Jump to content

evans86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    289
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evans86

  1. evans86

    Huawei P30 Pro

    Βρε παιδιά για όσους λέτε ότι η κάμερα είναι εντάξει.... Σίγουρα το κινητό δεν έγινε από camera phone ξαφνικά για τα σκουπίδια. Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Αλλά όντως όπως λένε άλλοι πιο πάνω έχασε, σε κάποια σενάρια ειδικά, πολύ. Τώρα για το αν κάποιος είναι ευχαριστημένος, και καλά κάνει ο άνθρωπος, είναι πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο. Τι κάνει με το κινητό, πως βγάζει φωτογραφίες, τι τραβάει, πόσο καταλαβαίνει τεχνικά τι κάνει στο κάδρο του και σε μεγάλο βαθμό τι εμπειρίες έχει από χρήση και προηγούμενες συσκευές. Το επιχείρημα της raw φωτογραφίας προσωπικά δεν το δέχομαι όταν σε προηγούμενη έκδοση δε χρειαζόταν να καταφύγω εκεί για να επιτύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ λοιπόν ότι χρήστες σαν εμένα θα μείνουν σε 9.0 ή 9.1 ή απλά θα αλλάξουν τηλέφωνο...
  2. Εγώ πάλι τα μόνα που δεν έχω κάνει ιστορίες είναι το p30 pro που έχω τώρα και το honor 8 που είχα πριν. Πιστεύω αυτό που λένε if it works don't fix it!
  3. evans86

    Huawei P30 Pro

    Να ρωτήσω και εγώ αν έχει κανένας θέμα με το εξής. Μετά την επιστροφή μου σε 9.1 αργεί να μου κλειδώσει σήμα GPS. Πριν την επιστροφή μου κλειφωνε το πολύ σε κανένα λεπτό και τις περισσότερες φορές μέσα σε 10-15 δευτερόλεπτα. Έχει κανένας το ίδιο θέμα ή κάποια λύση;
  4. evans86

    Huawei P30 Pro

    Δεν είναι μόνο τα χρώματα. Το κινητό, σε ζουμ ειδικά, έχασε το μισό από τις υφές που απέδιδε. Σε νύχτα ειδικά οι υφές βασικά χάθηκαν.
  5. evans86

    Huawei P30 Pro

    Ολα εξαρτώνται από το αν κάποιος το είχε με 9 ή αν το πήρε πρόσφατα και το δούλεψε με καινούριο λογισμικό, τι συσκευές είχε πριν, τι φωτογραφίες βγάζει και τελικά πόσο αρέσει σε κάποιον ή φωτογραφία και ασχολείται. Ναι, αν το προηγούμενο μου ήταν redmi 5 πχ και εγώ θα ήμουν παραπάνω από χαρούμενος με το τηλέφωνο ακόμα και όπως το κατάντησαν.
  6. evans86

    Huawei P30 Pro

    Εγώ πάντως για τη φωτογραφική ξαναγύρισα σε 9.1
  7. Και εγώ είμαι σε φάση που ίσως το πάρω αργότερα σήμερα μετά από ένα ατύχημα που είχε το p30 pro μου. Πολύ καλή συσκευή φαίνεται αλλά προβληματίζομαι. Αξίζει να περιμένω το plus; έχει κανείς σας ιδέα πότε θα έρθει και τι περιμένουμε παραπάνω πέρα από την τιμή;
  8. evans86

    Huawei P30 Pro

    Τελικά αλλάζει κάτι ή 195 στην κάμερα;
  9. evans86

    Huawei P30 Pro

    Εγώ πάντως, όσο και αν ακουστεί τραγικό, θα σου πω αν το πάρεις μην κάνεις αναβάθμιση λογισμικού στην τελευταία έκδοση. Η διαφορά που έχω με την ίδια συσκευή στις ίδιες ακριβώς συνθήκες είναι παραπάνω από εμφανής.
  10. evans86

    Huawei P30 Pro

    Αυτό πάντως που λέει και ο φίλος πιο πάνω... Μερικές μέρες πριν το άφησα να κάνει αναβάθμιση στην 190 που με είχε πρήξει εδώ και κανένα δεκαπενθημερο. Τη νυχτερινή λειτουργία της κάμερας τημ ξεχνάω από εδώ και πέρα... Αίσχος!
  11. evans86

    Huawei P30 Pro

    Εγώ να ρωτήσω γιατί τρελαίνεστε τόσο με τη 10αρα; αλλάζει κάτι τόσο θεαματικά ώστε να βιάζεστε τόσο να την πάρετε;
  12. evans86

    Huawei P30 Pro

    Αν εννοείς στο ακουστικό, έχε στο νου σου ότι το αυτί σου πρέπει να είναι στο πάνω μέρος της οθόνης, κάτω από την κάμερα.
  13. evans86

    Huawei P30 Pro

    Όσο καιρό τα είχα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.
  14. evans86

    Huawei P30 Pro

    Εγώ τα είχα καμία εβδομάδα, δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Με το που τα είχα ανοίξει πρώτη φορά έλεγξα και για αναβάθμιση, έκανα μια που είχε. Δε γνωρίζω αν έκανε κάτι.
  15. evans86

    Huawei P30 Pro

    Και εγώ βρε παιδιά δεν έχω να σας πω κάτι. Η συσκευή λειτουργεί μια χαρά, δε μ έχει προβληματίσει σε τίποτα!
  16. evans86

    Honor 8

    Γνώμη γι αυτά δυστυχώς δε μπορώ να σου πω... Είχα πάρει κάνα δυο τα οποία έμειναν πάνω μέρες, είτε γιατί με εκνεύρισαν γιατί ήταν πιο μικρά είτε γιατί όσα έκαναν κουρμπα στα πλάγια ξεκολλησαν. Γενικά για 2μιση χρόνια το είχα χωρίς. Με λίγη προσοχή, λίγη όμως, δεν έπαθε τίποτα...
  17. evans86

    Huawei P30 Pro

    Από σήμερα και εγώ κάτοχος, μετά το αγαπημένο μου honor 8...
  18. evans86

    Honor 8

    Στη μιχαλακοπούλου, την αντιπροσωπεία δηλαδή, κόστος περί τα 15€ και είναι έτοιμο. Από χρόνο δεν τους παίρνει πολύ. Πες καμία ώρα.
  19. evans86

    Honor Magic 2

    Νομίζω πως το μοντέλο αφορά μόνο την κινεζική αγορά.
  20. evans86

    Honor 8

    Κάρτα σιμ έχει μέσα; από περιέργεια σε ποια έκδοση έχει μείνει;
  21. Ευχαριστώ. Μόνο 6/128 είχα δει σε ειδήσεις στην παρουσίαση και σε δοκιμές, δυνατότητα για αγορά πουθενά...
  22. Αυτό το χρώμα το morpho aurora που είχε παρουσιαστεί τελευταία πωλείται πουθενά; Στο διαδίκτυο μόνο αναφορές στην παρουσίαση έχω βρει.
  23. evans86

    Honor 8

    Αξίζει τον κόπο να την κάνω; έχει βελτιώσεις, προβλήματα, πως είναι; Επίσης η διαδικασία είναι εύκολη;
  24. evans86

    Honor 8

    OTA δε θα δοθεί ποτέ; γνωρίζεις;
×
×
  • Create New...