Shijune Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Link για την 1.5 του Ιταλού για όποιον θέλει να δοκιμάσει: https://mega.nz/#!O85mVZoS!B-E54gDWmqHrEBggEny8GG9UpTD4BABKd6Vlgn9kUAc Την ανέβασε πριν λίγη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Link για την 1.5 του Ιταλού για όποιον θέλει να δοκιμάσει: https://mega.nz/#!O85mVZoS!B-E54gDWmqHrEBggEny8GG9UpTD4BABKd6Vlgn9kUAc Την ανέβασε πριν λίγη ώρα. Την περναω απο πανω ; η πρεπει να κανω επαναφορα ολων; Η προηγουμενη ηταν 1,5γιγα και αυτη 1 και κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shijune Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Δε πιάνω και πολλά με το google translate στο ιταλικό φόρουμ αλλά λογικά θα θέλει full wipe μιας και είναι βασισμένη στη lollipop 5.1 αυτή η έκδοση και όχι στη 5.0 όπως οι προηγούμενες. Ίσως αυτό να ευθύνεται και για το μειωμένο μέγεθος δε ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Δε πιάνω και πολλά με το google translate στο ιταλικό φόρουμ αλλά λογικά θα θέλει full wipe μιας και είναι βασισμένη στη lollipop 5.1 αυτή η έκδοση και όχι στη 5.0 όπως οι προηγούμενες. Ίσως αυτό να ευθύνεται και για το μειωμένο μέγεθος δε ξέρω. Τημ περασα πριν από λίγο αλλά δεν δουλεύουν τα gapps. Εχει κανεις λινκ; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Η limonchelo σε λινκ που εχει δωθει Εχειβκαι επιπλεον gapps ; η τα περιλαμβανει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Η limonchelo σε λινκ που εχει δωθει Εχειβκαι επιπλεον gapps ; η τα περιλαμβανει ;ολα τα περιλαμβανει.εχει και ελληνικα. το link ειναι εδω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Πας ρυθμίσεις κινητού - >ring and vibrate και ξετικάρεις το vibrate upon touch (τελευταίο κάτω κατω). Ευχαριστώ για την απάντηση δυστυχώς όμως οι τελευταίες επιλογές σε αυτο το μενού είναι ανενεργές. Επίσης στις ρυθμίσεις κατω απο τα notification settings δεν υπάρχει καθόλου το character settings για ενεργοποίηση της οθόνης με διπλό tap . Φταίει η 1520 του vickmall η μπορώ να κάνω κάτι εγώ; Edited July 5, 2015 by dnikolidak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αν είναι ανενεργές αυτές οι επιλογές στο μενού σημαίνει ότι το έχεις στο αθόρυβο. Πήγαινε ring and vibrate στην πρωτη τη επιλογή πάνω πάνω (volume) και δες. Σίγουρα έχεις χαμηλή στο τέρμα τον ήχο κλήσης ή ειδοποίησεων. Ανέβασέ τον είτε από εκεί είτε από το πλάνο κουμπί της συσκευής και μετά θα ενεργοποιηθούν οι επιλογές που σου έγραψα (vibrate upon touch κλπ). Το άλλο που λες με τα notification settings που είναι ακριβώς? Δεν το βρίσκω. Κάπου είχα πετύχει αυτό double tap αλλα δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ολα τα περιλαμβανει.εχει και ελληνικα. το link ειναι εδω. Το λινκ το εχω .ποια εφατμογη ειπες πρεπει να σβησω πριν βαλω λογαριασμο google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αν είναι ανενεργές αυτές οι επιλογές στο μενού σημαίνει ότι το έχεις στο αθόρυβο. Πήγαινε ring and vibrate στην πρωτη τη επιλογή πάνω πάνω (volume) και δες. Σίγουρα έχεις χαμηλή στο τέρμα τον ήχο κλήσης ή ειδοποίησεων. Ανέβασέ τον είτε από εκεί είτε από το πλάνο κουμπί της συσκευής και μετά θα ενεργοποιηθούν οι επιλογές που σου έγραψα (vibrate upon touch κλπ). Το άλλο που λες με τα notification settings που είναι ακριβώς? Δεν το βρίσκω. Κάπου είχα πετύχει αυτό double tap αλλα δεν θυμάμαι. Σε αυτό το βιντεο στο 22:22 θα το δείς. Δεν υπάρχει στο δικό μου η επιλογή η κιτρινη character settings μέσα απ αυτή ρυθμίζεις το αναμα της οθόνης με διπλό άγγιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Έχω την 1520 και δε μου αρεσει το πληκτρολόγιο .Άσε που δεν έχει τ9 για ελληνικά και άλλες γλώσσες.Κάποια καλή εναλάκτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Το λινκ το εχω .ποια εφατμογη ειπες πρεπει να σβησω πριν βαλω λογαριασμο google;πρεπει να εγκαταστησεις την εφαρμογη root app deleter,να την ανοιξεις και να διαγραψεις τον system server. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Έχω την 1520 και δε μου αρεσει το πληκτρολόγιο .Άσε που δεν έχει τ9 για ελληνικά και άλλες γλώσσες.Κάποια καλή εναλάκτική; swiftkey κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Όταν λες ότι "μετα πας location" τι εννοείς δεν καταλαβαίνω. Πληκτρολόγησα στο dialer αυτό που μου είπες αλλά δεν είδα τίποτα. Αν δεν μπαίνει στο κρυφό μενού με τον dialer δοκίμασε να μπεις μέσω κάποιας εφαρ πχ mobileuncle [ATTACH]62779[/ATTACH][ATTACH]62780[/ATTACH] Παντός δεν υπάρχει ιδιαίτερη ουσία να ψάχνεις αυτό το apk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εχω βάλει το lemonchelo Νομιζω είμαι πιο καλη απο του ιταλού Για την ωρα Θα επανέλθω αύριο με περισότερες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εχουμε κάνα λινκ που να στέλνει σε τοπικ για την Ρομ lemonchelo; να παρακολουθώ την εξελίξει της ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Eχει βρει κανεις λύση με την γραμματοσειρά?? δεν εμφανίζονται καθόλου καλά τα ελληνικά,προσπάθησα με τον οδηγό που έχει γίνει για το Lenovo A806 αλλα δεν μπόρεσα να την αλλάξω και να φαίνονται σωστά τα ελληνικά!!! sos :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Λοιπον παιδια για οποιον ενδιαφερεται να αλλαξει τα fonts... Μπηκα στο κεντρο θεματων και κατεβασα μια τυχαια free κινεζικη γραμματοσειρα, την αποθηκευσε στην sd και ακολουθησα την διαδρομη .lenovotheme-download-font-449(4) (αυτο το νουμερο ειναι του font που κατεβασα)-content. Μεσα στο content βρισκεται το κινεζικο αρχειο ttf, το αντικατεστησα με το δικο μου (δεν εκανα rename στο δικο μου) και μετα πηγα στις ρυθμισεις-προβολη-font style επελεξα το free κινεζικο που κατεβασα και βουαλα...μπηκε η δικη μου γραμματοσειρα! Παρε μια παραθεση για αλλαγη fonts που ειχα κανει εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Σε αυτό το βιντεο στο 22:22 θα το δείς. Δεν υπάρχει στο δικό μου η επιλογή η κιτρινη character settings μέσα απ αυτή ρυθμίζεις το αναμα της οθόνης με διπλό άγγιγμα. Έχεις δίκιο, ούτε στο δικό μου υπάρχει επιλογή character settings. Και η ακριβώς από πάνω της που στο βίντεο την δείχνει ως notification Settings, στο δικό μου την έχει notification Center. Πάντως είμαι 1000% σίγουρος ότι υπήρχε η επιλογή. Θυμάμαι αυτό με το double tap που σκεφτόμουν να το ενεργοποιήσω η όχι. Δεν ξέρω πως εξαφανίστηκε από το μενού. Περίεργο... Πρέπει να μας πουν και οι άλλοι όσοι έχουν την 1520 αν βλέπουν αυτή την επιλογή στο μενού τους ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Οσοι έχετε βάλει έκδοση AOSP v3 και Limonchelo Προσοχή. AOSP v3: /system/app/SystemServer/SystemServer.apk Limonchelo: /system/app/LenovoServer/LenovoServer.apk WARNING: For those that are using custom roms from spanish/chinese forums, there is a spyware installed that is disguising as a system APK. It collects information about apps installed, imei, serial no,etc and sends them to 622b6.romdu.com, a server in China. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) Οσοι έχετε βάλει έκδοση AOSP v3 και Limonchelo Προσοχή. AOSP v3: /system/app/SystemServer/SystemServer.apk Limonchelo: /system/app/LenovoServer/LenovoServer.apk WARNING: For those that are using custom roms from spanish/chinese forums, there is a spyware installed that is disguising as a system APK. It collects information about apps installed, imei, serial no,etc and sends them to 622b6.romdu.com, a server in China. Ανάποδα μάλλον τα εχεις γράψειhttps://www.dropbox.com/s/zjsjv38gon0924w/Screenshot_2015-07-05-23-30-14-540.jpeg?dl=0 Edited July 5, 2015 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 swiftkey κορυφή! το δοκίμασα αλλά κολλάει στην επιστροφή, δηλαδή στην ακύρωση εισαγγωγής λαναθσμένου χαρακτήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisspa Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Σημερα πηρα το δικο μου !! Μου αρεσει παρα πολυ και περασα μεσα απο τους οδηγους που εχετε ανεβασει τον ιταλο 1.4 ομως παρατηρησα καποια προβληματακια που θελω λιγο βοηθεια. 1ον δεν μου διαβαζει τα βιντεο απο το προιγουμενο μου κινητο(neo v) που ειναι σε mp4, 2ο μου εχει φαει 4GB απο τη μνημη (ειναι τοσο μεγαλος ο ιταλος?? ) , 3ο θελω να μου πειτε πως ακριβως κανω freeze τις εφαρμογες που διαβασα ποιο πισω στο θεμα και 4ο θελω να μαθω πως λειτουργει το SyperSU kai to Titanium backup... Συνχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει στο φορουμ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Εχουμε καποια εκδοση 5.1 που να μην ειναι dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolako21 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 (edited) ΦΙΛΟΙ LENOVISTES ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΤΗ ΡΟΜ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ... ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ GPS ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ... ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ UPDATE ΤΟ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΙΜ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ Η ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΡΑΓΗ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ CyanogenMod ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.... ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....:ninja: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited July 6, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts