Cris4524 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τοτε γιατι εβγαλαν one sim και dual sim αφου οι ιδιοι σε βοηθανε ...μεσα στο αρχειο εχεις κατι που να λεει με λεπτομερια την διαδικασια δηλαδη βαζεισ αυτο το αρχει εκε κλπ...φλασαρης σημαινει να βαλεις στο κινητο αρχειο ? και μπορεις να μου γραψεις το λινκ που ειναι τ επισημο αρχειο της huawei για το dual ευχαριστωω Έκαναν single sim και dual sim για λόγους marketing. Επειδή μερικοί πάροχοι θέλουν να λειτουργεί μόνο μία sim που ίσως να θέλουν να την κλειδώσουν (δεν ισχύει στην Ελλάδα αυτό για το κλείδωμα). Αυτό επιτυγχάνετε μέσω firmware κλειδώνοντας την μία sim. Ωστόσο η huawei δίνει και τις 2 version των firmwares και για τις 2 περιπτώσεις, χωρίς να σημαίνει ότι απαγορεύετε ένας να περάσει το firmware για dual sim σε ένα κινητό που έχει αγοράσει single sim. Φλασάρεις σημαίνει γράφεις-εγκαθιστάς-περνάς κατά κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση στα ελληνικά. Το επίσημο λίνκ από την huawei είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis07 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Έκαναν single sim και dual sim για λόγους marketing. Επειδή μερικοί πάροχοι θέλουν να λειτουργεί μόνο μία sim που ίσως να θέλουν να την κλειδώσουν (δεν ισχύει στην Ελλάδα αυτό για το κλείδωμα). Αυτό επιτυγχάνετε μέσω firmware κλειδώνοντας την μία sim. Ωστόσο η huawei δίνει και τις 2 version των firmwares και για τις 2 περιπτώσεις, χωρίς να σημαίνει ότι απαγορεύετε ένας να περάσει το firmware για dual sim σε ένα κινητό που έχει αγοράσει single sim. Φλασάρεις σημαίνει γράφεις-εγκαθιστάς-περνάς κατά κάποιο τρόπο, δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση στα ελληνικά. Το επίσημο λίνκ από την huawei είναι αυτό. Επειδη το αρχειο σου δεν πορω να το κατεβασω και κολλαει συνεχεια στο 1,4 με σφαλμα δικτυου ..Θελω να δω προς το παρον τον τροπο που λες ..τις οδηγιεσ ..μπορεις να βαλειις σε ενα λινκ μονο τις οδηγιες που εχεις γραψει (γιατι ολα τα αρχεια ποιανουν 1,5 gb ) ....και αμα το κανεις dual sim αυτα τα 1,5 GB θα ποιασουν το χωρο στο κινητο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Επειδη το αρχειο σου δεν πορω να το κατεβασω και κολλαει συνεχεια στο 1,4 με σφαλμα δικτυου ..Θελω να δω προς το παρον τον τροπο που λες ..τις οδηγιεσ ..μπορεις να βαλειις σε ενα λινκ μονο τις οδηγιες που εχεις γραψει (γιατι ολα τα αρχεια ποιανουν 1,5 gb ) ....και αμα το κανεις dual sim αυτα τα 1,5 GB θα ποιασουν το χωρο στο κινητο ;; Ρίξε μία ματιά στο doc με τις οδηγίες. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από αυτό το λινκ Edited June 19, 2015 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis07 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ρίξε μία ματιά στο doc με τις οδηγίες. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από αυτό το λινκ Σε ευχαριστω ..με βοηθησε πολυ το φορουμ ..βλεπω ομως τρ τοσο καιρο το dual ειναι φθηνοτερο απο το one sim αρα θα πρτιμησω το dual για να μην μπλεξω με παραπανω διαδικασιες ..ευχαριστω Cris4524:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα,ειναι στα υπόψην μου η συσκευή αλλα θελω να ρωτήσω κάτι. Στο one sim ,η μια θύρα ειναι για micro sim και η άλλη για κάρτα μνήμης,που μεσω μια αναβάθμισης μπορεί η δεύτερη θύρα να γίνει και αυτή για sim card; Η τα λέω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis07 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδια μια ερωτηση σημαντικη σε οσους εχουν το κινητο .Ημουν ετοιμος να παρω το κινητο αυριο μεθαυριο και ειδα απο εναν φιλο που το πειρε οτι οι νυχτερινες φωτογραφιες βγαινουν αρκετα θολες .Μηπως ειναι κατι ελλατωματικο .θελω να μου πειτε την εμπειρια σας σχετικα με την νχτερινη ληψη φωτογραφιας ..γιατι τωρα μετανιωσα και αρχιζω να το ξανασκεφτομαι ..αφου αυτο που εχω τωρα samsung galxy core i8262 εχει καλυτερη νυχτερινη με 5 mgpixel.Βοηθεια γιατι ευστασα δστην πηγη και μαλλον δεν θα πιω νερο ! Καιν αν μπορειτε να βγαλετε καποιες νυχτερινες να ανεβασε εδω ..Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharm Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα,ειναι στα υπόψην μου η συσκευή αλλα θελω να ρωτήσω κάτι. Στο one sim ,η μια θύρα ειναι για micro sim και η άλλη για κάρτα μνήμης,που μεσω μια αναβάθμισης μπορεί η δεύτερη θύρα να γίνει και αυτή για sim card; Η τα λέω λαθος; Σωστα τα λες, η δευτερη γινετε nano sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Παιδια μια ερωτηση σημαντικη σε οσους εχουν το κινητο .Ημουν ετοιμος να παρω το κινητο αυριο μεθαυριο και ειδα απο εναν φιλο που το πειρε οτι οι νυχτερινες φωτογραφιες βγαινουν αρκετα θολες .Μηπως ειναι κατι ελλατωματικο .θελω να μου πειτε την εμπειρια σας σχετικα με την νχτερινη ληψη φωτογραφιας ..γιατι τωρα μετανιωσα και αρχιζω να το ξανασκεφτομαι ..αφου αυτο που εχω τωρα samsung galxy core i8262 εχει καλυτερη νυχτερινη με 5 mgpixel.Βοηθεια γιατι ευστασα δστην πηγη και μαλλον δεν θα πιω νερο ! Καιν αν μπορειτε να βγαλετε καποιες νυχτερινες να ανεβασε εδω ..Ευχαριστω ! Ρίξε μία ματιά στις παρακάτω φώτο: http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/178141-image/Huawei-P8-Lite-Sample-Photos.jpg http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/178143-image/Huawei-P8-Lite-Sample-Photos.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis07 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ρίξε μία ματιά στις παρακάτω φώτο: http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/178141-image/Huawei-P8-Lite-Sample-Photos.jpg http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/178143-image/Huawei-P8-Lite-Sample-Photos.jpg Ευχαριστω.Εδω οι φωτογραφιες φαινονται μια χαρα ...εσυ και οι αλλοι εδω μεσα θα μου το προτεινατε εχει καλη νυχτερινη καμερα ...γιατι οταν βγαλαμε ανθρωπο στο σκοταδι ειναι πολυ θολη...εσυ εχεις βγαλει απλα τοπιο ..μήπως στον ανθρωπο τα ψιλοχαλαει...σε παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας αν σας εχει αφησει ευχαρηστημενους η νυχτερινη φωτογραφηση με φιλους κλπ...γιατι σε ολα τα αλλα μαρεσει το τηλ...και μου το χαλαει αυτο ή μηπως κανω λαθοςςς !!!!:worry::worry::worry::worry:HELP!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 συγνώμη , απο πού μπορούμε να το αγοράσουμε σε προσιτή τιμη! σε to2c, vikmall το έχουν preorder σε εξωφρενική τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 συγνώμη , απο πού μπορούμε να το αγοράσουμε σε προσιτή τιμη! σε to2c, vikmall το έχουν preorder σε εξωφρενική τιμη Τί εννοείς προσιτή τιμή? Εγώ το πήρα από Ελλάδα 215 ευρώ και πριν 2 ημέρες το ειδα και 205 . Ψάχνεις για πιο χαμηλά ? Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Kitkat ή lollipop εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Οι παραπανω φωτογραφιες δεν ειναι μια χαρα, εχουν πολυ θορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Οι παραπανω φωτογραφιες δεν ειναι μια χαρα, εχουν πολυ θορυβο. Επειδή πολύ θέμα βλέπω ότι έγινε, αν κάποιος θέλει καλές φωτογραφίες το βράδυ τότε πηγαίνει σε κάποια ναυαρχίδα των 500+ ευρώ (με την προϋπόθεση να έχει καλή κάμερα) ή παίρνει μια καλή φωτογραφική μηχανή για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Super duper φωτογραφίες μέσα στο βράδυ με ένα κινητό των 200 ευρώ ξεχάστε τες. Ή συμβιβαστείτε με την αξία του κινητού ή ψάξ'τε για κάτι καλύτερο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα με 200 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά επειδή στα 200€ δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από το lite που να μου κανει κλικ αποφάσισα να πάρω αυτό. Έχω μόνο μια απορία.Η μπαταρία με 60% data (κακό ως μέτριο σήμα εκεί που θα βρίσκομαι) και 40 % wifi θα μου βγάζει μέρα? Η χρήση θα είναι fb,instagram whatsapp κλήσεις και καμιά φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Στο θέμα της φωτογραφικής ποιό είναι καλύτερο αυτό ή το honor 6;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά επειδή στα 200€ δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από το lite που να μου κανει κλικ αποφάσισα να πάρω αυτό. Έχω μόνο μια απορία.Η μπαταρία με 60% data (κακό ως μέτριο σήμα εκεί που θα βρίσκομαι) και 40 % wifi θα μου βγάζει μέρα? Η χρήση θα είναι fb,instagram whatsapp κλήσεις και καμιά φωτογραφία Θα σου απαντήσει καλύτερα κάποιος που το έχει ήδη γιατί και εγώ το θέλω και δεν το έχω πάρει ακόμα. Αλλά από αυτά που διαβάζω με 3-4 ώρες λειτουργίας της οθόνης πιστεύω ότι θα σου βγάζει άνετα την μέρα. Έχω δει reviews στο Youtube που λένε ότι έχει καλή διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis07 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Επειδή πολύ θέμα βλέπω ότι έγινε, αν κάποιος θέλει καλές φωτογραφίες το βράδυ τότε πηγαίνει σε κάποια ναυαρχίδα των 500+ ευρώ (με την προϋπόθεση να έχει καλή κάμερα) ή παίρνει μια καλή φωτογραφική μηχανή για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Super duper φωτογραφίες μέσα στο βράδυ με ένα κινητό των 200 ευρώ ξεχάστε τες. Ή συμβιβαστείτε με την αξία του κινητού ή ψάξ'τε για κάτι καλύτερο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα με 200 ευρώ! Εγω εχω κινητο αξιας 130€ και βγαζει σχετικα καλες φοτο (samsung galaxy core i8262 ..με 5 megapixels ) ...περνω αυτο το κινητο για ολα τα χαρακτηριστικα του αλλα φοβαμε την νυχτερινη ληψη φωτογραφιας μην ειναι χειροτερη απο αυτη που εχω τωρα με κινητο αξιας 200€ ...Ειναι σε ολα καλυτερο απο το δικο μου αλλα μηπως τα χαλει η φωτογραφικη τη νυχτα ..παρακαλω καποιος να βοηθησει που εχει το τηλεφωνο...Μηπως δεν ειανι πολυ δυνατο το φλας ..μηπως βγαινουν πολυυυ θολεςς ;; τα προσοπα φαινοναι στο σκοταδι ή φαινονται σκιες χωρις πολλα χαρακτηριστικα παρακαλω βοηθηστε ειμουν ετοιμος να το παρω αι τωρα περιμενω απαντησεισ να δ τι θα κανω ...πειτε μου τι να κανω να το παρω ή να κρατησω αυτο που εχω αλλα ειναι κατωτερο σε ολλα τα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosdim Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Οι φωτογραφίες που αναφέρονται από τον Cris4524, τραβηγμένες βράδυ, προέρχονται από σημείο εκτός Ελλάδος. Είναι τραβηγμένες από το τηλέφωνο του Cris4524, ή έχουν χρησιμοποιηθεί (copy-paste) από αλλού; Καλό θα ήταν κάποιος που έχει το τηλέφωνο, πέρα από την πρόθεση του haki, να μας δώσει κάποια στοιχεία από δικές του φωτογραφίες, σε νυχτερινή λήψη, και αν δυνατόν με παραλλαγή των ρυθμίσεων της κάμερας, νομίζω θα είναι πιο αντιπροσωπευτικές-ρεαλιστικές. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας δώσει την μέτρηση SAR του κινητού για το κεφάλι. Ευχαριστώ πολύ Edited June 20, 2015 by petrosdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας δώσει την μέτρηση SAR του κινητού για το κεφάλι. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8-lite/characteristics#tabs-nav-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosdim Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-P8-lite/characteristics#tabs-nav-0 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την αμεσότητα της απάντησης, σχετικά με το SAR. Διαπιστώνω ότι είναι χαμηλό, που για Κινέζικη κατασκευή (βέβαια δεν είναι τυχαία η εταιρία) μου φαντάζει εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδιά επειδή στα 200€ δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από το lite που να μου κανει κλικ αποφάσισα να πάρω αυτό. Έχω μόνο μια απορία.Η μπαταρία με 60% data (κακό ως μέτριο σήμα εκεί που θα βρίσκομαι) και 40 % wifi θα μου βγάζει μέρα? Η χρήση θα είναι fb,instagram whatsapp κλήσεις και καμιά φωτογραφία Εχω ακουσει οτι τα οκταπυρινα κανουν αλλη διαχειριση σε σχεση με τα τετραπυρινα,εχουν λιγοτερη καταναλωση ρευματος οποτε και λιγο καλυτερη μπαταρια. Οτι εχω ακουσει λεω χωρις να εχω ποτε οκταπυρινο. Παντως επειδη και εγω ψαχνομαι για νεα συσκευη σε αυτα τα λεφτα,δεν βρισκω καποιο καλυτερο. Ιδωμεν απο βδομαδα. Η πρωην συσκευη που ειχα ειναι ενα lg g2. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε βιντεο παντως εχω δει οτι στην Αμερικη ειναι με snapdragon και Ευρωπη με τον kirin. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σε βιντεο παντως εχω δει οτι στην Αμερικη ειναι με snapdragon και Ευρωπη με τον kirin. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Ακριβώς έτσι είναι. Είναι παραπλήσιοι αυτοί οι δύο επεξεργαστές. Πάντως πανω-κατω ειναι στα ιδια επιπεδα με το G2 το P8 lite αν πάρουμε ως παράδειγμα το Antutu. Επομένως δεν ξέρω αν σε συμφέρει μια τέτοιου είδους αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μόνο σε μένα φαίνεται ότι το θέμα με τις φωτογραφίες το έχουμε παρατραβήξει; ^^^^^^^^^^^^^^^^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ακριβώς έτσι είναι. Είναι παραπλήσιοι αυτοί οι δύο επεξεργαστές. Πάντως πανω-κατω ειναι στα ιδια επιπεδα με το G2 το P8 lite αν πάρουμε ως παράδειγμα το Antutu. Επομένως δεν ξέρω αν σε συμφέρει μια τέτοιου είδους αναβάθμιση. Η αληθεια ειναι οτι το ψιλοβαρεθηκα το g2,λεφτα για καλυτερο δεν υπαρχουν,οποτε θα καταληξω στο lite......λιτο βιο;););););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts