vag74 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλησπέρα, προσπαθώ να φλασαρω αγγλικη BTU αλλα κολλάει στο Nand White Start και μετα τπτ. Επίσης πάνω απο το com δεν βγάζει τπτ στο παραθυράκι που μετά λέει το pass.Ποση ωρα μενει εκει περιπου? το μονο διαφορετικο που εκανα απο τον οδηγο ήταν να κανω unzip to αρχείο zip για να παρω το md5. καμια ιδέα? Βάλε τους drivers της Samsung ξανά το com θα πρέπει να είναι μπλε χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Καλημερα. Μολις ηρθε και η ελληνικη. Μεγαλη διαφορα μεχρι τωρα. Ολα κυλανε πολυ καλυτερα.η διαθεσιμη ραμ δν πεφτει κατω απο 1.1 mb με τπτ!!! Καλά, περίμενε 2-3 μέρες και θα ξαναθυμηθείς τα 600αρια-700αρια... :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Καλά, περίμενε 2-3 μέρες και θα ξαναθυμηθείς τα 600αρια-700αρια... :O Γιατί το λες αυτό? Ξέρεις κάτι παραπάνω? Εγω είμαι λίγο καχύποπτος με τις αναβαθμίσεις αλλά ετοιμάζομαι να την κάνω.. Λοιπόν ..κάνω back up, hard reset, αναβάθμιση, hard reset και στήσιμο.. οκ? Edited March 11, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Γιατί το λες αυτό? Ξέρεις κάτι παραπάνω? Εγω είμαι λίγο καχύποπτος με τις αναβαθμίσεις αλλά ετοιμάζομαι να την κάνω.. Λοιπόν ..κάνω back up, hard reset, αναβάθμιση, hard reset και στήσιμο.. οκ? Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ το ξανα γράφω Και τώρα με ανοιχτό whatsapp ,viber ,slimsocial ,Instagram, browser ,mortal combat x και άλλες πολλές μικρές μικροεφαρμογες και η μνήμη είναι 70% ενώ παλιά θα ήταν 89%. Ας πουν και άλλα άτομα αν δεν ειδαν διαφορά...σωστά φίλε όπως τα γράφεις είναι προχωρα κανονικά... Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ το ξανα γράφω Και τώρα με ανοιχτό whatsapp ,viber ,slimsocial ,Instagram, browser ,mortal combat x και άλλες πολλές μικρές μικροεφαρμογες και η μνήμη είναι 70% ενώ παλιά θα ήταν 89%. Ας πουν και άλλα άτομα αν δεν ειδαν διαφορά...σωστά φίλε όπως τα γράφεις είναι προχωρα κανονικά... Και σε μένα στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Νομιζω ουτε πορτογαλια εχει παρει . Ειναι πολλες χωρες ακομα. Όντως ... θα την ξέχασαν μάλλον :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ το ξανα γράφω Και τώρα με ανοιχτό whatsapp ,viber ,slimsocial ,Instagram, browser ,mortal combat x και άλλες πολλές μικρές μικροεφαρμογες και η μνήμη είναι 70% ενώ παλιά θα ήταν 89%. Ας πουν και άλλα άτομα αν δεν ειδαν διαφορά...σωστά φίλε όπως τα γράφεις είναι προχωρα κανονικά... Νομίζω ότι δεν πρέπει να κολλάμε στο αν η μνήμη είναι στο 70 ή στο 85%. Αφού δεν είναι 100% με τόσες εφαρμογές πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσως σε 2 χρόνια να μην είναι αρκετή. Το κινητό πάει βούτηρο, αυτό δε θέλουμε; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απλά είναι περισσότερο το ψυχολογικό στο θέμα της ram. Το τηλέφωνο πάει ωραία,κι αυτό εχει σημασία σαφώς. Το μόνο πού χωλαίνει είναι κλασσικά η μπαταρία. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ειναι κριμα που για να δουλεψει το now on tap πρεπει να γυρισεις το κινητο στα αγγλικα. Οπως καποτε ειχαμε google now στα αγγλικα μονο κτλ. Ελπιζω καποια στιγμη να το φτιαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μόλις πέρασα και εγώ μέσω ΟΤΑ Πολύ smooth το τηλέφωνο. Η διαχείρηση μνήμης πολύ καλύτερη. Το scrolling επίσης. Αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ μικρά τα γράμματα στο πληκτρολόγιο, πως αλλάζει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 για κοιτα φιλε μου στο phone info το original csc στο αφησε κενο και σε εσενα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπαρχει κινητο με M που να φαίνεται στο phone info το ορίτζιναλ csc; Νομιζω μονο με ρουτ φαινεται πια,λογω νεων μετρων ασφαλειας της σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelek Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αν αλλάξω την rom μου από dbt να το βάλω στην αγγλική με odin θα χάσω εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolios14 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!! Υπάρχει τρόπος δημιουργίας συμβάντος ημερολογίου από τις κλήσεις;; Στο L υπήρχε η επιλογή αλλά στο M δε βλέπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αν αλλάξω την rom μου από dbt να το βάλω στην αγγλική με odin θα χάσω εγγύηση? Κανονικά, εφόσον φοράει official rom και δεν έχει γράψει ο Knox η εγγύηση ισχύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelek Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 ενα αλλο προβληματακι που εχω ειναι οτι εχω κατεβασει την ρομ και την εγκαταστω μολις μου εμφανησει το hidden μου πεταει fail τι μπορει να ειναι ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Χαχαχαχαχχαχαχαχα καλορίζικο !!!!! Όλα καλά αλλά αυτό με τις αναβαθμίσεις ΤΡΑΓΙΚΌ !!!!!! Αφού είναι τραγικό όπως λες, γιατί συνεχίζεις με Samsung? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κράξιμο ξε κράξιμο Εγώ ξέρω ότι όλες οι ναυαρχιδες την πήραν την αναβάθμιση όταν κάποιοι έλεγαν Καλό Πάσχα και ότι είναι η χειρότερη στις αναβαθμίσεις απο 22 Φλεβάρη όμως άρχισε η 6.0.1. Την σονυ όμως δεν την έκραξε κάνεις που ούτε αυτή είχε δωσει αναβάθμιση στις ναυαρχίδες της....τουλάχιστον πήραμε μια αναβάθμιση σωστή που έκανε το κινητό καλύτερο σε όλους τους τομείς σταθερή και χωρίς προβλήματα αυτό αξίζει συγχαρητήρια. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 για κοιτα φιλε μου στο phone info το original csc στο αφησε κενο και σε εσενα? Κενό και σε μένα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κενό και σε μένα φίλε μου Εμενα μου το αφησε κενο μετα το ΟΤΑ. δεν την περασα με 0din Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Αφού είναι τραγικό όπως λες, γιατί συνεχίζεις με Samsung? Γιατί με εξυπηρετεί περισσότερο το λειτουργικό της ,από το ios πχ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κενό και σε μένα φίλε μου Κι εμένα κενό με ελληνική cosmote..Πως αλλάζουμε background στα μηνύματα και γενικά πως φεύγει το άσπρο..κάποιος είχε πει για άλλο θέμα φοντου.. αν είναι το θέμα οποίος μπορεί προτείνει κανενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspromavros Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κι εμένα κενό με ελληνική cosmote..Πως αλλάζουμε background στα μηνύματα και γενικά πως φεύγει το άσπρο..κάποιος είχε πει για άλλο θέμα φοντου.. αν είναι το θέμα οποίος μπορεί προτείνει κανενα.. Θα πας στις ρυθμίσεις, στα Θέματα και θα κατεβάσεις όποιο σου αρέσει. Εμένα μου άρεσαν πολύ το Dark Mint και το Sizzling Black. Έχει πάρα πολλά θέματα και σίγουρα θα βρεις κάποιο που να σου αρέσει.:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα!!! Υπάρχει τρόπος δημιουργίας συμβάντος ημερολογίου από τις κλήσεις;; Στο L υπήρχε η επιλογή αλλά στο M δε βλέπω κάτι. Μιλάς για τα αγαπημένα που στην L έκανε λίστα από κάτω ανάλογα με τις περισσότερες κλήσεις; Αν εννοείς αυτό κι εμένα μου λείπει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κράξιμο ξε κράξιμο Εγώ ξέρω ότι όλες οι ναυαρχιδες την πήραν την αναβάθμιση όταν κάποιοι έλεγαν Καλό Πάσχα και ότι είναι η χειρότερη στις αναβαθμίσεις απο 22 Φλεβάρη όμως άρχισε η 6.0.1. Την σονυ όμως δεν την έκραξε κάνεις που ούτε αυτή είχε δωσει αναβάθμιση στις ναυαρχίδες της....τουλάχιστον πήραμε μια αναβάθμιση σωστή που έκανε το κινητό καλύτερο σε όλους τους τομείς σταθερή και χωρίς προβλήματα αυτό αξίζει συγχαρητήρια. Συμφωνώ απόλυτα. Εκεί που όλοι γκρινιάζαμε για κανα 3μηνο έσκασε η ΜΜ που για μένα είναι φανταστική μέχρι τώρα. Μπράβο τους κάνανε καλή δουλειά. Βλέπω στο Amazon ότι η τιμή του δεν έχει πέσει. Εγώ το πήρα 336 λίρες το Νοέμβριο και σήμερα έχει 360 , το μαύρο χρώμα, το λιγότερο. Άρα έχει ακόμα ζήτηση Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolios14 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μιλάς για τα αγαπημένα που στην L έκανε λίστα από κάτω ανάλογα με τις περισσότερες κλήσεις; Αν εννοείς αυτό κι εμένα μου λείπει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι.. Κατά τον τερματισμό κλήσεων εμφανιζόταν επιλογή για προσθήκη στο ημερολόγιο κ δημιουργούσε συμβάν με τίτλο το όνομα και τον αριθμό του καλούντος. Πλέον κατά τη διάρκεια της κλήσης υπάρχει δεύτερη σελίδα με επιλογές που απλά όμως ανοίγει η εφαρμογή ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts