michkal91 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Πάρε το γνήσιο της samsung αν θέλεις κάτι ποιοτικό και πολύ σταθερό. Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω :) Δε το θελω για μένα :P Θελει κάτι "minimal" ο αλλος σαν αυτο που εχω εγω, απλά ρωτάω μηπως το εχει καποιος και αν δημιουργει προβλημα ο μαγνητης. Οταν λεω minimal, να μην μπανει στο τζαμι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο tempered glass για το απλό s6 στην ελληνική αγορά το οποιό να πιάνει πραγματικά όλη την οθόνη και να μην έχει αυτά τα τεράστια κόψιμάδα που έχουν τα περισσοτερα; Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο tempered glass για το απλό s6 στην ελληνική αγορά το οποιό να πιάνει πραγματικά όλη την οθόνη και να μην έχει αυτά τα τεράστια κόψιμάδα που έχουν τα περισσοτερα; και εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ναι κανονικά.. Εγώ βρήκα άκρη μέσω skroutz.. Μια spigen.. Με τα ίδια λεφτά και σε μια μέρα την έχεις όχι σε 20μερες Φίλε. Μπορείς να δώσεις λινκ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Φίλε. Μπορείς να δώσεις λινκ? e-experts.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 παιδια μου εφερε ενα φιλαρακι αυτη την θηκη δωρο, πραγματικα τα σπαει........... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εγώ από θήκες έχω την uag που δείχνει και ο φίλος παραπάνω (την είχα σε όλα τα galaxy τα τελευταία χρόνια). Την γνήσια sview,την neo hybrid ultra, και την Rugged Armor. Τα ποιο πολλά καλά χαρακτηριστικά την έχει η neo hybrid ultra κατά την γνώμη μου. Εμφάνιση προστασία και σχετικά δεν προσθέτει Πολύ όγκο! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 παιδια μου εφερε ενα φιλαρακι αυτη την θηκη δωρο, πραγματικα τα σπαει........... Την φοράω και γω. Απλά απίστευτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 κανενα screen protector θα βρουμε πουθενα καλο;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 πηρα το wireless charger και για καποιο λογο το κινητο κουνιεται μετα απο λιγο. Μετα απο 10 λεπτα το βλεπω να φευγει απο την επιφανεια και δεν γνωριζς τον λογο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 τον πηρα και εγω και πολλές φορές δεν πιάνει καλά το κινητό. Που ακριβώς πρέπει να το ακουμπήσουμε για να είναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 τον πηρα και εγω και πολλές φορές δεν πιάνει καλά το κινητό. Που ακριβώς πρέπει να το ακουμπήσουμε για να είναι οκ; Στο κέντρο να ειναι ίδιο πάνω και κάτω αυτό που περισσεύει ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πηρα το wireless charger και για καποιο λογο το κινητο κουνιεται μετα απο λιγο. Μετα απο 10 λεπτα το βλεπω να φευγει απο την επιφανεια και δεν γνωριζς τον λογο Αυτό θα ειναι από δόνηση κάποιας εφαρμογής. Δεν βλέπω άλλο λόγο να γίνετε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εχει κάποιος υπόψιν του κανένα tempered glass για απλό s6 πού να πιάνει όλη την οθόνη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να βρούμε μια αξιόλογη θήκη για edge? α ρε eBay τι μας έκανες Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 μολις πηρα αυτην, θεωρω οτι θα ειναι τιμια για τα λεφτα της απο ebay βγαινει 7.50 ευρω. :) http://i.ebayimg.com/00/s/NTQzWDYxMQ==/z/tZoAAOSwqu9VHW4y/$_12.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/NTcyWDcyOQ==/z/1g0AAOSwstxVHW4B/$_12.JPG http://www.ebay.com/itm/251902436135 Ηρθε τελικα σημερα η θηκη!! Για την τιμη της αψογη!! Πολυ καλο κρατημα, προστασια καμερας και δεν μεγαλωνει πολυ το κινητο. Τα αξιζει με χιλια τα λεφτα της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ηρθε τελικα σημερα η θηκη!! Για την τιμη της αψογη!! Πολυ καλο κρατημα, προστασια καμερας και δεν μεγαλωνει πολυ το κινητο. Τα αξιζει με χιλια τα λεφτα της! Ισχύει, την ίδια έχω πάρει και εγώ. Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Γεια σας. Μολις αγορασα το S6 εξαχνα απεγνωσμενα για θηκη καθως ειμαι λιγο ψειρας και δεν μπορουσα να το αφησω εκτεθιμενο στον κοσμο τουτο :lol: Βρηκα λοιπον την Sentio θηκη απτο PLAISIO. Πιστευω ειναι μια αρκετα τιμια θηκουλα που παιζει σε διαφορους χρωματισμους.Μπορει να φαινεται λιγο χοντρη στις φωτογραφιες που θα δειτε πιο κατω αλλα στην πραγματικοτητα λογο και του διαφανες σκληρου πλαστικου απο πισω δεν φαινεται ετσι απο κοντα. Τριγυρω ειναι μαλακο TPU το οποιο φαινεται ικανο να σωσει το κινητο και απο πισω ειναι καποιο ειδος σκληρου πλαστικου το οποιο ομως εμφανιζει μικρογρατζουνιες ευκολα που φαινονται μονο οταν το προσεξεις στο φως.2 βδομαδες που το εχω δεν εχω παρατηρησει να γρατζουναει την πλατη του κινητου ισως γιατι δεν το ακουμπαει καθως δεν παρατηρω το παραμικρο rainbow effect. Στο κοψιμο για την καμερα κανει ενα μικρο χειλακι το οποιο την καλυπτει να μην ακουμπαει κατω.Τα κουμπια θελουν λιγο νυχακι για να πατηθουν οπως σε ολες τις TPU της κατηγοριας αυτης. Αυτα!Ελπιζω να σας καλυψα...BTW οι φωτογραφιες που υπαρχουν στο plaisio ειναι αντιπροσωπευτικοτατες ps.Το χερι δεν ειναι δικο μου! Απορια Εχει δοκιμασει κανεις αυτο τον ασυρματο φορτιστη ή καποιον με την ονομασια (MC-02A) γενικοτερα?Υπαρχει περιπτωση να κανουμε καμια ζημια στο κινητο? Edited August 17, 2015 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) καλημερα παιδες. ξερουμε καποιο καλο power bank και φθηνο οσο γινεται?? ευχαριστω ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ http://www.mythiki.gr/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83/power-banks/romosspolymos-5-5000-detail.html Edited August 18, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Φοβερη power bank. Την εχω τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Φοβερη power bank. Την εχω τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Ακριβη ειναι βεβαια αλλα εφοσον ειναι καλη ολα καλα..ευτυχως .το κυριο μελημα μου ηταν που φτιαχνεται απο samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγώ πάλι έχω αυτό το power bank εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος... http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 (edited) Απορια Εχει δοκιμασει κανεις αυτο τον ασυρματο φορτιστη ή καποιον με την ονομασια (MC-02A) γενικοτερα?Υπαρχει περιπτωση να κανουμε καμια ζημια στο κινητο? Το εχω εγω, φορτιζει κανονικα δεν θα εχεις προβλημα, αλλα φορτιζει πολυ αργα. Επισης δεν εχει φορτιστη στη συσκευασια. Edited August 18, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Εγώ πάλι έχω αυτό το power bank εδώ και αρκετό καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος... http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html Και εγω αυτό έχω αλλά το έχω πάρει απο εξωτερικό κανα 20 ευρώ. Πολύ καλο . εχω το honor 6 plus με 3600 μπαταρια και το φορτίζει 3 φορες. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το εχω εγω, φορτιζει κανονικα δεν θα εχεις προβλημα, αλλα φορτιζει πολυ αργα. Επισης δεν εχει φορτιστη στη συσκευασια. το είχα δει στην αρχική το link, http://www.tomtop.com/xiaomi-portable-10400mah-large-capacity-safe-mi-power-bank-aluminum-casing-for-iphone-6-6-plus-samsung-htc-smartphones-pa2159.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 ποιο tempered glass για το s6 και απο που; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts