Jump to content

aspromavros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aspromavros

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 24

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung S21 FE

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aspromavros's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα ! Μπορείτε να μου πείτε εάν κάποιος αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχει το 6a της συζύγου μου ? Δεν συνδέεται αυτόματα με το wifi του σπιτιού και δεν εμφανίζονται καν δίκτυα wifi. To πρόβλημα λύνεται μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Μόλις γίνει επανεκκίνηση εμφανίζονται τα δίκτυα και συνδέεται αυτόματα στου σπιτιού. Όταν φύγει από το σπίτι και ξαναγυρίσει, συμβαίνουν τα ίδια. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σπαστικό να χρειάζεται να θυμάσαι να κάνεις επανεκκίνηση κάθε φορά που γυρνάς σπίτι... Συμβαίνει αυτό σε κάποιον άλλο? Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ? Υπάρχει τέλος πάντων κάποια λύση ? Σας ευχαριστώ !
  2. Καλησπέρα στην παρέα !! Ήθελα να σας ρωτήσω : Χθες παράγγειλα το pixel 6a από το Γαλλικό Amazon και δεν πρόσεξα ότι είναι FR Version. Επειδή είμαι άσχετος με τις διάφορες εκδόσεις και τις διαφορές μεταξύ τους, υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα με αυτή την έκδοση ή είναι όλα καλά ? Σας ευχαριστώ.
  3. Αγόρασα αυτή Samsung Silicone Back Cover Σιλικόνης Λευκό και είναι φανταστική !! Πολύ λεπτή με αποτέλεσμα να μη δίνει σχεδόν καθόλου επιπλεόν όγκο στο κινητό. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα αυτή Spigen , αλλά η θήκη της Samsung μου άρέσει πιο πολύ.
  4. Καλησπέρα σε όλους !! Από σήμερα είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος του S21 FE (σε λευκό) !! Ήθελα να σας ρωτήσω ποιόν θεωρείτε καλύτερο τρόπο για να βάλω στο τηλέφωνο το Good Lock : Μέσω του Fine Lock και του NiceLock (αλήθεια ποιό από τα 2 είναι καλύτερο ?) ή κάνοντας τη διαδικασία με το vpn ? Εάν είναι προτιμότερη η διαδικασία με το vpn ποιά εφαρμογή vpn να χρησιμοποιήσω ? Και τέλος, επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με vpn και είμαι εντελώς άσχετος, είναι εύκολη η διαδικασία ή θα με δυσκολέψει ? Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά θα σας ήμουν υπόχρεος εάν μου λύνατε τις απορίες. Ευχαριστώ !!
  5. Μπορεί κάποιος να μου πει εάν στο Samsung Galaxy S21 FE 5G υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τις ρυθμίσεις να προγραμματιστεί η αυτόματη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της συσκευής σε συγκεκριμένες ώρες ? Για παράδειγμα στο Oneplus 6 που έχω το έχω προγραμματίσει να κλείνει αυτόματα στις 12:30 το βράδυ και να ανοίγει μόνο του στις 06:00 το πρωί. Ευχαριστώ !!
  6. Καλησπέρα στην παρέα, Έχω κολλήσει άσχημα με το PIXEL 6 και θέλω να το αγοράσω με ορίζοντα 3ετίας-4ετίας, οπότε θα ήθελα να κάνω τη δυνατόν καλύτερη επιλογή στην αγορά κινητού. Αυτή τη στιγμή έχω το ONEPLUS 6 με επιλογή δικτύου 2G / 3G / 4G (αυτόματο). Δεν έχω ιδέα σχετικά με τα 5G, VoLTE και Wi-fi calling, ούτε αν τα έχω ενεργοποιημένα....Με αυτά λοιπόν που έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω όπως το 5G. Από όλα όσα διάβασα, το μόνο που με προβληματίζει για την αγορά του PIXEL 6, είναι η έλλειψη υποστήριξης του 5G, και αυτό όχι για το 5G αυτό καθαυτό, αλλά για το τι θα γίνει όταν θα σταματήσει η λειτουργία του 3G (αλήθεια υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό?). Πιο συγκεκριμένα : Ισχύει ότι δε θα μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα να έχω internet ? Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι θα επηρεάζεται η λειτουργία του Android Auto το οποίο χρησιμοποιώ πολύ ? Θα έχω προβλήματα στην επικοινωνία μου (π.χ. διακοπή / χάσιμο κλήσεων, αδύνατο σήμα κτλ.?) Να αναφέρω τέλος ότι δε θα ήθελα να μπω σε διαδικασίες root κτλ. Επίσης, δε με ενδιαφέρει να έχω 2η sim card Τέλος, αν βοηθάει σε κάτι, μένω Θεσσαλονίκη. Θα το εκτιμούσα και θα σας ήμουν υπόχρεος εάν μου δίνατε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Ρε παιδια, κατεβασα και εγκατεστησα την αναβαθμιση και δε λειτουργει το δακτυλικο αποτυπωμα..... μονο σε μενα συμβαινει??
  8. Παιδιά, χρειάζεται πάλι factory reset για την αναβάθμιση της BTU? Δε πιστεύω.......
  9. Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο και απαντήσω, ο συνομιλητής μου ακούγεται σαν να έχω ανοιχτή συνομιλία, ενώ δεν φαίνεται να είναι ανοιχτό το ηχείο. Αν πατήσω το πλήκτρο του ηχείου 2 φορές τότε επανέρχεται. Τι μπορεί να φταίει?
  10. Θα πας στις ρυθμίσεις, στα Θέματα και θα κατεβάσεις όποιο σου αρέσει. Εμένα μου άρεσαν πολύ το Dark Mint και το Sizzling Black. Έχει πάρα πολλά θέματα και σίγουρα θα βρεις κάποιο που να σου αρέσει.:):):)
  11. Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα αξιόπιστο link με οδηγίες και downloads για να rootάρουμε το s6 ? Δε με πειράζει να χάσω την εγγύηση... Ευχαριστώ.
  12. Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω με το s6. Μερικές φορές όταν το επαναφέρω από τη λειτουργία πτήσης δε συνδέεται στο δίκτυο, παρόλο που δείχνει να έχει σήμα. Με αποτέλεσμα να νομίζω ότι είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο χωρίς να είμαι.... Και το καταλαβαίνω μόνο όταν πάω να κάνω κάποια κλήση και μου βγάζει το μήνυμα "μη εγγεγραμμένος στο δίκτυο". Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
  13. Mπορείς να μου δωσεις το link με τις οδηγίες για το ρουτάρισμα? Δε την παλευω χωρίς ρουτ, οπότε ας γράψει ο Knox....
  14. Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Επιτρέπεται η αγορά από ξένα sites? Γιατί θέλω να αγοράσω αλλα είχα την εντύπωση ότι δεν επιτρέπονται οι αγορές απο το εξωτερικό.
×
×
  • Create New...