει από το 99% στο 100%. 4 ώρες κ 15 λεπτά έκανε να φορτίσει. Καλά είναι? Δεν θυμάμαι. Δεν το φορτίζω με τον φορτιστή του για να μην χαλάσω την μπαταρία. Έχω έναν που δίνει λίγα mah και το αφήνω το βράδυ επειδή κάνει πολλές ώρες αλλά τουλάχιστον φορτίζει αργά και σωστά. Ας μας πει κάποιος που το φορτίζει με τον φορτιστή του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Πολύ καλά! Εγώ το χω σπίτι σε χαμηλή φωτεινότητα και πιάνω και 10ωρα. Εστάλη από το Mate 8 Στο asus έχω τελειως χαμηλή φωτεινότητα, σε αυτό μέχρι στιγμής το άφησα όπως ήταν από το κουτί, κάτω από το 50% φωτεινότητα. Μπορεί αργότερα να την χαμηλώσω τελείως. Δεν το ήξερα αυτό με τα λιγότερα mah φορτιστή κ την καλύτερή φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scrollgr Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τον ήχο από τα ακουστικά ή από τα ηχειάκια; Από τα ηχειάκια προσωπικά δεν έχω ακούσει καλύτερο ήχο. Στο παρελθόν έχει αναφερθεί ότι αν ακούγεται χαμηλά ο ήχος, πρέπει να κάνουμε μια εκκαθάριση στην εφαρμογή dolby και dolby atmos και θα επανέλθει. Όχι δεν χρειάζεται antivirus. Το έχω διαβάσει αυτό που αναφέρεις (και όλο το νήμα:D). Πρόβλημα δεν έχω, άπλα πίστευα ότι λόγο χαρακτηριστικών θα είχε καλύτερο ήχο και το tweak μεσώ της εφαρμογής του dolby δεν είναι και ότι ποιο εύχρηστο. Antivirus ούτε εγώ χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τέλος κ της δεύτερης φόρτισης. Κράτησε λιγότερο από τη πρώτη. 3 ώρες κ 50 λεπτά περίπου. Η πρώτη 4 ώρες κ 15 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 (edited) Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα του ήχου , αλλά στο White noise που κάνει όταν παίζει ένα βίντεο και το έχεις στη σιγαση. Και κάτι επιπλέον. Οι επιλογές Miravision και dynamic contrast λειτουργούν και σε ποιες περιπτώσεις; Edited February 8, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα του ήχου , αλλά στο White noise που κάνει όταν παίζει ένα βίντεο και το έχεις στη σιγαση. Και κάτι επιπλέον. Οι επιλογές Miravision και dynamic contrast λειτουργούν και σε ποιες περιπτώσεις; Το δοκιμασα έτσι που λες κ κανει κ μένα θόρυβο όταν παιζει βίντεο κ είναι αθόρυβο. Τα αλλα που λες δε ξέρω τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Οπότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα hardware του tablet. Έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος υπάρχει ακόμα και όταν έχουμε κάποια ένταση, αλλά δεν μπορώ να το εξακριβώσω.. Και μόνο από την ιδέα μου προκαλεί πόνο στα αυτιά πλέον. Τα άλλα που λέω είναι επιλογές που έχει το tablet στις ρυθμίσεις για την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Οπότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα hardware του tablet. Έχω την εντύπωση ότι ο θόρυβος υπάρχει ακόμα και όταν έχουμε κάποια ένταση, αλλά δεν μπορώ να το εξακριβώσω.. Και μόνο από την ιδέα μου προκαλεί πόνο στα αυτιά πλέον. Τα άλλα που λέω είναι επιλογές που έχει το tablet στις ρυθμίσεις για την εικόνα. Καλημέρα, εχεις κανει όλες τις ενημερωσεις; τι εκδοση android εχεις; Λοιπον το δοκίμασα κ στο κινητό μου κ το κανει κ αυτό. Edited February 9, 2017 by tzotol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εμένα πχ δε το κάνει στο κινητό, ούτε στο iPad. 4.4 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εμένα πχ δε το κάνει στο κινητό, ούτε στο iPad. 4.4 έχω. Έκανα έρευνα, 3 κινητά κ 3 ταμπλετ το κάνουν όλα. Με διάφορες εκδοσεις android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλησπέρα, πηγαινοντας ρυθμίσεις->ασφάλεια->διαχείριση συσκευής->δικαιώματα εφαρμογών, είναι ενεργοποιημένα αυτά τα δικαιώματα εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλησπέρα, πηγαινοντας ρυθμίσεις->ασφάλεια->διαχείριση συσκευής->δικαιώματα εφαρμογών, είναι ενεργοποιημένα αυτά τα δικαιώματα εφαρμογών; Δεν θυμάμαι αν το πάτησα κατά λάθος πριν από λίγο, στην προσπάθειά μου να σου απαντήσω, οπότε αν μπορεί κάποιος να μας πει αν πρέπει να είναι ενεργοποιημενο ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλησπέρα, στην προβολή που γράφει ονειροπόληση, τι είναι αυτό; το έχει ενεργό. 6,5 ώρες οθόνη κράτησε η μπαταρία κ κοιταω να διορθωσω την προβολή. Τη μια μου κράτησε 8, την αλλη 7, την αλλη 6,5. Πολύ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scrollgr Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Οι επιλογές Miravision και dynamic contrast λειτουργούν και σε ποιες περιπτώσεις; miravision > Είναι εφαρμογη της mediatek με σκοπο την βελτιωση στην ποιότητα της εικονας όπως η απόχρωση, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα, την ανάλυση και το frame rate. http://www.mediatek.com/blog/what-is-miravision Contrast είναι η τιμή της αντίθεσης (ratio) μεταξύ των φωτεινών (white areas) και του σκοτεινών (dark areas) περιοχών που προβάλει η οθόνη σου. Αν πχ η οθόνη σου έχει contrast ratio 100:1 , σημαίνει ότι οι "φωτεινές περιοχές" είναι 100 φόρες ποιο φωτεινές απο της σκοτεινές που προβάλει η οθόνη σου. Το dynamic contrast ειναι μια λειτουργιά που αναλύει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει το υπόβαθρο (backlight) της εικόνας, δίνοντάς σου την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης τιμής contrast και κατ επέκταση καλύτερης εικόνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό και δεν είναι ενεργό εξ ορισμού. Καλησπέρα, στην προβολή που γράφει ονειροπόληση, τι είναι αυτό; το έχει ενεργό. 6,5 ώρες οθόνη κράτησε η μπαταρία κ κοιτάω να διορθωσω την προβολή. Τη μια μου κράτησε 8, την αλλη 7, την αλλη 6,5. Πολύ λίγο. To daydream, ειναι εφαρμογή που όταν το τηλέφωνο σου/tablet είναι σε αδράνεια ή φορτίζει, σου εμφανίζει στην οθόνη διάφορα. Αν πχ επιλέξεις φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο φάκελο , όταν το tablet σου θα είναι σε αδράνεια, θα σου εμφανίζει στην οθόνη τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου φακέλου. Κάτι σαν αυτές ηλεκτρονικές κορνίζες δηλ. Υπάρχουν στο play store εφαρμογές σχετικές με το daydream που το παραμετροποιούν και σου δίνουν πολλές επιλογές. Αν και το έχω πάντα ανενεργό. πιστεύω ότι επειδή κατά κάποιο τρόπο είναι ένα live screen saver , θα έχει αρνητική επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας Edited February 13, 2017 by scrollgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 To daydream, ειναι εφαρμογή που όταν το τηλέφωνο σου/tablet είναι σε αδράνεια ή φορτίζει, σου εμφανίζει στην οθόνη διάφορα. Αν πχ επιλέξεις φωτογραφίες από ένα συγκεκριμένο φάκελο , όταν το tablet σου θα είναι σε αδράνεια, θα σου εμφανίζει στην οθόνη τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου φακέλου. Κάτι σαν αυτές ηλεκτρονικές κορνίζες δηλ. Υπάρχουν στο play store εφαρμογές σχετικές με το daydream που το παραμετροποιούν και σου δίνουν πολλές επιλογές. Αν και το έχω πάντα ανενεργό. πιστεύω ότι επειδή κατά κάποιο τρόπο είναι ένα live screen saver , θα έχει αρνητική επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το απενεργοποιησω κ γω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 miravision > Είναι εφαρμογη της mediatek με σκοπο την βελτιωση στην ποιότητα της εικονας όπως η απόχρωση, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα, την ανάλυση και το frame rate. http://www.mediatek.com/blog/what-is-miravision Contrast είναι η τιμή της αντίθεσης (ratio) μεταξύ των φωτεινών (white areas) και του σκοτεινών (dark areas) περιοχών που προβάλει η οθόνη σου. Αν πχ η οθόνη σου έχει contrast ratio 100:1 , σημαίνει ότι οι "φωτεινές περιοχές" είναι 100 φόρες ποιο φωτεινές απο της σκοτεινές που προβάλει η οθόνη σου. Το dynamic contrast ειναι μια λειτουργιά που αναλύει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει το υπόβαθρο (backlight) της εικόνας, δίνοντάς σου την ψευδαίσθηση μεγαλύτερης τιμής contrast και κατ επέκταση καλύτερης εικόνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό και δεν είναι ενεργό εξ ορισμού. Φίλε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, απλά δε νομίζω ότι αν αλλάξω την ρύθμιση από normal σε vivid υπάρχει κάποια διαφορά. Το ίδιο και με το dynamic contrast. Που ακριβώς θα καταλάβω εάν λειτουργεί σωστά; Πρέπει να δω κάποιο βίντεο ή φωτογραφίες από την gallery; Γιατί από την homescreen δεν βλέπω κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scrollgr Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Σε φωτογραφιες δεν νομιζω να δεις διαφορα. Εκει παιζει πρωτευον ρολο ο φακος. Ισως σε κακης ποιοτητας εικονα, πχ σε ταινια απο cam , οπου το pixel/frame ειναι ιδιαιτερα χαμηλο, αλλα και παλι σε 10 inc οθονη ισως η διαφορα να μην ειναι ιδιαιτερα αισθητη. Σιγουρα θα δεις καποια διαφορα στο internet σε οτι αφορα την ποιοτητα του scrolling η στην αποτυπωση των σελιδων στην οθονη. (ποιο ζωντανα χρωματα , ποιο crisp γραμματοσειρες κτλ) . Για το gaming δεν εχω αποψη, καθως δεν ασχολουμαι. Για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη, θα πρεπει να εχεις δυο ιδιες οθονες που παιζουν το ιδιο περιεχομενο με διαφορετικες ρυθμισεις στην καθε μια. Αλλα βγαινουμε εκτος θεματος στο νημα αναλυωντας τεχνικους ορους που γενικοτερα ισχυουν σε ολες τις συσκευες. Οτι αλλη απορια εχεις, μπορεις να μου στειλεις pm. Edited February 13, 2017 by scrollgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdboy Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Κάνε όλες τις αναβαθμίσεις και σε καθε αναβάθμιση κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις και πιστεύω ότι θα φτιάξει το πρόβλημα, όσοι είχαν προβλήματα ήταν επειδή δεν έκαναν εργοστασιακές ρυθμίσεις, μετά από κάθε αναβαθμιση πάντα εργοστασιακές, ΝΟΜΟΣ Αναφερομαι στο παιδί που έχει θέμα με τον θόρυβο στα ηχεία η στα ακουστικά ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γυαλί έχω βρει στο μαγαζι που βρήκα κ τις θήκες που σου είπα. Κοιτά το ταμπλετ σπίτι θα το έχω. Εξω κ ταξίδια θα παίρνω το asus που είναι μικρο. Τεσπα θα δω από κοντά. Για το γυαλί με προβληματισες γιατί έχει κ 12€ μη το πάρω κ το πετάξω. Δε χρειάζεται να πάρεις γυαλί για το ταμπλετακι, βάλε σταγόνες νανοτεχνολογίας και λυνεις το πρόβλημα σου από γρατσουνιές και έχει και υπέροχη αίσθηση αλλά και μεγάλη ευαισθησία στην αφή Αυτό έχω κάνει εγώ και σωθηκα Παράθεση Don't trust anyone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Εχει ενα θεματακι με το wifi του το ταμπλετ ή το δικο μου ειναι μονο; Lollipop φοραω και περα απο αυτο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την χρηση που το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Εχει ενα θεματακι με το wifi του το ταμπλετ ή το δικο μου ειναι μονο; Lollipop φοραω και περα απο αυτο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την χρηση που το θελω. Εννοείς ότι δεν έχει καλή λήψη; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Εννοείς ότι δεν έχει καλή λήψη; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Εχει μια χαρα ληψη.Απλα καποιες στιγμες κολλαει και δεν φορτωνει σελιδα στον browser. Δεν εχω ενδειξη οτι αποσυνδεεται,απλα σκαλωνει. Τωρα δεν ξερω ισως φταιει κι ο επεξεργαστης ή ακομα και το ιδιο το ιντερνετ,αλλα στον υπολογιστη δεν το κανει. Εχουμε ιδεα αν εχει βγει cyanogenmod rom;Αν και εχω nova go που το θελω,θα την δοκιμαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλησπέρα.στο δικό μου δεν κολαει στον browser.μια χαρά πάει.έχω τον Opera και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts