Jump to content

Thanm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Thanm

  1. Στην τιμή που είναι τώρα (500ε) είναι vfm για όσους ψάχνουν ένα premium phablet με μεγάααλη οθόνη. To κύριο αρνητικό του για εμένα είναι ότι θέλει θήκη οπωσδήποτε, όπως όλα τα Edge εξάλλου, και σιχαίνομαι τις θήκες. Του έχω βάλει μια Ringke Slim αναγκαστικά, αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Επόμενη συσκευή μου σίγουρα δεν θα είναι τύπου Edge.
  2. Θεωρητικά μέχρι 450mbps.
  3. Πρόβλημα της εφαρμογής μάλλον.
  4. Βάζεις το Gsam, βλέπεις τι σου κάνει τη ζημιά.
  5. Το είδα χθες σε Public στην Θεσσαλονίκη και μου έκανε αισθητικά περισσότερη εντύπωση από όσο περίμενα. Το μεν S7 Edge είναι ένα S6Ε+ ένα κλικ μικρότερο, αλλά το απλό S7 είναι ξεκάθαρα πιο καλαίσθητο από το S6 κατά τη γνώμη μου, δείχνουν μέρα με τη νύχτα σχεδιαστικά δίπλα-δίπλα. Πιο συμμαζεμένο με μικρότερα bezels και πιο designάτο με το μαύρο χρώμα να έχει πολύ ωραία αντίθεση με το μεταλλικό πλαίσιο, μου θύμησε κάπως iPhone να πω την αλήθεια. Είναι η πρώτη απλή S συσκευή που κατάφερε να μου αρέσει οπτικά από κοντά, όπως είπα δεν το περίμενα γιατί στα διάφορα βίντεο του Youtube έδειχνε λίγο βαρετό.
  6. Το έχω δει και εγώ να συμβαίνει αυτό σε S6E+ στο Πλαίσιο, είχε "καμμένο" το εικονίδιο του Whatsapp στην οθόνη. Ένας νορμάλ χρήστης πάντως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, το burn in συμβαίνει κάτω από ακραίες συνθήκες (πολλές ώρες συνεχόμενα ανοιχτή η οθόνη). Υπόψην ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έχουν διαδοθεί ακόμα οι ΑΜΟLED τηλεοράσεις και monitors, βγάζουν προβλήματα με βαριά χρήση.
  7. 1% την ώρα, δεν είναι λίγο.
  8. Ουπς, δεν το ήξερα :lol: Πάντως το βρήκα πολύ βολικό!
  9. Πήρα την τσεχική marshmallow, η οποία καθησε τόσο καλά που δεν θέλω να κάνω hard reset και ξαναστήσιμο. Μια επιλογούλα στην προσβασιμότητα μου άρεσε πολυ, μπορείς να ανοίγεις την οθόνη με gesture πανω απο τον proximity sensor. Αυτό είναι ωραίο σε συνδυασμό με την καινούργια επιλογή να μην μπορεί να ανοίγει η οθόνη σε τσέπες και τσάντες.
  10. ph Πάντοτε από πρίζα. Το έχω 10 μήνες και το φόρτιζα με τον αντάπτορα του Alpha που είναι στα 1.56Α . Δεν είδα κάποια αισθητή πτώση στην απόδοση της μπαταρίας όλο αυτό το διάστημα, μου έβγαζε 8 φορτίσεις μίνιμουμ και το ξαναγέμιζα γύρω στο δεκαπενθήμερο. Τώρα με το S6E+ βλέπω να μου βγάζει 5 φορτίσεις και 10 μέρες για ξαναγέμισμα. Ίσως να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον αργότερο αντάπτορα καλού κακού.
  11. Έχω το 16άρι και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Φορτίζει επίσης και με 2.0Α
  12. Το παρέλαβα σήμερα από σκρουτζάδικο, είναι με ETL (Τσεχική), δυστυχώς όχι ακόμα Marshmallow γι αυτήν που θα με γλύτωνε κάποιο κόπο στο σετάρισμα. Πρώτη κύρια εντύπωση είναι ότι ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ :lol: , ευτυχώς που υπάρχουν τα πλαϊνά κουμπιά για μην φεύγει από το χέρι. Ένα skin τουλάχιστον μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί να το περάσω. Έχω την εξής ερώτηση: στο Phone Info μου δείχνει 8 charges και 3 χρήσεις headset. Δεν σας φαίνονται πολλές για καινούργια συσκευή; Το Alpha μου είχε έρθει με 4 και 2 αντίστοιχα. Κάτι άλλο που μ΄έβαλε σε υποψίες είναι ότι είχε μόνο 13% μπαταρία όταν το άνοιξα.
  13. Άντε για να σας ψήσω, ένα ωραίο βιντεάκι γυρισμένο με την κάμερα του S7:
  14. Samsung Pay στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα και μάλλον θα αργήσει (από ΄17 το νωρίτερο). Τέλος πάντων δεν το θεωρώ ιδιαίτερα χρήσιμο εκτός και αν κάποιος χρησιμοποιεί πολλές πιστωτικές/χρεωστικές και θέλει να τις περάσει στην συσκευή για να μην τις κουβαλάει.
  15. Στο XDA που διάβασα λίγο είδα αρκετή γκρίνια για τις συσκευές με Snap820 για διάφορους λόγους (δεν μας πολυνοιάζει όμως, έτσι;). Πάντως κάποιος με Exynos έβγαλε άνετα 7hrs SOT, όπως και άλλος εδώ (με 820) 6hrs: Λογικά με περισσότερες φορτίσεις και σετάρισμα οι χρόνοι αυτοί θα γίνουν ακόμα καλύτεροι. Μένει να δούμε πως τα πάει και με την κατανάλωση σε 4G.
  16. Πιο όμορφη συσκευή από τα Galaxy S κατά τη γνώμη μου αφού δεν έχει αυτές τις χαρακτηριστικές χαζές στρογγυλεμένες γωνίες που δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά....όταν το G4 που υπερτέρει σημαντικά σε οθόνη, επεξεργαστή, ram, αποθηκευτικό χώρο, κάμερα κάνει μόνο 340ε τώρα και είναι πραγματικό flagship με την υποστήριξη στο software που συνεπάγεται, είναι λίγο δύσκολο για κάποιον να δώσει 350ε για να πάρει μια έστω upper-midrange συσκευή.
  17. Το Fastcard έχει τη φήμη ότι πουλάει refurbished, δλδ επισκευασμένες μεταχειρισμένες συσκευές και γι αυτό είναι τόσο φτηνό.
  18. Μου είχε τύχει παλιότερα αυτό για μερικές ώρες, έστρωσε από μόνο του και από τότε δεν ξαναπαρουσιάστηκε το θέμα. Πάντως ήταν το πιο εκνευριστικό πρόβλημα που είχα με το Alpha μέχρι στιγμής. Δοκίμασε να κάνεις restart τη συσκευή και reboot τον ρούτερ μπας και βοηθήσουν αυτά, εγώ θυμάμαι ότι από μόνο του έστρωσε.
  19. Μερικά tips για την μπαταρία μετά από 2,5 περίπου μήνες χρήσης της συσκευής, διορθώστε και προσθέστε τα δικά σας αν θέλετε. 1) Έχω βρει ότι η οθόνη είναι μια χαρά γύρω στο 10-15% φωτεινότητα στους εσωτερικούς χώρους και στο +1/+2 Auto για εξωτερικούς. ΄Ενας ποντιακός τρόπος για ακριβή ρύθμιση από 1-100 είναι μέσω της stock εφαρμογής video με slide up/down αριστερά όταν τρέχετε κάτι μέσω αυτής, η ρύθμιση ισχύει για όλη τη συσκευή. Πείτε μου εάν υπάρχει κάτι πιο απλό (σίγουρα υπάρχει, δεν το έχω βρει). Εγώ το έχω στο 12% και είμαι ικανοποιημένος, δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω. Άλλες σχετικές ρυθμίσεις είναι λήξη ορίου οθόνης στο 1 λεπτό, προσαρμόσιμη οθόνη και απενεργοποιημένα και ο φωτισμός και η δόνηση των πλήκτρων. 2) GPS, Bluetooth και NFC απενεργοποιημένα φυσικά όταν δεν χρειάζονται. 3) Αν χρησιμοποιείτε κυρίως WiFi και σπανίως το 4G, τότε στη λειτουργία δικτύου γυρίστε το σε WCDMA/GSM ή σκέτο GSM, κάνει μεγάλη διαφορά στο standby. 4G και WiFi έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση, εγώ δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να το χρησιμοποιώ το 4G αρκετά τις καθημερινές. 4) Το Greenify είναι πολύ χρήσιμο. Για ό,τι δεν πιάνει η απλή έκδοσή του, πάτε Χρήση Δεδομένων στις Ρυθμίσεις, βλέπετε ποια εφαρμογή ήταν άτακτη και την βάζετε σε Περιορισμό Δεδομένων Παρασκηνίου. Δεν βάζω τη συσκευή να ψάχνει για ενημερώσεις (δλδ να κάθετε να ψάχνει για την Lollipop κάθε μέρα που θα έρθει του Αγίου Τέτοιου, γιατί; :p ) και όχι αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών από το Play Store, προτιμώ να διαλέγω εγώ ποιες και πότε θα γίνουν. Συγχρονισμοί μόνο οι απαραίτητοι και όχι αδιάφορες ειδοποιήσεις από άσχετες εφαρμογές. Να πω ότι μακράν η πιο ύπουλη εφαρμογή για μένα είναι το S-Health, η οποία δεν φεύγει χωρίς root, εκεί που νομίζω ότι την έχω απενεργοποιήσει μου πετάει άσχετα μηνύματα π.χ. ότι έχω περπατήσει 5000 βήματα εκείνη τη μέρα. 5) Για όνομα του θεού, βάλτε έναν άλλον launcher από τον Touchwiz. Πέρα από ακόμα καλύτερη ταχύτητα και χρηστικότητα, μπορεί να δείτε και καλύτερη μπαταρία. 6) Έχω περάσει και το DU Battery Saver. Το είχα και στο iPhone 4 μου και σίγουρα μου έκανε δουλειά εκεί, δεν μπορώ να ακόμα για το Alpha, πάντως δεν βλάπτει που υπάρχει. Όλα αυτά μου δίνουν μια αυτονομία περίπου 1,5 μέρα με 4G και 2,5 μέρες με WiFi τα οποία τα θεωρώ καλά νούμερα. SOT στις 4 ώρες και 25 λεπτά μέσος όρος τις τελευταίες 45 μέρες. Τα Π/Σ/Κ που δεν θα το πολυπιάσω συνήθως τα βγάζω με μια φόρτιση. Για την extended battery τα είπα σε παλιότερο post, την πήρα και την έβγαλα γρήγορα γιατί μου χάλασε την αίσθηση στο χέρι. Χρησιμοποιώ για τις φορτίσεις μου ένα powerbank της Xiaomi στα 16000 mAh, το οποίο βρίσκω πολύ πρακτικό, μου βγάζει ακριβώς 8 φορτίσεις και κάνει μόνο 23 ευρώ. Πρίζα τοίχου δηλαδή χρησιμοποιώ μόνο κάθε 12-15 μέρες. Επίσης για να κλείνουμε, το Battery Saving Mode που έχει το κινητό από τη δική μου εμπειρία είναι σχεδόν άχρηστο, καμία σχέση με το Stamina Mode που έχουν τα Ζ3/Ζ3c. Γράψτε εάν έχετε τίποτα να προσθέστε/διορθώστε.
  20. Μία σύγκριση με το Αlpha μου που δεν έχει τίποτα σπουδαία μπαταρία σε mAh. Οι χρόνοι είναι με την κανονική μπαταρία, όχι την extended, πολύ πιο light χρήση βέβαια αλλά έβγαλε 55 ώρες με το μισό της μπαταρίας κόντρα στις 10 ώρες του S6. Έχει πρόβλημα το S6 με την μπαταρία και φαίνεται, ιδίως στο standby...απ΄ό,τι μου φαίνεται πάντως ένα μεγάλο κομμάτι του προβλήματος πρέπει να έχει να κάνει με την software πλευρά του θέματος (πολλά wakelocks) και αυτό στην πορεία μάλλον θα διορθωθεί. [ATTACH]61810[/ATTACH]
  21. Έχει σταματήσει να παράγεται από Φεβρουάριο/Μάρτιο, στα περισσότερα μεγάλα μαγαζιά εδώ έχει ήδη εξαφανιστεί. Φακό στο κανονικό Touchwiz δεν έχει, στην απλουστευμένη μορφή του όμως παραδόξως έχει (Ρυθμίσεις>Προεπιλεγμένες Εφαρμογές>Αρχική>Απλή Αρχική Σελίδα), όπως και σε διάφορους άλλους launchers.
  22. Αυτή πάνω κάτω είναι η νορμάλ χρήση μου [ATTACH]61446[/ATTACH]
  23. To Gsam μου δείχνει 4h23min SOT και 34h συνολικά per complete charge για τον τελευταίο μήνα. Χρησιμοποιώ πολύ 4G το οποίο σκοτώνει την μπαταρία, αν κάποιος χρησιμοποιεί κυρίως WiFi φαντάζομαι ότι μπορεί να δει πολύ καλύτερα νούμερα.
  24. Από εδώ, βγαίνει γύρω στα 23 ευρώ. Αξίζει με τα χίλια, τσεκάρετε και το thread με τις powerbank εδώ για εντυπώσεις. http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144271.html
×
×
  • Create New...