Jump to content

alemao222

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alemao222

  • Ημ. Γέννησης 15/12/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alemao222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. γεια στα παιδια. το παρήγγειλα και εγω 155€απο gearbest με eu shipping τελικη τιμη σε μια εβδομαδα ερχεται. πιστευω συμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει οτι θα βγει καλο το κινητο. λιγες ρομ βλέπω ομως στο needrom καμια custom και πως θα το κανουμε root ξερει κανενας? [
  2. εγω φιλε το εχω 2 μηνες το εχω και δουλευει τελεια. με gravity box rooted με τη θηκη του και το κουτι του φορτιστες τα παντα αγρατσουνιστο και το δινω 100€ γιατι καψουρευτηκα με αλλο αμα θες μου λες..το πήρα 115 και 39€ τελωνειο. δουλευει αψογα τελος!
  3. παιδιά εγω το πηρα χτες στα χερια μου110€ απο ali και 39€ τελωνειο τελως παντων θα μπορουσα να τα γλυτωσω αμα ηξερα.. ποια ρομ πίστευετε οτι ειναι η καλυτερη σε μπαταρια και γενικα καλη αποδοση του κινητου να τα δινει ολα ας πουμε?
  4. ναι αμα ηταν προεγκατεστημενα οκ. τις φωτογραφίες σου σβησε και το δίνεις!
  5. η ρομ θα παραμεινει οι εφαρμογες ομως οχι. αν θες να μεινουν κανε απλα καταργηση λογαριασμου και εισαι ενταξει
  6. τοτε να ξερεις σε λιγο καιρο δεν θα σου παταει καθολου καιγονται τα Digitizer μαλλον.. εγω αυτο εχω πάθει τωρα και εχω παραγγειλει αλλη..
  7. του εχεις αλλαξει και συ οθονη η ετσι στο κανει?
  8. μπα οχι σε ξυλινη σε ζελοφαν μονο ηταν και σε χαρτινο κουτι. βεβαια πανε και 4 μηνες μπορει να αλλαξαν και να πουλανε καλές γιατι αυτο με τα τετραγωνακια το εχουν και οι 4 που εχω παρει απο διαφορετικα σαιτ. εντωμεταξθ αλλοι τις πουλάνε με 25€ λαι αλλοι με 80 και 60€ γι αυτο εχω μια υποψια.. η μια που πηρα δενειχε φωτιζομενα πληκτρα καθολου μιλαμε για τετοια μαιμου!
  9. το οτι στο πατησε αυτοκινητο και εσπασε μονο η οθονη είναι θαύμα. επειτα θα ηθελα αν μπορουσες να παρατηρήσεις τις οθονες στον ηλιο σβηστες την οριτζιναλ και την αλλη που πήρες και να μου πεις αν βλεπεις μεσα καποια τετραγωνακια σε αυτη που πηρες σαν φωτοβολταϊκά μικρα ας πούμε και η οριτζιναλ αν ειναι τελειως μαυρη επειδή έχω αλλάξει κανα 4αρι οθονες και να σου πω οτι για να πιασει καλα η οθονη εγω της εβαλα σιλικονη μαύρη μια λεπτη γραμμή γυρω γυρω και το αφησα μπρουμυτα με λιγο βαρος απανω για καμποσο και δεν ειχα αυτο το προβλημα να ξεκολλαει. δεν κατειχε ο μαστορας προφανως και οσο για το αν ειναι στην ευθεία πηγαινει μια χαρα. εγω την αλλαξα μονος συμφωνα με το βιντεο αυτα για κοιτα τις οθονες και πες μου σε παρακαλω γιατι πηρα και εγω απ το vopmart και εχω την εντυπωση οτι ειναι μαϊμού και απο οπου αλλου εχω παρει φαινεται εξαλλου και στα χρωμματα ειναι πιο ξεθωριασμενα.
  10. κατι επαθε το τηλ και κανει σαν τρελλο παταει μονο του οπου θελει και μαλον φταιει η μαιμουδοοθονη που του εβαλα με 25 πριν κανα τριμηνο. το ελυσα να δω τι γινεται με το Digitizer και τωρα δεν παταει καθολου.. κανας αλλος ειχε θεμα με οθονη τιποτα?
  11. οκ εδω γυρω γυρω θα ειμαι
  12. ααα μαλιστα ναι γινεται
  13. μπαινεις στο Internet απ το τηλ και τα κατεβαζεις στον αποθηκευτικό χώρο του τηλ και τα δυο και μετα μπαινεις σε twrp πατωντας τα πληκτρα πανω και power και φλασαρεις τη ρομ που κατεβασες και το 3.0.2.0 και εισαι κομπλε. λειτουργει το τηλ ετσι δεν ειναι?
  14. κατεβασε τη απ το τηλ απο εδω http://www.letv.re/topic/582-rom-by-bb72-011s-based-aroma-installer/ http://www.letv.re/applications/core/interface/file/attachment.php?id=1689 και twrp 3.0.2.0 εδω
×
×
  • Create New...