Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαφνικά σήμερα ενώ έχω την 14s του couco μια εβδομάδα έχω πρόβλημα με τον dialer μου βγάζει το μήνυμα οτι έχει πρόβλημα και σταματάει!

Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Εγώ το έχω από την αρχή. Αλλά δεν επηρεάζει την λειτουργία. Σε μένα το βγάζει μετά την ολοκλήρωση της κλήσης

Sent from my X800+ using Tapatalk

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το έχω από την αρχή. Αλλά δεν επηρεάζει την λειτουργία. Σε μένα το βγάζει μετά την ολοκλήρωση της κλήσης

Σε εμένα το βγάζει πριν δείξει την κλήση και δεν ξέρω ποιος με παίρνει...

Είναι πολύ κουραστικό..

Oneplus 6

Ξαφνικά σήμερα ενώ έχω την 14s του couco μια εβδομάδα έχω πρόβλημα με τον dialer μου βγάζει το μήνυμα οτι έχει πρόβλημα και σταματάει!

Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Και εγώ το ανακάλυψα σήμερα. Τι κάνουμε με αυτό;

Edit: για την ώρα δοκιμασα κατάργηση των ενημερώσεων των υπηρεσιών Google και φάνηκε να έστρωσε.

Edited by evans86

Και εγώ το ανακάλυψα σήμερα. Τι κάνουμε με αυτό;

Edit: για την ώρα δοκιμασα κατάργηση των ενημερώσεων των υπηρεσιών Google και φάνηκε να έστρωσε.

Και πως το κάνουμε αυτό?

Oneplus 6

Ρυθμίσεις- εφαρμογές - υπηρεσίες Google - αναγκαστική διακοπή και από πάνω δεξιά που έχει τις 3 τελείες που ανοίγουν ένα μικρό μενού κατάργηση ενημερώσεων.

Ρυθμίσεις- εφαρμογές - υπηρεσίες Google - αναγκαστική διακοπή και από πάνω δεξιά που έχει τις 3 τελείες που ανοίγουν ένα μικρό μενού κατάργηση ενημερώσεων.

Συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω τις τρεις τέλειες?

Oneplus 6

Εγώ την έχω την 14S περίπου 6 με 7 ημέρες και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα, νομίζω πως έχω αλλάξει το πρόγραμμα για Dialer και Επαφές, δεν είναι το δικό του.

Kαλημέρα,

Εγώ άλλαξα dialer/contacts/sms apps σε σχέση με τα stock. Τα μεν contacts δεν είχε επιλογή για το πως θα σορτάρονται/εμφανίζονται, ενώ στα sms για κάποιο λόγο δε γινόταν update o counter στο εικονίδιο και μου έδειχνε μόνιμα ότι υπάρχει κάποιο χωρίς να υπάρχει όμως.

Είναι ασφαλές να απεγκαταστήσω τα stock ή χρησιμοποιούνται και κάπου αλλού και θα έχω καμμια περίεργη παρενέργεια;

Letv X800 US

καλημερα παιδια,εχω την cuoco 14s μια βδομαδα πανω,κανενα προβλημα ποτε με τον dialer..μπορειτε να βαλετε την εφαργομη true phone,δουλευει μια χαρα.αλλα στα μυνηματα προσεξτε,τριτες εφαρμογες μερικες φορες δεν παιρνουν καποια μυνηματα οπως ειδοποιησεις π.χ απο τραπεζες,καποιους κωδικους απο υπηρεσιες.επειδη χρειαομαι 160 χαραχτηρες ,εχω τριτη εφαρμογη αλλα μονο για αποστολη σμς.

γεια σας και απο εμενα!γνωριζετε αν εχει βρεθει λυση για λειτουργια των υπερυθρων σε apps απο playstore?ειμαι στην official rom και οι υπερυθρες λειτουργουν μονο με την εφαρμογη remote control της letv

Χαιρετώ όλη την παρέα του φόρουμ για letv le1 pro x800. Κάτοχος μια βδομάδα τώρα θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Πολύ καλό τηλέφωνο για τα 164,75 €που το πήρα από tinydeal με κουπόνι 5€ που είχα. Φυσικά US μοντέλο με stock 11s. Πρώην κάτοχος του Elephone p6000 και δοκιμάζοντας όλες τις rom που βγήκαν καταληγοντας πάντα στη kk P6000 02. Λοιπόν.. Δεν ξετρελάθηκα σε σχέση με το P6000 απόκριση εφαρμογών σχεδόν ίδια. Λέω να μην το "πειράξω" ακόμα και αφού διάβασα τις 247 σελίδες του θέματος έχω να ρωτήσω κάτι και όποιος θέλει ας απαντήσει. Αν βάλω την 11s του Quooco θα είναι root? Γιατί δε θα μου παίζει το οτε tv. Επίσης επειδή δεν κατάλαβα θέλει custom twr για να μπει? Θα έχω μεγάλες διαφορές με την στοκ? Αυτά προς το παρόν να μην σας κουραζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited by CrisBal

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Το Ir δουλεύει μόνο με την εφαρμογή της μαμάς.

Με τη rom του cuoco θα έχεις root. Μπορείς βέβαια να κάνεις unroot ή να βάλεις xposed και rootcloak.

Αν βάλω την 11s του Quooco θα είναι root? Γιατί δε θα μου παίζει το οτε tv.

Με τη rom του cuoco θα έχεις root. Μπορείς βέβαια να κάνεις unroot ή να βάλεις xposed και rootcloak.

Έχει δοκιμαστεί ότι το App του OteTV, με Xposed και RootCloak παίζει επιτυχως???

Letv X800 US

Μετα την 14 S έχασα το Double tap to wake up μήπως βρήκε κάνεις καμμιά λύση ή κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα που να μην αφήνει αναμμένη την οθόνη.

Μετα την 14 S έχασα το Double tap to wake up μήπως βρήκε κάνεις καμμιά λύση ή κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα που να μην αφήνει αναμμένη την οθόνη.

Εγώ στη stock US δεν το βρίσκω πουθενά βρε παιδιά. Που είναι? Τα έψαξα όλα!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες όσο αφορά το root 11s

καλησπερα παιδια, μεσω του kimovil, βρισκω το κινητο απο δω http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le1-pro-one-pro-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-g-305508

αυτο θα ερθει δηλαδη απο ιταλια? χωρις τελωνειο και σε λιγες μερες?

Το παρέλβα κι εγώ πριν τρεις μέρες για την γυναίκα μου. Σαν κινητό φαίνεται καλό μεν αλλά νομίζω πως έχει πολύ χάλια μπαταρία. Από 100% στις 9:00 το πρωί είχε πάει στο 44% στις 17:00 με οκτώ κλήσεις φωνής μικρής σχετικά διάρκειας και όλα κλειστά με εξαίρεση ανοικτό το WiFi. Έχω βάλει την 11s του Ιταλού με όλες τις αναβαθμήσεις ΟΤΑ που έδωσε. Υπάρχει κάτι που μπορεί κάποιος να κάνει για την αυτονομία ή αυτό είναι???
One for all, all for one.

για το us

Video Timestamps / Index

(On a PC you can click on the times below to jump to that part)

0:01 Introduction

1:00 Unboxing

2:46 Design

5:05 How to uprade the stock ROM

7:34 Phone in action

9:21 Camera & settings

10:34 Viewing angles

11:06 Various info & tests app results

12:12 Built-in speaker music test

12:46 Youtube 2K video test

14:58 Compass & GPS test

15:47 Thickness & weight

16:04 3D shooter game test "Unkilled"

Πάντως το κινητό όπως ήρθε από tinydeal φοράει την τελευταία 11s που δείχνει στο παραπάνω βίντεο με το τελευταίο update γι αυτό μου φαίνεται λείπει και το Double tap to wake. Αυτή έχει πολλές διαφορές από του Quoco?

Μετά μια σειρά posts από δεκάδες Ευρωπαίους κατόχους του Χ800 US model που ζητούσαν (άλλοι πολύ ευγενικά και άλλοι λιγότερο) το αυτονόητο δηλαδή υποστήριξη, η LeEco απάντησε ότι εργάζεται για να βρεί λύση μέσω update το συντομότερο δυνατό.

[ LeEco_Eric, Administrator Jun 21, 2016 at 2:01 PM

LeEco hears all of you. We are working hard to provide a resolution. This is a priority for us. We will give you an update as soon as possible.

In the meantime, if you need immediate service for your phone, we strongly recommend contacting the reseller or store you originally purchased the phone from.

(http://forum.le.com/us/index.php?threads/open-support-for-model-letv-le1-x800-pro_us.1614/page-3) ]

Οποιος έχει τη διάθεση καλό θα ήταν να συμμετάσχει ευγενικά στο κίνημα διαμαρτυρίας.

*** LeTV Le 2 Max X829 LineageOS 13 + Mokee kernel

*** LeTV Le 1 Pro X800 US CM 12.1