Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ήξερα ότι Αν κρατήσεις πατημένο το space στο πληκτρολόγιο, μπορείς να αλλάξεις την θέση του. Επίσης, σε οποιαδήποτε θέση εκτός του τέρμα κάτω, γίνεται ψιλοtrasperant.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποτε θα πάρουμε την επομενη επίσημη αναβάθμιση;

Μία μία αδερφέ, μην πάθουμε τίποτα :lol:

Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν φαντάζομαι. Και αυτά που ακούγονται για άνοιξη 2017 προς καλοκαίρι, δεν τα πιστεύω.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Στο ινσαιντερ δεν αφηνει να την πειραξεις. Ειχα την εντυπωση οτι εισαι σε επισημη build.

Πφφφφ...χαζομάρες.

Στη Release είμαι.

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.

Καλημέρα!

Φωνητική πλοήγηση δεν έχουμε; Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και δεν μπορώ να βρω από που κατεβάζω τη κοπελίτσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3>4

Καλημέρα!

Φωνητική πλοήγηση δεν έχουμε; Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και δεν μπορώ να βρω από που κατεβάζω τη κοπελίτσα.

Θεωρητικά δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο. Τσέκαρε ότι έχει κλειδώσει το gps με ακτίνα μικρότερη των 20 μέτρων (πατώντας πάνω στην τελεία), φρόντισε και στα settings του maps να είναι log-in ο λογαριασμός ώστε να σου συγχρονίζει αγαπημένα κτλ. και θα ακουστεί η φωνή μόλις πατήσεις έναρξη πλοήγησης.

Καλημέρα!

αυτό έχει συμβεί και σε μένα όταν είχα τους χάρτες στην sd. τσέκαρε μια να δεις.

Πάντως, κάπου κάπου μου εμφανίζει άκυρα ένα μήνυμα ούτε χρειάζεται restart... Όλα τα official updates στο os και έχουν περάσει και 1-2 updates στις εφαρμογές και αυτό συνεχίζεται....

Lumia 640ds...

Huawei Nova 5T

Έχω δύο θεματάκια (που καταλαθος τα postαρισα στις 'απορίες εφαρμογών):

Όταν δέχομαι κλήση και απαντώ και μετά συνδέω ακουστικά δεν ακούω τίποτα.

Όταν έχω συνδεμένα τα ακουστικά, άλλες φορές δεν ακούγετε η ειδοποίηση της κλήσης καθόλου, άλλες φορές το κάνει από τα ακουστικά όπως το έκαναν πάντα τα windows, άλλες φορές ακούγεται από το ηχείο για κλάσματα του δευτερολέπτου, και άλλες όπως σήμερα που ξεκούφανε τους συναδέρφους από τα ηχεία σαν να μην είχα συνδέσει τα ακουστικά. Τά ψυχολογικά του τα παθαίνει ότι ακουστικά κι αν έχω δοκιμάσει, τα ίδια που πριν την τελευταία επετειακή αναβάθμιση δούλευαν απροβλημάτιστα.

Είχε στρώσει το τηλέφωνο, ο edge, το onenote, word, excel, δούλευαν όπως πρέπει, είχα εμπειρία χρήσης 85% την ευχαρίστηση της 8.1, και ξαφνικά ήρθε η anniversary….

Λοιπον που λέτε μεχρι και πριν 2 μέρες ειχα απιστευτη καταναλωση μπαταρίας,κολλήματα συνεχώς και τις περισσοτερες εφαρμογες να κολλάνε και το χειρότερο, κλείνουν μόνες τους!Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω hard Reset.Η προοπτικη μου έλεγε ότι θα διορθονώντουσαν κάποια πραγματακια!

Μετά το reset!

Το τηλέφωνο συνεχίζει να έχει τα ιδια χάλια καταναλωση ,τα ιδια κολλήματα,και τις εφαρμογες να ζοριζονται και να κλεινουν.Eιδικα το instagram και οτι έχει σχεση με βιντεο,φωτογραφια και χάρτες να επιβραδυνβουν το τηλεφωνο και το τηλεφωνο να ζοριζεται και τις κλεινει!Που να έπαιζα παιχνιδια,και να εμπαινα φουμπου!Τέλος παρατηρώ απο το μεσημερι, οτι, οταν με καλουν ελαφρως αλιώνει το ήχο κλήσης.

Εχω αρχισει και απογοητευομαι εντελώς ομως!Και δεν ξέρω τι φταιει πλέον.Απο τοτε που εβαλα τα 10 λες κ επεσε καταρα!Σκεφτομαι σοβαροτερα απο ποτε να φύγω!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Λοιπον που λέτε μεχρι και πριν 2 μέρες ειχα απιστευτη καταναλωση μπαταρίας,κολλήματα συνεχώς και τις περισσοτερες εφαρμογες να κολλάνε και το χειρότερο, κλείνουν μόνες τους!Ετσι πήρα την απόφαση να κάνω hard Reset.Η προοπτικη μου έλεγε ότι θα διορθονώντουσαν κάποια πραγματακια!

Μετά το reset!

Το τηλέφωνο συνεχίζει να έχει τα ιδια χάλια καταναλωση ,τα ιδια κολλήματα,και τις εφαρμογες να ζοριζονται και να κλεινουν.Eιδικα το instagram και οτι έχει σχεση με βιντεο,φωτογραφια και χάρτες να επιβραδυνβουν το τηλεφωνο και το τηλεφωνο να ζοριζεται και τις κλεινει!Που να έπαιζα παιχνιδια,και να εμπαινα φουμπου!Τέλος παρατηρώ απο το μεσημερι, οτι, οταν με καλουν ελαφρως αλιώνει το ήχο κλήσης.

Εχω αρχισει και απογοητευομαι εντελώς ομως!Και δεν ξέρω τι φταιει πλέον.Απο τοτε που εβαλα τα 10 λες κ επεσε καταρα!Σκεφτομαι σοβαροτερα απο ποτε να φύγω!

Τα ίδια και σε εμένα με το 640XL, έκανα hard reset διορθώθηκε μόνο ένα θέμα που είχα και δεν άνοιγε τις φωτογραφίες. Κατά Τα άλλα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε πολλά θέματα, και το σημαντικότερο τα live tiles μετά από soft reset δουλεύουν για λίγο και μετά κολλάνε. Δεν ξέρω τι να πω.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μετά το reset!

Τι συσκευή έχεις;

Μετά το hard reset φαντάζομαι πως το έστησες από την αρχή και δεν έκανες επαναφορά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι συσκευή έχεις;

Μετά το hard reset φαντάζομαι πως το έστησες από την αρχή και δεν έκανες επαναφορά.

Καλησπέρα φιλε,

640 LTE. Εξ ολοκλήρου απο την αρχη και χωρις κανενα σημειο του τηλεφωνου απο επαναφορα,και μάλιστα με λιγοτερες εφαρμογες απο πριν.

Εντελος μπετοv αρμε,καλα τα tiles ειναι εντελος κουκουρουκου δεν τα υπολογιζω καν διοτι ξερω οτι ειναι γνωστο θεμα εδω και καιρο.

Ασε και το αλλο που βαζεις να το φορτισεις,και σου λεει οτι η φορτιση ειναι αργη και περιμενεις κανα 4 ωρο το τηλέφωνο να φορτισει!

........

Ασε και το αλλο που βαζεις να το φορτισεις,και σου λεει οτι η φορτιση ειναι αργη και περιμενεις κανα 4 ωρο το τηλέφωνο να φορτισει!

Ευτυχώς εμένα φορτίζει τουλάχιστον κανονικά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το μηνυμα αργης φορτισης ειναι δειγμα κολλημενου process. Αν σου κανει κολληματα εδω και μηνες αυτο το τηλεφωνο δεν δουλευε ποτε σωστα. Πηγαινε το στο σερβις. Ακομα και προβλημα hardware να μην βρουνε θα το φλασαρουν σωστα και δεν θα σου κολλαει.

Οι εφαρμογες δεν παιζουν ρολο, εχω 83 εφαρμογες στα background apps και ειναι ολες στο on. Εσενα δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης χωρις λογο και τραβαει μπαταρια.

Edited by georgb

Το μηνυμα αργης φορτισης ειναι δειγμα κολλημενου process. Αν σου κανει κολληματα εδω και μηνες αυτο το τηλεφωνο δεν δουλευε ποτε σωστα. Πηγαινε το στο σερβις. Ακομα και προβλημα hardware να μην βρουνε θα το φλασαρουν σωστα και δεν θα σου κολλαει.

Οι εφαρμογες δεν παιζουν ρολο, εχω 83 εφαρμογες στα background apps και ειναι ολες στο on. Εσενα δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης χωρις λογο και τραβαει μπαταρια.

Φίλε μου νομίζω ειναι εκτός εγγύησης.Δεν νομιζω να με συμφέρει να τους το πάω!

υπαρχει 640 εκτος εγγυησης? Αφου δεν είναι πανω από εναμιση χρονο που κυκλοφορησε. Edited by st1313

Φίλε μου νομίζω ειναι εκτός εγγύησης.Δεν νομιζω να με συμφέρει να τους το πάω!

Στο site της MS μπορείς να τσεκάρεις με το imei αν έχεις εγγύηση

Edit: ήθελα να σου βάλω λινκ να τσεκάρεις το imei αλλά δυστυχώς βλέπω ότι αφαίρεσαν την δυνατότητα να βάλεις το imei να δεις αν η εγγύηση σου ισχύει. Τα ισοπεδωσε όλα η Microsoft….

Edited by sony76

Στο site της MS μπορείς να τσεκάρεις με το imei αν έχεις εγγύηση

Edit: ήθελα να σου βάλω λινκ να τσεκάρεις το imei αλλά δυστυχώς βλέπω ότι αφαίρεσαν την δυνατότητα να βάλεις το imei να δεις αν η εγγύηση σου ισχύει. Τα ισοπεδωσε όλα η Microsoft….

H MS πάει να εξαφανισει οτι ειναι Lumia μέχρι το Δεκέμβρη οποτε λογικο μου φαινεται!

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπαρχει 640 εκτος εγγυησης? Αφου δεν είναι πανω από εναμιση χρονο που κυκλοφορησε.

Ξερω οτι εχω 1 χρονο εγγύηση!

Eδώ και 2 μέρες με έχει ζαλίσει με το μειλ και μου βγάζει συνέχεια ότι οι ρυθμίσεις του mail σας yahoo είναι παλιές,μετά βγάζει δυο επιλογές για επιδιόρθωση ή ματαίωση,κάνω και τα 2 και πάλι από την αρχή!!Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του λογαριασμού και πάλι τα ίδια,άλλαξα κωδικούς πρόσβασης και ανάκτησης λογαριασμού και πάλι τα ίδια,κάθε τρεις και λίγο ειδοποίηση ότι οι ρυθμίσεις λογαριασμού yahoo είναι παλιές!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα ή να το σουτάρω από το παράθυρο μαζί με τα windows οριστικά;

Eδώ και 2 μέρες με έχει ζαλίσει με το μειλ και μου βγάζει συνέχεια ότι οι ρυθμίσεις του mail σας yahoo είναι παλιές,μετά βγάζει δυο επιλογές για επιδιόρθωση ή ματαίωση,κάνω και τα 2 και πάλι από την αρχή!!Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του λογαριασμού και πάλι τα ίδια,άλλαξα κωδικούς πρόσβασης και ανάκτησης λογαριασμού και πάλι τα ίδια,κάθε τρεις και λίγο ειδοποίηση ότι οι ρυθμίσεις λογαριασμού yahoo είναι παλιές!!

Έχει κανείς καμιά ιδέα ή να το σουτάρω από το παράθυρο μαζί με τα windows οριστικά;

Μου το έκανε και εμένα αυτο.Το εβγαλα και ησύχασα!