Jump to content

eutuxia15904

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eutuxia15904

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

eutuxia15904's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να παραγγείλω το 8χ αυτές τις μέρες, από σκρουτζ γιατί είδα οτι στον γερμανό κ κοσμοτε το πηγαν 299€ πάλι.. Στο σκρουτζ το έχει σε μαγαζί στο Περιστέρι, ως 8χ/view 10 lite, είναι οκ?? Θα εχω θέμα σε εγγυήσεις κτλ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Καλησπέρα σας! Εχω ενα θέμα τον τελευταίο μήνα με το κινητό μου. Κάνει εναν περίεργο ήχο όταν το εχω στο δυνατό. Ξαφνικά δεν μου δεχοταν τα ακουστικα του και μου εσβηνε την οθονη οταν τα εβαζα και αλλαξα ακουστικά και κανει τον περιεργο ήχο και οταν με καλουν κ εχω τα ακουστικά δεν με ακουνε καθαρά πάντα και κανει παράσιτα...και τον ηχο τον κάνει στο άσχετο όποτε το εχω στο δυνατο..τι μπορεί να είναι??
  3. ναι ξερω το ψαχνω μηπως δω τιποτα! ειδα οτι το καλοκαιρι ειχε στα 200 αλλα τοτε δεν το κοιτουσα.. ευχαριστω παντως!:)
  4. Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι σε 1-2 μήνες να πάρω το 5ς και θέλω την γνώμη σας αν αξίζει ακόμη..φυσικά για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να παω σε 6-6ς,για το 7 φυσικά ούτε λόγος.. Αυτή την στιγμή το βρίσκω με 280€ με έξοδα μεταφοράς σε ηλεκτρονικό κατάστημα..πιστεύετε θα πέσει κ αλλο να περιμένω;;;γιατί μέχρι 200€ θα μπορούσα να δώσω και δεν θέλω μεταχειρισμένο γιατί φοβάμαι τι θα βγει... Κάτοχος wp Lumia 640 dual sim.
  5. Ναι για την μπαταρια το ξερω,το εχω διαβασει οτι υπαρχει θεμα!! αλλα κ στο wp που εχω εγω τωρα μια απο τα ιδια ειναι,οποτε οκ,το συνηθισα :p Θα αναμενω λοιπον για καμια προσφορα γιατι το 5αρι δεν το βρισκω πουθενα κ φθηνο... Το 5s για τωρα το βρισκω,με εξοδα αποστολης,στα 290 χοντρικα και ετσι θα περιμενω,αλλωστε το σκεφτομουν αν οχι τον αλλο μηνα,για Χριστουγεννα...Αν δεις τιποτα ενημερωσε :p Σε ευχαριστω κ παλι! :)
  6. Μακαρι να πεσει γιατι μεχρι τωρα ακομη το 5s ειναι πανω απο 280 και η αληθεια ειναι οτι το προτιμω απο το 5,αλλα ειναι θεμα τιμης.. Αληθεια???Πολυ καλη προσφορα!!!προσφατα ηταν αυτη η προσφορα?? Σε ευχαριστω πολυ παντως!
  7. Δυστυχώς εξαντλήθηκε και δεν το είχα προσέξει...Γενικά το βρισκω δύσκολα,μήπως επειδή ειναι παλιό υπάρχει θέμα απόσυρσης;;;γνωρίζει αποιος;;;;Θα περιμένω μήπως το βρω κάπου φθηνα γιατί πάνω από 200€ δεν μπορώ...Αν ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω φθηνα,αν με διαφωτίσει..το σκέφτομαι για Χριστούγεννα.
  8. Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση,εχω wp,ομως λόγω του ότι κολλάει τρελα και δν έκλεισε χρόνο,σκέφτομαι να παω σε iPhone 5 με 130€ που το βρισκω στα public,αξίζει και ας ειναι παλιό;;;γιατί για παραπάνω λεφτά δεν παίζει...
  9. Καλησπέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα και θέλω την γνώμη σας.. Έχω τα w10 και μετά από λίγο καιρό εγκατάστασης τους μου κολλάνε κάποιες εφαρμογές, για παράδειγμα μου κολλάει το messenger και δεν μπορώ να μπω να γράψω μήνυμα,να δω τα μηνύματα κτλ και στο instagram μου δείχνει ειδοποιήσεις και όταν μπαίνω να τις δω δεν μου τις εμφανίζει καν και αναγκάζομαι να το κλείνω και το ανοίγω συνέχεια για να ξεκολλανε και πάλι μονο στο instagram οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται.. Μήπως αν γυρίσω στα w8 να μην το παθαίνω πια αυτό???Αξίζει να γυρίσω ή να έχω τα w10??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  10. Συγνωμη αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι.. :p το πηρα απο ηλεκτρονικο μαγαζι της Ελλαδας..
  11. Τουλάχιστον δεν είμαι μόνο εγώ...
  12. Το έχω κατεβάσει και μου λέει ότι είναι συμβατό κ θα ειδοποιηθώ όταν είναι για την αναβάθμιση..
  13. Μόνο εγώ δεν έχω πάρει την αναβάθμιση των windows 10 η υπάρχουν κ άλλοι;;;
  14. Ευχαριστώ πολύ!είναι τελειοοοο!!! Έχω ενθουσιαστεί!!
  15. Ναι μια χαρά!!!ευχαριστώ πολύ!είναι σημαντικό να έχεις βοήθεια στην αρχή!
×
×
  • Create New...