cocous Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν καταφερε να αλλάξει τον ηχο ξυπνητηριού. Μυρίζομαι bug. Ας τσεκάρει κανείς αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν καταφερε να αλλάξει τον ηχο ξυπνητηριού. Μυρίζομαι bug. Ας τσεκάρει κανείς αν γίνεται. Αλλάζει κανονικά. Αποθήκευση πάτησες μετά την αλλαγή? Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά το Android M είχα διαβάσει ότι θα κάνει αυτό backup εφαρμογές μαζί με τα data τις κάθε εφαρμογής ( όπως στο iphone ). Υποστηρίζει κάτι τέτοιο ?:worry: Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν καταφερε να αλλάξει τον ηχο ξυπνητηριού. Μυρίζομαι bug. Ας τσεκάρει κανείς αν γίνεται. Και σε μενα αλλαζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγώ θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε όλους όσους θέλουν πραγματικά να χαρούν την αναβάθμισή τους. Άκουγα - διάβαζα καιρό τώρα για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση, ώστε να κάτσει καλά το update. Πραγματικά η διαφορά είναι μεγάλη με αυτό τον τρόπο. Τι έκανα: 1. Πριν κατεβάσω το update, έκανα ένα backup μέσω smartswitch. 2. Κατέβασα το update OTA 3. Ενημέρωσα 4. Δούλεψα τη συσκευή για μια ημέρα για να καταλάβω πως τρέχει 5. Την επόμενη έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. 6. Πέρασα το backup μέσω smartswitch. Διαφορές: 1. Μου έδωσε περίπου 3Gb εξτρά χώρο (όλα τα αρχεία που είχα πριν έχω και τώρα...τα πάντα). 2. Το έχω στημένο και το λειτουργώ έτσι 3 ημέρες τώρα, και μου δίνει από 1,9 - 1,6 ram ελεύθερη , ενώ πριν μου έδινε 1,5 - 1,2. 3. Νιώθω ότι είναι πιο ανταποκρίσιμο από πριν (αλλά αυτό δε μπορώ να το επιβεβαιώσω με νούμερα, είναι απλά η ευχάριστη αίσθηση που έχω). Αν δε βαριέστε, προτείνω να κάνετε με αυτό τον τρόπο. Χαράς του κουράγιο σου!! Ήρωας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Από αύριο κ γω στη παρέα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Χαράς του κουράγιο σου!! Ήρωας! :D Φίλος, δε το έχω περιγράψει αλλά έχω κάνει και άλλα τρία βηματα: Το τηλέφωνο το είχα κρυπτογραφημενο λόγω εταιρικής πολιτικής. Αρα: 1. Αφαίρεση εταιρικών δικαιωμάτων. 2. Αποκρυπτογράφηση. Και μετά την αναβάθμιση: 3. Εταιρικός λογαριασμός με δικαιώματα administrator 4. Εκ νέου κρυπτογράφηση Γ@μ@ τα. Πάντως το κινητό πετούσε και πριν, αλλά τώρα είναι διαστημικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Φίλος, δε το έχω περιγράψει αλλά έχω κάνει και άλλα τρία βηματα: Το τηλέφωνο το είχα κρυπτογραφημενο λόγω εταιρικής πολιτικής. Αρα: 1. Αφαίρεση εταιρικών δικαιωμάτων. 2. Αποκρυπτογράφηση. Και μετά την αναβάθμιση: 3. Εταιρικός λογαριασμός με δικαιώματα administrator 4. Εκ νέου κρυπτογράφηση Γ@μ@ τα. Πάντως το κινητό πετούσε και πριν, αλλά τώρα είναι διαστημικό... Που δουλεύεις φίλε μου στο πεντάγωνο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πήγα σε αλυσίδα γνωστων καταστημάτων. Όταν εβαλα λευκό φόντο είχε σκούρες σκιές από εικονίδια. Προφανώς είτε λέγεται burn in είτε ghosting. To θεμα είναι το εξής. Το εχει παρουσιάσει σε κάποιον; και αν η εταιρία το καλύπτει στη 2ετή εγγύηση όσες φορές και αν παρουσιαστεί. Ευχαριστω. Είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου για να προβώ στην αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxperiaT Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πήγα σε αλυσίδα γνωστων καταστημάτων. Όταν εβαλα λευκό φόντο είχε σκούρες σκιές από εικονίδια. Προφανώς είτε λέγεται burn in είτε ghosting. To θεμα είναι το εξής. Το εχει παρουσιάσει σε κάποιον; και αν η εταιρία το καλύπτει στη 2ετή εγγύηση όσες φορές και αν παρουσιαστεί. Ευχαριστω. Είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου για να προβώ στην αγορά του. Καλησπέρα..με το που πήρα την συσκευή μεταχειρισμενη την επόμενη μέρα προσεξα τις σκιές...Μην τα πολύ λογώ σε 3 μέρες καινούρια οθόνη μέσα στην εγγύηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 μιλαμε για το top κινητο και για φετος..δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τα s7..οντως στις μεγαλες αλυσιδες εχω παρατηρησει κ εγω pink tint..να ροζιζει..οχι η συσκευη δεν ειναι ετσι..εχει καθαρο λευκο ψυχρο.... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Όταν το κοιτάς υπό γωνία πρασινίζει ή ροζιζει, όλες amoled της Samsung το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) παιδια σκιες αποτυπώματα εικονιδίων. φατσα το κραταγα όχι υπο γωνια. τιποτα δεν ηταν χρωματιστό. Προς θεού προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κατακρίνω το κινητό ισα ισα προς αγορά του βρίσκομαι. Ευχαριστώ πολύ. Τουλάχιστον αντικαθιστούν την οθόνη από ότι κατάλαβα. Edited March 16, 2016 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αλλάζει κανονικά. Αποθήκευση πάτησες μετά την αλλαγή? Σου δείχνει οτι αλλαξε δηλ βλέπεις αυτο οου επελεξες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 milto προχωρα ελευθερα στην συσκευη..δεν εχει το παραμικρο!!η οθονη παντως ειναι καθαρο λευκο ψυχρο..για τους φιλους που ειχαν βαλει nordic(NEE)πηραν και δευτερο update? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregchopin Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 σήμερα ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση. Παρατήρησε μήπως κανείς οτι ουτε πριν αλλά ΟΥΤΕ και τώρα δουλεύει το μικρόφωνο σε βιντεοκληση?δεν εννοώ σε κληση με κάμερα στο viber η στο messenger του facebook αλλά σε κλήση με βίντεο μέσω παρόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 milto προχωρα ελευθερα στην συσκευη..δεν εχει το παραμικρο!!η οθονη παντως ειναι καθαρο λευκο ψυχρο..για τους φιλους που ειχαν βαλει nordic(NEE)πηραν και δευτερο update? Ευχαριστώ φίλε ernesto. Πραγματικά η οθονη είναι πάντως χάρμα οφθαλμών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι για το εν λόγο κινητό θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πήγα σε αλυσίδα γνωστων καταστημάτων. Όταν εβαλα λευκό φόντο είχε σκούρες σκιές από εικονίδια. Προφανώς είτε λέγεται burn in είτε ghosting. To θεμα είναι το εξής. Το εχει παρουσιάσει σε κάποιον; και αν η εταιρία το καλύπτει στη 2ετή εγγύηση όσες φορές και αν παρουσιαστεί. Ευχαριστω. Είναι ο μοναδικός ενδοιασμός μου για να προβώ στην αγορά του. Το έχω δει και εγώ να συμβαίνει αυτό σε S6E+ στο Πλαίσιο, είχε "καμμένο" το εικονίδιο του Whatsapp στην οθόνη. Ένας νορμάλ χρήστης πάντως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, το burn in συμβαίνει κάτω από ακραίες συνθήκες (πολλές ώρες συνεχόμενα ανοιχτή η οθόνη). Υπόψην ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έχουν διαδοθεί ακόμα οι ΑΜΟLED τηλεοράσεις και monitors, βγάζουν προβλήματα με βαριά χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Άμα είναι ώρες ακίνητη η οθόνη κλπ στα μαγαζιά το έχουν πάθει όλα στα χέρια χρήστη δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά νομίζω υπάρχουν και εφαρμογές που τρέχουν αντίθετα χρώματα και το φτιάχνουν αλλά σίγουρα στο αλλάζουν σε εγγύηση Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 πρεπει να βγηκαν για btu και xef!!!οποιος τις περασει να μας πει εντυπωσεις Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παρελαβα και γω ασημενιο 64αρι κουτα!Το χρωμα τα σπαει! Μετα το μικρο edge δεν κρατηθηκα στην ομορφια. Βεβαια δεν ειναι το ιδιο smooth με το nexus 6p αλλα δεν βαριεσαι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παρελαβα και γω ασημενιο 64αρι κουτα!Το χρωμα τα σπαει! Μετα το μικρο edge δεν κρατηθηκα στην ομορφια. Βεβαια δεν ειναι το ιδιο smooth με το nexus 6p αλλα δεν βαριεσαι Δυστυχώς οποιος περνάει από nexus κακομαθαινει αλλα δε μπορεί να τα έχεις ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://s8.postimg.org/9x7zc0fcx/Screenshot_20160317_203741.jpg 70% 3g σήμερα με φουλ σήμα. Με lollipop είχα σχεδόν 4ωρες sot. Μέχρι στιγμής απογοήτευση η μπαταρία με την 6.0 Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://s8.postimg.org/9x7zc0fcx/Screenshot_20160317_203741.jpg 70% 3g σήμερα με φουλ σήμα. Με lollipop είχα σχεδόν 4ωρες sot. Μέχρι στιγμής απογοήτευση η μπαταρία με την 6.0 Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση Εγώ νομίζω ότι κάτι σου καίει από πίσω. Με καλό σήμα που λες είναι λίγες οι ώρες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Πόσες ωρες onscreen σας βγάζει η συσκευή με την android 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts