Jump to content

gfvert01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gfvert01

  1. Καλημέρα παιδιά. Επειδή όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Τελικά υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να πιάνει 4G ? Σας παρακαλώ μια απάντηση γιατί με το 2G πραγματικά μου είναι άχρηστο. Ευχαριστώ.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω αύριο και θα σου πω. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω κάνει την διαδικασία πριν 2-3 χρόνια αλλά τώρα που έψαχνα δεν μπορούσα με τίποτα να βρω τους κατάλληλους drivers κτλ . Ίσως τα links που μου έστειλες να με βοηθήσουν. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Η αλήθεια είναι ότι μετά από μερες διάβασματος και πολλά πειράματα, απελπιστηκα και είπα να ζητήσω βοήθεια από κάποιον που ίσως έχει ξανακάνει την διαδικασία και μπορούσε να με βοηθήσει. Εχω βρει τον τρόπο που πρέπει να συνδέσω το κινητό, ειναι πατώντας και τα τρία πλήκτρα μαζί. Πιστεύω όμως ότι το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω τους κατάλληλους drivers, η το εχω μπερδέψει γιατί εγκατέστησα πολλούς και διαφορετικούς. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα παιδιά. κατά λάθος έσβησα την internal storage. Το κινητό φυσικά δεν ξεκινάει γιατί δεν υπάρχει ρομ. Προσπαθώ να το συνδέσω με υπολογιστή για να του περάσω κάποια ρομ με Flash Tool, αλλά Δυστυχώς σε όποιον υπολογιστή και με όσους drivers και αν δοκίμασα δεν μπορεί να δει το κινητό. Άλλες φορές μου το βγάζει με ερωτηματικό στην διαχείριση συσκευών και άλλες φορές δεν το βλέπει καθόλου. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.
  5. Ναι το έχω και δουλεύει μια χαρά!
  6. http://m.banggood.com/1_8m-USB-3_1-Type-C-to-HDMI-1080P-HDTV-Cable-For-LeTV-Mobile-Phone-p-1012788.html
  7. Έτσι ακριβώς το έκανα φίλε μου αλλά τίποτα. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει το οτι κάποιες φορές τσέκαρα και το preloaded, και κάποιες άλλες αντι για download only, πατούσα το download and format. Το έκανα ελπίζοντας οτι θα αλλάξει κάτι.
  8. Παιδια καλησπερα και παλι και χρονια πολλα σε ολους! Το ειχα παρατησει λογω εορτων και τωρα θα ξανα προσπαθησω. Φιλε μου mindtrapper συγνωμη για το ζαλισμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως να κανω με το δευτερο λινκ. Στο πρωτο link ειχε συγκεκριμενα αρχεια και ακολουθησα ακριβως τον οδηγο και το εκανα. Στο δευτερο link εχει μια ρομ μονη της, δυο διαφορετικες recovery, και το flash tool και drivers που δεν νωμιζω να τα χρειαστω. Τι ακριβως πρεπει να κανω με τα αλλα αρχεια? καθοτι ειμαι λιγο ασχετος και το φλασαρισμα που εκανα πριν, το εκανα αποκλειστικα βημα βημα απο εκεινον τον οδηγο. Ευχαριστω.
  9. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον παιδια! Βασικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τον driver (αν κανω λαθος διορθωστε με) γιατι οπως ειπα το τηλεφωνο το <βλεπει> κανονικα το flash tool, δηλαδη βγαζει κανονικα την κοκκινη μπαρα και μετα την κιτρινη και φορτωνει κανονικα μεχρι το 100% την ρομ. φιλε μου mindtrapper την διαδικασια την πρωτη φορα την εκανα κατεβαζοντας τα ιδια αρχεια που υπαρχουν στο πρωτο link που εστειλες. λες να δοκιμασω και αυτα απο το δευτερο link? απλα μου φαινονται λιγο πιο μπερδεμενα, π.χ εχει σε χωριστο αρχειο την ρεκοβερυ αλλο flash tool κτλ. Επισης φιλε μου klaipelas ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον αλλα ειμαι βεροια :D οποτε δυστυχως μονο απο εδω μεσα η οποιαδηποτε βοηθεια..
  10. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Ναι. Οπως ειπα εκανα την διαδικασια με αυτον ακριβως τον οδηγο. το τηλεφωνο δεν ξεκινουσε και παλι, και μετα απο διαφορες δοκιμες το ξανα φλασαρα αλλαζοντας ενα αρχειο, αυτο της ρεκοβερυ. Πιθανοτατα αυτο ηταν και το λαθος που εκανα, και απο τοτε <νεκρωσε> στην κυριολεξια. Το μονο παρηγορο της υποθεσης ειναι οτι το flash tool <βλεπει> ακομα το τηλεφωνο, οποτε ισως υπαρχει καποια ελπιδα να <ξυπνησει>, φλασαροντας π.χ καποια official rom που παρεμπιμπτοντος δεν μπορεσα να βρω απο καπου.
  11. Παιδια καλησπερα! Εχω σοβαρο προβλημα. Το τηλεφωνο μου ειχε κολλησει στο λογοτυπο και πρωσπαθοντας να κανω unbrick με το flashtool, προφανος κατι εκανα λαθος και το τηλεφωνο πλεον ειναι νεκρο.(hard brick) δεν μπαινει ουτε σε ρεκοβερυ, ουτε στο πατημα τον κουμπιων δινει καποια σειμεια ζωης. οσο και αν εχω ψαξει στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω καποιον σαφη οδηγο για να το επαναφερω αν αυτο ειναι δυνατον. οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μού. Είσαι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο δεν το στέλνει? Γιατί και εγώ σε τόσες αλλαγές ρομ δεν ειχα καταλάβει ότι το έστελνε, ώσπου μου το είπαν κάποιοι πολύ δικοί μου που αγανακτησαν. :)
  13. Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι off topic πιστεύω ομως ότι μας αφορά όλους εμας που αλλάζουμε συχνά ρομ. Έχει βρει κάποιος καποιο τρόπο να μην στέλνει το Viber ειδοποίηση σε όλες της επαφές μας οταν μετα απο αλλαγή ρομ το ξανακάνουμε εγκατάσταση? Σε καθε νεα εγκατάσταση στέλνει μήνυμα σε ολους: "ο ταδε είναι στο Viber" Και απο οτι μου έχουν πει ειναι πολυ εκνευριστικό.. Ξερει κάποιος πως μπορούμε να το παρακάμψουμε?
  14. Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι off topic πιστεύω ομως ότι μας αφορά όλους εμας που αλλάζουμε συχνά ρομ. Έχει βρει κάποιος καποιο τρόπο να μην στέλνει το Viber ειδοποίηση σε όλες της επαφές μας οταν μετα απο αλλαγή ρομ το ξανακάνουμε εγκατάσταση? Σε καθε νεα εγκατάσταση στέλνει μήνυμα σε ολους: "ο ταδε είναι στο Viber" Και απο οτι μου έχουν πει ειναι πολυ εκνευριστικό.. Ξερει κάποιος πως μπορούμε να το παρακάμψουμε?
  15. Παιδιά καλησπέρα. Εχω την 11s και οταν βάζω την κάμερα να τραβάει video μετα απο 90" κλείνει μόνη της και βγάζει αυτο το μήνυμα: no action has been made in the last 90 seconds. the camera will go into power save mode automatically. Πηγα και στο power save και την εξαιρεσα απο εκει αλλα παλι τα ίδια... Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να τραβάει συνεχόμενα video..?
  16. Οκ. Το έφτιαξα Ξανακατεβασα το αρχείο της ρομ. Ναι με install απο recovery την πέρασα. Ευχαριστώ!
  17. Παιδια μια βοηθεια. το πηρα και εγω χθες στα χερια μου και προσπαθω να περασω την 15s. στην αρχη δοκιμασα με την TWRP 2_8_6 και μου κολλησε στο logo letv. δοκιμασα να την ξαναπερασω γιατι διαβασα οτι σε πολλους δεν πιανει με την πρωτη φορα. την δευτερη φορα εβαλα την TWRP 3.0 και κατα την εγκατασταση σταματαει σε ενα σημειο και μου γραφει με κοκκινα γραμματα 'zip signature veritication failed" και δεν προχωραει. ξαναεκανα wipe κτλ, πολλες φορες αλλα παλι το ιδιο, κολλαει εκει και δεν προχωραει. καμια ιδεα καποιος τι μπορει να συμβαινει.
  18. Της δοκίμασα και εγω αλλά κατέληξα πάλι στην inew γιατί δυστυχώς είναι η μόνη που δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Μόνο που αυτή τη φορά που την πέρασα εγκατέστησα και το gps fix της πρώτης σελίδας. Τώρα όμως δεν μου δουλεύουν οι χάρτες. Κάθε φορά που πατάω να ξεκινήσει η πλοήγηση, μού βγάζει το γνωστό: "αυτή η εφαρμογή θέλει να αλλάξει της ρυθμίσεις της συσκευής σας" Και αφού πατάω οκ και πάει να ξεκινήσει η πλοήγηση, μού ξαναπεταει το ίδιο μυνημα και έτσι δεν ξεκινάει ποτέ η πλοήγηση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
  19. Οποτε σε εμενα απο οτι καταλαβαινω αν και εχω cosmote δεν θα δουλεψει.. οι τιμες που δινει και στο 3G και στο 4G ειναι τελειως διαφορετικες.. αν δεν σου κανει κοπο ριξε σε παρακαλω μια ματια στο site γιατι γραφει και κατι για το που δουλευει και που οχι αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.. Ευχαριστω. http://www.banggood.com/Letv-One-X600-5_5-Inch-32GB-ROM-3GB-RAM-MTK6795-Octa-Core-Dual-4G-Smartphone-p-986200.html?utm_design=18&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_mailad246_dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=misue&sc_src=email_1915343&sc_eh=41ff6a6c4c98735c1&sc_llid=214314&sc_lid=83595552&sc_uid=yZsWvU3e5S&emst=yZsWvU3e5S_214314_1915343_229
  20. Φίλε μου ρώτησα για το συγκεκριμένο και μονο που ειναι στο link που παρέθεσα, και γραφει οτι λειτουργεί σε band (3G: WCDMA B1/B2/B5/B8 TD-SCDMA B34/B39) ενω κάποια αλλα που βλέπω λειτουργουν με (3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz) Ίσως και να μην έχει σημασία και να δουλεύει και αυτο στην Ελλάδα όπως λες, απλα εγω δεν είμαι σίγουρος και γι'αυτό ρωτάω.
  21. Ευχαριστώ φίλε μού. Αλλα αυτό που ρωτάω είναι αν θα μου δουλέψει στην Ελλάδα, γιατί το συγκεκριμένο απο οτι βλέπω δουλεύει σε αυτήν την μπαντα ( 3G: WCDMA B1/B2/B5/B8 TD-SCDMA B34/B39)
  22. παιδια καλησπερα. σκεφτομαι να το παρω και εγω. το βρηκα εδω http://www.banggood.com/Letv-One-X600-5_5-Inch-32GB-ROM-3GB-RAM-MTK6795-Octa-Core-Dual-4G-Smartphone-p-986200.html?utm_design=18&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_mailad246_dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=misue&sc_src=email_1915343&sc_eh=41ff6a6c4c98735c1&sc_llid=214314&sc_lid=83595551&sc_uid=yZsWvU3e5S&emst=yZsWvU3e5S_214314_1915343_228 με 119Ε αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δουλευει στην ελλαδα. μπορει να το τσεκαρει καποιος που να ξερει?
  23. Καλησπέρα παιδιά. Εχω περάσει την cm12 και εχω πάρα πολύ χαμηλό ήχο. Δοκιμάζω να το διορθώσω με το mobileuncle και ενω ανοίγει η εφαρμογή δεν μπαίνει στο engineer mode. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  24. Αν έχετε κανένα νεότερο με.το Bluetooth παιδιά γραψτε να ξέρουμε, γιατί ακούω πολύ καλά λόγια για την ρομ, αλλα το Bluetooth μού είναι απαραίτητο!
×
×
  • Create New...