Jump to content

Mariosletv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mariosletv

  1. Καλησπέρα φίλε μου! Επειδή εδώ και καιρό έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο λόγο του ότι έσπασα και εγώ την οθόνη μου, ήθελα να σε ρωτήσω απο πού αγόρασες οθόνη και ποιά ήταν η ποιοτητά της?!!
  2. Κανένας βρε παιδιά???!!!
  3. Μήπως έχει αγοράσει κάποιος απο εσάς οθόνη για το κινητό του απο κάποιο έμπιστο σάιτ, (ή πωλητή) γιατί εχω μέρες που το ψάχνω και δεν μπορώ να βγάλω άκρη...?! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ!
  4. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό κατάλαβα και εγώ , ότι μάλλον χρειάζεται διαφορετικό twrp για να μπουταρι. Εσύ ποια ρομ χρησιμοποιεις?
  5. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά τρέχω για λόγους υγείας... Προσπάθησα και ξανα έβαλα την 7s του ιταλού, αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Ποια είναι η πιό σταθερη απο όλες? πήγα να βάλω την 17s αλλά δεν ''μπούταρε'' και έμενε στο αρχικό λόγκο! Και έτσι ξανα έβαλα την 7αρα
  6. Πρίν απο δύο εβδομάδες απέκτησα και εγω το LeTV X600 Le1 3+32GB White. Είναι παρα πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της , αλλά δουλεύοντάς το διαπίστωσα και εγώ όπως διάβασα και απο άλλους εδώ μέσα, οτι βγαζει κάποια χαζά (οπως να κολλάνε και να μην ανοίγουν εφαρμογές, προβλήματα με launcher, κλπ...) Το πιό συμαντικό σε εμένα γαι αρχή είναι το εξής: Ενω είμαι στις ρυθμίσεις τις συσκευείς εκει παρατηρώ πιο έντονα το φαινομενο, είναι οτι με το που αφήνω το τηλέφωνο να μπει σε sleep mode (δηλαδή με το που πέφτει η φωτηνότητα της οθόνης και προσπαθει να την ρυθμίσει) αρχίζει να βγαζει ένα τρέμουλο- αστάθια, σαν να υπαρχει διαφορα τάσης στο ''αισθητήρα προσαρμογής'' και να μήν μπορεί να σταθεροποιήση το φως). Ξερει κανεις τι μπορει να είναι αυτο??? Και αν είχε κάποιος το ιδιο πρόβλημα τι έκανε και το διόρθωσε... Ευχαριστω πολύ!
×
×
  • Create New...