Jump to content

paourismp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paourismp

  1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ψάχνω κάποιο κινητό έως 250ΕΥΡΩ το οποίο να μπορώ να το συνδέσω με την τηλεόραση, το πληκτρολόγιο, το mouse, για να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής για χαλαρή χρήση (ιντερνετ, ταινίες κλπ) κάτι σαν το DeX της Samsung. Υπάρχει?
  2. Καλημέρα σας, έχω ένα lumia 640 lte, μετά από επαναφορά στις εργοστ. ρυθμίσεις και ύστερα από όλες τις ενημερώσεις (10.0.15063.1324) δεν μπορώ να συγχρονίσω την εφαρμογή αλληλογραφία με τον λογαριασμό μου gmail, μου εμφανίζει σε ένα πλαίσιο τον κωδικό σφάλματος "0x8000000b" αφού έχω εισάγει username, password και έχω παραχωρήσει δικαιώματα εφαρμογής. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το λύσω, γιατί πρέπει να συγχρονίσω εκτός των άλλων και τις επαφές και το ημερολόγιο μου.
  3. τους "χάρτες" με κατεβασμένο τον χάρτη της Ελλάδας
  4. Συνέβαινε και συμβαίνει και σ' εμένα. Επίσης ενα άλλο πρόβλημα που επιμένει είναι το εξής : Όταν λειτουργώ το here maps με καθοδηγουμενη πλοήγηση μέσω Bluetooth και παράλληλα δέχομαι τηλ κλήση, κολλάει στην οθόνη καλούντος και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, παρά μόνο σε hard reset!
  5. υπάρχει τρόπος για ασύρματη μεταφορά αρχείων από υπολογιστή προς τηλ και αντίστροφα;
  6. υγεία, αγάπη, κατανόηση, ομόνοια, υπομονή, σε όλους...
  7. Άγιε μου Βασίλη, φέτος θα ήθελα να μου φέρεις ένα galaxy s8...
  8. Ποίες οι εντυπώσεις σου, από την χρήση του 640 σου, με τα 8.1;
  9. πιτσιρικάς όλο κέρδιζα σε διαγωνισμούς, σχολικές τσάντες, μπλούζες κλπ, τώρα τίποτα... καιρός να αλλάξει λοιπόν και να κερδίσουμε το τηλεφωνάκι!
  10. εκεί που γράφει μήνυμα ελήφθη;
  11. παιδιά καλησπέρα, το πήρα για λογαριασμό ενός φίλου μου, ο οποίος δεν ακούει τον ήχο των εισερχομένων μηνυμάτων, αλλά ούτε και μπορεί να αλλάξει αυτόν με κάποιο τρόπο, μπορεί να μου πει κάποιος από που γίνονται οι σχετικές αλλαγές...
  12. τέλεια, σας ευχαριστώ πολύ όλους...
  13. ευχαριστώ πολύ! έχει βγάλει άλλα προβληματάκια σαν συσκευή ή να το προτείνω με τη σειρά μου στο φιλαράκι;
  14. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! τελικά παρουσιάζει όντως πρόβλημα με το ακουστικό ή το μικρόφωνο όπως διάβασα σε αρκετά reviews;
×
×
  • Create New...