Jump to content

bakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    373
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bakis

  1. Καλησπέρα παιδιά καινούριος κάτοχος του 1S όλα καλα αλλά μόλις το σύνδεσα με το κινητό μου έβγαλε firmware update το πάτησα αλλά κολλάει στο 0% έχετε καμία ιδέα;
  2. Είναι προφανές ότι ο χρήστης Fender έχει σχέση με τον ΟΤΕ γιατί τέτοια υπεράσπιση της υπηρεσίας δεν δικαιολογειται με τίποτα
  3. Εμένα το iPhone 2G απο τον Νοέμβριο του 2008 που το εχω πριν ένα μήνα έσπασε η οθόνη απο πτώση, αλλα λειτουργούσε κανονικά.
  4. bakis

    iPhone 4S

    Ρυθμίσεις > Γενικά >Πληκτρολόγιο> Αυτόματη διόρθωση
  5. Εχει να κάνει με το κλείδωμα της οθόνης, όταν δηλαδή φέρνεις το τηλέφωνο σε landscape να μην περιστρέφεται και η οθόνη. Με διπλο πατημα του home button και σερνοντας το δαχτυλο δεξια θα σου εμφανίσει το εικονιδο για το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του προσανατολισμου οθονης.
  6. Χωρις να ειμαι σιγουρος με την καινουρια iOS 5 οπου εχει το 4s, εαν απο τις ρυθμισεις βαλεις και τα emails να στα εμφανιζει στο notification center μπορεις και εχεις ενα preview των emails αλλά απο εκεί δεν θα μπορείς να κάνεις delete το mail, εαν πατήσεις πάνω στο preview θα σε πάει στην εφαρμογή όπου απο εκει σίγουρα θα το κατεβάσει ολόκληρο το mail. Πάντως για τα attachments είμαι σίγουρος οτι δεν στα κατεβάζει από μόνο του πρέπει να το επιλέξεις εσύ μέσα απο το mail όπως επίσης αν είναι μεγάλο το mail πάλι το κατεβάζει partial και σου εχει την επιλογη αν θες να το κατεβάσεις ολόκληρο. Τώρα στο Appstore υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για emails, ίσως με κάποια αναζήτηση να μπορέσεις να βρεις κάποια που να σε καλύπτει.
  7. bakis

    iPhone 4S

    Δεν μπορείς... μόνο αν το κάνεις jailbreak
  8. Παιδιά επειδή το είχα πάθει και εγώ και το εψαξα αυτό που γινόταν ήταν να στέλνει σε τακτικά διαστήματα sms για την ενεργοποίηση του IMessage και για αυτό χρεωνόσασταν! Ο αγγλικός αριθμός αντιστοιχεί σε αυτόν που ειναι για την ενεργοποίηση του iMessage και του Facetime! Το θέμα είναι γιατί το στέλνει τόσες φορές! εγώ πάντως πήρα τη Vodafone και τους το είπα και μου πίστωσαν το ποσό που χρεώθηκα στον επόμενο λογαριασμό μου. Υ.Γ. το μήνυμα ενεργοποίησης η Cosmote δεν το χρεώνει καθόλου, δηλαδή αν ήταν bug της iOS και έστελνε πολλές φορές το μήνυμα ενεργοποίησης με την Cosmote δεν θα είχατε καμία χρέωση!
  9. bakis

    iPhone 4S

    Εχει αναφερθεί απο αρκετούς χρήστες το πρόβλημα με drop call και αναζήτησης δικτύου σε αρκετά φορουμς οπως επίσης και για την μπαταρία, η Apple εχει βγάλει ήδη ενα update για την μπαταριά (iOS 5.0.1) οπου σε αρκετούς χρήστες λύθηκε το πρόβλημα, σε άλλους ακόμα παραμένει, οπως και να εχει, ηδη ειναι στα σκαριά η επόμενη έκδοση iOS 5.1( εχει κυκλοφορηση η Beta 2 για τους developers) όπου λύνει και το πρόβλημα που είχαν μερικές συσκευές με την microSim οπου ξαφνικά χανόταν το σήμα ή έβγαζε αναφορά η συσκευή οτι λείπει η sim κάρτα.
  10. Παιδια καλησπέρα, θελω να κάνω ένα γενικό σουλούπωμα στο iPhone 2G, με την ευκαιρία που έσπασε η οθόνη του, θέλω να του αλλάξω και την LCD όπως επίσης την πλάτη και το antenna cover. Θα ήθελα απο εσάς εαν γνωρίζεται κάποιο αξιόπιστο site/μαγαζί/ebay-seller για την αγορά των parts, η κάπου που θα μπορούσα να το πάω για να το φτιάξουν. Ευχαριστω.
  11. bakis

    iPhone 3G / 3GS

    Υπάρχουν κάποια καταστήματα στην Αθήνα που κάνουν service σε iPhone και μπορούν να σου αντικαταστήσουν τα κουμπιά, τώρα αν το πας σε κατάστημα κινητής που το αγόρασες vodafone, cosmote, γερμανος, δεν σου το φτιάχνουν σου δίνουν ανακατασκευασμένο όπου το πληρώνεις χοντρά αν δεν είναι στην εγγύηση.
×
×
  • Create New...