Jump to content

paptas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    216
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paptas

  1. Kαλημερα, προσπαθω μεσω καλωδιου να μεταφερω αρχεια απο το κινητο στο pc αλλα δεν μου δινει επιλογες (μονο φωρτιση) τι πρεπει να κανω?
  2. Eγω το εχω 18 μηνες και ολα δουλευουν οπως πρεπει,το τηλ. δεν εχει κανει κιχ!
  3. Nαι εχω παρει 2 πολυ καλο και ποιοτικο!!
  4. Ναι ειχε το καλοκαιρι 15gb με 10ευρω για 30 μερες
  5. Eυχαριστω! Θα το δοκιμασω την επομενη φορα που θα το κανει.
  6. Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλό μήνα. Έχω ένα θεμα με το WiFi του σπιτιού,ενώ είναι αποθηκευμένο μερικές φορές δεν συνδέεται και πρέπει να το ξαναπεράσω, σάς έχει τύχει κάτι τέτοιο?Κατά τα άλλα το κινητό είναι πύραυλος παρα την ηλικία του.
  7. εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
  8. paptas

    6933813802 HΛΙΑΣ ΘΕΣΗ 21
  9. Eιχα dp στην wind και q κινητο,μετα απο τηλεφωνο μου κανανε προσφορα dp ως ειχε,εως 24,απερ.σταθερα,180 κινητα(23.5 ευρω) και καρτοσυνδεση 1000 προς w/q,600 προς ολους, 100sms,2gb ιντερνετ ολα μαζι στα 30 ευρω,εννοειται το εκανα,μια ερωτηση,αν δεν καταναλωσης καποια απο τα παραπανω τα υπολοιπα μεταφερονται στον επομενο μηνα η τα χανεις? και τι παιζει με την καρτοσυνδεση?
  10. Παιδιά μία βοήθεια, πώς καταργω τα κλειδώματα δαχτυλικα κλπ? Δεν βλέπω κάτι στο μενού.
  11. Νέος κάτοχος του νοτε2 προηγούμενη συσκευή το galaxy s6 που μετά από μία απλή πτώση παρέδωσε πνεύμα χωρίς να σπάσει ή οθόνη του ότι και να έκανα δεν ζωντανευε!! Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου λόγο μαύρης εβδομάδας και πήρα το νοτε2 χωρίς δεύτερη σκέψη, το είχα καψούρα από τότε πού βγήκε αλλά λόγο τιμής (έχω όριο τα 300 για τηλ) δεν το πλησίασα. Το πήρα από ελληνική αλυσίδα στα 299 το 6/128 και λόγω επαγγελματικου αφμ 240+φπα. Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή κι ας έχει τα ίδια λεφτά με το ποκοφον που είναι πιο καινούργιο, το ντιζάιν του είναι απίθανο όπως και η ποιότητα κατασκευής του, τα πιο πολλά τα έχετε αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες και συμφωνούμε, αλλά διαφωνώ για τις φωτογραφίες δεν είδα και καμία διαφορά απ το s6, η συσκευή είναι εξαιρετική και ας φοράει παλιότερο επεξεργαστή!
  12. Καλή επιτυχία να έχουμε, συμπαθητικό τηλέφωνο.
  13. Εμένα μετά από 2,5 χρόνια ή μπαταρία βγάζει μέρα με νορμάλ χρήση (μας σώζει ή γρήγορη φόρτιση) κατά τα άλλα όλα δουλεύουν ρολόι απλά άρχισα να το βαριέμαι λέω σε κάνα 6μηνο να πάω στο σ8
  14. paptas

    Meizu 15

    Το κελυφος ειναι πλαστικο η ετσι μου φαινεται?
  15. Δεν είσαι ο μόνος, ευτυχώς που δεν έχεις συμβόλαιο γιατί εκεί θα εκλαιγες!
  16. Καλησπερα παιδια μια ερωτηση,οθονη και τζαμακι αφης πανε πακετο? μου εχει σπασει επανω δεξια χωρις να εχει καποιο θεμα η συσκευη(ολα δουλευουν καλα)εδω Θεσσαλονικη που ρωτησα μου ειπαν 145+φπα καμια ιδεα κανεις?
  17. 30 μέρες σήμερα ακαπνος,Το Η.Τ σε μένα έκανε δουλειά!!Δεν είχα σκοπό να κοψο το παραδοσιακό τσιγάρο παρόλο πού είμαι 48 και καπνιζω απ τα 25 μου.Ολα έγιναν ξαφνικά μέσω ενός φίλου ο οποίος χρησιμοποιεί το Η.Τ εδώ και κάτι μήνες αλλά θα καπνιση και 1-2 τσιγάρα την μέρα,λοιπόν αυτός ό φίλος σαν ανήσυχο πνεύμα πού είναι μού λέει,θα πάρω ένα άλλο ΗΤ με μεγαλύτερη μπαταρία πιο ντουμαναδηκο κλπ κλπ κλπ και πουλάω το παλιό το παλιό το θες? Το πήρα 90 δώσε 40 και παρτω!! Κόλλησα για λίγα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά δεν είχα ιδέα σχετικά με το Η.Τ αλλά είπα οκ πού ξέρεις ίσως να το ελαττωσο,καμία μα καμία σκέψη για διακοπή του καπνίσματος!! 30 ΜΕΡΕΣ και συνεχίζω!!! Ακαπνος δεν το πιστεύω ότι έχω να πάρω τζούρα 30 μέρες!!Τις πρώτες 15 μέρες είχα μαζί μού και τον καπνό μού,η γυναίκα μου καπνίζει κανονικά δεν μπαίνω καν στον πειρασμό να τις κάνω καμία τρακα,άσε που έχει αρχίσει να με ενοχλεί ή μυρωδιά τού ειδικά ή μπόχα από το σταχτοδοχειο!!
  18. paptas

    Meizu M3

    Το τηλ το πηρε ενας φιλος απο ιντερνετομαγαζο στα 169 ευρω,λιγο που το περιεργαστικα μπορω να πω οτι αξιζει τα λεφτα του,εχει κανονικα play store και Ελληνικα,αρκετα γρηγορο focus καμερας καλη ποιοτητα κατασκευης και το δουλευεις ανετα με το ενα χερι.
  19. Τι να σου πω ρε φιλε, εγω το εχω 18 μηνες περιπου και μετα την αλαγη rom το τηλεφωνο απλα δεν το αλαζω με τιποτα!!
×
×
  • Create New...