Giorgos9 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημερα και καλη χρονια. Απ την σιτγμη που εβαλα την 11s του ιταλου χαθηκε νομιζω το ρικοβερυ. πως το ξαναβαζω? επισης πως γινεται να παω απο της 11s του ιταλου στην 20s στοκ εφωσον ειναι η καλυτερη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημερα και καλη χρονια. Απ την σιτγμη που εβαλα την 11s του ιταλου χαθηκε νομιζω το ρικοβερυ. πως το ξαναβαζω? επισης πως γινεται να παω απο της 11s του ιταλου στην 20s στοκ εφωσον ειναι η καλυτερη ρομ? Στην πρώτη σελίδα έχει πλήρη οδηγό και για τα δύο. TWRP = recovery . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Καλημερα και καλη χρονια. Απ την σιτγμη που εβαλα την 11s του ιταλου χαθηκε νομιζω το ρικοβερυ. πως το ξαναβαζω? επισης πως γινεται να παω απο της 11s του ιταλου στην 20s στοκ εφωσον ειναι η καλυτερη ρομ? Καλή Χρονιά! Το να άλλαξε το recovary από την εγκατάσταση της ιταλικής ROM, μου φαίνεται απίθανο. Σε μένα, όταν την είχα εγκαταστήσει, δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Για εγκατάσταση ξανά custom recovery υπάρχει οδηγός και εδώ στην πρώτη σελίδα (όπως είπε και ο michsof) και στο ιταλικό site και στο leeco.ru. Για την 20s, θυμήσου ότι δεν έχει ελληνικά μενού. Επίσης, για την ώρα, μην βάζεις την light 20s έκδοση του dilnix, αρκετοί γράφουν για προβλήματα με τις gapps. Βέβαια από την άλλη η stock 20s δεν έχει playstore, οπότε στην ουσία θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση από μια EUI 5.8 (καλά στημένη, πχ μια 17s από το ιταλικό φόρουμ) με dirty flash. (Κάτι παρόμοιο δηλαδή με αυτό που έκανα εγώ και πέτυχε). Edited January 2, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εγω πάντως ειχα την 11ς και ειπα να βαλω την 17ς για να δω την Marshmallow αλλα το μετανιωσα. Μικροπροβληματα η 17ς... Τωρα με το που βρω χρονο θα βαλω καμια αλλη να δω και αν δεν δω φως πισω στην 11ς για μονιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο μενού στις ρυθμίσεις γίνεται το καλιμπραρισμα για το γυροσκοπιο; Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, καλή χρονιά να έχουμε! Πληκτρολόγησε αυτό *#*#3646633#*#* στην οθόνη κλήσης,μετά διπλό δεξί σκρολ και φτάνεις στην κατηγορία Hardware Testing->Sensor->Sensor Calibration->Gyroscope Calibration Μια καλή δοκιμή είναι να μπεις στη σελίδα στο fb "360 Photos" και δοκιμάσεις το κινητό σου αν ανοίγει τις φωτογραφίες και τις περιστρέφει με χρήση gyro. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, καλή χρονιά να έχουμε! Πληκτρολόγησε αυτό *#*#3646633#*#* στην οθόνη κλήσης,μετά διπλό δεξί σκρολ και φτάνεις στην κατηγορία Hardware Testing->Sensor->Sensor Calibration->Gyroscope Calibration Μια καλή δοκιμή είναι να μπεις στη σελίδα στο fb "360 Photos" και δοκιμάσεις το κινητό σου αν ανοίγει τις φωτογραφίες και τις περιστρέφει με χρήση gyro. Πρώτα να καλιμπράρω και μετά να δοκιμάσω; ή να δοκιμάσω κατ' ευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χαιρετω την παρεα .Ειμαι εδω και μερικες μερες κατοχος του Χ600 και αρκετα ικανοποιημενος χωρις καποιο παραπονο.Το τηλεφωνο το πηρα με φορεμενη την 15ς του ΒΒ72 και βλεπω σε λινκς που εχετε οτι ενας αλλος εχει βγαλει την 18 και συγκεκριμενα αυτη x600_18s_mod_aroma_Kraktun.zip , κανω καποια διαδικασια πριν την περασω ; Ειναι αραγε πολυγλωσση οπως η 15s ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πρώτα να καλιμπράρω και μετά να δοκιμάσω; ή να δοκιμάσω κατ' ευθείαν; Φυσικά κάνε πρώτα μια δοκιμή και μετά καλιμπράρεις, ίσως δεν χρειαστεί καν. Μετά από αυτή τη σελίδα που σου ανέφερα μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το VR στο youtube. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Φυσικά κάνε πρώτα μια δοκιμή και μετά καλιμπράρεις, ίσως δεν χρειαστεί καν. Μετά από αυτή τη σελίδα που σου ανέφερα μπορείς επίσης να δοκιμάσεις το VR στο youtube. Λοιπον: Πριν μπω στο μενού για το calibration: Στις φωτογραφίες 360 του Facebook, δεν γίνεται τίποτα. Σε video VR απ το YouTube, η εικόνα του video είναι σταθερή (όχι "video" δηλαδή) και μετακινείται δεξιά αριστερά μόνο όταν έχω το τηλέφωνο σε θέση landscape και το κουνάω δεξιά αριστερά. Αν το έχω κάθετα, η εικόνα είναι σταθερή όσο και να το κουνισω. Από κάτω ο ήχος ακούγεται να παίζει κανονικά. Στο μενού για το calibration: Όταν το βάζω οριζόντια και στις τρεις επιλογές που έχει Calibration (tolerance 20%) Calibration (tolerance 40%) Clear calibration Μου βγάζει operation felled Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι οι στιγμιαιες τιμές του σύνορα, στην οριζόντια θέση, έχουν διακυμανση και δίνουν 0.0000~0.0012~0.0024 (η κάθε μία). Επίσης, αν γυρίσω το τηλέφωνο κάθετα, οι στιγμιαιες τιμές αλλάζουν πολύ (70.0000 ή και 120.0000). Edited January 2, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Baniko, μάλλον δεν έκαναν σοβαρή δουλειά πάλι... Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Baniko, μάλλον δεν έκαναν σοβαρή δουλειά πάλι... Έτσι φαίνεται. Παρόλο που ο dilnix έγραψε ότι έχει διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolisant Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Δηλαδή παιδιά για το wifi δεν υπαρχει καμία λύση ??? στο παραπάνω προβλημα που γράφω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Δηλαδή παιδιά για το wifi δεν υπαρχει καμία λύση ??? στο παραπάνω προβλημα που γράφω??? εγω με τις μαμα ρομ και hol ρουτερ παντα εχω δυνατο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolisant Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) εγω με τις μαμα ρομ και hol ρουτερ παντα εχω δυνατο σημα Μπορεί να έχω πρόβλημα με την κεραία μου μέσα από το καπάκι ?? Μήπως υπάρχει καμία πατέντα να αυξήσω το σήμα πριν φτάσω να παραγγείλω καινούργιο καπάκι? Edited January 4, 2017 by Apostolisant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Μπορεί να έχω πρόβλημα με την κεραία μου μέσα από το καπάκι ?? Μήπως υπάρχει καμία πατέντα να αυξήσω το σήμα πριν φτάσω να παραγγείλω καινούργιο καπάκι? καλη χρονια σε όλους. τελικα εχει λυσει κανενας το θεμα battery drain που αφορά το eint wakelock και το οτι δεν μπαινει ποτε το τηλ σε αδράνεια; αν καποιος ξερει κατι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Με τις official ρομ από 16s (android 6) και μετά δεν έχει αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Με τις official ρομ από 16s (android 6) και μετά δεν έχει αυτό το πρόβλημα θα το δοκιμασω αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 θα το δοκιμασω αμεσα λοιπον θα σας πω τις εντυπώσεις μου δούλευα με όλες τις custom rom και το αποτέλεσμα ήταν ψηλό android os. Χτες ξεκίνησα με την official 4s ,και το άφησα να κάνειμόνο του update μέχρι και την 20s . Μετά έβαλα όλα τα gaps και μέχρι στιγμής δουλεύει θαυμάσια. δεν έβαλα ακόμα twrp ούτε το έκανα root,και δεν πρόκειται αν δουλεύει. Έβαλα αυτό latin_5.1.23.127065177-(arm64).apk και έχω ελληνικά στο πληκτρολόγιο και όλα οκ. όταν είχα βάλει την 20s μετά την 17s του Ιταλού έιχα battery drain. αυτα... και ελπίζω να μην επανέλθω για το ίδιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εγω πάντως ειχα την 11ς και ειπα να βαλω την 17ς για να δω την Marshmallow αλλα το μετανιωσα. Μικροπροβληματα η 17ς... Τωρα με το που βρω χρονο θα βαλω καμια αλλη να δω και αν δεν δω φως πισω στην 11ς για μονιμα Καλησπερα, η 11S ειναι καλυτερη απο την 13S? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Καλησπερα, η 11S ειναι καλυτερη απο την 13S? ο Ιταλός έχει πει ότι η 13s ειναι η καλυτερη που εχει κανει. Κάποιοι που τη δοκίμασαν λένε ότι εχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από την 11s. αν εισαι ικανοποιημένος με την 11s μην την αλλάξεις ,δεν θα δεις διαφορά. εκτος αν πας σε android 6 (15s έως 20s). multilanq. οι 15s του Ιταλού και 17s του Ιταλού. και 18s kraktun. σε πιο πανω μονο official οι άλλες έχουν μικροποροβλήματα. Επίσης η 17s του Ιταλού μπαίνει πάνω από την official 17s, είναι patch. Edited January 7, 2017 by tssotiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 ο Ιταλός έχει πει ότι η 13s ειναι η καλυτερη που εχει κανει. Κάποιοι που τη δοκίμασαν λένε ότι εχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση από την 11s. αν εισαι ικανοποιημένος με την 11s μην την αλλάξεις ,δεν θα δεις διαφορά. εκτος αν πας σε android 6 (15s έως 20s). multilanq. οι 15s του Ιταλού και 17s του Ιταλού. και 18s kraktun. σε πιο πανω μονο official οι άλλες έχουν μικροποροβλήματα. Επίσης η 17s του Ιταλού μπαίνει πάνω από την official 17s, είναι patch. ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα βαλω μαλλον την 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosletv Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Μήπως έχει αγοράσει κάποιος απο εσάς οθόνη για το κινητό του απο κάποιο έμπιστο σάιτ, (ή πωλητή) γιατί εχω μέρες που το ψάχνω και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...?! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδια απο οταν κολλησε η μπαταρια του κινητου και δε ανοιγει και πηγα σε τεχνικο και την εβγαλε και την ξαναεβαλε οταν παει στο 35% η μπαταρια κανει πολυ αποτομη πτωση και κλεινει μεσα σε 2 λεπτα.. αυτο συμβαινει και με τις 3 ρομ του ιταλου που εχω δοκιμασει (10,11,13) και γενικα εχω 2 ωρες οθονης το ανωτερο ανεξαρτητως χρησης..Πριν το θεμα με την μπατ δεν ειχα τετοιο θεμα ενω το sot ηταν παλι 2 ωρες περιπου..καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolisant Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδιά τελικά με το θέμα του wi-fi π αναγράφω στα προηγούμενα δεν γίνετε κάτι?? γτ δεν μου έχετε απαντήσει και δυστυχώς έψαξα παντού και δεν βρήκα κάτι!! αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδια απο οταν κολλησε η μπαταρια του κινητου και δε ανοιγει και πηγα σε τεχνικο και την εβγαλε και την ξαναεβαλε οταν παει στο 35% η μπαταρια κανει πολυ αποτομη πτωση και κλεινει μεσα σε 2 λεπτα.. αυτο συμβαινει και με τις 3 ρομ του ιταλου που εχω δοκιμασει (10,11,13) και γενικα εχω 2 ωρες οθονης το ανωτερο ανεξαρτητως χρησης..Πριν το θεμα με την μπατ δεν ειχα τετοιο θεμα ενω το sot ηταν παλι 2 ωρες περιπου..καμια λυση? Battery calibration app από το playstore. Ακολούθησε τις οδηγίες που αναφέρει όταν το τρέξεις. Πάντως οι 2 ώρες SOT, αν πρόκειται για τη συνηθισμένη διάρκεια και όχι για μεμονωμένες περιπτώσεις, μου φαίνονται λίγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts