Jump to content

vagelis3k

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagelis3k

  1. Δυστυχώς με iPhone δεν γίνεται :(
  2. Καλησπέρα σας Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήταν ευπρόσδεκτο. Προχθες παρέλαβα το huawei watch 3 pro και το σύνδεσα με το iPhone 11 Pro Max. Ηρθα από Gt2 σε σύνδεση με αυτό το κινητό και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά τώρα δεν μου εμφανίζει στο widget του κινητού με τις μπαταρίες , το ρολόι. Εμφανίζει κανονικά ακουστικά κτλ… ενώ το gt2 το εβλεπα κανονικά… αυτό όχι… το έχω κάνει αποσύνδεση, σβήσιμο από το ρολόι και ξανά σύνδεση αλλά τίποτα. Ευχαριστω
  3. Γειά σας ρε παιδιά... Τσεκάρω κι εγώ στο ebay για το συγκεκριμένο μοντέλο κι έχω μπερδευτεί... Γίνεται το ένα store να το δίνει 10 κ το άλλο 30? Κατι μάλλον δεν καταλαβαίνω... Για πείτε..
  4. vagelis3k

    Huawei P20 Lite

    Για βοηθήστε... Δεν έχω καταλάβει τι κάνει το smart cover?
  5. vagelis3k

    Huawei P20 Lite

    Καλησπέρα, σήμερα έγινε μια αναβάθμιση, πήρε την 144(C432). Οκ, όταν την έκανα είδα τι αναβαθμίζει. Τώρα μπορώ να το δω κάπου??
  6. Καλησπέρα σας, καταφερε η αδερφή μου κ έσπασε την οθόνη. Ανοίγει μεν αλλά δεν δουλεύει καθόλου η αφή... Επειδη μάλλον είναι παλιό, αξίζει να φτιαχτεί? Ξέρουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα τουλάχιστον να πάω να το τσεκαρω? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ;)
  7. μεινε εκει που εισαι...δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης κατ'εμε.
  8. εχει ιδεα κανεις για να βαλω απο την 17ς την 11ς αν χρειαζεται κατι περισσοτερο εκτος απο το απλο φλασαρισμα τις νεας ρομ? το ρωταω αυτο επειδη ειχα δοκιμασει πρωτα την επισημη 17ς, οποτε λογικα εχουν περασει τα 6ρια...γινεται να μπουν ετσι απλα παλι τα 5αρια?
  9. Εγω πάντως ειχα την 11ς και ειπα να βαλω την 17ς για να δω την Marshmallow αλλα το μετανιωσα. Μικροπροβληματα η 17ς... Τωρα με το που βρω χρονο θα βαλω καμια αλλη να δω και αν δεν δω φως πισω στην 11ς για μονιμα
  10. και με την 10s εγω,τωρα εδω και 5 μηνες...ολα κομπλε..δυσκολα θα αλλαξω...μονο να αξιζει καμια 6αρα,αλλα θελω να ειναι δοκιμασμενη,οποτε κανω υπομονη!
  11. Οδηγός εγκατάστασης / αναβάθμισης ROM στο LeTV X600 (by Lazarosamsung) στην πρωτη σελιδα...τα εχει αναλυτικοτατα ο φιλος :)
  12. οχι,δεν εκανα καποιες ιδιαιτερες κινησεις...εχω υπολοιπο 1,5 γβ απο την προσφορα του μαιου...και γι'υτο θυμομουν οτι ειχα βαλει δυο δεκαευρες τους 2 μηνες... Τεσπα,τροπος να ελενξω που πηγαν υπαρχει?
  13. Για δωστε μου τα φωτα σας...Ανοιξα σημερα το app να τσεκαρω κι ειδα οτι λοιπουν 8-10 ευρω,(δεν θυμαμαι ποσα ειχα ακριβως) Δεν ενεργοποιησα κατι..πως μπορω να τσεκαρω που πηγαν τα λεφτα???
  14. Δεν σε πολυκαταλαβα,επειδη χρησιμοποιω την ιδια,απλα εβαλα το εικονιδιο τις εφαρμογης στην θεση του default,και ολα καλα :)
  15. περασα την στοκ κ ολα επανηλθαν...το κινητο θα μεινει ως εχει τωρα και βλεπουμε στο μελλον για ξαναρουταρισμα :)
  16. ολα μια χαρα ηταν,οπως λεει στην αρχη...με odin περασα το auto-root. Κανονικα μου εβγαλε pass,εμφανισε τον SU...Στην αρχη δεν εμπαινε στο playstore και μετα ειδα οτι δεν κανει συνδεση ουτε στο email... εκανα και wipe μεσο recovery και τα ξαναεβγαλε ολα απο την αρχη αλλα παλι τιποτα. Τωρα κατεβαζω την στοκ ρομ να την περασω με odin να δω αν μπαινει.
  17. μολις εκανα ροοτ μια συσκευη φιλου και πλεον δεν μπορω να συνδεθω στην google με τιποτα...βγαζει ερρορ με τους διακομιστες κτλ... Οποιος ξερει ας βοηθησει. Εχει παρει την 6.01. Ευχαριστω
  18. αντε τωρα που εβγλαν το 2 με 6.00....να το βαλουν κ στο δικο μας...αν κ επισημα να μην βγει κατι θα κανει ο ιταλος ;)
  19. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό που λες φίλε μου,παρόλο που προσπαθώ να καταλάβω την απογοήτευση σου με την ελαττωματική συσκευή! Έχω δει με τα μάτια μου παρόμοιο πρόβλημα σε samsung συσκευή.Και σου παραθέτω την μάρκα για να σου αποδείξω ότι όταν μια εταιρία κατασκευάζει 1000δες συσκευές φυσικά κάποια θα σου βγουν ελαττωματικά.Θα έκανες σωστά να διαμαρτυρώσουν εάν έστελνες πίσω την συσκευή και σε έβγαζαν τρελό ή δεν σου την άλλαζαν/έφτιαχναν! Αλλά γνωρίζεις όταν αγοράζεις κάτι από κίνα 60% πιο φθηνά απ'οτι αν θα το αγοραζες εδώ έχει και την συγκεκριμένη ταλαιπωρία εάν βγει ελαττωματικό. (το πήγαινε έλα της συσκευής) Οπότε κατανόησε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το έχεις εσύ και μην το ρίχνεις άλλου. Φιλικά!
  20. ναι ρε συ,το update τι δινει παραπανω εννοουσα :) Για ποιον λόγο να το βαλει καποιος ?
  21. τι κανει αυτο παλικαρια???
  22. απλα σου λεει οτι δεν ειναι αναγκαιο επειδη ειναι ''αδελφακια''...παντα ενα καθαρο Install ειναι καλυτερο ;) αν δεν βαριεσαι να στηνεις ξανα το κινητο,παντα clean install να κανεις.
  23. με την 10 ειμαι κ δεν εχω κανενα θεμα...μεχρι να βγαλουν(αν βγαλουν) τα 6 δεν αλλαζω...με καλυπτει σε οτι χρειαζομαι.
  24. λες για τις ρομ του ιταλου...εγω εχω να προτεινω να περασεις την μαμα ρομ...αγγλικα ειναι αλλα πιστευω ξερεις για να δεις αν θα εχεις wifi :) Βγηκε και η 13ς μαμα προχθες.Για καντο και πες μας.
×
×
  • Create New...