TERRORZONE Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 vagelis D9 το εχεις ροοταρει εσυ το κινητακι.αν ναι ειδες τιποτα το αξιοπεριεργο που χρηζει προσοχης? και επειδη σε παρακολουθω εδω στο νημα,και εισαι αντικειμενικο παληκαρι.πια η γνωμη σου για EMUI? Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) ειναι καλυτερο το δικαρτο απο το μονοκαρτο ή δεν εχουν διαφορα?? Edited January 18, 2017 by Johny-B άλλο σημαίνει το "η" και άλλο το "ή"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ειναι καλυτερο το δικαρτο απο το μονοκαρτο ή δεν εχουν διαφορα?? κοίτα και προς honor 7 lite η διάφορα στην τιμή δεν είναι μεγάλη ! είχα πάρει το p8 lite αλλά η μπαταρία δεν με έβγαζε καν μέρα το γύρισα και πήρα το honor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει γραφτεί και παλιότερα, αλλά βλέπω ξαφνικά τις τελευταίες μέρες (ALE - 584) battery drain overnight με κύριο υπαίτιο τα google services. Ενώ πριν το πρωί το έβγαζα στο 96% από το φορτιστή, σήμερα το βγάζω στο 81 (στάνταρ κάθε μέρα στις 7 το πρωί) και επίσης το κινητό είναι στο 36% στις 18.00, χωρίς ιδιαίτερη χρήση και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι καινούριο, οπότε δε βγάζω και τη μέρα. Έχετε κάτι να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sage13 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 από άποψη διαχείρισης μπαταρίας, ποια είναι η καλύτερη έκδοση; έχω κι εγώ την ALE-584 και η κατάσταση είναι τραγική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) vagelis D9 το εχεις ροοταρει εσυ το κινητακι.αν ναι ειδες τιποτα το αξιοπεριεργο που χρηζει προσοχης? και επειδη σε παρακολουθω εδω στο νημα,και εισαι αντικειμενικο παληκαρι.πια η γνωμη σου για EMUI? Δεν το ρουτάρω διότι μου φτάνει ακριβώς γι αυτό που θέλω δεν το χρειάζομαι. Ρουτ κάνω στο τάμπλετ και οτιδήποτε θα έχει Snapdragon γι αυτό και κοιτάζω για επόμενο Xiaomi ή LeEco αλλά αυτό εδώ δεν θα το δώσω, καταλαβαίνω πρώτη φορά, μετά από Sony και LG παρόμοιας αξίας, ότι κρατάω σμάρτφον κι όχι "κινητό". Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει γραφτεί και παλιότερα, αλλά βλέπω ξαφνικά τις τελευταίες μέρες (ALE - 584) battery drain overnight με κύριο υπαίτιο τα google services. Ενώ πριν το πρωί το έβγαζα στο 96% από το φορτιστή, σήμερα το βγάζω στο 81 (στάνταρ κάθε μέρα στις 7 το πρωί) και επίσης το κινητό είναι στο 36% στις 18.00, χωρίς ιδιαίτερη χρήση και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι καινούριο, οπότε δε βγάζω και τη μέρα. Έχετε κάτι να προτείνετε; από άποψη διαχείρισης μπαταρίας, ποια είναι η καλύτερη έκδοση; έχω κι εγώ την ALE-584 και η κατάσταση είναι τραγική. Για κοιτάξτε με ποιές εφαρμογές που δουλεύετε πολύ να τις περιορίσετε στη χρήση προσώρας για να δείτε μήπως από κει τραβάνε τα google services. Συνήθως υπαίτιες είναι οι πάμπολλες εφαρμογές της Google, που εγώ προσπαθώ να τις περιορίζω στο ελάχιστο δυνατό αναγκαίο καθώς δεν μου είναι όλες απαραίτητες. Εμένα το παράπονό μου είναι ότι δεν καταλαβαίνω το λόγο που το GPS γίνεται αρκετές φορές ασταθές αλλά εδώ μπορεί να φταίει η εφαρμογή του ΟΑΣΑ που χρησιμοποιώ συχνά ενώ με τους Χάρτες δεν έχω ανάλογα προβλήματα αν και δεν είναι πάντα ακριβές το στίγμα, λέμε για μερικά μέτρα απόκλιση δηλαδή όχι κάτι το φοβερό. Πάντως με το Β574 ήταν σταθερό σε μένα. Και γι αυτό επαναλαμβάνω το ερώτημα για το τι αναβαθμίσεις φέρνει το Β588, μπορεί να διορθώνει παρόμοια προβλήματα. Edited January 18, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλημέρα. Σίγουρα θα έχει γραφτεί και παλιότερα, αλλά βλέπω ξαφνικά τις τελευταίες μέρες (ALE - 584) battery drain overnight με κύριο υπαίτιο τα google services. Ενώ πριν το πρωί το έβγαζα στο 96% από το φορτιστή, σήμερα το βγάζω στο 81 (στάνταρ κάθε μέρα στις 7 το πρωί) και επίσης το κινητό είναι στο 36% στις 18.00, χωρίς ιδιαίτερη χρήση και χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι καινούριο, οπότε δε βγάζω και τη μέρα. Έχετε κάτι να προτείνετε; το επαληθευω και γω μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο έχει πιο πολύ κατανάλωση το Google services απ'οτι η οθόνη!!! Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Για μεταβείτε στις ειδοποιήσεις από τις Υπηρεσίες Google Play και κλείστες τις μήπως δείτε τη διαφορά στη μπαταρία. Εγώ αναβαθμίζω πάντοτε χειροκίνητα έστω κι αν αυτές γίνονται μόνο κατά τη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί το παιχνίδι είναι unavailable για το P8 lite; Δεν νομίζω να μην το αντέχει το hardware. Δεν γνωρίζει η Nintendo τον kirin; Όχι οτι παιζει για μένα κάνα ρόλο απλά απο περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί το παιχνίδι είναι unavailable για το P8 lite; Δεν νομίζω να μην το αντέχει το hardware. Δεν γνωρίζει η Nintendo τον kirin; Όχι οτι παιζει για μένα κάνα ρόλο απλά απο περιέργεια. Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα γενικά στο android. Θα είναι σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το ξέρω αυτό, μιλάω για την προ εγγραφή. Σε k3note και moto x 2nd που έχουν οι γιοί μου εμφανίζει προ εγγραφή ενώ στο δικό μου όχι και μου μοιάζει για ασυμβατότητας. Αν αυτό αλλάξει με την επίσημη κυκλοφορία δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Το ξέρω αυτό, μιλάω για την προ εγγραφή. Σε k3note και moto x 2nd που έχουν οι γιοί μου εμφανίζει προ εγγραφή ενώ στο δικό μου όχι και μου μοιάζει για ασυμβατότητας. Αν αυτό αλλάξει με την επίσημη κυκλοφορία δεν το ξέρω. Ωραιος ρε φιλε που περασες το tech μικροβιο στα πιτσιρικια σου,και συ ασχολησε ακομα:wink: Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 το έκανα hard reset αλλά και πάλι η κατανάλωση των google play services είναι ψηλά. Ωστόσο δεν βλέπω κανένα φοβέρό battery drain. (Σημείωση: Το κινητό δεν το έχω βάλει σε wifi ακόμα.) Παλιότερα υπήρχε ένα θέμα drain με τα nexus όπου παρουσίαζαν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας όταν ήταν στο wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) καλησπερα παιδια εχω ξανα αναφερθει αλλα δεν ειχα τυχη, η συσκευη που και που κανει επανεκινιση μονη της στο ξεκαρφωτο ειναι λογικο? ηρθε και μενα 584 τίποτα το ιδιετερο και την 1η μερα λαγκαρε και λιγο μεχρι να στρωσει. Edited January 25, 2017 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Λοιπόν με τα google services έκανα - πάντα χειροκίνητα - πριν 3-4 μέρες αναβάθμιση από το Play και βλέπω τώρα κι εγώ κατάχρηση στην κατανάλωση. Ψιλοτυχαία είδα κι έψαξα ότι είναι γενικευμένο σε πολλά μοντέλα κι όχι μόνο στην εταιρία και στη συσκευή μας. Φταίχτης για άλλη μια φορά η καλή μας Google. Edited January 25, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 καλησπερα παιδια εχω ξανα αναφερθει αλλα δεν ειχα τυχη, η συσκευη που και που κανει επανεκινιση μονη της στο ξεκαρφωτο ειναι λογικο? ηρθε και μενα 584 τπτ το ιδιετερο και την 1η μερα λαγκαρε και λιγο μεχρι να στρωσει. Οχι, δεν ειναι λογικο βεβαια. Και σε μενα αρχισε να το κανει στον 1,5 χρονο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 καλημερα στην ομαδα! Πηρα ενος φιλου το p8 lite που ηταν απο vodafone και ενω κανονικα ολα τα βηματα ξεκλειδωσα bootloader περασα τα αρχεια βλεπει κ τις δυο καρτες οταν βαζω cosmote την βλεπει αλλα μου βγαζει οτι μπορω να κανω μονο κλησεις εκτακτης αναγκης.... με vodafone καρτα δουλευει κανονικα.... Τι μπορει να εχω κανει λαθος; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 τι φαση με αυτο? https://www.skroutz.gr/s/10822530/Huawei-P8-Lite-2017.html δηλαδη δεν θα βγει φετος p10 lite ή ειναι διαφορετικο μοντελο? Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Διαφορετικο μοντελο. Περιεργη η επιλογη της ονομασιας... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 άρχισε τις samsungιες Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Με καλούν και τους φαίνεται το δίκτυο απασχολημένο ή ό,τι είναι εκτός σύνδεσης το κινητό μου ή καλεί κανονικά και μετά είναι σαν να τους το κλείνω στη μούρη. Και στις 3 παραπάνω περιπτώσεις εγώ δεν βλέπω κλήση παρά μόνο με μήνυμα αργότερα αλλά και αυτό όχι πάντα. Το πρόβλημα εμφανίζεται κάποιες μέρες μετά είναι οκ για 1-2 και μετά πάλι από την αρχή. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος στη δική του συσκευή? Τι λέτε ότι μπορεί να είναι, λογισμικό ή τίποτα από το υλικό μέρος της συσκευής?Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Φιλε μου κατι τετοιο εχω παρατήρηση και εγω τωρα τελευταια..κληση μπωρεις να κανεις?εμενα οχι δεν ακουγετε ο ηχος κληση και δεν κανει κληση..οταν κανω επανεκκίνηση τοτε στρώνει και λειτουργει κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Φιλε μου κατι τετοιο εχω παρατήρηση και εγω τωρα τελευταια..κληση μπωρεις να κανεις?εμενα οχι δεν ακουγετε ο ηχος κληση και δεν κανει κληση..οταν κανω επανεκκίνηση τοτε στρώνει και λειτουργει κανονικα.. Όχι πάντα. Είναι αρκετές οι φορές που προσπαθώ και μου βγάζει ότι είναι εκτός δικτύου και δεν μπορώ να καλέσω παρά μόνο μετά από 1 ή και παραπάνω επανεκκινήσεις. Επίσης πολλές φορές όταν προσπαθώ να πληκτρολογήσω από την αρχή κάποιον αριθμό, τότε κατευθείαν με πετάει στη λίστα κλήσεων και συνεχίζει επ'αόριστον. Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν έπαθε τίποτα λόγω κάποιου ας πούμε χτυπήματος ή είναι κάτι άλλο. Δεν είναι και τόσο παλιό το τηλέφωνο πια που να έχει χαζέψει από την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo_Dous Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλημέρα, χθες το κινητό μου βραχηκε λίγο, πανικόβλητος του έβγαλα την θήκη το σκούπισα καλά από έξω το έκλεισα και άνοιξα τα συρτάρια της sim & sd. Μέσα δεν φενεται να πήρε καθόλου νερό, ούτε στην στην θύρα φόρτισης και ακουστικών, το άφησα λίγη ώρα κλειστό, το άνοιξα και από χθες το βράδυ το δουλεύω κανονικά, το έβαλα και φόρτισε όλο το βράδυ, σήμερα το πρωί συνέχισα κανονικά την χρήση του και όλα φενονται να δουλεύουν ρολόι, έχει κάποιον δείκτη υγρασίας όπως είχαν παλαιότερα κινητά για να δω αν έφτασε το νερό μέσα; Υπάρχει πιθανότητα να βγάλει κάτι στο μέλλον; Καίγομαι τώρα γιατί το κινητό είναι καινούριο, αυτές τις μέρες έκλεισε ενα μήνα που το έχω... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkakoliris Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Γεια σας παιδια εχω και γω το p8 lite και μου κολαει στο playstore ειδικα στο scrolling και στο tapatalk και στο fb το original φταινε οι εφαρμογες γιαυτο; Γενικα ειναι ενταξει το κινητο σε ολα εκτος της μπαταριας που και παλι δν εχει καποιο φοβερο drain μου βγαζει την μερα αλλα και εγω απενεργοποιησα ολες τις ρυθμισεις στο play store και κανω αναβαθμισεις χειροκινητα .το μονο που με προβληματιζει ειναι το play store που κολαει , ετσι ειναι σε ολους; Και τι μπορω να κανω αν οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts