Jump to content

black16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by black16

  1. Καλή επιτυχία σε όλους!! Μπράβο στο public και στο myphone!! :p:D:)
  2. Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι παιδια :):D
  3. Φανταστικό κινητό!!! Καλή επιτυχία σε όλους!!! :):):)
  4. Καλή τύχη παιδιά!!!14/2 έχω και τα γενέθλια μου, ότι πρέπει :p:lol:
  5. μου λεει "Coupon code "5Vick " is not valid." :mad:
  6. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους!!!! :D
  7. H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM χωρίς τα λαγαρίσματα στα Menu ποτε ειναι διαθέσιμη για λήψη ??
  8. ξέχασα να αναφέρω ότι το είχα και κανένα 30λεπτο ανοιχτό 4g το οποίο έπιανε full σταθερά και πολύ γρήγορα!! το gps το είχα για maps και με έβγαζε με μεγάλη ακρίβεια εκεί που είμαι καθώς και το που κοιτάω!! Το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ήταν τον lenovo k3 note,οπότε θα σας πω εντυπώσεις που έχω ανάμεσα στα 2,το xiaomi έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής,πιο γρηγορη κάμερα καθώς και καλύτερη εστιαση,καλύτερη οθόνη(όχι τόσο φωτεινή αλλα πιο ζεστά χρώματα,καλύτερο πάτημα στην αφή αν και μειώθηκε αρκετά με ένα glass που έβαλα ,φωτιζόμενα πλήκτρα,δεν ζεσταίνεται ούτε στην φόρτιση ούτε μετά από ζόρισμα(το k3 note ψηνόταν κανονικά σε σημείο που έλεγα θα σκάσει στα χέρια μου :lol::p)βέβαια ένας λόγος ότι επέλεξα και το απλό στα 2Ghz 16gb είναι για να μην έχω πρόβλημα με θέρμανση η κατανάλωση extra μπαταρίας..Tα κινητά βγάζουν το ίδιο σκορ στο άντυτου αν και ο X10 του xiaomi είναι αρκετά καλύτερος οπότε ευελπιστώ στα επόμενα update να δούμε τα δόντια του !! Στα αρνητικά τις συσκευής θα βάλω μόνο την μπαταρία που όμως είναι νωρίς να κρίνουμε μιας και δεν έχει πάρει miui7 καθώς και τον φορτιστεί οποίος λέει ότι το φορτίζει 60% σε 30 λεπτά,πράγμα το οποίο δεν είδα σε καμία περίπτωση αλλά μάλλον και αυτό είναι θέμα rom..:)
  9. εμενα η πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 5.5 ώρες οθόνη,wifi μoνιμος ανοιχτό,gps κανένα 2ωρο ανοιχτό,συνεχεια το είχα στο χέρι και το πείραζα,κατέβαζα εφαρμογές κτλπ, εμενα άποψη μου είναι ότι είναι καλή,όχι άψογη αλλα καλή!!!θέλει δουλειά γιατί όλοι έχουμε περασμένο το miui6 ,και περιμένουμε το miui7 που θα έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,τότε πιστεύω ότι θα δούμε πολύ μεγάλη διαφορά;)
  10. παρέλαβα και εγώ λοιπόν!! η πρώτες εντυπώσεις φοβερες!!αλλα έχω θέμα!! πήγα να περάσω την ελληνική rom! πατάω volume - και power και μου γραφει στην οθόνη FASTBOOT και δεν μπαίνει σε κανένα recovery!! ??? :confused:
  11. δηλαδή θα είναι σαν να λέμε ότι θα έχει bugs?
  12. τ διαφορα έχει η Developer ROM(miui 7) από την Stable ROM(miui6)??
  13. ρε παιδιά εμενα στο το2c μου είπαν ότι το ταχυδρόμησαν και στο Tracking number λέει αυτό http://prntscr.com/8bqaq7τι γίνετε? σημαίνει ότι μου έδωσαν track αλλα δεν το ταχυδρομήσανε??
  14. νομίζω η καλύτερη προσφορά είναι από το2c!! στα 167.99$ με προσφορά Silicon Case +$1.99,Tempered Glass Screen Protector +$2.99,Screen Protector +$0.99!! έχει αλλα 100 κομμάτια!!έχω αγοράσεις πολλές φορές και από minideal και από το2c είναι πολύ καλά και τα 2 :) άμα παραγγείλει κάνεις από το2c ας ζήτηση και extra δώρα και θα σας στείλουν ;)
  15. 189.99$ :rolleyes: και ακομα δεν μπορουμε να παραγγειλουμε...
  16. φιλε μου ακριβώς.. απλός δεν είναι μονο τα 4euro στα 100 είναι ότι άμα πας να αγοράσεις κάτι πχ η τράπεζα θα έκανε την μετατροπή ισοτιμίας,(δηλαδή 1 euro = 1.12 δολάρια)τώρα όμως την μετατροπή την κάνει το paypal απ'ότι κατάλαβα, και στο paypal δεν ισχύουν αυτές η ισοτιμίες, δηλαδή μπορεί να είναι 1euro=1.04δολάρια) σε μικρό ποσα δεν σε νοιαζει ούτε το 4% ούτε το 1,04 αλλα όταν είναι να πάρεις κάτι ακριβό τότε η διαφορα είναι μεγάλη...:!::mad:
  17. :(:mad::mad::mad::mad: τόση ώρα που ψάχνομαι με το paypal αυτό σκέφτομαι... δεν είναι μονο αυτά που θα σου κράτηση είναι ότι θα σου κάνει συναλλαγή με full άσχημη ισοτιμία..με λίγα λόγια εγώ που ήθελα να πάρω ένα xiaomi redmi 2 note από τα 162euro υπολογίζω να βγαίνει κοντά 190+ δεν συμφέρει με τίποτα όλο αυτό.. μα γιατί δεν ανοίγει το paypal να τελειώνουμε?:confused:
  18. black16

    Meizu M2 Note

    ποσες μέρες σου έκανε?? από που το παρήγγειλες? με SG η ΗΛ?? πες μας γενικές εντυπώσεις γιατί υπάρχει μεγάλο διλημμα !!!Μeizu m2 note ως Ziaomi redmi 2 note :!::!:
  19. black16

    Lenovo K3 Note

    Eχει βρει κανεις λύση με την γραμματοσειρά?? δεν εμφανίζονται καθόλου καλά τα ελληνικά,προσπάθησα με τον οδηγό που έχει γίνει για το Lenovo A806 αλλα δεν μπόρεσα να την αλλάξω και να φαίνονται σωστά τα ελληνικά!!! sos :!::!::!:
  20. black16

    Lenovo K3 Note

    Eχει βρει κανεις λύση με την γραμματοσειρά?? δεν εμφανίζονται καθόλου καλά τα ελληνικά,προσπάθησα με τον οδηγό που έχει γίνει για το Lenovo A806 αλλα δεν μπόρεσα να την αλλάξω και να φαίνονται σωστά τα ελληνικά!!! sos :!::!:
  21. black16

    Lenovo K3 Note

    υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω τα gapps?? επίση ρε παιδιά με τις αυθεντικές rom,όταν πάω να κάνω OTA update μου βγάζει error και λέει ότι φταίει ότι είμαι "ρουταρισμενος"...συμβαίνει και σε άλλους αυτό?? :mad::confused:
×
×
  • Create New...