Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι ναπερασω τα 10αρια...Με τα 8.1 εδω και 9μηνες δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα...Δεν ξέρω ίσως θα περιμένω λίγο ακομα

Tι να περιμένει; το τρένο;

Φίλε μου αν δεν τα βάλεις για να τα δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος,κανείς μας δεν μπορεί να σε πείσει ούτε να τα βάλεις,ούτε να μείνεις με τα 8.1

Κάθε ένα λειτουργικό έχει το κοινό του.

Xiaomi 12 Pro

Tι να περιμένει; το τρένο;

Φίλε μου αν δεν τα βάλεις για να τα δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος,κανείς μας δεν μπορεί να σε πείσει ούτε να τα βάλεις,ούτε να μείνεις με τα 8.1

Κάθε ένα λειτουργικό έχει το κοινό του.

έτσι όπως τα λες είναι αλλα να διαγράψεις ένα άψογο λειτουργικό και να ψάχνεσαι σε κάτι που ακόμα κανεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα ε αυτό σε προβληματίζει λιγο

έτσι όπως τα λες είναι αλλα να διαγράψεις ένα άψογο λειτουργικό και να ψάχνεσαι σε κάτι που ακόμα κανεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα ε αυτό σε προβληματίζει λιγο

Tόσες σελίδες δηλαδή τσάμπα τις έχουμε γράψει.:confused:

Anyway,δική σου συσκευή εσύ ξέρεις καλύτερα.

Xiaomi 12 Pro

Tόσες σελίδες δηλαδή τσάμπα τις έχουμε γράψει.:confused:

Anyway,δική σου συσκευή εσύ ξέρεις καλύτερα.

καθόλου τσάμπα επειδή τις έχω διαβάσει όλες προβληματίζομαι

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εάν δεν τις είχα διαβάσει θα τα πέρναγα αέρα και ότι ήθελε προκύψει

αυτό το ήθελε προκύψει είναι πολύ σχετικό όμως.

Εγώ στην θέση σου βέβαια δεν θα τα έβαζα.

Τώρα που είμαι όμως στην θέση μου τα έχω βάλει.

Xiaomi 12 Pro

αυτό το ήθελε προκύψει είναι πολύ σχετικό όμως.

Εγώ στην θέση σου βέβαια δεν θα τα έβαζα.

Τώρα που είμαι όμως στην θέση μου τα έχω βάλει.

και;;;οι εντυπώσεις σου από τη νέα εμπειρία;;;

την έχω γράψει άπειρες φορές στις περασμένες σελίδες που είπες ότι διάβασες.

Δεν υπάρχει λόγος για να πάω στα 8.1 ξανά.Ποτέ.

Xiaomi 12 Pro

την έχω γράψει άπειρες φορές στις περασμένες σελίδες που είπες ότι διάβασες.

Δεν υπάρχει λόγος για να πάω στα 8.1 ξανά.Ποτέ.

κατανοητό....όπως το βλέπει ο καθένας....σ ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις Edited by giorgos365

κατανοητό....όπως το βλέπει ο καθένας....σ ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου

Δεν κάνει τίποτα.

Προφανώς και είναι θέμα οπτικής,αλλά αν τα βάλεις όπως πρέπει προβλήματα δεν υπάρχουν.

Xiaomi 12 Pro

Σήμερα δοκίμασα το ραδιόφωνο.Από ότι είδα δεν έχει σαν περιοχή την Ευρώπη και όταν κάνει σκαν δεν βρίσκει κανένα σταθμό.Έχω τα 10αρια την 218.Αυτο το παρατήρησε κανεις άλλος;
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Σήμερα δοκίμασα το ραδιόφωνο.Από ότι είδα δεν έχει σαν περιοχή την Ευρώπη και όταν κάνει σκαν δεν βρίσκει κανένα σταθμό.Έχω τα 10αρια την 218.Αυτο το παρατήρησε κανεις άλλος;

Δεν εχω το 640 αλλα στο δικο μου ειναι στο setting "world" και πιανει σταθμους κανονικα. Μηπως εχεις βαλει US ρυθμιση?

Καλησπέρα κσι χρόνια πολλά! Αν κάποιος παίζει subway surfers ας μου στείλει ενα μήνυμα να ρωτησω κατι που θέλω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν εχω το 640 αλλα στο δικο μου ειναι στο setting "world" και πιανει σταθμους κανονικα. Μηπως εχεις βαλει US ρυθμιση?

Στο "κόσμος"το εχω και με μια επανεκκίνηση τώρα παίζει,ευχαριστώ

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Στο World πρέπει να το έχεις για να παίξει σε εμάς και φυσικά με ακουστικά συνδεδεμένα.

Xiaomi 12 Pro

Στο World πρέπει να το έχεις για να παίξει σε εμάς και φυσικά με ακουστικά συνδεδεμένα.

Ναι,εννοείται με ακουστικά.Ευχαριστώ.

Υ.Γ.Με ακουστικά το είχα και πριν που δεν έπαιζε.Τώρα όλα καλά.

Σκεφτομαι να το ξαναπάρω για δευτερη συσκευη. Παλια ειχα το lte. To dual sim παιρνει 2 sim+sd, σωστά?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

Σκεφτομαι να το ξαναπάρω για δευτερη συσκευη. Παλια ειχα το lte. To dual sim παιρνει 2 sim+sd, σωστά?

Ναι περνει 2 σιμ αλλά δεν ξέρω αν έχει lte Dual sim. 3g dual sim έχει.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Ναι, εγώ για το 3G dual sim ενδιαφέρομαι. Οσοι το έχετε παράλληλα με 4G συσκευή υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο internet (σε browsing, κατέβασμα κλπ)? Εχω καιρό να χρησιμοποιήσω 3G συσκευή και έχω ξεχάσει τις ταχύτητες

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256

Έσπασε το φράγμα των 100 ευρω και στα μεγάλα μαγαζιά..

http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=17062

Κρίμα που δεν έχει την κάμερα του xl.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έσπασε το φράγμα των 100 ευρω και στα μεγάλα μαγαζιά..

http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=17062

Και κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω λίγο βλακας που το πήρα στα 150 τον Δεκέμβρη απο μεγάλη αλυσίδα λόγω της επιλογής δόσεων και τώρα μετά από 4 μήνες έχει πέσει ένα πενηντάρικο.

Βέβαια σε αυτά τα λεφτά όχι απλά value for money είναι αλλα ίσα που τους κλέβεις κιόλας.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

τι να πούμε και εμείς που το πήραμε πάνω από 150 και τώρα κάνει 93 ευρώ στο σκρουτζ...:lol:

Βέβαια από σήμερα παίζω μπάλα με το xl.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640