Jump to content

sado

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.099
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by sado

  1. Όσοι έχετε βάλει την 9, όταν σας έρχεται κάποιο μήνυμα από what's app ακούγεται ο ήχος που έχετε δηλώσει;; Εμένα μου δείχνει στην οθόνη ότι έχω μήνυμα αλλά δεν ακούγεται ήχος. ομοίως και με τα sms. Απ' ότι έψαξα στο ιντερνετ είναι γενικό το πρόβλημα. Με βλέπω να γυρνάω στην 8
  2. Με ένα καλωδιάκι τα μεταφέρεις στο pc σου
  3. Αν οι εφαρμογές που θέλεις να μη φαίνεται η μπάρα είναι πολύ λιγότερες, τότε άσε μόνιμα την μπάρα και όρισε ποιες θέλεις να σου την κρύβει. Μπορεί να σε βολέψει έτσι.
  4. Θέμα συνήθειας είναι, κι εγώ στην αρχή το ίδιο πάθαινα. Τώρα νιώθω σαν να μεγάλωσε η οθόνη χαχαχα. Το automatically disable navigation buttons που έχει σαν επιλογή κάτω κάτω δεν σε βολεύει;
  5. Δεν την έχω βρει πουθενά αυτή την επιλογή, αλλά προσωπικά η αυτόματη απόκρυψη με βολεύει πάρα πάρα πολύ. Το καλύτερο είναι οτι κερδίζεις τις ίντσες που κράταγε η μπάρα. Πάρα πολύ καλή προσθήκη.
  6. έχεις δίκιο και εμένα μετά απο restart μου έφυγε απο αυτή την θέση. Θα το βρεις πλέον στα settings/system & device/Additional settings/Headphones & audio effects
  7. Και εγώ είμαι στην 9 και έχει κανονικά αυτή την επιλογή.
  8. το αυτό... στην αναμονή..
  9. Ας περιμένουμε το 9 να δούμε τότε, αν και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που τρώει περισσότερη μπαταρία απο τους χάρτες που τους έχω ανοιχτούς 2 ώρες την ημέρα.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Σε global rom τελευταία έκδοση, το "Android system" τραβάει και σε εσάς τόση μπαταρία ή σε εμένα κάτι έχει συμβεί;;
  11. Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η γυναίκα μου με γκρίνια ότι έχει κάτι το S7edge της έχει παντού κάτι σκιές από τα εικονίδια... και είδα ότι έχει burn in η οθόνη... Τί κάνουμε τώρα; υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί με κανένα τρόπο ή πάμε για πέταμα μιας και δεν αξίζει η αλλαγή οθόνης;
  12. Αυτό φοβάμαι κι εγώ, την κακιά στιγμή, αλλά είναι τόσο ωραίο το άτιμο που δεν μου κάνει καρδιά να του βάλω θήκη. Θα περιμένω να μου έρθει την Δευτέρα μια διάφανη θήκη από αμαζον, να την δοκιμάσω το πως φαίνεται και βλέπουμε.
  13. Καλησπέρα σε όλους, καινούριος κάτοχος 4/128 με Κινέζικη rom μία μέρα που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός φυσικά απο την κάμερα που είναι άθλια, αλλά αυτό ήταν κάτι που το ήξερα ήδη, άρα δεν έπεσα απο τα σύννεφα. Είναι πανέμορφο και μέχρι τώρα δεν το έχω βάλει σε θήκη γιατί του χαλάει όλη την μόστρα. Έχω μία pouch θήκη που το βάζω μέσα αλλα ψάχνω δικαιολογία να το έχω όλη την ώρα έξω. :) Όλοι θέλουν να το περιεργαστούν και εγω μονίμως έχω τα χέρια μου απο κάτω μη τους φύγει να το πιάσω. χαχαχα
  14. Ο κυριότερος λόγος που δεν έχω αναβαθμίσει το ipad.. :) Εμένα μία χαρά μου φαίνεται το control panel. Εύχρηστο και ωραίο.
  15. Είμαι Σαββατογεννημένος! Εύχομαι να χάσετε όλοι για να το πάρω εγώ! :P
  16. Καλά σίγουρα με την θήκη μπορεί και να είχε σωθεί (αν κι αυτό δεν το νομίζω γιατί έπεσε με την μπροστινή οθόνη) αλλά ποτέ δεν βάζω θήκες στο τηλέφωνο γιατί έτσι χάνεται όλη η ομορφιά του. Πάντως δεν νομίζω να φταίει η μεγάλη οθόνη αλλά μάλλον η ποιότητα κατασκευής γιατί το Huawei P8 max που έχω και είναι 6.8" έχει πέσει με την μούρη απο πολύ πιο ψηλό ύψος και δεν έχει πάθει τίποτα. Τέλος πάντων.. RIP S6 Edge+ :lol:
  17. Ε ναι αυτό θα κάνω γιατί δεν έχει το παραμικρό το υπόλοιπο αλλά με εκνεύρισε απίστευτα το γεγονός ότι μου έφυγε από τα χέρια ενώ έβγαινα από το αμάξι και έσπασε από τόσο χαμηλό ύψος.
  18. Τόσα πολλά;; :shock: :shock: :shock: Πάει για πέταμα τότε... κρίμα και το είχα βολευτεί.
  19. Παίδες τα φώτα σας... σήμερα το πρωί μου έπεσε απο τα χέρια απο 1.5μετρό περίπου και έσπασε η οθόνη. :cry: Έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα στην οθόνη και πολλές φορές τρεμοπαίζει. Έχει ιδέα κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή της οθόνης και αν συμφέρει να το φτιάξω???
  20. Κι εμένα έτσι έκανε στην αρχή. Μόνο το βζζζζζζζζζζζζζ και μετά άρχισε να μην εστιάζει μαζί με το βζζζζζζ και ήθελε σφαλιάρες για να στρώσει. Το πήγα και μου αλλάξανε όλη την κάμερα. Αν έχεις εγγύηση ακόμη εγώ θα έλεγα να το πας, δεν χάνεις τίποτα.
  21. Κόκκινα είναι τα κεριά. Άκου τώρα, πήρα το S7 Edge της γυναίκας μου και έβγαλα την ίδια φωτογραφία και μου έβγαλε την ίδια μοβ απόχρωση δίπλα στην φλόγα!! Σημείωση, τα κεριά δεν είναι στο κέντρο της φωτογραφίας αλλά στην άκρη. Όταν τα βάζω στο κέντρο της φωτογραφίας δεν εμφανίζεται αυτή η μοβ απόχρωση. Αυτό ισχύει και στα δύο τηλέφωνα! :wacko: Αρα δεν νομίζω να φταίει ο φακός. Μάλλον κάποιο θέμα του software της κάμερα είναι μιας και το S7 που βγάζει την ίδια φωτογραφία είναι 3μηνών Φωτογραφία απο το S7 (εχει πολύ θόρυβο γιατί μου το έστειλε με viber)
  22. Το δοκίμασα εχθές και πάλι τα ίδια.. :(
×
×
  • Create New...