paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Σωστο ! και γιατι δεν μου δινει το δικαιωμα να την κατεβασω ή να λεει εκκινιση ή κατι αλλο οπως με τις αλλες εφαρμογες?Στο μεσσεντζερ πχ που δοκιμασα τωρα αν πατησω πανω του (στο στορ) βγαζει...: Αυτο το προιον ειναι εγκατεστημενο και απο κατω γραφει εκκινηση ! Edited September 10, 2016 by paola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Νομίζω ότι η εφαρμογή αυτή δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμη... δεν το γνωρίζω 100% Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι ο @stewe έχει δίκιο με την μετάφραση και δεν είναι διαθέσιμη πλέον γιατί είναι παλιά που γράφει όπως φαίνεται Microsoft Corporation. η καινούρια λέει Facebook inc. που είναι και καλά… η καλή :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει ! Αλλιως δεν εξηγειται. Εχει δοκιμασει καποιος να την κατεβασει ? Αν πας κατ ευθειαν στο στορ δεν την βρισκεις (μαλλον για τον λογο που ειπαμε) .Την βρισκεις μονον απο την σελιδα το φεισμπουκ πριν κανεις συνδεση,που σε ρωταει : θελετε να κατεβασετε την εφαρμογη για WP? και σε πεταει στο στορ αλλα σ αυτη την εφαρμογη που συζηταμε (και που δεν την βρισκεις απο μονος σου στο στορ) ΥΓ και κατι ακομα ...η καρτα που ξαφνικα τα επαιξε και αναγκαστηκα να παρω αλλη ,υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει?συμβαινει συχνα να χαλανε καρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ΥΓ και κατι ακομα ...η καρτα που ξαφνικα τα επαιξε και αναγκαστηκα να παρω αλλη ,υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει?συμβαινει συχνα να χαλανε καρτες? Έχεις κάποια άλλη συσκευή πχ ταμπλετ - λαπτοπ - πισι που μπορεί να παίρνει κάρτες; Δοκίμασε να δεις αν μπορεί να την κάνεις φορματ εκεί. Αν δεν την βλέπει και εκεί μπορεί να παρέδωσε πνεύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ΥΓ και κατι ακομα ...η καρτα που ξαφνικα τα επαιξε και αναγκαστηκα να παρω αλλη ,υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει?συμβαινει συχνα να χαλανε καρτες? Σε αρκετούς χρήστες έχει συμβεί αυτό. Δοκίμασε στο pc, tablet κτλ να δεις αν δουλεύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μαλλον κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει ! Αλλιως δεν εξηγειται. Εχει δοκιμασει καποιος να την κατεβασει ? Αν πας κατ ευθειαν στο στορ δεν την βρισκεις (μαλλον για τον λογο που ειπαμε) .Την βρισκεις μονον απο την σελιδα το φεισμπουκ πριν κανεις συνδεση,που σε ρωταει : θελετε να κατεβασετε την εφαρμογη για WP? και σε πεταει στο στορ αλλα σ αυτη την εφαρμογη που συζηταμε (και που δεν την βρισκεις απο μονος σου στο στορ) ΥΓ και κατι ακομα ...η καρτα που ξαφνικα τα επαιξε και αναγκαστηκα να παρω αλλη ,υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει?συμβαινει συχνα να χαλανε καρτες? Όπως είπα πριν είναι το παλιό Facebook και δεν κατεβαίνει. Πάρε το καινούργιο μια χαρά…είναι εκτός από κάτι κολλήματα στο πλακάκι. Προσωπικά δεν είχα ποτε πρόβλημα με την κάρτα μνήμη αλλά αν μπορείς βαλτην σε ένα pc και κανε format αν σου την διαβάσει μήπως δουλέψει μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ναι την εβαλα και αλλου και ειναι σαν να μην υπαρχει ! οποτε :( Σας ευχαριστω πολυ ,ευχομαι ενα καλο Σαββατοκυριακο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 ΥΓ και κατι ακομα ...η καρτα που ξαφνικα τα επαιξε και αναγκαστηκα να παρω αλλη ,υπαρχει περιπτωση να ξαναδουλεψει?συμβαινει συχνα να χαλανε καρτες? Μετά από updates, οι συσκευές με wp/wm έχουν την τάση να καίνε ή να μη διαβάζουν τις sd. Δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σου σε μια συσκευή με Android και μετά πάλι πίσω στο 650. Χωρίς κανένα format. Έτσι δούλεψε σε 'μένα, με το 640. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Βρε παιδιά, δεν κάνουμε μια συνάντηση οι wphonakides για να ανταλλάξουμε ιδέες ατάκα κι επιτόπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Βρε παιδιά, δεν κάνουμε μια συνάντηση οι wphonakides για να ανταλλάξουμε ιδέες ατάκα κι επιτόπου! Γεμιζουμε δεν γεμιζουμε ενα καφε. :p Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Edited September 10, 2016 by Alex_tz Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Σταδιο γεμιζουμε !!! Απο τον παροχο μου ειπανε οτι ειναι συχνο φαινομενο με τις καρτες κι οτι καμια φορα δουλευουν ξανα μετα απο μερες ...μακαρι ! Ξανα..... συνεχεια στο μπακ απ θα'μαι χαχαχα. ΥΓ. εβαλα την καρτα σε ενα 535( που τρεχει WP 8)και δεν δουλεψε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με την κάρτα και υποπτεύομαι πως είναι θέμα του τι βάζουμε στην κάρτα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Σταδιο γεμιζουμε !!! Απο τον παροχο μου ειπανε οτι ειναι συχνο φαινομενο με τις καρτες κι οτι καμια φορα δουλευουν ξανα μετα απο μερες ...μακαρι ! Ξανα..... συνεχεια στο μπακ απ θα'μαι χαχαχα. ΥΓ. εβαλα την καρτα σε ενα 535( που τρεχει WP 8)και δεν δουλεψε ... Δοκίμασε σε συσκευή με Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δοκίμασε σε συσκευή με Android. μονο που ειπες αυτη την λεξη ανατριχιασα !χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 μονο που ειπες αυτη την λεξη ανατριχιασα !χαχαχα Πρέπει να το κάνεις όμως για να δούμε αν είναι θέμα λειτουργικού. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 μονο που ειπες αυτη την λεξη ανατριχιασα !χαχαχα Μ'άρεσε! χααχχαχαχαχαχαχα :lol: Σοβαρά τώρα.. Έτσι έκανα και δεν άλλαξα sd. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν εχω "κοντα " μου αλλο λειτουργικο .Θα δω ...παντος σε υπολογιστη με XP δεν την αναγνωρισε ,ενω μεχρι προχθες δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Δεν εχω "κοντα " μου αλλο λειτουργικο .Θα δω ...παντος σε υπολογιστη με XP δεν την αναγνωρισε ,ενω μεχρι προχθες δεν ειχα προβλημα. Σε υπολογιστή δε δοκίμασα, γιατί έχει "πεθάνει" το card reader μου και δεν έχω ασχοληθεί να το αντικαταστήσω... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Γεμιζουμε δεν γεμιζουμε ενα καφε. :p εκλαψα να ξερεις:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αυτό που την πιάνει τη συσκευή ώρες ώρες και σέρνεται χωρίς κανένα προφανή λόγο...με εξοργίζει πραγματικά. Τώρα δα, με το ζόρι στέλνω WhattsApp...τρελό lag. Τα πάντα κλειστά, σε wifi είμαι, το μόνο που δείχνει είναι να έχει "εξερχόμενα" στο wifi (βελάκι κατά πάνω). Σε 5-10' λογικά θα πετάει πάλι, αλλά είναι πραγματικά χαζό. Τί ακριβώς μπορεί να κάνει τώρα η συσκευή και να έχει αυτή την εικόνα? Ακόμα και η τηλεμετρία της, δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια συμπεριφορά. 950, θυμίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αν επρεπε να υποθεσω, λογικα κατι απο συγχρονισμος - backup - ενημερωση store - τηλεμετρια. Δεν το εχω παρατηρησει σε δικες μου συσκευες που ειναι υποδεεστερες αλλα καλου κακου βαλε το setting της τηλεμετριας στο basic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αν επρεπε να υποθεσω, λογικα κατι απο συγχρονισμος - backup - ενημερωση store - τηλεμετρια. Δεν το εχω παρατηρησει σε δικες μου συσκευες που ειναι υποδεεστερες αλλα καλου κακου βαλε το setting της τηλεμετριας στο basic. Πώς, όμως? Στην αντίστοιχη ρύθμιση, μου βγάζει με κίτρινα γράμματα πως η διαχείριση γίνεται από το Windows Insider και η ρύθμιση είναι με γκρι-μη προσβάσιμη. Στο Insider, δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Στο ινσαιντερ δεν αφηνει να την πειραξεις. Ειχα την εντυπωση οτι εισαι σε επισημη build. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts