Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψιλοχαζός ο τρόπος που θα πρέπει να ορίζονται τα data. Καθόλου user-friendly. :confused:

Σε 640ds μπορώ να αλλάξω κανονικά το όνομα της συσκευής.

Είναι. Τουλάχιστον, λειτουργεί... Προσωπικά, περιμένω (από όλους) περισσότερο επιθετικές κινήσεις, για να είμαστε συνέχεια online...

Μου ηρθε ενημερωση δεν μπορω να σας πω την εκδοση γιατι την κανω τωρα ...κοιταξτε

Είχες κάνει τη .218;

Huawei Nova 5T

Σε μένα αλλάζει κανονικά. Έκδοση 218

Σε 640ds μπορώ να αλλάξω κανονικά το όνομα της συσκευής.

Με τη καμία όμως λέμε... Ό,τι και να έχω βάλει δε κάνει κάτι. 640 LTE.

Με τη καμία όμως λέμε... Ό,τι και να έχω βάλει δε κάνει κάτι. 640 LTE.

Δε γνωρίζω. Εμένα και αλλάζουν τα ονόματα (1020-640ds) αλλά και τα αναγνωρίζει ο υπολογιστής με αυτά τα ονόματα.

Μήπως είναι "στραβό" μόνο για τα 640lte? :blink:

How Soon™ is now?

καλησπέρα έχω το lte αγορασμένο από skroutzομάγαζο (ιταλικός πάροχος), πέρασα και τα windows 10 αλλά δεν έχω ελληνική καθοδήγηση στο maps, επίσης δεν είχα και στα windows 8.1 στο here παρότι είχα κατεβάσει την ελληνική φωνή και ενόσω η γλώσσα στο τηλέφωνο ήταν στα ελληνικά. έχει κάποιος; το ίδιο πρόβλημα;

καλησπέρα έχω το lte αγορασμένο από skroutzομάγαζο (ιταλικός πάροχος), πέρασα και τα windows 10 αλλά δεν έχω ελληνική καθοδήγηση στο maps, επίσης δεν είχα και στα windows 8.1 στο here παρότι είχα κατεβάσει την ελληνική φωνή και ενόσω η γλώσσα στο τηλέφωνο ήταν στα ελληνικά. έχει κάποιος; το ίδιο πρόβλημα;

Πόσες αναβαθμίσεις έκανε;107 και μετα 218 απευθείας;

Με .218 από χτες και δείχνει αρκετά πιο σταθερή από την .164.

Όσον αφορά τα data και το να θέσει κάποιος όριο.

Στα 10 πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα δεδομένα (εννοείται ότι έχουμε πακέτο, πριν τα ενεργοποιήσουμε), έτσι ώστε, όταν επιλέξουμε να απενεργοποιούνται τα δεδομένα και επιλέξουμε save, να μην κρασάρει η εφαρμογή.

Τα εβαλα χθες,αλλα τα διαθεσιμα Data αλλα τα νουμερα σε χρηση και διαθεσιμα δεν αλλαζουν.Σε εμενα μενουν 0 και 420.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δε γνωρίζω. Εμένα και αλλάζουν τα ονόματα (1020-640ds) αλλά και τα αναγνωρίζει ο υπολογιστής με αυτά τα ονόματα.

Μήπως είναι "στραβό" μόνο για τα 640lte? :blink:

Το όνομα κατάφερα να το αλλάξω μόνο μέσω του υπολογιστή και αφού σύνδεσα το τηλέφωνο με καλώδιο Usb. Ωραίο κουλό αυτό...

Πόσες αναβαθμίσεις έκανε;107 και μετα 218 απευθείας;

Εαν δεν κανω λαθος 107/164/218

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τα εβαλα χθες,αλλα τα διαθεσιμα Data αλλα τα νουμερα σε χρηση και διαθεσιμα δεν αλλαζουν.Σε εμενα μενουν 0 και 420.

Ναι, ε; Χμ, δεν το δοκίμασα. Την κάρτα για τα data, την έχω σε άλλη συσκευή. Θα το δω, αύριο λογικά.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα παιδιά,

Υπάρχει διαθέσιμος κάποιος οδηγός για να flash-άρω το 640 LTE μου με κάποια ελληνική ROM; Τώρα είναι branded O2 γερμανικό.

Έψαξα στο forum αλλά ίσως δεν χρησιμοποιώ σωστά κριτήρια.

Καλησπέρα παιδιά και κάλως σας βρήκα!

Νέο μέλος εδώ και περίπου 4 μήνες είμαι κάτοχος ενός Microsoft Lumia 640 Dual Sim!

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό μου.. Μεχρι που.... το τελευταίο update της Microsoft μου έβγαλε πρόβλημα μετα την ολοκλήρωση του! Συγκεκριμένα δεν μπορώ να βγάλω βίντεο με το Lumia Camera...

Πατάω το εικονίδιο της εγγραφής video (αυτό που δείχνει την κάμερα) και μετά δεν καταγράφει τίποτα απολύτως, φυσικά ούτε ο counter ξεκινάει να μετράει!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μιας και βγάζω φωτογραφίες κανονικά

Έχω κάνει ολική επαναφορά του κινητού, hard reset, επαναφορά απο το αρχικό αντίγραφο ασφάλειας της πρώτης μέρας που άνοιξα το κινητο μου αλλα.... και πάλι .... χωρίς αποτέλεσμα!

χαρακτηριστικά κινητού :

Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Λογισμικο : WINDOWS PHONE 8.1 UPDATE 2

ΕΚΔΟΣΗ ΛΣ: 8.10.15148.160

ΑΡ. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ : 2.1.2.0

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ : 720Χ1280

Εχετε ιδεα γιατι συμβαινει αυτο;;;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε συμβουλή!

Το συγκεκριμένο μου'χε συμβεί σε Lumia 535 αλλά με soft reset λύθηκε. Προσπάθησε να το κάνεις (vol down + power παρατεταμένα μέχρι να εμφανίσει το θαυμαστικό και μετά αφήνεις τα πλήκτρα) , αλλιώς, κατέβασε το Windows Device Recovery Tool και ξαναπέρασε τα Windows 8.1 χωρίς να κάνεις επαναφορά από back up!

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Το συγκεκριμένο μου'χε συμβεί σε Lumia 535 αλλά με soft reset λύθηκε. Προσπάθησε να το κάνεις (vol down + power παρατεταμένα μέχρι να εμφανίσει το θαυμαστικό και μετά αφήνεις τα πλήκτρα) , αλλιώς, κατέβασε το Windows Device Recovery Tool και ξαναπέρασε τα Windows 8.1 χωρίς να κάνεις επαναφορά από back up!

Πατώντας μόνο το vol down +power up δεν πρόκειται να βγάλει θαυμαστικο , για να γίνει αυτό πρέπει έτσι όπως πατάς τα κουμπιά μόλις νοιώσεις την δόνηση να αφήσεις το power up και να συνεχίσεις όμως να πατάς το vol down και τοτε θα εμφανιστεί το θαυμαστικό. Η αλήθεια είναι οτι στο σιτε της microsoft δεν λέει τίποτα για θαυμαστικό, απλός λέει οτι αν δεν ανοίγει το κινητό πατάς αυτά τα δυο κουμπιά ταυτόχρονα μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Δεν ξέρω τι διάφορα έχουν αυτοί οι δυο τρόποι μεταξύ τους, οποίος ξέρει να μου λύσει την απορία......

http://www.wpxbox.com/how-to-hard-soft-reset-windows-10-mobile/

Edited by bep1995

Σε ποιο τελευταίο update της Microsoft αναφέρεσαι; Το κινητό σου έχει ακόμα τη παλιά έκδοση Windows 8.1 update 2, για ποιο update μιλάς εσύ;

Υπάρχουν και άλλοι Ευτυχία, και εγώ ένας από αυτούς...

Να ρωτήσω κάτι: μήπως, κατά τύχη, είναι γερμανικό το 640 σου;.. (αν αγοράστηκε με ένδειξη ΕU δηλαδή κι όχι GR)...

Αν ναι, μάλλον είμαστε στην ίδια περίπτωση, οπότε κοίταξε, αν θέλεις, σελίδα 163 - post 2442 - 2445.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6644641#post6644641

Συγνωμη αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι.. :p το πηρα απο ηλεκτρονικο μαγαζι της Ελλαδας..

Edited by niotheros
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Μετά από δοκιμή με την .218 έχω να πω ότι όλα δουλεύουν όπως πριν (δεν είχα κάποιο πρόβλημα),για τις φωνητικές οδηγίες στους χάρτες που ακούω από πολλά παιδιά δεν έχω θέμα είναι σωστές,απλά με την κάμερα έχει ένα θέμα με τις ζωντανές φωτογραφίες (δεν βγαίνουν όλες ζωντανές) που άρχισε να το κάνει μετά από την τελευταία αναβάθμιση στην κάμερα (πριν)και όχι με .218.

Τέλος η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη.

Είναι λίγο ποιο γρήγορο από την .164.

Μάλλον ήρθε η ώρα κι για τα Γερμανικά τηλέφωνα. Μόλις κατεβάζω update για 8.1 κι ύστερα, απι οτι γράφει το upgrade advisor θα γίνει η μετάβαση στα 10.

Άκυρος ο συναγερμός.Έκανα το update, δεν ξέρω τι ακριβώς αναβαθμίστηκε μα για τα 10αρια θα περιμένουμε.

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Άκυρος ο συναγερμός.Έκανα το update, δεν ξέρω τι ακριβώς αναβαθμίστηκε μα για τα 10αρια θα περιμένουμε.

εννοεισ ότι αλλαξες γνωμη η δεν κατεβασες 10αρια λογω γερμανιας?...παντωσ το δικο μου επισης γερμανικο εβαλε 10αρια με την πρωτη μερα, άλλο που εγω γυρισα πισω.

εντιτ / Μηπωσ εκανες update από τα settings? Πρεπει να κατεβασεις το upgrade advisor apo το store για να γινει σωστα.

Edited by ELTASSOS

εννοεί ότι δεν βγήκε ακόμα ενημέρωση για τα 10άρια.

Γιατί δεν βάζετε από insider,αφού το ίδιο πράγμα είναι!

Xiaomi 12 Pro

Όντως, δεν βγήκε update για αναβάθμιση σε win 10, αλλά για βελτίωση των 8.1 και αφορά τηλέφωνο που γράφει 000-DE.

Προσωπικά δεν καίγομαι, ως feedback το αναφέρω.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640