Nosferatu Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Το τέλειο θα ήταν να σου προωθούσε και τα sms από το ανενεργό νο. Μόλις το κέντρο μηνυμάτων βρίσκει σβηστό το νο σου στο οποίο τα έστειλαν, να τα προωθεί στο ενεργό... Ζητάω πολλά; Θεωρητικά είναι δυνατόν. Μάλλον λείπει το κατάλληλο software !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Χρησημοποιώ και εγώ την υπηρεσία στο Nokia N70... Βασικά λειτουργεί αποβλημάτιστα απλά ψηλοκολλάει η συσκευή και αν κάνω μετάβαση στις ρυθμίσεις ασφαλίας δείχνει ότι έχω ανενργό το αίτημα κωδικού PIN κάτι το οποίο είναι πλασμτικό γιατι αν εκείνη τη στιγμή κάνω reboot μου το ζητάει. Φυσικά στο κατάστημα με προηδοποίησαν και μου είπαν ότι αν το κάνω θα είναι με δική μου ευθήνει κτλ κτλ! Αυτό που με ενοχλή είναι ότι δεν μπορώ να προοθώ και τα μηνύματα και τα MMS!!!! ΑΚΟΥΣ VODAFONE?????? Θέλω προόθηση μηνυμάτων και MMS με ένα διακριτικό ! ή άλλο σύμβολο στην αρχή του μηνύματος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Το πιο απλό θα ήταν να λαμβάνεις ένα SMS στην κύρια γραμμή που να σε ενημερώνει πως έλαβες ένα SMS στην δευτερεύουσα γραμμή, να σε πληροφορεί για τον αποστελέα ίσως του μηνύματος. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο! Και θα ήθελα να μου προωθεί τα call me back που μου κάνουν! Αυτό θα ήταν πολύ εύκολο νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ VODAFONE TOGETHER ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ VODAFONE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ)? ΝΟΚΙΑ 9500 MOTOROLA RAZR V3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Βάζεις την κάρτα 2gether με δική σου ευθύνη! Εμένα που η συσκευή είναι μη-συμβατή δεν έχει πρόβλημα εκτός από 2 φορές που δεν με άφηνε να κρατήσω ανοιχτή την δευτερεύουσα γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Το 2gether δουλεύει με το k750i (non Branded); Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Λογικά, αφού δουλεύει με το Τ610, δε μπορεί να μην να μην υπάρχει συμβατότητα, αλλά αν δεν είναι σίγουρος κανείς... Σύμφωνα με τη Vodafone οι συμβατές συσκευές είναι οι ακόλουθες: - Sony Ericsson Z600 Vodafone live! - Sony Ericsson T610 Vodafone live! - Sony Ericsson P910i Vodafone live! - Sony Ericsson V600i Vodafone live! - Sony Ericsson Z520i Vodafone live! - Sony Ericsson V600i Vodafone live! - Sony Ericsson W900i Vodafone live! 3G Όλες Vodafone live. :( Η δική μου, ευτυχώς, δεν είναι, γι' αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Το 2gether δουλεύει με το k750i (non Branded); Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Λογικά, αφού δουλεύει με το Τ610, δε μπορεί να μην να μην υπάρχει συμβατότητα, αλλά αν δεν είναι σίγουρος κανείς... Σύμφωνα με τη Vodafone οι συμβατές συσκευές είναι οι ακόλουθες: - Sony Ericsson Z600 Vodafone live! - Sony Ericsson T610 Vodafone live! - Sony Ericsson P910i Vodafone live! - Sony Ericsson V600i Vodafone live! - Sony Ericsson Z520i Vodafone live! - Sony Ericsson V600i Vodafone live! - Sony Ericsson W900i Vodafone live! 3G Όλες Vodafone live. :( Η δική μου, ευτυχώς, δεν είναι, γι' αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Παίζει κανονικά και με Κ750i (branded kai non-branded) και με W800i ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω εδώ και αρκετό καιρό 2gether sim (καρτοκινητά και τα δύο,ένα Cu και ένα a la carte). Το δεύτερο νούμερο όμως πλέον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και θα ήθελα να το καταργήσω. Αν αφύσω να λείξει η προθεσμία ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα καταργηθεί κανονικά και θα γίνει απλή sim; Αν το κάνω αυτό θα υπάρξει πρόβλημα με το άλλο νούμερο; Και τέλος, πέστε ότι εγώ θέλω να κάνω κάποια στιγμή το νούμερό μου (το ένα από τα δύο της 2gether) φορητότητα, θα πρέπει να κάνω πρώτα τη 2gether sim δύο απλές sim και μετά να κάνω φορητότητα ή γίνεται φοριτότητα και για τα δύο νούμερα; Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά το δεύτερο νούμερο είναι ένα παλιό cosmote που το έκανα vodafone και πλέον δεν το δουλεύω καθόλου.Ελπίζω να ξέρει κάποιος.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Πραγματικά, για να έχεις μια έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις το 1251 από το κινητό σου. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Πραγματικά, για να έχεις μια έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις το 1251 από το κινητό σου. :) ;) Θα πάρω από δευτέρα,γιατί αν πάρω σαβ/κο δεν ξέρω σε τι είδος τηλεφωνήτριας θα πέσω.Μια φορά είχα πάρει,μίλαγα κανα 5λεπτο και στο τέλος είπε να πάρω εργάσιμη μέρα,χεχε.Τεσπα.Πάντος ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Αν αφήσεις κάποιο καρτοκινητό να λήξει, θα συνεχίσει λογικά να υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το μενού της 2gether να γυρίσεις σε αυτό αλλά δεν θα συνδέεται στο δίκτυο, ακριβώς όπως μια sim που έχει "λήξει". Για να μεταφέρεις με φορητότητα, έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει πρώτα να τα "χωρίσεις", με κόστος 2 sim... Για επιβεβαίωση υπάρχει πάντα το cc όπως είπε και ο φίλος παραπάνω! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 λογικά αν θες να χρησιμοποιήσεις τη φορητότητα στον ένα αριθμό και δεν ενδιαφέρεσαι για τον άλλο αν χαθεί τότε δεν είναι ανάγκη να γίνει διαχωρισμός σε 2 κάρτες. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Στην περίπτωση αυτή πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις τα στοιχεία σου (αν και νομίζω ότι η vodafone δεν σε αφήνει να φύγεις έτσι και αλλιώς αν δεν τα δηλώσεις)... Γιατί στη φορητότητα ανώνυμων καρτοκινητών δηλώνεται το νουμεράκι που έχει πάνω η sim σου και υποθέτω στην περίπτωση της 2σε1 θα μπορούσε να δημιουργθεί σύγχυση ως προς ποιόν αριθμό επιθυμείς να μεταφέρεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Στην περίπτωση αυτή πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσεις τα στοιχεία σου (αν και νομίζω ότι η vodafone δεν σε αφήνει να φύγεις έτσι και αλλιώς αν δεν τα δηλώσεις)... Γιατί στη φορητότητα ανώνυμων καρτοκινητών δηλώνεται το νουμεράκι που έχει πάνω η sim σου και υποθέτω στην περίπτωση της 2σε1 θα μπορούσε να δημιουργθεί σύγχυση ως προς ποιόν αριθμό επιθυμείς να μεταφέρεις... Οι 2in1 sims έχουν δύο serial numbers, έναν για κάθε αριθμό, οπότε δεν δημιουργείται καμία σύγχυση ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω εδώ και αρκετό καιρό 2gether sim (καρτοκινητά και τα δύο,ένα Cu και ένα a la carte). Το δεύτερο νούμερο όμως πλέον δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και θα ήθελα να το καταργήσω. Αν αφύσω να λείξει η προθεσμία ανανέωσης χρόνου ομιλίας θα καταργηθεί κανονικά και θα γίνει απλή sim; Αν το κάνω αυτό θα υπάρξει πρόβλημα με το άλλο νούμερο; Και τέλος, πέστε ότι εγώ θέλω να κάνω κάποια στιγμή το νούμερό μου (το ένα από τα δύο της 2gether) φορητότητα, θα πρέπει να κάνω πρώτα τη 2gether sim δύο απλές sim και μετά να κάνω φορητότητα ή γίνεται φοριτότητα και για τα δύο νούμερα; Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά το δεύτερο νούμερο είναι ένα παλιό cosmote που το έκανα vodafone και πλέον δεν το δουλεύω καθόλου.Ελπίζω να ξέρει κάποιος.Ευχαριστώ! Όταν αποσυνδέεται ένα νούμερο σε 2gether sim τότε εάν κάνεις την μεταφορά την έκατσες.....κατά πάσα πιθανότητα θα κολήσει το μενού και θα καταστραφεί η 2gether sim. Φορητότητα κάνεις χωρίς να δηλωθούν τα στοιχεία αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την 2gether sim εκτός εάν την κολλήσεις........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Νεότερα στοιχεία, από κοσμοτέ 2σε1 που είχα: μπορείς κανονικά να πάρεις το ένα από τα 2 νούμερα και να το βάλεις πάλι σε ξεχωριστή sim, διατηρώντας το 2ο νο στη 2σε1 sim. Απλά, όταν γυρνάς στο νο που έχεις "χωρίσει", δεν θα έχεις δίκτυο. Αυτό λογικά σημαίνει ότι αν ο φίλος παραπάνω αφήσει να λήξει ένα από τα 2 νούμερα, αυτό δεν θα συνδέεται στο δίκτυο ενώ το άλλο θα λειτουργεί κανονικά μόλις γυρίσεις σε αυτό! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Ξερει κανεις αν προκειτε να βαλει η vodafone το 2gether στο e50 της nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 kalispera. To n73 ypostirizei to 2gether?? Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Εγω θα ηθελα να μαθω και για το e50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εγω θα ηθελα να μαθω και για το e50 ti sxesh exei me th syskevh?????????? ti lete???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τα πιο πολλά ΝΟΚΙΑ δεν έχουν πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Με ΝΟΚΙΑ δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η εναλλαγή γίνεται γρήγορα (σε λιγότερο από 20-30sec) και απροβλημάτιστα. Αντίθετα, αποφύγετε την 2gether με SonyEricsson. Κάνουν κανονικό restart με αποτέλεσμα να καθυστερούν πολύ (κάπου 1,5min) και άμα έχεις Κ800 μπορεί και να "πεθάνει" στην αλλαγή... Επίσης πολύ καλά συμπεριφέρονται τα Motorola... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Ειχα 2gether συμβόλαιο και κάρτα. Λόγο οικονομικών δυσκολιών δεν πλήρωσα 2 μηνες και μου διεκοψαν τις εξερχομενες. Παω μια μερα να γυρισω στην καρτα και δεν γυριζε! δοκιμασα με 3 τηλεφωνα. Επεσε ΣΚ και ημουν 2 μερες χωρις τηλεφωνο. παω δευτερα σε καταστημα και την σπαω σε 2 καρτες. Και βλεπω οτι με την νεα καρτα μπορω να τηλεφωνω απο το συμβολαιο ενω ηταν κομενο! Απιστευτο? Δεν ξαναβαζω 2gether. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Με ΝΟΚΙΑ δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η εναλλαγή γίνεται γρήγορα (σε λιγότερο από 20-30sec) και απροβλημάτιστα. Αντίθετα, αποφύγετε την 2gether με SonyEricsson. Κάνουν κανονικό restart με αποτέλεσμα να καθυστερούν πολύ (κάπου 1,5min) και άμα έχεις Κ800 μπορεί και να "πεθάνει" στην αλλαγή... Επίσης πολύ καλά συμπεριφέρονται τα Motorola... ...ξεχασες τα Siemens....ολα (τα δικα μου τουλαχιστον :lol:) συμπεριφέρονται αψογα :D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ειχα 2gether συμβόλαιο και κάρτα. Λόγο οικονομικών δυσκολιών δεν πλήρωσα 2 μηνες και μου διεκοψαν τις εξερχομενες. Παω μια μερα να γυρισω στην καρτα και δεν γυριζε! δοκιμασα με 3 τηλεφωνα. Επεσε ΣΚ και ημουν 2 μερες χωρις τηλεφωνο. παω δευτερα σε καταστημα και την σπαω σε 2 καρτες. Και βλεπω οτι με την νεα καρτα μπορω να τηλεφωνω απο το συμβολαιο ενω ηταν κομενο! Απιστευτο? Δεν ξαναβαζω 2gether. Με κοσμοτέ όταν πήγα να το σπάσω, πλήρωσα 1 σιμ για το συμβόλαιο και το καρτοκινητό που είχα 2ο έμεινε στη 2σε1 σιμ. Άρα όταν θέλετε να σπάσετε τη 2σε1 παίρνετε το νο που σας ενδιαφέρει σε μια νέα σιμ και πληρώνετε μόνο 1 νέα σιμ. Εκτός αν στη βόδιφον το έχουν έθιμο να πληρώνεις 2... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts