Nikolas14 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Πληκτρολογιο Samsung και Go Keyboard 2015(κυριως για emoticons). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 touchpal, απορώ κιόλας που δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές... Touchpal και απο εμενα.Επρεπε να ειναι στην λιστα.Το πληκτρολογιο απλα δεν παιζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Στο poll ξεχασατε ενα το οποιο ειναι εξαιρετικο....AI Type... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android&hl=el Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 αγόρασα 2, swipe και ένα άλλο. Αλλά πήγαν χαμένα γιατί με το samsung είμαι υπέρευχαριστημένος Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Swype! Άριστο λεξικό κορυφή στο swyping και πολύ καλή απόδοση στο typing. Το λεξικό του είναι άριστο και στα συν η φωνητική πληκτρολόγηση που δουλεύει αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype και από μένα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype φυσικά. Δεν υπάρχει καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Touchpal foreva! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Χρησιμοποιώ το Touchpal απλο και καλό, κανένα άλλο δεν με έχει βολέψει όσα και αν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Swype,γιατι εχει και τη καλυτερη αναγνωριση φωνης σε κειμενο στα ελληνικα. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sacram73gr Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 SwiftKey αρχικά με πολύ καλά αποτελέσματα ξαφνικά όμως με πετούσε έχανε λέξεις κολλούσε σε άσχετες στιγμές..οπότε SWYPE ξέχασα να γράψω μόνο σέρνω το δάχτυλο στις οθόνες η απλά μιλάω..Αυτό όμως μόνο όταν είμαι μόνος μου αλλιώς με κοιτάζουν παράξενα Παράθεση δεν ειμαι fanboy εχω και τις 3 κονσολες ps2-ps3-ps4 bbmD8924F0F gd90/gd92/t610/k750i/k770/htc wildfire/lgp990/xperias/tipo/nokiax/lgl50/blackberryz10/iphone4s,5,5s,5c,6,6s,7,8,X,XS galaxytab2/ipadmini4/ipadAir1,2,Pro/XperiaZ3tablet/S2tab8"9.7"/S3tab9.7΄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Χρησιμοποιούσα για καιρό το Swiftkey. Τώρα το Google keyboard με material light θέμα. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μόνο Swype! Μακράν το πιο βολικό και ταιριαστό στον τρόπο που γράφω. Δοκίμασα και το swiftkey, αλλά δεν με βόλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gilles27 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Touchpal ftw! Απ'όσα είχα δοκιμάσει το πιο ισορροπημένο (και free). Βολεύομαι, και αν άλλαξε ο κώδικας σε κάποια με τον καιρό και βελτιώθηκαν σοβαρά δεν μπορεις να το ελέγχεις καθε τόσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 SwiftKey δαγκωτό κι από μένα κανένα με καλύτερη πρόβλεψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 5 χρόνια swype. Ότι άλλο και αν δοκίμασα για κάποιο περίεργο τρόπο δε με βόλεψε το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 swype κι από εμένα γιατί πέραν όλων των καλών του η φωνητική πληκτρολόγηση μου λυσε τα χέρια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Υπάρχει κανένα πληκτρολόγιο με τους αριθμούς επάνω από τα γράμματα και τον τόνο ξεχωριστά, πέρα από το stock της samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Eδω 2 μερες κατεβασα το Ginger και ειναι παρα πολυ καλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καταρχήν δεν χρησιμοποιώ το swiping για γράψιμο, αλλά το typing. Έχω αγορασμένα τρία πληκτρολόγια, το smart keyboard, το swype και το swiftkey. Περισσότερο όμως χρησιμοποιώ το swiftkey κατά προτεραιότητα και μετά το swype. Το swiftkey με βολεύει περισσότερο, από τότε που έβαλε και την αριθμητική διάταξη στην αρχή στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου. Είναι πολύ βολικό και κάνει πιο εύκολο το γράψιμο. Όμως υστερεί, τουλάχιστον σε σχέση με το swype, στο ελληνικό λεξικό. Το swype είναι πιο εμπλουτισμένο με ελληνικές λέξεις και μάλιστα πιο δύσκολες. Εάν είχε και αυτό τους αριθμούς εμπρός όπως και το swiftkey, θα είχε από μένα την αποκλιστική χρήση. Μάλιστα και το smart keyboard, κάποια στιγμή μετά από αναβάθμιση, έχει αριθμητική διάταξη επάνω από τα γράμματα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ το fleksy , μιασ και είναι απίστευτα γρήγορη η πληκτρολόγηση. Δοκιμασα ομως μετά απο καιρό το google keyboard και μπορώ να πω οτι με εξέπληξε ευχάριστα η βελτίωση του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 το touch pal ειναι τελειο αλλα αμα ειχε το πληκτρολογιο που του μιλας και γραφει οπως το swype θα μου αρεσε περισσοτερο διοτι αλλη η αφη και αλλο το πληκτρολογιο με το τ9 ! . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 To Swiftkey προηγειται, κι οχι αδικα. Εξαιρετικο, γρηγορο, μαθαινει απο τις πληκτρολογησεις σου, πλεον δωρεαν, με πολλα θεματα κλπ κλπ Βεβαια σε πιο αδυναμες συσκεες τρωει που και που κολληματα. Οσο ειχα το κινητο στοκ, αυτο που με χαλαγε ηταν το παρα πολυ μικρο spacebar του μαμα πληκτρολογιου της LG, σε σημειο που εστελνα μηνυματα που οι λεξεις χωριζονταν με τελειες κι οχι με κενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Στο iOS αγόρασα το Fleksy αλλά δεν μπορώ να πω πως είδα καμία τρελή διαφορά σε σχέση με το μαμά. Ωστόσο, στο android προτιμώ το swiftkey γιατί με βόλεψε απο πλευράς skin και μεγέθους, καλύτερων προβλέψεων (αν και τελευταία με χαλάει που γράφω Star και βγάζει Starbucks!!! κάτι που θεωρώ ως το πρώτο πιο πιθανό παρά το δεύτερο, μια μάρκα που δεν έγραψα ποτέ!!). Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Βασικα το αγαπημενο μου πληκτρολογιο ειναι της Samsung στο Note 2 και μετα στις επομενες ναυαρχιδες που ειχε βαλει. Αλλα τωρα πλεον επειδη δεν εχω Samsung προτιμω το stock της Google της Android 5, Material Light Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts