Jump to content

sxperiaT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sxperiaT

  1. sxperiaT

    LG G6

    Ανδρέου Γεωργίου 36, voltetel.μια βδομάδα περίπου χρονος...μια χαρά εξυπηρέτηση..
  2. sxperiaT

    LG G6

    Καλημέρα..κ εγω το ίδιο στο τζαμακι τς καμερας..
  3. sxperiaT

    LG G6

    Σημα εχω πολυ καλο.. Στις λεπτομέρειες μπαταρίας βγαίνει πρωτο το: (τηλέφωνο σε αδράνεια).πανω κ απο την οθόνη..δν ξέρω αν είναι λογικό..
  4. sxperiaT

    LG G6

    Εμένα sot με λίγο 4G, πολυ wifi και καθόλου παιχνίδια μου βγαζει 6+..Αλλά νομίζω πέφτει αρκετα όταν δν το χρησιμοποιώ..πχ βράδυ με ολα κλειστά και καλο σημα ,-12% περίπου σε 8 ώρες χωρίς always on.
  5. sxperiaT

    LG G6

    Η μπαταρία είναι εξαιρετική...είχα παλαιότερες συσκευές με πολυ καλή μπαταρία πχ sony Z2,Ζ3c αλλά του G6 είναι ακομα καλύτερη..χωρίς να κάνεις "οικονομία" βγάζει άνετα 6:30 ωρες οθόνη..(το διπλάσιο απο το προηγούμενο τηλέφωνο μου s6 edge)
  6. sxperiaT

    LG G6

    Καλημερα..δν κατεβάζει με τπτ φωτεινότητα φίλε..χθες είχε 40 βαθμούς κ εβγαζα φωτο αβέρτα..κ αυτή τη στιγμή εχω 6:20 sot με7%
  7. sxperiaT

    LG G6

    Εγώ μέρα σε εξωτερικό χώρο που το συγκρινα με s8+ δν είδα κ τρελές διαφορές..μπορεί καποιο έμπειρο ματι να τις έβλεπε..πάντως και σε ανοιχτό χώρο στο auto κ σε κλειστό πάρκινγκ με φωτισμό φθορίου που έπαιξα λίγο στο manual ήταν καταπληκτικές οι φωτο..
  8. sxperiaT

    LG G6

    Μπααα τπτ...
  9. sxperiaT

    LG G6

    Θεσσαλονίκη που το έψαξα σχεδόν σε ολες τς αλυσιδες δεν υπήρχε πουθενά κ το πήρα στα τυφλά κ εγώ..μπαταρια πολυ καλή,καμερα πίσω πολύ καλη, μπροστινή λίγο μέτρια νομίζω..
  10. sxperiaT

    LG G6

    Τν εφαρμογή dlink πχ για κάμερα ip μου τν βγάζει με χρώμα..εκεί με ξεγέλασε..
  11. sxperiaT

    LG G6

    Ακριβώς..αλλά το εικονίδιο δν είναι μονοχρομο που παραμένει..είναι κανονικα στο χρωμα τς εφαρμογής.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος μου.. σε μερικες εφαρμογές μονόχρωμα εικονίδια σε μερικές κανονικό χρώμα εφαρμογης
  12. sxperiaT

    LG G6

    Και στο manual πάλι τν ρίχνει.
  13. sxperiaT

    LG G6

    Ναι δίκιο έχεις..ρίχνει την φωτεινότητα στο σκοτάδι..έχει μια λειτουργία που λέει έντονη φωτεινότητα αλλά πάλι τν ρίχνει..
  14. sxperiaT

    LG G6

    Παρελαβα και εγω σημερα...Αριστο το κινητο...Πολυ χαμηλη θερμοκρασια κατα το κατέβασμα εφαρμογων και τα update που εκανε..Το led δεν θα μου λείψει απο την στιγμη που υπαρχει το always on..
  15. Ευχαριστώ κ εγώ πολύ super_f..εχω κάνει 3 φορές επαναφορά σε 5 μερες!
  16. Καλησπερα..αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.. Εδώ και λίγο καιρό οταν πέφτει η μπαταρία στο 25% κ στο 15% μου βγαίνει ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας..Αλλά δν είναι το γνωστο παράθυρο του κινητού και ειναι στα αγγλικα..(βγαίνει και του κινητού κανονικα) Ειναι καποιος ιός?Έκανα επαναφορά έστρωσε για 5 μέρες κ πάλι τα ίδια..δεν είναι εφαρμογη η κάτι τέτοιο..
  17. Την crystal..Τπτ δεν φαίνεται..Άριστη σε όλα..Τν στιγμή που θα κολλάς τα πλαϊνά να έχεις βγάλει τν ζελατίνη από πάνω που συνήθως τν βγάζουμε στο τέλος..
  18. Ακριβώς..εμένα έκανε και πολλές σκιές από εικονίδια κλπ μαζί με τις κάθετες γραμμές...το πήγα για service έγινε αλλαγή οθόνης αλλά οι γραμμές εξακολουθούν να υπάρχουν..όπως και σε όλα όσα έτυχε να δω.. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο spigen ζελατίνα...σαν να μν υπάρχει..μετά από 4 προσπαθειες..
  19. Καλησπέρα..με το που πήρα την συσκευή μεταχειρισμενη την επόμενη μέρα προσεξα τις σκιές...Μην τα πολύ λογώ σε 3 μέρες καινούρια οθόνη μέσα στην εγγύηση..
  20. Lollipop εχω...λογικά τα καλωδια που κάνουν γρήγορη είναι τα 2.1Α
  21. Δεν υπαρχει πουθενα εμενα επιλογη αλλα εχω edge plus ισως γι αυτο..τωρα αλλαξα καλωδιο κ μου εβγαλε ''γρηγορη φορτιση'' 60 λεπτα...ισως να επαθε κατι το γνησιο καλωδιο..
  22. Και εγω το ιδιο θεμα εχω...πριν 2 μερες φορτιζε σε 70 λεπτα κ τωρα 2κ30 ωρες..Επισης δν μπορω να βρω επιλογη για γρηγορη φόρτιση..
  23. sxperiaT

    Sony Xperia Z2

    Μετά από βουτιά σε πισίνα, μισή ωριτσα μέσα έξω κ φωτογραφίες, το κινητό τρελάθηκε κ πατούσε μόνο του κουμπιά...με βαριά καρδιά το πήγα στο service γτ πίστευα δεν θα με καλύψει η εγγύηση...μια βδομάδα αργότερα ήταν έτοιμο...και...καινούριο..μπρος πίσω πλαίσιο κουμπιά όλα καινούρια...το imei παρέμεινε ίδιο.. Μου εξασφαλισαν επίσης ότι είναι στεγανο..Αν κ θα αργήσω να το δοκιμάσω..
×
×
  • Create New...