Jump to content

Fide_lakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fide_lakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Fide_lakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Έχω recovery TWRP ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση; Νομίζω ότι δεν γίνεται μέσω του προγράμματος ενημέρωσης. Προσπάθησα να βάλω και το μαμά recovery αλλά δεν τα κατάφερα.
  2. Το είχα ρουτάρει και εγώ αλλά είχα βάλει magisk και δεν μου πέρναγε τα safety nets με αποτέλεσμα να μην τρέχουν κάποιες τραπεζικές εφαρμογές. Κρίμα γιατί θα ήθελα να χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές που θέλουν ρουτ. Νομίζω έχει να κάνει με την google το θέμα με το magisk. Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει τώρα τελευταία τα safety nets?
  3. Εμένα πάντως δεν μου πέρναγε το magisk τα safety nets τώρα δεν ξέρω αν βγάλαν καμία καινούργια έκδοση. Ενημερώστε με αν σας δουλέψει στο μέλλον γτ είναι ένας λόγος που εκανα unroot το κινητό.
  4. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα... Ποια ρομ έχεις; Εγώ είμαι με 8.2.10
  5. Το έχεις δοκιμάσει όντως περνάει τα safety nets; Γιατί έχω το magisk το τελευταίο με global rom και μου έχει σπάσει τα νεύρα δεν μπορώ να περάσω τα safety nets
  6. Κάπου είχα δει ότι στο Note 3 έλεγε να βάλεις πρώτα την dev αν θες να είσαι 100% σίγουρος.
  7. Θα μπορούσες να μου στείλεις link με τον οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader? Ισχύει ότι χρειάζεται να έχουμε official dev και όχι την global για να ξεκλειδώσουμε?
  8. Παιδιά μια βοήθεια έκανα κατα λάθος wipe system... Και τώρα έχει κολλήσει στο logo όταν το ανοίγω ξέρετε μέθοδο για να φλασαρω official rom απο TWRP? edit: Βρήκα λύση από xda.
  9. Λογικά μιλάς για softbrick; Σε ποια έκδοση είσαι; Έχω κάνει και εγώ αίτημα για κωδικό ξεκλειδώματος... Ακολουθώ αυτόν τον οδηγώ: https://forum.xda-developers.com/p8lite/general/mega-thread-root-unbricking-updating-t3400994 Αλλά δεν έχω ολοκληρώσει την διαδικασία έχει και οδηγίες για unbrick.
  10. Το έχω προσπαθήσει με την ίδια εφαρμογή. Η υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχουν την απαιτούμενη συσκευή που υποστηρίζει συναλλαγές με nfc... Τώρα αυτό που λες για το κινητό δεν το γνωρίζω.
  11. Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα γενικά στο android. Θα είναι σε λίγες μέρες.
  12. Μια ερώτηση για όσους αγόρασαν από Ελλάδα το κινητό είναι root out of the box? Ρωτώ για να δω αν υποστηρίζει εφαρμογές κυρίως τραπεζών, που δεν είναι συμβατές με ρουταρισμένα κινητά.
  13. Αν μπορείς δώσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το τι έχεις κάνει ως τώρα. Η ρομ που έχει τώρα βλέπω πως είναι απο vodafone UK. Το έχει πάρει απο σκρουτζομάγαζο; Ίσως γι' αυτο δεν μπορείς να φλασαρεις άλλη ρομ Ευρωπαική.
  14. Με το WiFi εγω προσωπικά δεν ειχα θεμα τους τελευταίους 8 μηνες π εχω το κινητό. Αλλά η μπαταρία για βαρια χρήση δεν θα σε ικανοποιήσει. Οταν παιζω παιχνιδια το φορτιζω 2 φορες την ημέρα. Γιατί δεν κοιτας και το honor 7 lite έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με το p9 lite και 50% μεγαλύτερη μπαταρία απο το p8 lite.
  15. Δοκίμασε να πας πρώτα σε Β560 και μετά στην Β574. Ακολούθησε τις οδηγίες στον σύνδεσμο. http://www.carbontesla.com/2016/05/download-huawei-p8-lite-b560-marshmallow-firmware-europe/
×
×
  • Create New...