Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα. όταν βλέπω μέσω destiny βρίσκει πολλές πηγές σε torrent.

1. εξακολουθούμε να βλέπουμε ακόμη στη χώρα μας χωρίς vpn;

2. αποθηκεύει κάπου ό,τι κατεβάζει και μπορούμε μετά να το σβήσουμε για να μη γεμίζει ο χώρος ή σβήνονται μόνα τους και δεν αποθηκεύει τίποτα; ευχαριστώ.

To VPN δεν εβλαψε ποτε κανεναν... εσυ αποφασιζεις.

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε μοντέλο tanix tx3 mini έχω θέμα με YouTube που έχει προεγκατεστημενο δεν παίζει πλέον και μου βγαίνει μυνημα να κάνω εγκατάσταση νέας έκδοσης από playstore. Πηγαίνω στο playstore και βγαίνει μυνημα η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση τι κάνω τώρα;

:):):)

Apkmirror πηγαίνεις σε αυτή τη σελίδα και κατεβάζεις από κει πέρα το YouTube και το κάνεις εγκατάσταση, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το smart tv youtube app.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Αν είναι root τό κουτί ίσως γίνεται με καμία εφαρμογή τύπου system app remover.Αν κάποιο παιδί ξέρει σίγουρα ας μας διαφωτίσει

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα περίεργο σενάριο κατεβάζοντας με το exodus redux Kodi 18.5

Με σύνδεση cosmote fiber 200.

Στο beelink gt1 ultimate κατεβάζει με ~85Mbps ενώ στο Xbox one S με ~185Mbps.

Και οι δυο συσκευές είναι συνδεδεμένες σε 1000 switch.

Ο δίσκος και στις δυο περιπτώσεις είναι ένας wd mypassport 2tb usb 3.0

Διαβάζω ότι το beelink έχει usb 2.0 υποστήριξη αλλά και πάλι δεν δικαιολογείτε.

Αν κάποιος με 200αρα γραμμή μπορεί να τσεκάρει θα βοηθούσε να δούμε τι γίνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικά όλα είναι θέμα οδηγών.

Περασα CoreELEC στο μποξακι και η ταχύτητα κατεβάσματος επιασε τα 185Mbps του Xbox.

Πολλα μπραβο στα παιδια εκει https://coreelec.org/

iPhone 16 Pro Max

ρε παιδιά επειδή λέτε ότι με REAL DEBRID λύνεται οριστικά το πρόβλημα με το stream ταινιών,δηλαδή τα κολλήματα,τί παραπάνω κάνει αυτή η συνδρομητική υπηρεσία,απο ότι τα fee links;

:):):):):):)

Και με το Elementum δεν έχω κανένα κόλλημα και βλέπω τέλεια τα πάντα μέχρι 1080p.

Η συνδρομητική έχει το καλό ότι έχει λίγους πελάτες πάνω σε κλειστούς servers.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

OLA TV v9. apk (iptv app). Περιέχει τα πάντα όλα από Ελλάδα ( και τις δύο πλατφόρμες sport+ movies)

Με τι player παίζει γιατί μου βγάζει να κάνω εγκατάσταση ένα ludio αλλά λέει δεν είναι συμβατο

Sent from my iPad using Tapatalk

Απλά νομίζω τό συγκεκριμένο σου ζητάει να απεγκαταστησεις τον addblocker σου για νά δουλέψει.πχ τό block this. Εκτός αν υπάρχει κάποια mod έκδοση

Με τι player παίζει γιατί μου βγάζει να κάνω εγκατάσταση ένα ludio αλλά λέει δεν είναι συμβατο

Έχω εγκαταστάσει και mx player και vlc . Μου άνοιξε κατευθείαν με vlc χωρίς να ρυθμίσω τίποτα

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά νομίζω τό συγκεκριμένο σου ζητάει να απεγκαταστησεις τον addblocker σου για νά δουλέψει.πχ τό block this. Εκτός αν υπάρχει κάποια mod έκδοση

Στάλθηκε από το MI 8 μου

. Sorry κανονική έκδοση ειναι . Συνεργάζεται μια χαρά με Adguard

Ad-Free By Default!

Working Well At Time Of This Release But May Not At Any Given Moment

Many Channels Already Blacklisted!

Ad Blockers Must Be Uninstalled!

Requires 3 Players: MX Player, VLC & Wuffy

*Ludio Player is Bogus

Edited by alex222800

Έχω εγκαταστάσει και mx player και vlc . Μου άνοιξε κατευθείαν με vlc χωρίς να ρυθμίσω τίποτα

Στάλθηκε από το MI 8 μου

Ad-Free By Default!

*Ludio Player is Bogus

Έχεις δίκιο βρήκα μία έκδοση που παίζει τελικά.οποτε όλα καλά

Στάλθηκε από το MI 8 μου

Ad-Free By Default!

*Ludio Player is Bogus

Κι εγώ έχω vlc for android,αλλά με αυτό παιζει και κάποια άλλα θέλουν wuffin!!

Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ μαι φρεντ.κάπου κάτι δεν διάβασες καλά φίλε μου.Μπες στην σελίδα τους και δες που παίζει και που όχι

Same Sh1t...Different Day

Same Sh..t , Different Day

Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ μαι φρεντ.κάπου κάτι δεν διάβασες καλά φίλε μου.Μπες στην σελίδα τους και δες που παίζει και που όχι

Same Sh1t...Different Day

Προφανώς εννοεί που δεν παίζουν σε smart tv ( Samsung που εχει tizen και lg που εχει web λειτουργικό ) γιατι κατα τα αλλά σχεδόν εχει app για όλα τα λειτουργικά!

Παιδιά το kodi γιατί πιστεύετε ότι δεν κάνουν κάτι οι δημιουργοί του να παίζει σε όλα τα λειτουργικά; (παίζει μόνο σε Android Windows ios)
Ποια λογισμικά δηλαδή μείνανε απέξω;

Amazon Fire stick 4k max

tizen λειτουργικό φίλος.επίσης θέλω να πώ ότι το elementum είναι καλό μόνο για ταινίες,για σειρές είναι για κλάματα.έβαλα να δώ την σειρά elementary και για ένα αρχείο 480p και 245 mb έκανε να φορτωση 8 λεπτά ,και όλα αυτά με 48 mbbs γραμμή.σε magnet link με 1080 ανάλυση εκεί που φορτώνει σταματάει στο 14%.Δέν ξέρω άν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να λυθεί το πρόβλημα με τις σειρές.

:):):):):)

Δεν εχει σημασία Παντα η γραμμή που εχεις !! Στην sd (480p) ανάλυση φταίει ο server ( το link ) !! Αυτό Μπορεί να επιλύεται με αγορά premium links που παρέχει το RealDebrid κλπ

Στη 1080p p2p (torrent) δεν περιέχει seeders (η περιέχει και δεν κάνουν ικανοποιητικό upload)

tizen λειτουργικό φίλος.επίσης θέλω να πώ ότι το elementum είναι καλό μόνο για ταινίες,για σειρές είναι για κλάματα.έβαλα να δώ την σειρά elementary και για ένα αρχείο 480p και 245 mb έκανε να φορτωση 8 λεπτά ,και όλα αυτά με 48 mbbs γραμμή.σε magnet link με 1080 ανάλυση εκεί που φορτώνει σταματάει στο 14%.Δέν ξέρω άν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να λυθεί το πρόβλημα με τις σειρές.

:):):):):)

Κάτι δεν κάνεις σωστά προφανώς.

Οπότε μην βγάζεις συμπεράσματα έτσι.

Βλέπω καθημερινά διαφορετικές σειρές στο Elementum και τρέχει σφαίρα ακόμα και στα 1080p.

Απλά κάποιες φορές παίζει να έχει βρει χάλια stream και πρέπει να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

Υπότιτλους δεν αφήνω να φορτώνει ότι θέλει.

Πάντα επιλέγω εγώ τους καλύτερους χερατα.

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις δίκιο βρήκα μία έκδοση που παίζει τελικά.οποτε όλα καλά

Κατέβασα και γω το ola tv αλλά δυστυχώς δεν παίζει καλά. Πολλά κολλήματα, προβλήματα στην αναπαραγωγή, κάποια κανάλια κάνουν loop στην ίδια σκηνή

Λοιπόν το έχω στα Windows για το βάλω στο tv box tx3 mini και στο ταμπλετ huawei media pad t5 τι από τα παρακάτω να επιλέξω;

https://elementum.surge.sh/

Για Android το Arm και για Windows το x64

Amazon Fire stick 4k max

Είχα το 18.3 στο pc με win 10 x32 και αναβάθμισα σε x64.

Προσπάθησα να ανοίξω το Kodi από την εγκατάσταση στα 32 αλλά ανοίγει χωρίς να φαίνεται το build και όλα όσα έχω. Αντίθετα, εάν bootάρω στα 32 ανοίγει κανονικά.

Πρέπει να εγκατασταθεί πάλι από την αρχή στα 64 ή κάνω κάτι λάθος;

Προσπάθησα να ανοίξω το Kodi από την εγκατάσταση στα 32 αλλά ανοίγει χωρίς να φαίνεται το build και όλα όσα έχω. Αντίθετα, εάν bootάρω στα 32 ανοίγει κανονικά.

Αφου εχεις win 32Bit και kodi 18.3 θα αναβαθμησεις σε kodi 18.5 στα 32bit και ΟΧΙ σε 64

Προφανώς πρέπει στα 64bit windows να κάνεις εγκατάσταση την αντίστοιχη έκδοση του Kodi (kodi-18.5-Leia-x64). Μάλιστα θα βάλεις ταυτόχρονα την 18.5 και όχι την 18.3 (όχι βέβαια ότι έχουν και τεράστιες διαφορές η 18.3 με την 18.5).

Μάλιστα εφόσον θα έχεις 2 εγκαταστάσεις Kodi μπορείς να έχεις και 2 διαφορετικά builds!!!

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ευχαριστώ και τους δύο για τις προτάσεις, αλλά κράτησα την 32 προσωρινά μέχρι να σετάρω όπως θέλω την 64 και τις εφαρμογές από 32 που μπορούν να λειτουργήσουν στα 64, και αργότερα να ελευθερώσω και να φορμάρω το δίσκο.

Καταλαβαίνω, λοιπόν, ότι πρέπει να περάσω την 18.5 από την αρχή στα 64, και για όσο διάστημα κρατήσω τα 32, θα λειτουργεί και το 18.3.