Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Και από που ενεργοποιείται - απενεργοποιείται η υπηρεσία; Πως ήξερες ότι αυτή αου δημιουργεί τα θέματα; Ρυθμίσεις/τηλέφωνο κλήσεις WiFi Επάνω αριστερά όταν είσαι σε αυτή την λειτουργία γράφει πχ εμένα Cosmote WiFi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ρυθμίσεις/τηλέφωνο κλήσεις WiFi Επάνω αριστερά όταν είσαι σε αυτή την λειτουργία γράφει πχ εμένα Cosmote WiFi Σε ευχαριστώ και πάλι. Θα το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σε ευχαριστώ και πάλι. Θα το δω Όταν ενεργοποιηθεί δοκίμασε το Σίγουρα παίζει ρόλο και το router και η σύνδεση που έχεις για να γίνει σωστά η κλήση από WiFi Εγώ είχα θέματα. Άλλοι ίσως να μην έχουν Νομίζω ακόμα η Vodafone δεν το έχει ενεργοποιήσει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Όταν ενεργοποιηθεί δοκίμασε το Σίγουρα παίζει ρόλο και το router και η σύνδεση που έχεις για να γίνει σωστά η κλήση από WiFi Εγώ είχα θέματα. Άλλοι ίσως να μην έχουν Νομίζω ακόμα η Vodafone δεν το έχει ενεργοποιήσει. Νομίζω το ενεργοποίησε δοκιμαστικά από άλλο φόρουμ που είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Για να δούμε θα πάρει πλήρως το iOS 13 τον άλλο μήνα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Γιατί τον άλλο μηνα; Τον Σεπτέμβρη βγαίνει το νέο iphone μαζί με το νέο ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 οι beta ξεκινουν απο τον Ιούνιο. ειναι κανονας για την Apple. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Με την ανακοίνωση του iOS 13 λογικά θα ξέρουμε. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζουμε μήπως πόσο πάει η αλλαγή οθόνης για το 6s. Δυστυχώς σήμερα μετά από "μακροβουτι" έγινε θρυψαλα και ψάχνομαι για επισκευή. Γνωρίζει κάποιος καμία από ίντερνετ που να υποστηρίζει και force touch? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζουμε μήπως πόσο πάει η αλλαγή οθόνης για το 6s. Δυστυχώς σήμερα μετά από "μακροβουτι" έγινε θρυψαλα και ψάχνομαι για επισκευή. Γνωρίζει κάποιος καμία από ίντερνετ που να υποστηρίζει και force touch? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν όντως θέλεις να το φτιάξεις και να έχεις το iPhone που είχες πρέπει να το πας επίσημο σέρβις Νομίζω 169€ κάνει έκανε η οθόνη. Ναι μεν πολύ ακριβά αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση εάν θέλεις να έχεις το κινητό που είχες Αλλιώς ρίξε επάνω μια από eBay με 80-90€ και ότι κάτσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Αυτό έκανα Τάσο, αλλά το σκέφτομαι εάν θα το προχωρήσω. Το έψαχνα να πάω σε X ή XR, αλλά θα ήθελα να μου μείνει και αυτό σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Ξέρουμε εάν το fingerprint θα συνεχίσει να λειτουργεί εάν του αλλάξω μόνο οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αυτό έκανα Τάσο, αλλά το σκέφτομαι εάν θα το προχωρήσω. Το έψαχνα να πάω σε X ή XR, αλλά θα ήθελα να μου μείνει και αυτό σε πλήρως λειτουργική κατάσταση. Ξέρουμε εάν το fingerprint θα συνεχίσει να λειτουργεί εάν του αλλάξω μόνο οθόνη; Προχθές αλλάξαμε με φίλο μία οθόνη σε 6S. Βρήκαμε γνήσια μεταχειρισμένη από ebay. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Προχθές αλλάξαμε με φίλο μία οθόνη σε 6S. Βρήκαμε γνήσια μεταχειρισμένη από ebay. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη!!! Ναι και αυτό είναι καλή λύση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Προχθές αλλάξαμε με φίλο μία οθόνη σε 6S. Βρήκαμε γνήσια μεταχειρισμένη από ebay. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη!!! Καλημέρα φίλε μου. Σε τι τιμή τη βρήκατε; Έχω δει και εγώ ένα 6s iCloud locked και το σκέφτομαι για ανταλλακτικά αλλά ακόμα περιμένω απάντηση. Σκέτη οθόνη δεν έχω βρει κάτι αυθεντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Καλημέρα φίλε μου. Σε τι τιμή τη βρήκατε; Έχω δει και εγώ ένα 6s iCloud locked και το σκέφτομαι για ανταλλακτικά αλλά ακόμα περιμένω απάντηση. Σκέτη οθόνη δεν έχω βρει κάτι αυθεντικό 80€ την βρήκε ο γνωστός μου. Αν είναι κλειδωμένη θα έχεις θέμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 80€ την βρήκε ο γνωστός μου. Αν είναι κλειδωμένη θα έχεις θέμα. Κλειδωμένη ποια; Η μητρική; Δεν τον ενδιαφέρει Την οθόνη θέλει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Κλειδωμένη ποια; Η μητρική; Δεν τον ενδιαφέρει Την οθόνη θέλει Ακριβώς. Οθόνη και ίσως μπαταρία εάν είναι καλύτερη από την δική μου. Περιμένω απάντηση ώστε να δω ότι δεν έχει άλλο θέμα πέρα από iCloud lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Παιδια καλυσπερα αγορασα ενα Ιphone 6s. 64 gb 180€ Η μπαταρια με φουλ χρηση αντε να μου βγαλει 4 ωριτσες ειναι φυσιολογικο,ο τυπος που το ειχε,ειχε αλλαξει μπαταρια πριν ενα χρονο... Ποσο κραταει σε εσας?? Σας ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 (edited) Παιδια καλυσπερα αγορασα ενα Ιphone 6s. 64 gb 180€ Η μπαταρια με φουλ χρηση αντε να μου βγαλει 4 ωριτσες ειναι φυσιολογικο,ο τυπος που το ειχε,ειχε αλλαξει μπαταρια πριν ενα χρονο... Ποσο κραταει σε εσας?? Σας ευχαριστω!! Τι γράφει η υγεία μπαταρίας στις ρυθμίσεις; Γενικά όμως το 6s δεν ήταν ποτέ τέρας αυτονομίας. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 29, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 88% αναγραφει η υγεια μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 88% αναγραφει η υγεια μπαταριας Ε έχει μια φθορά όσο να πεις Αν αλλάξεις τώρα μπαταρία, θα δεις μια διαφορά. Απλώς μην περιμένεις θαύματα του στυλ 6-7 ώρες SOT Ίσως πιάσεις ένα 5ωρο ιδανικά το οποίο και πάλι δεν είναι καθόλου άσχημο. Θα σου έλεγα να αλλάξεις μπαταρία μετά το καλοκαίρι προς το φθινοπωρο, να περάσουν οι υψηλές θερμοκρασίες και η χρήση στην παραλία που φθείρουν γρήγορα την μπαταρία και να είσαι φρέσκος τον χειμώνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Έχεις περάσει την τελευταία έκδοση του λογισμικού ή είσαι με καμιά παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 (edited) Την τελευταια περασα τωρα προσφατα,την 12.3.1 Γενικα τι τιμες παιζουν οι αλλαγες μπαταριας? Edited May 29, 2019 by Geo_1983 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Γενικα τι τιμες παιζουν οι αλλαγες μπαταριας? 59 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο service (iStorm). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Τελεια,σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts