Jump to content

Cosmote TV


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποθέτω οτι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ήδη τη νέα «υπηρεσία» του OTE, με την ονομασία OTE TV GO, που εδώ και λίγες ημέρες διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές και στη συνέχεια σταδιακά για το σύνολο της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV.

 

Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου του ΟΤΕ:

 

Το OTE TV GΟ μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένα τους προγράμματα:

 

• Στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση, και από την OTE TV GO συσκευή τους μέσω Wi-Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση ΟΤΕ (ADSL, VDSL) αλλά και

• εκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4G της Cosmote ή από οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi, αν έχουν σύνδεση Cosmote ,

Με το OTE TV GO, οι συνδρομητές OTE TV Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν να απολαμβάνουν:

• Κορυφαίας ποιότητας πρόγραμμα του ΟΤΕ TV από το μπουκέτο καναλιών που διαθέτουν , που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (OTE CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, FOX Life), ντοκιμαντέρ (National Geographic Channel), παιδικά (Disney Channel, Disney Junior) και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα κανάλια του OTE TV.

• Την υπηρεσία OTE Replay TV, με δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης.

• Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, για να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

 

Όλα καλά μέχρι εδώ; Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Γιατί διαμαρτύρονται τόσο οι χρήστες που κατέβασαν το app για το κινητό ή το tablet τους και προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Γιατί τα σχόλια στο ομώνυμο θέμα από μέλη της κοινότητάς μας, δεν σταματούν να εμκφράζουν παράπονα; Μπορεί να βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο - όπως μας επιβεβαιώνει και το ΔΤ- σίγουρα όμως, τίποτα δεν δικαιολογεί τους περιορισμούς που έχουν τεθεί για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα που εμφανίζονται καθημερινά στη χρήση της. Μετά από λίγες μόλις ημέρες διάθεσης, το app για Android στο Play Store έχει 3.2/5 βαθμολογία με πάνω από 80 αρνητικές κριτικές, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και για το app στο iTunes με 2/5 αστέρια.

 

 

Τι συμβαίνει λοιπόν με το OTE TV GO, σύμφωνα με δεκάδες σχόλια μελών της κοινότητάς μας;

 

 

  • Καταρχάς θα πρέπει να διαθέτετε σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) και κινητό Cosmote αν θέλετε να το απολαμβάνετε και ΕΚΤΟΣ της εμβέλειας του WiFi του σπιτιού σας. Αν δεν έχετε σύνδεση στην Cosmote (συμβόλαιο και Καρτοκινητή), ΔΕΝ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις διακοπές, σε άλλο χώρο κλπ.
  • Ακόμα και αν έχετε σύνδεση στην Cosmote, θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσετε το νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7€ για να το χρησιμοποιήσετε εκτός WiFi π.χ. στην παραλία, διακοπές, στο χωριό.
  • Ακόμα και αν έχετε ήδη τεράστιο πακέτο δεδομένων (π.χ. 3GB) η Cosmote δεν σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε, αλλά να αγοράσετε επιπλέον όγκο δεδομένων - παρά το γεγονός οτι τα δεδομένα τα έχετε διαθέσιμα από το πακέτο που ήδη πληρώνετε.
  • Η εφαρμογή OTE TV GO, δεν παίζει σε iPad εδώ και μέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων γιατί μάλλον δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς αποστολή SMS (που μας φέρνει στο επόμενο).
  • Επίσης για να το χρησιμοποιήσετε σε tablet (γενικά) θα πρέπει να διαθέτει κάρτα SIM μέσα, για να στείλει SMS ενεργοποίησης.
  • Αναφέρει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΔΥΟ συσκευές (αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Η άλλη απλά δείχνει το πρόγραμμα).
  • Αν θέλετε να προσθέσετε νέα συσκευή στις δύο ενεργές, μπορείτε να το κάνετε ΜΙΑ φορά το μήνα.
  • Αν βγείτε εκτός σπιτιού, θα πρέπει να στείλετε SMS από το κινητό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο OTE TV GO, και μόνο από αυτό.
  • Σύμφωνα με αναφορές από αρκετά μέλη μας με Android smartphones και custom ROMS, ΔΕΝ παίζει σε rooted συσκευές.

 

Προφανώς και κατανοούμε οτι πρόκειται για μία νέα υπηρεσία, αλλά πραγματικά τα παράπονα των μελών μας «φωνάζουν» πολύ πιο δυνατά από κάθε Δελτίο Τύπου, ή προωθητική ενέργεια. Ευελπιστούμε όλα τα παραπάνω να συμβαίνουν εξαιτίας του «πιλοτικού» χαρακτήρα της υπηρεσίας και σύντομα να διορθωθούν προς το καλύτερο.

 

Ποιες είναι οι δικές σας εντυπώσεις από την υπηρεσία OTE TV GO;

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Μιας και είχα μία εκνευριστική εμπειρία με το Nova GO, και είδα ότι ο OTE έρχεται με την υπηρεσία OTE TV Go, χάρηκα στην αρχή. Στην αρχή λέω γιατί όπως προαναφέρθηκε στο από πάνω Post, τα θέματα είναι πολλά και παρόμοια με την Nova.

 

H Nova έχει κάνει πολλά ατοπήματα για μία υπηρεσία που χάνει όλο και περισσότερους πελάτες (βλ. Super League, Champions League, Europa, κα πρωταθλήματα).

 

Περνάω στην δικιά μου εμπειρία:

 

Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ TV (satelite) Full Pack + PVR και HOL DoublePlay. Όλα καλά μέχρι τώρα και εδώ και 1 χρόνο περίπου (από την αρχή της Football League λόγω ΑΕΚ). Έρχεται το OTE TV Go και πάει βήμα βήμα:

  • Ο λογαριασμός στο site πρέπει να συνδεθεί με λογαριασμό COSMOTE. Είχα παλιότερα καρτοσυμβόλαιο, τώρα δεν έχω. Πάλι καλά θυμόμουν τον κωδικό. Αλλιώς δεν θα έφτιαχνα MyOTE λογαριασμό στο site.
  • Ενεργοποιώ το OTE TV Go στον λογαριασμό μου. Μηδέν χρέωση έτσι και αλλιώς. Περιμένω να ενεργοποιηθεί και να λάβω SMS με στοιχεία σύνδεσης.
  • Ενεργοποιείται την επόμενη μέρα και αρχίζει το πανηγύρι.
  • Εγκατάσταση της εφαρμογής σε Samsung Galaxy Tab 3 Lite
  • Προσπάθεια σύνδεσης με τα στοιχεία που έλαβα με SMS
  • Δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί δεν στέλνει SMS το tablet
  • Δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί δεν έχω OTE ADSL γραμμή
  • Δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί δεν έχω COSMOTE σύνδεση (έχω What's Up)
  • Μιας και δεν έγινε τίποτα, έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή, για να μην πιάνει χώρο στο tablet.
  • Απογοήτευση για μία υπηρεσία που ως τώρα παίζει πολύ καλά (με τόσα HD και το PVR)

 

Ελπίζω να αλλάξουν πολλά στην συνέχεια και να μην γίνει μια άχρηστη υπηρεσία όπως το Nova GO (που σου κλειδώνει συσκευές και δεν παίζει σε HY, αλλά μόνο σε Laptop και σε μερικά tablet - γτ σε Samsung Galaxy Tab 3 Lite δεν έπαιξε ποτέ, όσο και να λένε πως παιζει στο Customer της Nova.)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και απο εμενα , προσφατα κατοχος του Lenovo Vibe X2-EU ( αγορασμενο απο Κωτσοβολο ) οχι το δικαρτο , εγκατεστησα την εφαρμογη , μου ηρθαν οι κωδικοι αλλα δυστυχως ενω κανω κανονικα πλοηγηση στην εφαρμογη οταν επιλεξω οποιοδηποτε καναλι να παιξει με πεταει εκτος , στελνει κανονικα το sms για το wifi , δοκιμασμενο και σε αλλα wifi δικτυα το προβλημα παραμενει. Σε επικοινωνια με το τεχνικο τμημα του ΟΤΕ , ενω μου ειπαν οτι η συσκευη πληρη τις προδιαγραφες δεν βρισκουν το λογο να μην παιζει. Τονιζω οτι η συσκευη δεν ειναι root , απεγκατεστησα και εγκατεστησα ξανα την εφαρμοφη χωρις αποτελεσμα . Ρωτησα εαν ειναι αυστηρα και μονο για τις συσκευες που αναφερουν αλλα ηταν αρνητικοι , απλα να εχει συγκεκριμενη εκδοση android , να μην ειναι root και να μην εχει επεξεργαστη Intel . Επειτα απο 3 εβδομαδες μου απαντησαν οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με Μediatek επεξεργαστη . Ψαχνοντας λιγο στις προδιαγραφες ανακαλυπτω οτι παιζει σε συκευη του 2010 ( iphone 4 ) και οχι σε νεοτερη οπως η δικια μου . Σε καποιο αλλο φορουμ οπου εχω παραθεση την αποψη μου υποστηριξαν οτι παιζει σε Mediatek επεξεργαστη .
Link to comment
Share on other sites

Για όποιον ενδιαφέρεται, η εφαρμογή OTE TV Go είναι φτιαγμένη με το ViewRight της VeriMatrix. Το σύστημα παρέχει προστασία από εγγραφή μέσω κρυπτογράφησης και ελέγχει τις συσκευές για την ασφάλειά του με διάφορους τρόπους. Ακόμα και αν είναι non-root, μπορεί να την κάνει flag ως μη ασφαλή, με αποτέλεσμα να μην στέλνει ο server το stream καν.
Link to comment
Share on other sites

Μια απογοήτευση η εφαρμογή γενικώς

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Προχειρότητα.

Έκανα εγκατάσταση στο κινητό και το χρησιμοποίησα σε WiFi εκτός οικίας. Σε 2ο κινητό δεν μπορεί να μπεί.

Όσο για το tablet, δεν γινόταν καν εγκατάσταση, αλλά όπως με ενημέρωσαν σε τηλεφωνική επικοινωνία θα δούλευε μόνο στο WiFi της οικίας.

:lol::lol::lol:

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

[*]Καταρχάς θα πρέπει να διαθέτετε σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) και κινητό Cosmote αν θέλετε να το απολαμβάνετε και ΕΚΤΟΣ της εμβέλειας του WiFi του σπιτιού σας. Αν δεν έχετε σύνδεση στην Cosmote (συμβόλαιο και Καρτοκινητή), ΔΕΝ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις διακοπές, σε άλλο χώρο κλπ.

 

Ή κινητό cotε, ακόμα και prepay, ΑΝ θέλετε να έχετε το ote TV go σε ξένο wifi. Η βασική υποχρέωση ειναι να έχεις ote DSL.

 

Ακόμα και αν έχετε σύνδεση στην Cosmote, θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσετε το νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7€ για να το χρησιμοποιήσετε εκτός WiFi π.χ. στην παραλία, διακοπές, στο χωριό.

 

Ισχύει αν θες να δεις εκτός απο το δικό σου wifi. Διαφορετικά, απο το σπίτι σου, δεν απαιτείται ενεργοποίηση του συγκεκριμένου πακέτου

 

Ακόμα και αν έχετε ήδη τεράστιο πακέτο δεδομένων (π.χ. 3GB) η Cosmote δεν σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε, αλλά να αγοράσετε επιπλέον όγκο δεδομένων - παρά το γεγονός οτι τα δεδομένα τα έχετε διαθέσιμα από το πακέτο που ήδη πληρώνετε.

 

Ισχύει! Δεν μπορεί να το δώσει τσάμπα. Η υπηρεσία ειναι value added service.

 

Η εφαρμογή OTE TV GO, δεν παίζει σε iPad εδώ και μέρες στις περισσότερες των περιπτώσεων γιατί μάλλον δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς αποστολή SMS (που μας φέρνει στο επόμενο).

 

Λάθος! Αυτο ισχύει αν θες να δεις απο ξένο wifi. Οταν εισαι σπίτι σου, βλέπεις κανονικά και απο iPad και απο οποιοδήποτε wifi tablet. Ο ένας βλέπει ΟΤΕ TV κανονικά στην τηλεόραση κ ο άλλος στο iPad.. Κακο? δεν νομίζω...

 

Επίσης για να το χρησιμοποιήσετε σε tablet (γενικά) θα πρέπει να διαθέτει κάρτα SIM μέσα, για να στείλει SMS ενεργοποίησης.

 

Βλέπετε την παραπάνω απάντηση μου για πιο ορθή ενημέρωση.

 

Αναφέρει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΔΥΟ συσκευές (αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Η άλλη απλά δείχνει το πρόγραμμα).

Αν θέλετε να προσθέσετε νέα συσκευή στις δύο ενεργές, μπορείτε να το κάνετε ΜΙΑ φορά το μήνα.

 

Και το κακο που ειναι? το νόβα go έτσι λειτουργεί, όσο το είχα εγω. Μάλιστα, είχε ξεκινήσει με δυο συσκευές ταυτόχρονα και λόγω υψηλού bandwidth αναγκάστηκαν και το έκαναν για μια συσκευή. Δεν βλεπω που ειναι το κακο!

 

Αν βγείτε εκτός σπιτιού, θα πρέπει να στείλετε SMS από το κινητό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο OTE TV GO, και μόνο από αυτό.

Σύμφωνα με αναφορές από αρκετά μέλη μας με Android smartphones και custom ROMS, ΔΕΝ παίζει σε rooted συσκευές.

 

Ούτε εδώ βλεπω κάτι το κακο!

 

Ενα κακο έχει που δεν βλεπω να το αναφέρεις... Έχει λίγα, ελάχιστα κανάλια! Προφανώς λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, ωστόσο δεν μου κάνει να βλεπω μονο τα ote sports... Κατα τα αλλα, ειναι μια έξτρα υπηρεσία, που δεν αναγκάζει κανέναν να την χρησιμοποιεί. Οποίος θέλει να το χρησιμοποιεί στο σπίτι, το κάνει ελεύθερα. Οποίος θέλει εκτός σπιτιού, πληρώνει. Είπαμε, value added service!

 

Επίσης δεν βλεπω καμία αναφορά στο replay TV. Αν δεν μπόρεσες να δεις κάτι την ώρα που γινόταν η προβολή, το βλέπεις εως και 48 ώρες μετα! Αντίστοιχη γ@μ@τη υπηρεσία είχε και παλαιά η on telecoms που έδινε και IPTV.. Πολύ εξυπηρετικό!

 

Τέλος, η Vodafone έχει μια υπηρεσία που με 6,15€/μήνα, είτε σε κάρτα, είτε σε συμβόλαιο, που παράλληλα με ενεργοποιημένο πακετο ΜΒ, σου δίνει τα novasports1,2,3, antenna και mtv αν δεν κάνω λάθος... Δεν σου καταλανωνει mb, αλλα σε υποχρεώνει να έχεις data. Κακο? δεν νομίζω

 

Γενικα, ειναι μια καλή υπηρεσία, που παίρνει βελτιώσεις, αλλα οχι και να το κραζουμε... Έχουμε μάθει να μας ξινίζουν κ να κας βρομάνε όλα... Όλα καλοδεχούμενα, και της voda, και της nova κ του ΟΤΕ...

 

Εδιτ:για κάποιο λόγο έχουν μεγαλώσει τα γράμματα στο ποστ, δεν φωνάζω :-)

Edited by Mythozz
Link to comment
Share on other sites

Ή κινητό cotε, ακόμα και prepay, ΑΝ θέλετε να έχετε το ote TV go σε ξένο wifi. Η βασική υποχρέωση ειναι να έχεις ote DSL.

 

 

Το GO (δηλαδή το mobility) σε όλα τα παραπάνω που έγραψες που το βλέπεις; :blink:

 

Θέλω να δω έξω από το σπίτι, δεν μπορώ. Θέλω να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα ΜΟΥ, δεν μπορώ. Θέλω να το χρησιμοποιήσω, πρέπει υποχρεωτικά να έχω την SIM που έδωσα κατά την εγγραφή. Η γυναίκα μου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο iPad της, και ΠΛΗΡΩΝΕΙ και αυτή για όλες τις υπηρεσίες ΟΤΕ. :down: Πάντως δουλεύει - σχεδόν - εξαιρετικά στο σπίτι, μέχρι το μπαλκόνι, από το κινητό μου. :p Πλήρης απελευθέρωση από τα «δεσμά» του σπιτού...

 

Δεν κράζει κανένας: Είναι μια απαράδεκτη υλοποίηση, η οποία χρειάζεται απαραίτητα να βελτιωθεί. :down:

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Πήρα προχθες τηλέφωνο να το ενεργοποιήσω τηλεφωνικά. Με το που με ΠΙΕΣΕ εντελώς ο υπάλληλος και μου ξέκοψε οτι υποχρεωτικά πρέπει να πάρω το πακέτο των 2GB με τα 7 ευρώ για να το δω πως λειτουργει σε go συνθήκες, έκλεισα το τηλέφωνο. Του είπα οτι έχω 1GB δεδομένων και δε θέλω άλλα, και μου είπε οτι είναι τρομερή προσφορά 2GB με 7 Ευρώ επιπλέον.

 

Απαράδεκτοι, θέλει τρομερή δουλειά ακόμα

 

Ρίξτε μια ματιά στα 100+ σχόλια της εφαρμογής για iOS στο App Store. :down:

Link to comment
Share on other sites

Το GO (δηλαδή το mobility) σε όλα τα παραπάνω που έγραψες που το βλέπεις; :blink:

 

Θέλω να δω έξω από το σπίτι, δεν μπορώ. Θέλω να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα ΜΟΥ, δεν μπορώ. Θέλω να το χρησιμοποιήσω, πρέπει υποχρεωτικά να έχω την SIM που έδωσα κατά την εγγραφή. Η γυναίκα μου δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο iPad της, και ΠΛΗΡΩΝΕΙ και αυτή για όλες τις υπηρεσίες ΟΤΕ. :down: Πάντως δουλεύει - σχεδόν - εξαιρετικά στο σπίτι, μέχρι το μπαλκόνι, από το κινητό μου. :p Πλήρης απελευθέρωση από τα «δεσμά» του σπιτού...

 

Δεν κράζει κανένας: Είναι μια απαράδεκτη υλοποίηση, η οποία χρειάζεται απαραίτητα να βελτιωθεί. :down:

 

Την περασμένη εβδομάδα πήγα ενα weekend με τη γυναίκα μου εκτός Συρου.. Ήθελα να δω τον αγώνα f1... Συνδέθηκα με wifi απο το κινητό μου cosmote στο αςυρματο του ξενοδοχείου, χωρίς καμία ενεργοποίηση έξτρα πακέτου, κ ειδα κανονικά τον αγώνα... Εκτός σπιτιού=Go, σωστά? και τσάμπα... Αν δεν είχε wifi το ξενοδοχείο, ΑΝ ήθελα, θα χρεωνομουν 7€ στο φοιτητικό καρτοσυμβολαιο μου κ θα έβλεπα πάλι τον αγώνα. Πάλι εκτός σπιτιού, άρα go...

 

Η τελευταία σου φράση, όλα τα λεφτα! Δεν κράζεις οταν χαρακτηριζεις κάτι απαράδεκτο? :speechless:

Link to comment
Share on other sites

Με τα 7 ευρώ 2gb δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για data είναι μόνο για το οτε go,εγώ το έχω στο κινητό για το sms και free wifi και αναγκαστηκά για το σπίτι μόνο στο tablet (λόγο ότι δεν παίρνει καρτα sim)

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

[*]Δεν μπορώ να δω τίποτα γιατί δεν έχω COSMOTE σύνδεση (έχω What's Up)

 

Και εγώ καρτοκινητό έχω και το μηνυμα το στέλνει και παίζει σε άλλο wifi

Link to comment
Share on other sites

εμενα στο κινητο μου δουλεύει κομπλέ και μια χαρα ολα.

 

οταν δοκιμασα να μπω απο το ταμπλετ,ενα bitmore, κολλαγε και δεν εδειχνε. κ μετα δεν με αφηνε να μπω απο το κινητο γιατι λεει δεν δουλευει σε 2 συσκευες. μετα απο λιγο ομως οταν ξεκολησε στο κινητο δουλευει μια χαρα μεσα στο σπιτι τουλαχιστον

 

απλα εχει διαφορα μισο λεπτο απο την τηλεοραση

Doctor GR
Link to comment
Share on other sites

Η δική μου εμπειρία είναι κάπως διαφορετική. Διευκρινίζω οτι προφανώς έχω ADSL OTE.

Το sms με τους κωδικούς μου ήρθε άμεσα στο κινητό που δήλωσα (vodafone). Την εφαρμογή την κατέβασα σε ipad mini χωρίς sim όπου και ενεργοποιήθηκε κανονικά. Την πρώτη φορά μου έβγαζε κάτι σφάλματα αλλά την έκλεισα και την ξανάνοιξα και όλα οκ.

Ένα θέμα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε όλα τα κανάλια, αλλά τουλάχιστον έχει τα αθλητικά που με ενδιαφέρουν.

Βέβαια εκτός σπιτιού απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορώ να έχω την υπηρεσία το οποίο είναι ένα μειονέκτημα.

Receive 20€ to spend on accessories and gear when purchasing a OnePlus smartphone
Link to comment
Share on other sites

Εαν έχεις μια δέυτερη συσκευή (τηλεφώνου) μπορείς να πάρεις νούμερο καρτοκινητό cosmote και να δηλώσεις αυτό για την υπηρεσία οτε go και να βλέπεις εκτός σπιτιού με το sms.
Link to comment
Share on other sites

Την περασμένη εβδομάδα πήγα ενα weekend με τη γυναίκα μου εκτός Συρου.. Ήθελα να δω τον αγώνα f1... Συνδέθηκα με wifi απο το κινητό μου cosmote στο αςυρματο του ξενοδοχείου, χωρίς καμία ενεργοποίηση έξτρα πακέτου, κ ειδα κανονικά τον αγώνα... Εκτός σπιτιού=Go, σωστά? και τσάμπα... Αν δεν είχε wifi το ξενοδοχείο, ΑΝ ήθελα, θα χρεωνομουν 7€ στο φοιτητικό καρτοσυμβολαιο μου κ θα έβλεπα πάλι τον αγώνα. Πάλι εκτός σπιτιού, άρα go...

 

Η τελευταία σου φράση, όλα τα λεφτα! Δεν κράζεις οταν χαρακτηριζεις κάτι απαράδεκτο? :speechless:

 

Εγώ που έχω το OteTv μέσω δορυφόρου και δεν έχω οτε στο σπίτι και ούτε cosmote κινητό, τι να κάνω;;;;

 

Να αρχίσω να ρωτάω τις καφετέριες αν είναι cosmote η σύνδεσή τους ή τα ξενοδοχεία, τι σύνδεση έχουν ώστε να μπορώ να δω;;;

Άσε που πολλά μεγάλα ξενοδοχεία έχουν περιορισμένο bandwidth (λογικό αν έχει 500 πελάτες) και μπορεί να μην είναι αρκετό για live streaming. Πιο συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων πέρυσι το καλοκαίρι είχε περιορισμό στα 150kb/s. Πάπαλα....

 

Γενικά με μια λέξη ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Edited by impreza_sti
Link to comment
Share on other sites

Νταξ παιδια του θαψατε παντελως............:lol:Και ναι οντως,θελει πολλες βελτιωσεις η υπηρεσια.........ας το δουλεψουν καποιοι αυτο.:rolleyes:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Είναι προφανές ότι ο χρήστης Fender έχει σχέση με τον ΟΤΕ γιατί τέτοια υπεράσπιση της υπηρεσίας δεν δικαιολογειται με τίποτα
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.
Link to comment
Share on other sites

Εμένα σε κινητό με mediatek(6752)δεν παιζει,όταν παει να ξεκινήσει το streaming με πετάει εξω κλείνοντας η εφαρμογή!

Δεν είμαι root και το κινητό είναι σχετικα καθαρό android(Kingzone z1).

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Μάλλον είναι αυτό που λένε οτι δεν παιζει σε mediatek 6752 τι να πω!

Κάτι άλλο πως βάζω δεύτερη συσκευή για να δοκιμασω?

Link to comment
Share on other sites

Σε ipad που έχει η μισή Ελλάδα δεν παίζει

λόγω του οτι δεν στέλνει sms (LTE):blink:

Απαράδεκτη η όλη πολιτική του go με τις

τόσες προυποθέσεις.

Άσε που σε μερικά προγράμματα τρως ΑΚΥΡΟ λόγω δικαιωμάτων!

Link to comment
Share on other sites

Όποιος έχει ΟΤΕ σπίτι του και έχει ενεργοποιημένο το ΟΤΕ my wifi(ή όπως στο καλό λέγετε) θεωρητικά αν είναι έξω και είναι εντός εμβέλειας από κάποιον που δίνει το internet του μέσω αυτής της υπηρεσίας θα τον αφήνει άραγε να δει; :confused:
One+One
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω το χειρότερα από όλα είναι ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία αν δεν έχεις OTE DSL. Λες και εμείς που έχουμε μόνο OTE TV δεν είμαστε πελάτες τους. :mad:
Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται αρκετή δουλειά η υπηρεσία απ' ότι διαβάζω. Μπορεί να διατίθεται πιλοτικά ακόμη αλλά θα μπορούσα να έχει βγάλει κάτι καλύτερο ο OTE.
Link to comment
Share on other sites

Guest margarita12
Την περασμένη εβδομάδα πήγα ενα weekend με τη γυναίκα μου εκτός Συρου.. Ήθελα να δω τον αγώνα f1... Συνδέθηκα με wifi απο το κινητό μου cosmote στο αςυρματο του ξενοδοχείου, χωρίς καμία ενεργοποίηση έξτρα πακέτου, κ ειδα κανονικά τον αγώνα... Εκτός σπιτιού=Go, σωστά? και τσάμπα... Αν δεν είχε wifi το ξενοδοχείο, ΑΝ ήθελα, θα χρεωνομουν 7€ στο φοιτητικό καρτοσυμβολαιο μου κ θα έβλεπα πάλι τον αγώνα. Πάλι εκτός σπιτιού, άρα go...

 

Η τελευταία σου φράση, όλα τα λεφτα! Δεν κράζεις οταν χαρακτηριζεις κάτι απαράδεκτο? :speechless:

 

Γιατί επιμενεις να υποστηριζεις μια υπηρεσία με τόσους περιορισμούς; αν έχω 20 GB σε wind η' Vodafone η' αν έχω μπει σε router άλλης εταιρίας απο ΟΤΕ γιατί να μην μπορω να κάνω χρηση της υπηρεσίας;

Link to comment
Share on other sites

Επίσης για να το χρησιμοποιήσετε σε tablet (γενικά) θα πρέπει να διαθέτει κάρτα SIM μέσα, για να στείλει SMS ενεργοποίησης

Τα παιδιά πρέπει να δουν το θέμα με τα SMS. Προφανώς κάποιος πρέπει να τους ενημερώσει ότι υπάρχουν συσκευές που δέχονται SIM αλλά δεν στέλνουν SMS. Τα ίδια χάλια είναι και με την καρτοκινητή, όπου... δεν μπορείς να καλέσεις να ενεργοποιήσεις όποιο πακέτο internet θες (πρέπει να βάζεις την κάρτα sim αλλού κλπ). Εγώ πολύ απλά έκανα μια twin sim για να μην έχω τέτοια προβλήματα (απλά κλείνω τα data όταν τελειώνω στο tablet, για να παίζουν σωστά τα data του κινητού).

 

Ελπίζω τουλάχιστον μέσω wifi να μην θέλει sms για να δεις.

 

Αναφέρει οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ΔΥΟ συσκευές (αλλά ταυτόχρονα μόνο μία μπορεί να παίζει. Η άλλη απλά δείχνει το πρόγραμμα).

Προσωπικά δεν περιμένα κάτι διαφορετικό, τα licenses έτσι δουλεύουν, ανα θέαση και όχι αν χρήστη, αλλά ντροπή στην εταιρία που δεν το ξεκαθαρίζει.

 

Αν θέλετε να προσθέσετε νέα συσκευή στις δύο ενεργές, μπορείτε να το κάνετε ΜΙΑ φορά το μήνα.

Προφανώς για να αποφεύγεται το "δάνεισμα" του ενός activation σε ημετέρους όταν υπάρχουν κρίσιμα ματς που θέλουν να δουν αλλά εσένα προσωπικά δεν σε πολυενδιαφέρουν επειδή είσαι άλλη ομάδα :shifty: (αλλιώς θα αρκούσε μια γρήγορη αλλαγή στις δυο ενεργές...). Λογικό και αναμενόμενο (αλλιώς θα έπεφταν μυνήσεις απο τους παρόχους περιεχομένου).

 

Σύμφωνα με αναφορές από αρκετά μέλη μας με Android smartphones και custom ROMS, ΔΕΝ παίζει σε rooted συσκευές.

'Ετσι δουλεύουν οι περισσότερες υπηρεσίες παροχής premium περιεχομένου, εντολή απο τους παρόχους περιεχομένου. Και είναι νομικά καλυμμένοι γιατί η συσκευή σου δεν συμβαδίζει με το Android Compatibility Definition.

 

Ακόμα και αν έχετε σύνδεση στην Cosmote, θα πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσετε το νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7€ για να το χρησιμοποιήσετε εκτός WiFi π.χ. στην παραλία, διακοπές, στο χωριό.

Απαράδεκτο νταβατζηλίκιον, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για δική της υπηρεσία σε δικο της δίκτυο. Επίσης, τα MB που καις οταν βλεπεις OTE TV Go στα χρεώνει κανονικά;

 

Αν βγείτε εκτός σπιτιού, θα πρέπει να στείλετε SMS από το κινητό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στο OTE TV GO, και μόνο από αυτό.

Έ, αυτην την μια μέρα το χρόνο (εξάμηνο) που θα ενεργοποιήσετε τις συσκευές, κάντε ένα κόπο και μπείτε μέσα στο σπίτι σας :rolleyes:

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

για χρήση μόνο WiFi που το κάνω ,παίζει μια χαρά σε ταμπλέτα και κινητό. μέγα αρνητικό,η πολύ μικρή γκάμα καναλιών που διαθέτει,αλλά αναμένεται να αυξηθεί οσονούπω
KT23
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...