Jump to content

myescapology

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by myescapology

  1. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο για την κυκλοφορία του 5s? http://www.prismanews.gr/index.php/world2/technology/item/41040-apple-iphone-5s
  2. Καλησπερα σας, Εχω στην κατοχη μου ενα Samsung I5800 το οποιο εχει κλειδωσει το μοτιβο του και ζηταει το gmail και το password για να ξεκλειδωσει. Δεν γνωριζω ποια μπορει να ειχαν setαρσιτει αρχικα και δεν υπαρχει τροπος να τα μαθω. Θελω οπωσδηποτε να ξεκλειδωσει το κινητο ή εστω να διαβασω τα μηνυματα που εχει αποθηκευμενα. Ειναι τρομερη αναγκη να το καταφερω. Εχω ρωτησει πολλους τεχνικους αλλα και την samsung και μου ειπαν οτι δεν γινεται. Πιστευω ομως οτι σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος απο καποιον που θα εχει εμπειρια. Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα ειτε εδω ειτε private γιατι ειναι παρα πολυ μεγαλη αναγκη που δεν μπορω να εξηγησω απο εδω. Σημειωνεται οτι το μονο που θελω να καταφερω ειναι να διαβασω τα μηνυματα. Ευχαριστω πολυ.
  3. Οχι. Ειχα παρατηρησει οτι δεν ερχονταν τα email μου και θεωρησα ότι κόλησε και ετσι εκλεισα το κινητο, εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα. Εκ τοτε τιποτα. Το εβαλα τωρα και να φορτισει και πάλι τα ιδια. Αναβοσβηνει γρηγορα μονο η λυχνία σε κόκκινο χρώμα.
  4. Ηταν φορτισμενη. Το δοκιμασα επίσης και με άλλη μπαταρία αλλα τα ιδια...
  5. Καλησπερα, Θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το τι μπορω να κανω για το παρακατω προβλημα που εμφανιστηκε στο κινητο μου τηλ blackberry 9700. Χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια για μερικα λεπτα ενω μεχρι τοτε λειτουργουσε αψογα το τηλεφωνο και οταν την επανατοποθετησα δεν ενεργοποιηθηκε το κινητο. Αναβοσβηνει μονο η λυχνια με κοκκινο χρωμα. Οι οδηγιες δεν με βοηθησαν σε κατι. Στην οθονη δεν εμφανιζει τιποτα. Καποια βοηθεια?
  6. Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να διορθώσω το παρακάτω πρόβλημα γιατί μόλις αγόρασα ένα BB9700 και δεν μπορώ να βρω τη λύση. Όταν γράφω sms σε συγκεκριμένες λέξεις στα ελληνικά και μόνο στα ελληνικά μου εμφανίζει αυτόματα αλλές λέξεις σαν συνέχεια του μηνύματος ή φράσεις (πάντα άσχετες) που πρέπει να διαγράψψω για να συνεχίσω να γράφω το μήνυμα. Μοίαζει με λεξικό αλλά δεν έχει λογική γιατι οι λέξεις ή οι φράσεις που βγαίνουν δεν έχουν νόημα ή σχέση με αυτό που γράφω ή και γενικότερα μεταξύ τους. Σημειώνεται ότι οι παραπάνω λέξεις δεν αποτελούν κάποιου είδους μνήμη απο παλαιότερα sms καθως δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων ή επιλογή στο μενού που να διορθώνει το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
  7. myescapology

    Wind Plus

    kalimera! sorry gia ta greeklish alla den exw ellinika se auto to pc. diavasa prosektika tis apantiseis alla den exw katalavei kati. an se kartokinito wind energopoiisw to wind plus tha mporw na kanw xrisi tou e-mail mou pou exw ruthmismeno xwris na xrenomai gia ta prwta 40mb i aforoun mono ploigisi. thanks ek twn protairwn.
  8. Καλησπέρα! Είχα συσκευή blackberry όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα με πάροχο Vodafone. Την αποχωρήστηκα γιατί τα πράγματα ήταν αρχικά δύσκολα αφού μου επέτρεπε την λήψη επισυναπτώμενων μόνο όσον αφορά φωτογραφίες και έγγραφα. Κάθε φορά που μου έστελναν video και mp3, συμβατά πάντα με τη συσκευή μου, δεν μπορούσα να τα κάνω download. Τότε η Voda μου είχε πει ότι αυτά του είδους τα αρχεία δεν μπορουν να προωθηθούν μέσω της υπηρεσίας Blackberry. Θα ήθελα να με ενημέρωσετε έσεις που χρησιμοποιείται Blackeberry συσκευές αν έχετε παρόμοια προβλήματα ή αν έχει λυθεί πλέον αυτό το θέμα. Προσανατολίζομαι μάλλον σε wind. Thanx!
  9. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου (sony ericsson p1) ως μόντεμ για το laptop με την κάρτα sim της vodafone mobile connect card και να έχω έτσι πρόσβαση στο internet? Το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις? Thanks!
  10. ΚΑΙ ΣΤΑ 2. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ VODAFONE LIVE ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ WAP NON VF LIVE.
  11. ΤΟ TRACK ID ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ VODAFONE. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΤΟ P1 ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ.
  12. Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει σχετικά με το που μπορώ να βρω ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου θα μπορώ να κάνω μαζική αποστολή sms ή ακόμα και μαζικές κλήσεις ηχογραφημένων μηνυμάτων? Πιο συσγκεκριμένα, αν κάποιος έχει ένα αρχείο excel με 5000+ αριθμούς υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου προγράμματος και τη μεσολάβηση κινητού τηλεφώνου φυσικά να κάνει μαζική αποστολή sms? Ρωτάω γιατί δεν έχω βρει ακόμα κάτι αξιόλογο για την συγκεκριμένη περίπτωση παρά μόνο μέσω outlook και address book αλλα δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να τα γράψω ένα - ένα στα παραπάνω. Ευχαριστώ!
  13. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η VODAFONE ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΟΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ 370 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ 13830?
  14. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ 01/07. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΝΙΤΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Η ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΗΣ VODA ΘΑ ΕΙΝΑΙ 12,5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 500 ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ 14 ΕΥΡΩ ΜΕ 600 ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ADSL ΜΕΣΩ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ 12 MBPS ME 32 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΟΛΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΣΕ 1 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ, ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 15 ΕΥΩ ΕΚΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ 12 MBPS ΚΑΙ 500 ΛΕΠΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.
  15. Η φορητότητα δεν κοστίζει τίποτα σε όλες τις εταιρίες είτε είναι καρτοκινητό είτε σύνδεση. Το κόστος έχει καταργηθεί εδώ καί ένα μήνα. Δεν απαιτούνται δηλωμένα στοιχεία. Σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή της αίτησης παίρνεις την έγκριση και σε 15 περίπου μέρες απο την υποβολή υλοποιείται η αλλάγη δικτύου.
  16. 1) Οχι, δεν γινεται. Ο οικονομικοτερος τρόπος στην Vodafone ειναι να επιλέξεισ το mms bundle που σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις 10 mms τον μήνα στην τιμή τον 5 και κανονική χρέωση πέρα των 10 πρώτων. 2) Μέγιστο μέγεθος είναι τα 250kb. Όλα τα mms έχουν την ίδια χρέωση ανεξάρτητα από το μέγεθος. Ωστόσο, δεν μπορούν να δεχθούν και να στείλουν όλα τα κινητά τηλέφωνα mms τέτοιου μεγέθους. Το 810 και 850 μπορούν κανονικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στους χαρακτήρες. 3) Μπορεί να ήταν στιγμιαίο τεχνικό πρόβλημα του δικτύου ή το mms σου ήταν πολύ μεγάλο ή περιείχε κάποιου είδους επισυναπτόμενο που δεν υποστηρίζονταν ή κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζω... :)
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ Ν95 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ VF LIVE. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ?
  18. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ VODAFONE A LA CART ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ E-MAIL ΤΟΥ ΜΕΣΩ GPRS. ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  19. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ VODAFONE LIVE NA MOY ΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν93i, ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ LIVE TV? ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ VODAFONE ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  20. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ? ΑΦΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΚΙΑ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.
  21. ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?
  22. ΧΑΙΡΕΤΑΙ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΤΗΝ MOBILE CARD ΤΗΣ VODAFONE ΚΑΙ ΕΧΩ 2 LAPTOP. Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ LAPTOP ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ WIFI Ή ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ WIFI. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LAPTOP ΜΕΣΩ ΤΗΣ MOBILE CONNECT CARD. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ INTERNET SHARING ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ LAPTOP ΜΕΣΩ WIFI ΑΝΤΛΟΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ H MOBILE CONNECT CARD. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ VODAFONE ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ή ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  23. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ? ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ?
  24. ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Η VODAFONE ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
×
×
  • Create New...