pavlidisc Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Χαιρεται!Τα ποσοστα της μπαταριας μου πως τα βλεπετε; Καλά ε....μιλάμε...δεν υπάρχουν!!! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλησπερα θα συμφωνήσω και εγώ με τα παραπάνω . πολύ όμορφη συσκευή η μόνη που την έχω χωρίς θήκη και την απολαμβάνω χωρίς να φοβάμαι . Προσωπικά το έχω me custom Rom στην 7.0 με γνήσια ρομ του G6 και το κινητό "δειχνει" 2017 και πάει πολύ καλά. Δεν ζεσταίνεται τόσο και η μπαταρία βελτιώθηκε. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ κάποιες πληροφορίες για αυτή την ROM που φοράς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Καλά ε....μιλάμε...δεν υπάρχουν!!! :p :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Είχα γράψει και πιο πριν αλλά πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός. Μετά από 1,5 χρόνο που το έχω, πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη με το κινητό αυτό. Αυτό δε, που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει είναι η φωτογραφική του. Τα βίντεο θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αλλά η φωτογραφική του δεν παίζεται. Αν δεν έβγαζα η ίδια τις φωτογραφίες που έβγαλα και να ξέρω ότι δεν υπάρχει φίλτρο, θα έλεγα πως με κοροιδεύουν. Όταν το αγόρασα είχε 300 ευρώ. Για τα δικά μου πλέον δεδομένα ακριβο. Χαλάλι όμως τα λεφτά. Δεν ξέρω πως είναι τα νέα μοντέλα της LG αλλά νομίζω οτι και το επόμενο μου θα είναι απο αυτή την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Καλα "κρυβοσουν" 1.5 χρονο... τωρα ετοιμασου θα τα ακουσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Είχα γράψει και πιο πριν αλλά πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός. Μετά από 1,5 χρόνο που το έχω, πρέπει να πω ότι είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη με το κινητό αυτό. Αυτό δε, που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει είναι η φωτογραφική του. Τα βίντεο θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα αλλά η φωτογραφική του δεν παίζεται. Αν δεν έβγαζα η ίδια τις φωτογραφίες που έβγαλα και να ξέρω ότι δεν υπάρχει φίλτρο, θα έλεγα πως με κοροιδεύουν. Όταν το αγόρασα είχε 300 ευρώ. Για τα δικά μου πλέον δεδομένα ακριβο. Χαλάλι όμως τα λεφτά. Δεν ξέρω πως είναι τα νέα μοντέλα της LG αλλά νομίζω οτι και το επόμενο μου θα είναι απο αυτή την εταιρεία. Αν δεν ειχε την καταρα των Bootloops, θα ειχε αφησει ιστορια σαν κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Αν δεν ειχε την καταρα των Bootloops, θα ειχε αφησει ιστορια σαν κινητο.Ισχύει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 LG G4 Nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 LG G4 Nougat June 2017 security patches και σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα. Για να δούμε πότε (αν?) θα φτάσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Αρκετά ολοκληρωμένη συσκευή( πλην ότι δεν είναι αδιάβροχη) σίγουρα αν είχαν βάλει καλύτερα υλικά στην εσωτερική συναρμολόγηση το κινητό αυτό μόνο με μια μπαταρία κάθε δυο χρόνια χονδρικά θα ήταν ότι καλύτερο είχε παρουσιαστεί.Το σκότωσα κι εγώ νωρίς νωρίς μετά από ένα επτάμηνο αγοράς στα 2 κατοστάρικα...κρίμα και ήταν καλό και ξεχωριστό σε σχεδίαση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ κάποιες πληροφορίες για αυτή την ROM που φοράς? Ευχαριστώ Καλησπερα φίλε μου. Είναι αυτή εδώ. https://forum.xda-developers.com/g4/development/rom-h-rom-g6-port-t3660459 Ήδη ετοιμάζει νέα έκδοση για G4 απο την ρομ του V30 :D:p:cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Γεια σας παιδιά. Ερώτηση, έχει αλλάξει κάνεις το γυαλί της κάμερας στην προκορντια; Κι αν ναι, πόσο κοστίζει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Γεια σας παιδιά. Ερώτηση, έχει αλλάξει κάνεις το γυαλί της κάμερας στην προκορντια; Κι αν ναι, πόσο κοστίζει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδη μου ειχε σπασει και εμενα .Παραγγειλα ενα απο το σκρουτζ (fixmobile) αλλα δεν ειναι τοσο ανθεκτικο σε γρατζουνιες οπως το μαμισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Γεια σας παιδιά. Ερώτηση, έχει αλλάξει κάνεις το γυαλί της κάμερας στην προκορντια; Κι αν ναι, πόσο κοστίζει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να παρεις αυθεντικο οσο ακριβο και αν ειναι διοτι περα απ το οτι χαλαει πιο γρηγορα το ημιτασιον ,το αυθεντικο εχει ειδικη επιστρωση για την αντανακλαση για καλυτερη ληψη.Βρες μεταχειρισμενη πλατη απο G4 απο καποιον που το πουλαει τα ανταλλακτικα.Ειχα βρει μ ενα 10αρικο.Ψαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα απο μένα..... 3 ερωτήσεις Μετά απο επισκευή λόγο bootloop ανανεώνεται η εγγύηση και για Ποσο; Έχει κάποιος θέμα με το ακουστικό του; εγώ πλέον μόνο με ανοιχτή ακρόαση και με ακουστικά μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου καλά. Επειδή άρχισε να κολλάει αρκετά..... υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να δείχνει βήμα βήμα πως να κάνω backup και hard reset; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά λόγο δουλειάς δεν έχω τον χρόνο να μπαίνω συχνά και να μαθαίνω..... αυτά απο έναν σχετικά άσχετο..... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα απο μένα..... 3 ερωτήσεις Μετά απο επισκευή λόγο bootloop ανανεώνεται η εγγύηση και για Ποσο; Έχει κάποιος θέμα με το ακουστικό του; εγώ πλέον μόνο με ανοιχτή ακρόαση και με ακουστικά μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου καλά. Επειδή άρχισε να κολλάει αρκετά..... υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να δείχνει βήμα βήμα πως να κάνω backup και hard reset; Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά λόγο δουλειάς δεν έχω τον χρόνο να μπαίνω συχνά και να μαθαίνω..... αυτά απο έναν σχετικά άσχετο..... :pΑν θυμάμαι καλά , από φίλο που είχε αλλάξει πλακετα μετά από bootloop , του είχαν πει ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση για την πλακέτα . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 @Fotis55 1) Με αλλαγή πλακέτας η αντιπροσωπία σου δίνει 2 χρόνια εγγύηση... για την πλακέτα όμως ε ;-) 2) Εάν δεν ακούς από το ακουστικό το πιθανότερο είναι να χρειάζεσαι service. 3) Επειδή έχεις σοβαρά θέματα θα σου πρότεινα hard reset και στήσιμο από την αρχή. Όχι επαναφορά από backup. from my LG G4 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πάντως όποιος δεν έχει θέμα να ξεκλειδώσει bootloader και να ασχοληθεί λίγο με το κινητό ειλικρινά το G4 χάρις στο XDA και κάποια τσακάλια ανάμεσα τους και ένας Έλληνας έχουν τη ρομ από V30 να τρέχει σχεδόν bugless. Την έχω στο δικό μου. 7.1.2. Έκδοση Android. Έχει shortcuts. https://imgur.com/gallery/Kh656 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Αυτή είναι η μαγεία του ξεκλειδωματος και του ρουτ. :) The power of 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πάντως όποιος δεν έχει θέμα να ξεκλειδώσει bootloader και να ασχοληθεί λίγο με το κινητό ειλικρινά το G4 χάρις στο XDA και κάποια τσακάλια ανάμεσα τους και ένας Έλληνας έχουν τη ρομ από V30 να τρέχει σχεδόν bugless. Την έχω στο δικό μου. 7.1.2. Έκδοση Android. Έχει shortcuts. https://imgur.com/gallery/Kh656 Βρε "σατανά"!!! Μήν μας πριζώνεις!!! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Βρε "σατανά"!!! Μήν μας πριζώνεις!!! :p Αχαχα σορρυ ένα preview μόνο. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλά κάνεις και ενημερώνεις. Θα φάει σίγουρα custom (μόλις βγει εκτός εγγύησης) εαν δεν δώσει η μαμά την 7αρα. :-) from my LG G4 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Custom rom σε αυτο το κινητό δεν θα έβαζα για 2 λογους. Αφενός δεν είναι να αφήνεις τέτοια συσκευή χωρίς εγγύηση (φαντάζομαι φαίνεται το ξεκλείδωμα) και αφετέρου το πιο δυνατό σημείο του κινητού είναι η κάμερα (aosp/los roms = κατώτερη κάμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Custom rom σε αυτο το κινητό δεν θα έβαζα για 2 λογους. Αφενός δεν είναι να αφήνεις τέτοια συσκευή χωρίς εγγύηση (φαντάζομαι φαίνεται το ξεκλείδωμα) και αφετέρου το πιο δυνατό σημείο του κινητού είναι η κάμερα (aosp/los roms = κατώτερη κάμερα) Πρώτον μπορείς να κλειδώσεις bootloader ξανά και σε πρώτη επαφή δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης δεν μιλάμε για aosp lineage roms. Ούτε εμένα με καλύπτουν αυτές. Μιλάμε για official Lg rom το V30. Με manual video 60fps πχ. Αυτά σταματάω το "πριζωμα" :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Πρώτον μπορείς να κλειδώσεις bootloader ξανά και σε πρώτη επαφή δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης δεν μιλάμε για aosp lineage roms. Ούτε εμένα με καλύπτουν αυτές. Μιλάμε για official Lg rom το V30. Με manual video 60fps πχ. Αυτά σταματάω το "πριζωμα" :) Αφού ξεκίνησες συνέχισε μέχρι τέλους εγώ ενδιαφέρομαι δώσε περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts